Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΙΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ?

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα σας, θα ήθελα την γνώμη από τις έμπειρες μαμάδες αν είναι δυνατόν..... Πρόκειται να γεννήσω ΠΗΤ 05/03/12 το πρώτο μου παιδί και ενδιαφέρομαι να θήλάσω αποκλειστικά. Επειδή έχω διαβάσει διάφορες ιστορίες σ΄ αυτό το φόρουμ και επειδή θέλω να είμαι έτοιμη στα πάντα, σκεφτόμουν να αγοράσω θήλαστρο, ώστε να μην τρέχω τελευταία στιγμή όταν το χρειαστώ. Αφού διάβασα αρκετά, κατέληξα, ότι ένα καλό θήλαστρο θεωρείτε το medela swing (το ηλεκτρικό). Ποια η γνώμη σας γι΄ αυτό το θήλαστρο. Εσείς ποιο προτιμήσατε?

line_line_typew3_beg_d_typew9_time_1220760000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

προσδιορισε την χρηση που το θες, σκοπευεις για παραδειγμα να γυρισεις στην δουλεια νωρις? θελεις να εχεις καποια γευματα σε περιπτωση που λειψεις? ή απλα για να υπαρχει?

με ποιο σκεπτικο θες να παρεις θηλαστρο?

83hKp3.png

εγω ειχα της μεντελα!δενξερω πως εινα τα αλλα!ποναει βεβαια λιγο!αλλα με το καιρο συνιθιζεις τον πονο!περνει και μπαταριες και το ειχα κ εκτος ρευματος στην αναγκη.ομως με το ρευμα ειναι πιο δυνατο!βγαζει αρκετο θορυβο!υπαρχει κ χειροκινητο το οποιο ειναι χαλιαααααααααα!αν παρεις δες μονο για ηλεκτρονικο!καπου διαβασα οτι υπαρχουν νοσοκομειακα θηλαστρα που τ ανοικιαζεις και αυτα δεν πονανε!ομως δεν ξερω λεπτομερειες!

προσδιορισε την χρηση που το θες, σκοπευεις για παραδειγμα να γυρισεις στην δουλεια νωρις? θελεις να εχεις καποια γευματα σε περιπτωση που λειψεις? ή απλα για να υπαρχει?

με ποιο σκεπτικο θες να παρεις θηλαστρο?

Δεν θα γυρίσω κατευθείαν για δουλειά, θα γυρίσω μετά από οκτώ μήνες, απλά σκεπτόμουν μήπως στην κλινική παρουσίαστεί κάποιο πρόβλημα π.χ. τραυματιστούν οι θηλές ή πρηστεί το στήθος και χρειαστεί το θήλαστρο. Σίγουρα θα το χρειασθώ για να βγάλω κάποιο γεύμα αν θα λείψω για λίγο...

line_line_typew3_beg_d_typew9_time_1220760000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

εγω ειχα της μεντελα!δενξερω πως εινα τα αλλα!ποναει βεβαια λιγο!αλλα με το καιρο συνιθιζεις τον πονο!περνει και μπαταριες και το ειχα κ εκτος ρευματος στην αναγκη.ομως με το ρευμα ειναι πιο δυνατο!βγαζει αρκετο θορυβο!υπαρχει κ χειροκινητο το οποιο ειναι χαλιαααααααααα!αν παρεις δες μονο για ηλεκτρονικο!καπου διαβασα οτι υπαρχουν νοσοκομειακα θηλαστρα που τ ανοικιαζεις και αυτα δεν πονανε!ομως δεν ξερω λεπτομερειες!

Ποιο της medela είχες το swing, ή το mini electric?

Γεια σου! Εγω εχω της medela το swing ειναι ηλεκτρικο και δεν ποναει καθολου..Ειναι βεβαια ακριβουτσικο αλλα για μενα ειναι το καλυτερο! Γεννησα πριν 3μηνες και επειδη ο μπεμπακος μου ειχε ικτερο εκατσε μεσα στο μαιευτηριο δυο 24ωρα και επρεπε να παρω θηλαστρο για να βγαζω γαλα να του πηγαινω ( θηλαζα και θηλαζω αποκλειστηκα οποτε δεν ηθελα να του δωσουν ξενο γαλα και ετσι του πηγαινα καθε δυο ωρες γαλα στο μαιευτηριο) Αλλα θα δεις οτι θα το χρειαστεις ειτε για να ξεκουραστεις ενα βραδυ και να βγαλεις γαλα για να το κρατησει ο αντρας σου ειτε αν χρειαστει να λειψεις για λιγο..

