Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αυχενική πτυχή

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρόνια.....

Μόλις γύρισα από την εξέταση β΄επιπέδου...όλα καλά και ο γιατρός δεν είδε κάποιο δείκτη......δε μου συνέστησε κάτι.....

αλλά εγώ που διάβασα το έγγραφό του είδα μέτρηση αυχενικής πτυχής 5,3 mm......, ενώ το φυσιολογικό είναι έως 6 mm...να σημειώσω ότι είχα αυχενική διαφάνεια 1,4......

θέλετε να μου γράψετε τις εμπειρίες σας από τη δική σας μέτρηση, μπας και ηρεμήσω...πόσο είχατε εσείς αυχενική πτυχή;;;

γιατί κάπου διάβασα ότι από τη 13η έως την 21η εβδομάδα, αυξάνεται η αυχενική πτυχή....

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

Γεια σου κ απο μενα. Λοιπον ενα συμφωνω να μην αγχονεσαι γιατι αν ηταν κατι ο γιατρος θα στο ελεγε κ ειναι κ μεσα στα φυσιολογικα. Απλα ομως για να σου απαντησω στο γιο μου στο α επιπεδου η ευχενικη ηταν 1,6 και στο β επιπεδου 3,9. Να προσθεσω ομως οτι ηταν πολυ μικρο μωρο (γεννηθηκε 2300 τελιομηνος) οποτε μπορει κ αυτο να παιζει ρολο. Ολα καλα ειναι χαλαρωσε κ με το καλο το μωρακι σου

Διαφημίσεις

Kοριτσια με ταραξατε...Τελος του μηνα παω για β επιπεδου.Δεν ηξερα οτι η αυχενικη αλλαζει στο β επιπεδου γι αυτο και εχω αγχωθει τωρα.Αχ!βρε κοριτσια τι μου κανατε!!!!!!!!!!!Ποιος περιμενει τωρα μεχρι τελος του μηνα??????????????

μην αγχώνεσαι και εσύ με ότι διαβάζεις!!!!!!!!

αφού και εγώ νομίζω ότι τζάμπα αγχώθηκα....

άντε βρε κορίτσια στείλτε μας τα φώτα σας...

Κοριτσια χωρις να ειμαι γιατρος δε νομιζω οτι στο β επιπεδου παιζει σημαντικο ρολο η αυχενικη γι αυτο κ επιμενουν να την κανουν στη 12η εβδομαδα, στο β επιπεδου κοιτανε σπονδυλικη στηλη, εγκεφαλο κ βασικα οτι οκα τα οργανα ειναι μεσα...σταματηστε να πανικοβαλεστε, ολα καλα θα πανε!

Νομίζω ότι το παραψάχνεις και αυτό μόνο άγχος φέρνει (ρώτα κι εμένα που έχω χάρισμα σε αυτό!).

Ηθελα να σε ηρεμήσω και έψαχνα τα δικά μου χαρτιά από την β-επ που έκανα πρόσφατα αλλά δεν τα βρίσκω. Ναι μετά την εξέταση τα είδα μια ματιά στα πολύ γρήγορα, το ομολογώ, αλλά ως εκεί.

Οταν 2 γιατροί (προφανώς ένας ο γυναικολόγος σου και εννοείται ο υπερηχογραφιστής) σου λένε ότι είναι οκ, τότε είναι ΟΚ.

Αλίμονο, γιατί τους πληρώνουμε πια?

Ξέρω ίσως να μη σε ηρέμησαν τα λόγια μου και θα προσπαθήσω να ασχοληθώ να σου γράψω τη μέτρηση.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Καλησπέρα.

Πήγα τώρα στο αρχείο μου και είδα τα αποτελέσματα της δικιάς μου β επιπέδου. Γράφει: αυχενική πτυχή 5,7.

Τις εξετάσεις μου, και ο γιατρός που μου τις έκανε και ο γιατρός μου, τις χαρακτήριζαν "τέλειες".

Το κοριτσάκι μου γεννήθηκε μια χαρά και είναι μια χαρά.

Με το καλό το μπουμπουκάκι σου!

Διαφημίσεις

ABGS,

σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!!!!!! να χαίρεσαι την κόρη σου!!!!!!

με ησύχασες!!!!!!!!!

και έχεις δίκαιο.....ας ηρεμήσω, αφού οι γιατροί μου είπαν όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλώ όλες γλυκά!!!!!

το οτι η αυχενικη πτυχη μεγαλωνει μεχρι την β επιπεδου ειναι απολυτως φυσιολογικο.οσο περνανε οι βδομαδες αυξανονται και τα φυσιολογικα ορια της αυχενικης πτυχης!!!!οποτε μην αγχωνεσαι καθολου και ολα καλα θ απανε.μην φερνεις την καταστροφη

σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας!!!!!!

έχετε δίκαιο.....το μυαλό μου καθάρισε τώρα και ηρέμησα.....

πολλά ηλεκτρονικά φιλιά....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...