Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φαγητό και δάχτυλα...

evib

Recommended Posts

Έχω ένα θέμα την τελευταία εβδομάδα η 9,5 μηνών κόρη μου σε όλα τα γεύματα μόλις φάει 5-6 κουταλιές βάζει τα δάχτυλα στο στόμα και μετά αν φάει θα της βάλω με το ζόρι μερικές κουταλιές αφού της τραβάω τα δάχτυλα...λέτε να βαρέθηκε να τρώει τα ίδια και τα ίδια; Πως θα της κόψω την συνήθεια αυτή με τα δάχτυλα;;

Διαφημίσεις

Άστα φίλη μου κι εγώ τα ίδια. Η δική μου όμως είναι μόλις 6 μηνών. Έχω την εντύπωση πως την τρώνε τα ούλα!!!!! Αυτό πιστεύω. ότι θα σκάσει κανένα δοντάκι. Δεν την προλαβαίνω μέχρι να πάρω το κουτάλι έχει βάλει τα δάχτυλα ή τη σαλιάρα. Λύση πάντως δεν έχω. Απλά προσπαθώ να την ταΐζω πιο γρήγορα!!!!

ΑΧ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ ΛΟΓΩ ΔΟΝΤΙΩΝ. ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ. ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΠΙΝΕΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. EVIB ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΝΤΙ? ΘΕΜΑ ΓΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

ΑΧ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ ΛΟΓΩ ΔΟΝΤΙΩΝ. ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ. ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΠΙΝΕΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. EVIB ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΝΤΙ? ΘΕΜΑ ΓΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

έχει βγάλει 4 πάνω και 2 κάτω

Κι εμένα το κάνει! Ίδια ηλικία και ίδια δόντια έχουμε. Δεν ξέρω τι γίνεται πάντως η δικια μου δεν νομίζω να το κάνει απο βαρεμαρα γιατί αλλάζει φαγητο συνέχεια. Δίνω και απο τα δικα μας! Πάντως εμένα δεν έχει πολυ όρεξη για φαγητο.

Αλλα όταν το κάνει και αρνείται να κατεβάσει άλλη κουταλιά, αν της δώσω κάτι να μασουλησει πχ μπανάνα μια χαρα το δέχεται! Μήπως βαρέθηκε τα αλεσμενα;

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Διαφημίσεις

Κι εμένα το κάνει! Ίδια ηλικία και ίδια δόντια έχουμε. Δεν ξέρω τι γίνεται πάντως η δικια μου δεν νομίζω να το κάνει απο βαρεμαρα γιατί αλλάζει φαγητο συνέχεια. Δίνω και απο τα δικα μας! Πάντως εμένα δεν έχει πολυ όρεξη για φαγητο.

Αλλα όταν το κάνει και αρνείται να κατεβάσει άλλη κουταλιά, αν της δώσω κάτι να μασουλησει πχ μπανάνα μια χαρα το δέχεται! Μήπως βαρέθηκε τα αλεσμενα;

μάλλον προτιμάει τα δικά μας πλέον. γιατί καμιά φορά όταν τρώμε μπορεί να της δώσω λίγο από αυτά που τρώμε.

• 1 month later...

Και εγώ προσπαθώ να την ταίζω κάπως γρήγορα,αλλά βουτάει και τις μπουνίτσες του και τα ποδαράκια του και τα παπουτσάκια του,γενικά κανει ότι περνάει απο το χεράκι του!!Το μόνο πρόβλημα που δεν έχω είναι όταν μου τρώει την κρεμούλα του και μάλιστα σε κάθε του κουταλίτσα κάνει και μμμμμ.Τα μωράκια μας έχουν προσωπικότητα απο μικρή ηλικία αυτό έχω καταλάβει και ξέρουν να ξεχωρίζουν τις γεύσεις που τους αρέσουν!Είναι έξυπνα!! Το αγοράκι μου είναι 7 μηνών!!!!!!

και εμενα το κανει αλλα το ξεκινησε τωρα που ειναι 12 μηνων!εχει αρκετα δοντια δεν νομιζω οτι ειναι απο αυτο!δεν ξερω γιατι το κανει μηπως επειδη εχει χορτασει?κ δεν θελει αλλο?και βαριεται?δεν ξερω τι να πω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...