uVkHp3.png

Δεν θα γυρίσω κατευθείαν για δουλειά, θα γυρίσω μετά από οκτώ μήνες, απλά σκεπτόμουν μήπως στην κλινική παρουσίαστεί κάποιο πρόβλημα π.χ. τραυματιστούν οι θηλές ή πρηστεί το στήθος και χρειαστεί το θήλαστρο. Σίγουρα θα το χρειασθώ για να βγάλω κάποιο γεύμα αν θα λείψω για λίγο...

εαν παρουσιαστει καποιο προβλημα στην κλινικη τοτε θα πρεπει να ενοικιασεις ενα νοσοκομειακο θηλαστρο, καθως ειναι το μονο που συστηνεται πριν την εδραιωση της γαλουχιας..

ποτε δεν προτεινω σε μια μητερα να παρει θηλαστρο πριν γεννησει..

αλλο θηλαστρο θα χρειαστεις σε περιπτωση που το θες για περιστασιακη αντληση,αλλο για συχνη χρηση, αλλο για καθημερινη χρηση ..

περιμενε με το καλο το μωρακι σου και οταν το χρειαστεις πεταγεται καποιος και στο φερνει την ιδια μερα

83hKp3.png

εαν παρουσιαστει καποιο προβλημα στην κλινικη τοτε θα πρεπει να ενοικιασεις ενα νοσοκομειακο θηλαστρο, καθως ειναι το μονο που συστηνεται πριν την εδραιωση της γαλουχιας..

ποτε δεν προτεινω σε μια μητερα να παρει θηλαστρο πριν γεννησει..

αλλο θηλαστρο θα χρειαστεις σε περιπτωση που το θες για περιστασιακη αντληση,αλλο για συχνη χρηση, αλλο για καθημερινη χρηση ..

περιμενε με το καλο το μωρακι σου και οταν το χρειαστεις πεταγεται καποιος και στο φερνει την ιδια μερα

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σου εύχομαι, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, θα πρέπει να ρωτήσω εάν ενοικιάζουμε νοσοκοκειακά θήλαστρα γιατί θα γεννήσω στην επαρχία, όχι στην Αθήνα.

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σου εύχομαι, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, θα πρέπει να ρωτήσω εάν ενοικιάζουμε νοσοκοκειακά θήλαστρα γιατί θα γεννήσω στην επαρχία, όχι στην Αθήνα.

τα νοσοκομειακα τα στελνουν ταχυδρομικως σε ολη την ελλαδα..

83hKp3.png

http://klinikum.gr/contact/

στην διευθυνση αυτη θα βρεις τα τηλεφωνα επικοινωνιας για τα θηλαστρα της μεντελα.. παρτους απο αυριο και ρωτα τους για να ξερεις ποσο θα σου στοιχισει, ποσες μερες κανει για να ερθει και να ξερεις..

εαν τελικα χρειαστεις νοσοκομειακο η ενοικιαση στοιχιζει γυρω στα 50 ευρω τον μηνα και επιπλεον πληρωνεις την πρωτη φορα γυρω στα 25 ευρω καποια εξαρτηματα..

83hKp3.png

http://klinikum.gr/contact/

στην διευθυνση αυτη θα βρεις τα τηλεφωνα επικοινωνιας για τα θηλαστρα της μεντελα.. παρτους απο αυριο και ρωτα τους για να ξερεις ποσο θα σου στοιχισει, ποσες μερες κανει για να ερθει και να ξερεις..

