Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποσο συχνα?

Recommended Posts

Καλησπερα.Εμεις κλεισαμε τους 4 μηνες κ θηλαζουμε αποκλειστικα..ολη μερα! Η μικρη πειναει σχεδον καθε 1,5 με 2 ωρες.Πολυ-πολυ σπανια εχει καταφερει να κρατηθει 2,5 ωρες μονο αν τυχει κ κοιμαται(που κ αυτο δυσκολο μιας κ ο υπνος της ειναι κατι 20λεπτα την ημερα!)

Τους πρωτους μηνες που ετρωγε ολη την ωρα ελεγα ειναι φυσιολογικο,ακομα ομως?

Απο το πρωτο δεν εχω εμπειρια,μιας κ του εδεινα ξενο(κ σε αυτη την ηλικια ετρωγε καθε 4 ωρες).Ξερω οτι το μητρικο κραταει λιγοτερες ωρες,αλλα κ τοσο λιγο στον τεταρτο μηνα?Οσο μεγαλωνουν συνηθως δεν τρωνε πιο μεγαλα γευματα κ πιο αραια? Ή θα τρωμε παντα τοσο συχνα?

nmZKp3.png?nmOvssxvBcEop3.png?V8tGDx3G

Διαφημίσεις

Εμένα ακομα και τώρα συχνά θηλαζει που τρώει και στερεές αλλα σε 3-5 λεπτά έχει τελειώσει. Άρα δεν έχει να κάνει πάντα με πείνα γιατί μπορει να θηλασει και μετα το φαγητο. Αλλα αν είμαστε έξω ξεχνιέται.

Απο τους 3-4 μήνες και μετα ξεκολαν λίγο γιατί έχουν πολλα ενδιαφέροντα. Θα δεις που λίγο καιρο θα παίζει με τις ώρες και θα το κυνηγας απο πίσω να θηλασει. Και όταν θα είστε βόλτα θα ξεχνιέται.

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Καλησπερα.Εμεις κλεισαμε τους 4 μηνες κ θηλαζουμε αποκλειστικα..ολη μερα! Η μικρη πειναει σχεδον καθε 1,5 με 2 ωρες.Πολυ-πολυ σπανια εχει καταφερει να κρατηθει 2,5 ωρες μονο αν τυχει κ κοιμαται(που κ αυτο δυσκολο μιας κ ο υπνος της ειναι κατι 20λεπτα την ημερα!)

Απο το πρωτο δεν εχω εμπειρια,μιας κ του εδεινα ξενο(κ σε αυτη την ηλικια ετρωγε καθε 4 ωρες).Ξερω οτι το μητρικο κραταει λιγοτερες ωρες,αλλα κ τοσο λιγο στον τεταρτο μηνα?Οσο μεγαλωνουν συνηθως δεν τρωνε πιο μεγαλα γευματα κ πιο αραια? Ή θα τρωμε παντα τοσο συχνα?

Γεια:).Θα χρειαστεί να κάνεις λίγο υπομονή.Άλλωστε σκέψου ότι το μωράκι σου τρέφεται μόνο με γαλατάκι.Όταν θα μπείτε στις κρέμες θα χαλαρώσει κάπως η κατάσταση.Ίσως πάλι να χαλαρώσει πολύ η κατάσταση:mrgreen:.Είναι στο παιδί... Ο δικός μου είναι 20 μηνών και ακόμα θηλάζει πολύ.Τρώει το φαγητό του και "καπάκι" θηλάζει:roll:.Κάνε λοιπόν λίγο υπομονή και θα δεις πως θα πάει;)...Μπορεί να της αρέσουν τα μικρά και τακτικά γεύματα.

Και εμένα έτσι ακριβώς ήταν και κάνει και τώρα το ίδιο με τις στερεές. Όλο μαμ και μαμ είναι. Μάλλον είναι στο παιδί. Πάντως μεγαλώνοντας οι θηλασμοί αραιώνουν. Απλώς μερικά παιδιά αργούν πολύ να φτάσουν σε αυτό το στάδιο. Σκέψου και τα θετικά. Θα έχεις ένα παιδί με γερό στομάχι αφού προφανώς πίνει λίγο και συχνά.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...