Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ζωνη αυτοκινήτου

Recommended Posts

Καλησπερα.είμαι καινούρια στο φόρουμ και εχω την εξής απορία.είμαι στην 22η εβδομάδα και εχω αγχωθεί λίγο με το θεμα της ζώνης στο αυτοκίνητο.χρησιμοποιείτε ειδική ζώνη (μου πρότειναν κάποια σε κατάστημα με είδη εγκυμοσύνης και ετσι αρχισα να αγχώνομαι για αυτο) ή αρκει να φοράω κατω απο την κοιλιά το κάτω μερος της ζώνης?ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Εγω είχα πάρει την ειδική ζώνη. Ήμουν συνεχώς στο δρόμο στην εγκυμοσύνη. Νομίζω πως να την κρατάς εσύ τη ζώνη κάτω απο τη κοιλιά δεν προστατεύει το εμβρυο και τον πλακουντα ούτε σε φρενάρισμα ούτε σε πρόσκρουση γιατί θα μετακινηθεί το χέρι σου μια δύσκολη ώρα.

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Δεν ξέρω τι παραπάνω προσφέρει αυτή η ζώνη γιατι δεν την είχα αγοράσει. Εγώ οδηγούσα μέχρι που γέννησα και μάλιστα μέχρι τις αρχές τις 8ου είχα τουλάχιστον 2 ωρες οδήγηση για να πάω και να έρθω στη δουλειά. Το μόνο που έκανα λοιπόν ήταν να βάζω τη ζώνη κάτω από την κοιλιά. Ποτε δεν αισθάνθηκα πιεση ή καποια ενόχληση. Φυσικά είχα διαφοροποιήσει και τον τρόπο που οδηγούσα (πιο αργά, προσεχα για λακούβες κ.λπ). Αν νιώθεις όμως άγχος και θέλεις έξτρα προστασία και το οικονομικό δεν είναι θέμα (δεν ξέρω πόσο κάνει) μπορείς να την πάρεις. Κανε και μια έρευνα στο ιντερνετ για το κατα ποσο όντως προστατεύει και μην μείνεις στα λόγια μιας πωλήτριας που ίσως θελει να πουλήσει

Η ζώνη που λέει η κοπέλα κάνει νομίζω 45-50?. Δεν είναι για να μην πιέζει την κοιλιά και για ανεση. Είναι για ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης ή φρεναρισματος. Είναι της BeSafe. Νούμερο 1 εταιρία σε θέματα ασφαλείας στο αυτοκίνητο για μωρά. Ακόμα και η πωλήτρια να θέλει να πουλήσει δεν αλλάζει τα δεδομένα.

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...