εαν τελικα χρειαστεις νοσοκομειακο η ενοικιαση στοιχιζει γυρω στα 50 ευρω τον μηνα και επιπλεον πληρωνεις την πρωτη φορα γυρω στα 25 ευρω καποια εξαρτηματα..

paros το παραπάνω είναι το λινκ για τα νοσοκομειακά θήλαστρα ή μόνο για τη medela? (ή η μεντελα βγάζει τα νοσοκομειακά :confused: )

Αν δεν είναι αυτό το λινκ υπάρχει πρόχειρο κάποιο για νοσοκομειακά θήλαστρα? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή χρόνια με υγεία!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

η μια εταιρεια που εχει τα νοσοκομειακα θηλαστρα της medela,οπου μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους στο τηλ. 210-74.85.752 και θα τους βρεις στο ιντερνετ εδω: (παρε τηλεφωνο, νομιζω οτι μπορουν να σου στειλουν οπουδηποτε ενα θηλαστρο)

http://www.klinikum.gr/thilasmos/el/contact-us-new

paros βρήκα αυτό το μήνυμα σου. Αρα το λινκ είναι και για νοσοκομειακά. Γιατί όμως όταν γράφω στην αναζήτηση νοσοκομειακά θήλαστρα δεν βγάζει αποτελέσματα?

Διαφημίσεις

paros βρήκα αυτό το μήνυμα σου. Αρα το λινκ είναι και για νοσοκομειακά. Γιατί όμως όταν γράφω στην αναζήτηση νοσοκομειακά θήλαστρα δεν βγάζει αποτελέσματα?

οσον αφορα την μεντελα εχει το symphony που ενοικιαζει ως νοσοκομειακο: http://klinikum.gr/product/symphony/ μπορεις να επιλεξεις να κανεις διπλη αντληση (ιδιο θηλαστρο, αγοραζεις επιπλεον εξαρτηματα) σε περιπτωση που χρειαζεσαι αρκετες αντλησεις..

τα υπολοιπα θηλαστρα της μεντελα ειναι : http://klinikum.gr/medela-products/

μετα σε νοσοκομειακο βγαζει και η αμεντα το Ελιτ και το πλατινουμ:

http://www.ananiadis-medical.gr/ameda/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=41&Itemid=53〈=el

83hKp3.png

ευχαριστώ paros!

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο? Αν έπρεπε να πάρεις ένα μη νοσοκομειακό θήλαστρο ποιό θα διάλεγες?

Υπάρχει κάποιο που να έπεται των νοσοκομειακών κι ας μην είναι?

Με το καλό το μωρό σου! Αν θα γυρίσεις μετά τη δουλειά σε 8 μήνες, δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο κατά τη γνώμη μου να μπεις από τώρα σε αυτή τη διαδικασία. Οικονομικά και ψυχολογικά. Αν παρουσιαστεί ο,τιδήποτε με το θηλασμό, ο πρώτος και καλύτερο τρόπος είναι να το 'λύσει' ο θηλασμός του μωρού σου. Αυτό είναι ό,τι αποκόμισα εγώ από το θηλασμό, που θηλάζω ακόμα, δεν το λέω ως ειδικός ή κάτι τέτοιο.

kalos na dexteite to moraki sas!!ego tha sou po thn dikh mou empeiria!!!h mikrh mou eno epiane sththos htan polu adynamh kai den travouse arketo gala!se syndyasmo me thn gop pou eixe arxise na xanei varos kai kataliksame sto thilastro!ego exo to medela swing electrik!!!mhn ksefteis kan to xeirokinito!!emeis sunexizoume m ayto kai pairnei apokleistika mitriko!!!!na ksereis omos oti se periptosh pou ksekinhseis antlisi esto kai gia ligo kairo duskola to moraki sou tha ksanapiasei stithos!oso gia ayto pou lene oti to thilastro kovei to gala se mas toulaxiston den sunaivei!!!elpizo na se katatopisa!:lol:

ευχαριστώ paros!

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο? Αν έπρεπε να πάρεις ένα μη νοσοκομειακό θήλαστρο ποιό θα διάλεγες?

Υπάρχει κάποιο που να έπεται των νοσοκομειακών κι ας μην είναι?

απο οτι βλεπω απο το τικερακι σου,εισαι εγκυος..

θα σου προτεινα να μην αγορασεις θηλαστρο πριν το χρειαστεις..

ξεκινας τον θηλασμο και αναλογα αγοραζεις.. πρωτα πρεπει να δεις τι χρηση θα κανεις και μετα να αγορασεις το καταλληλο..τα θηλαστρα χωριζονται αναλογα με τις αντλησεις που θα κανεις σε περιστασιακη χρηση,σε συχνη χρηση, σε καθημερινη χρηση.. μπορει για καποιον λογο να χρειαστει να αντλεις καθημερινα π.χ. επιστροφη στην δουλεια, ή να χρειαστει να αντλεις περιστασιακα π.χ. για να βγεις μια βολτα..

