Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προβλημα με αντιβιωση (procef)

Recommended Posts

καλησπερα...

η μικρη μου (18 μηνων) μετα απο 2 μερες με σχεδον ακατεβατο πυρετο, μυξες και βηχα και αφου την ακροαστηκε η παιδιατρος και διαπιστωσε καποιες εστιες φλεμματων (ετσι νομιζω το ειπε) στα πνευμονακια της, αρχισε απο χθες την procef.

εχει παρει ηδη 2 δοσεις και εχει κανει 2 φορες διαρροια.

η παιδιατρος λεει οτι ειναι φυσιολογικο να κανει διαρροιες απο την αντιβιωση αλλα ρε παιδια ετσι θα παει 10 μερες που πρεπει να την παρει;

εχω αγχωθει....

δεν εχω εμπειρια απο αντιβιωσεις...δεν εχουν ξαναπαρει τα παιδια μου...αλλα ανησυχω...

εχετε καμια εμπειρια με τη συγκεκριμενη αντιβιωση ή καμια γνωμη που θα με βοηθουσε;

Διαφημίσεις

εμενα στην procef ειχε κανει αλλεργια με σπυρια.νομιζω οτι μπορει να ειναι και αυτο αλλεργικη αντιδραση.γνωμη μπου ομως αν συνεχισει να πεις στη παιδιατρο να αλλαξει αντιβιωση.

Εμένα μετά από procef μου έκανε σπυράκια μαζί με διάρροια. Διάρροια μου κάνει σχεδόν πάντα μετά από αντιβιώσεις αλλά στην procef θεωρώ οτι είναι αλλεργικός λόγω του εξανθήματος. Νομίζω οτι πρέπει να εμπιστευτείς την παιδιάτρο φίλη μου γιατί είστε στα πλαίσια του φυσιολογικού. Περαστικά σας!

Think Different

Η διάρροια είναι συχνή παρενέργεια αντιβιώσεων τόσο στα παιδιά όσο κ στους ενήλικες. Μίλα με τον παιδίατρο κ δώσε της προβιοτικά, βοηθούν πολύ.

Περαστικούλια!!

ευχαριστω κοριτσια...

απο χθες δεν ξαναεκανε διαρροια...βασικα δεν ξαναεκανε κακα....αρα μαλλον συνηθισε ο οργανισμος της την αντιβιωση.

μετα τη χορηγηση αντιβιωσης, ο πυρετος ποτε αναμενεται να υποχωρησει;

γιατι η κορουλα μου πηρε την 4 δοση αντιβιωσης σημερα το πρωι...και ξαναανεβασε πυρετο...

η παιδιατρος λεει οτι αν και σημερα ανεβαζει συχνα πυρετο και μαλιστα υψηλο, πρεπει να μπουμε για εξετασεις...:(

σας ευχαριστω που με βοηθατε με τις εμπειριες σας.

Διαφημίσεις

εμεις παντως παρεα με τις αντιβιωσεις παιρνουμε κατι προβιοτικα χαπακια που ειχαν μεσα σκονη για την διαροια προληπτικα αλλα δεν θυμαμαι να σου πω ποιο. στο φαρμακειο θα ξερουν αν θες ρωτα.

l86Tp3.png d6AUp3.png

ευχαριστω για τις απαντησεις...

εννοειται οτι της δινω και αντιπυρετικα ταυτοχρονα...

ευτυχως απο χθες ακομη καλυτερα...εχει περιστασιακα και που δεκατα.

η αντιβιωση εδρασε.

θα ρωτησω και γιυτα τα προβιοτικα που μου γραφετε.

Κι εμένα η κόρη μου έκανε ΤΡΑΓΙΚΕΣ διάρροιες και πόνους στην κοιλιά με την procef και την αλλάξαμε την 4η μέρα με augmentin καθώς δεν πηγαινε άλλο, το παιδί είχε διαλυθεί και ο πόνος στο αυτί και ο πυρετος δεν έπεφτε... Την άλλαξαν από το νοσοκομείο και μας έδωσαν μαζί και ultra levure που βοήθησε πολύ στη διάρροια...

Διαφημίσεις

Κι εμένα η κόρη μου έκανε ΤΡΑΓΙΚΕΣ διάρροιες και πόνους στην κοιλιά με την procef και την αλλάξαμε την 4η μέρα με augmentin καθώς δεν πηγαινε άλλο, το παιδί είχε διαλυθεί και ο πόνος στο αυτί και ο πυρετος δεν έπεφτε... Την άλλαξαν από το νοσοκομείο και μας έδωσαν μαζί και ultra levure που βοήθησε πολύ στη διάρροια...

ultra levure αυτο μας εδωσε και εμασ ο γιατρος

l86Tp3.png d6AUp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...