θα σου προτεινα λοιπον να περιμενεις..

σαν εταιρειες και οι δυο παραπανω μεντελα και αμεντα θεωρουνται οι καλυτερες τις αγορας με την μετνελα να εχει περισσοτερα θηλαστρα για να επιλεξεις αναλογα με την χρηση τους..το θετικο της μεντελα που δεν γνωριζω εαν εχει η αμεντα ειναι οτι διαθετει 5 νουμερα στις χοανες της καθως δεν ταιριαζει η ιδια χοανη σε ολα τα στηθη.

απο κει και περα ενα πολυ καλο θηλαστρο επισης -αποτελεσματικο για την πλειοψηφια των γυναικων ειναι της philips το avent το ηλεκτρικο:

http://www.philips.gr/c/avent-baby-breastfeeding/25163/cat/

σε καμια περιπτωση δεν παιρνεις χειροκινητο -εαν δεν εχεις εμπειρια στον θηλασμο- και αποφευγεις τα πολυ φθηνα θηλαστρα καθως ισχυει το οτι πληρωνω παιρνω..

83hKp3.png

• 4 months later...
  • 3 months later...

Γειά σας! Εχω μία κορούλα που θηλάζω αποκλειστικά. Η κορούλα κάνει μικρά γεύματα από την αρχή, εκτός βραδιού που πιπιλάει πολύ. Λόγο υπερπαραγωγής θηλάζει απο το ένα στήθος για 2-3 ώρες και μετά αλλάζουμε. Εγώ από τις πρώτες μέρες είχα πολύ γάλα, το οποίο συχνά λόγω μη εναλλαγής στήθους στα γεύματα μένει στο στήθος και πονάω. Επίσης ανησυχώ μήν μου μειωθεί το γάλα αν μένει τόσες ώρες στο στήθος. Δεν θέλω να θηλάζω την μικρή να με αποσυμφορίζει γιατί καμιά φορά μου κάνει εμετό αν παραφάει. Επίσης δε σκοπεύω να δώσω μπιμπερό για κανέναν λόγο, ούτε καταφέρνω να βγάζω πολύ γάλα με το χέρι. Σκέφτομαι να πάρω θήλαστο για να βγαζω που κ που, κ ίσως αρχισω να δημιουργώ τραπεζα γαλακτος για το μέλλον.

Ποιό θηλαστρο ενδείκνυται? Υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η παραγωγή? Δε θέλω κάτι τέτοιο..Σας ευχαριστώ πολύ!

d8gLp3.png

iXW1p2.png

Γειά σας! Εχω μία κορούλα που θηλάζω αποκλειστικά. Η κορούλα κάνει μικρά γεύματα από την αρχή, εκτός βραδιού που πιπιλάει πολύ. Λόγο υπερπαραγωγής θηλάζει απο το ένα στήθος για 2-3 ώρες και μετά αλλάζουμε. Εγώ από τις πρώτες μέρες είχα πολύ γάλα, το οποίο συχνά λόγω μη εναλλαγής στήθους στα γεύματα μένει στο στήθος και πονάω. Επίσης ανησυχώ μήν μου μειωθεί το γάλα αν μένει τόσες ώρες στο στήθος. Δεν θέλω να θηλάζω την μικρή να με αποσυμφορίζει γιατί καμιά φορά μου κάνει εμετό αν παραφάει. Επίσης δε σκοπεύω να δώσω μπιμπερό για κανέναν λόγο, ούτε καταφέρνω να βγάζω πολύ γάλα με το χέρι. Σκέφτομαι να πάρω θήλαστο για να βγαζω που κ που, κ ίσως αρχισω να δημιουργώ τραπεζα γαλακτος για το μέλλον.

Ποιό θηλαστρο ενδείκνυται? Υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η παραγωγή? Δε θέλω κάτι τέτοιο..Σας ευχαριστώ πολύ!

http://www.ananiadis-medical.gr/ameda/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=41&Itemid=53〈=el

ειναι μακρα το καλυτερο στο λεω μια μανα που ταλαιπορηθηκε αν θελεις το ενοικιαζεις κιολας.