Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εξωσωματικη?

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας! Ειμαι καινουρια εδω αλλα η αληθεια ειναι οτι σας παρακολουθω αρκετο καιρο..Πολλες απο τις ιστοριες σας μου εχουν δωσει κουραγιο..η ιστορια μου ειναι η εξης: ειμαι 27 ετων κ ο συζυγος μου 30. Εδω και δυο χρονια προσπαθουμε χωρις επιτυχια να αποκτησουμε παιδακι..

Εχουμε κανει εξετασεις χωρις να εχει βρεθει καποιο προβλημα..ο γυναικολογος μου δεν μπορει να βρει λυση γι αυτο μας εστειλε στον κυριο Αρκουλη ο οποιος μας ειπε οτι το καλυτερο ειναι να κανουμε εξωσωματικη για μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας..Δεν ξερω τι να κανω..Στενοχωρηθηκα πολυ..Να μπουμε στη διαδιακασια της εξωσωματικης χωρις να μαθουμε ποιο ειναι το προβλημα μας?Εσεις τη γνωμη εχετε? Μηπως καποια κοπελα εχει να μου προτεινει καποιο καλο γιατρο? σας ευχαριστω παρα πολυ..

Διαφημίσεις

Καλησπερουδια!!!Και εγω σαν και εσενα ημουν.Δεν μας βρησκαν καποιο προβλημα.Εκ των υστερων και μετα απο πολλους γιατρους καποιοι καναν απλα υποθεσεις.Εκανα εξωσωματικη και απετυχα.Λιγους μηνες μετα εμεινα εγκυος φυσιολογικα!!!!Εκανα 4,5 χρονια να πιασω παιδι.Ελπιζω να σου λεει κατι η δικια μου περιπτωση.Μην στεναχωριεσαι και προφανως ειναι αυτο το ρημαδο αγχος που σε τρωωει και σε καθυστερει.Προσπαθισε να το αποβαλεις γτ παιδι ουτως η αλλως θα κανεις.Αν νιωθεις καλα να προχωρησεις σε εξωσωματικη προχωρα.Ομως κατα την ταπεινη μου αποψη προσπαθισε να εχεις επαφες σε ολο τον κυκλο μερα παρα μερα και κυριως πρωινες ωρες.Εγω αυτο εκανα τους 2 τελευταιους μηνες ετσι για να λεω οτι προσπαθω τουλαχιστον εντατικα (ειχα χασει τις ελπιδες μου) και εμεινα τελικα.Οσο πιο γρηγορα χαλαρωσεις πραγματικα... τοσο πιο γρηγορα θα μεινεις εγκυος !!

FvxMp3.png

Σε ευχαριστω πολυ maela μου που απαντησες! να χαιρεσαι το παιδακι σου! λεμε κ εμεις να περιμενουμε λιγο ακομα πριν προχωρησουμε σε εξωσωματικη..Ισως και να τα καταφερουμε..Η αληθεια ειναι οτι πηρα καποιες ελπιδες απο αυτα που ειπες..! Σε ευχαριστω και παλι

Νομίζω ότι στα 27 είναι πολύ νωρίς να σκέφτεσαι για εξωσωματική, τη στιγμή που δεν βρέθηκε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Σου απάντησα και στο άλλο θέμα που έγραψες (εξομολόγηση). Καλύτερα να το βγάλεις απ' το μυαλό σου τελείως, να χαλαρώσεις και να περνάς καλά με τον άντρα σου. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που απέτυχαν με εξωσωματική κι όταν είπαν "εντάξει, παιδί δεν κάνουμε" έμειναν έγκυες με τη μία! Κάτι πρέπει να μας λέει αυτό.

Να σας πω και εγώ μια ιστορία άγχους μιας γνωστής..... Προσπαθούσε πολλά χρόνια για παιδί , αλλά δεν γινόταν σύλληψη (άγχος)),,,, δεν βρέθηκε τίποτα, πήγε για εξωσωματική έκανε σύνολο 8, στην 9η εξωσωματική έκανε το κοριτσάκι της... Μετά από λίγα χρόνια, έμεινε έγκυος φυσιολογικά :eek: (δεν πρόσεχε αφού ούτως ή άλλως δεν έπιανε:?: και δεν είχε και άγχος αφού ήδη είχε κάνει το παιδάκι της) και έχει τώρα και το αγοράκι της.....

Gdt4p2.png

Διαφημίσεις

Ανίτα κι' εγώ θεωρώ ότι δεν είναι λύση η εξωσωματική εάν δεν υπάρχει διεγνωσμένο πρόβλημα. Δεν είναι εύκολη υπόθεση ούτε από ψυχολογική ούτε από οικονομική άποψη.

Θεωρώ ότι το άγχος ευθύνεται, θα πρέπει λίγο να χαλαρώσετε και να μη το σκέφτεστε (ξέρω ότι είναι δύσκολο) αλλά......

Όταν λες καλο γιατρό???

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Κ εμεις ετσι πιστευουμε..Πριν προχωρησουμε σε εξωσωματικη θα ηταν καλο να κανουμε καποιες προσπαθειες ακομα, αν κ η γνωμη του γιατρου ειναι πως αν ηταν να γινει θα ειχε γινει μεχρι τωρα..

Alexel οταν λεω καλο γιατρο εννοω καποιον που να εχει πειρα κ γνωσεις για τετοιες περιπτωσεις και να ειναι καλος ανθρωπος..

Anita μου κατάλαβα, αλλά το θέμα του γιατρού είναι πολύ υποκειμενικό, εμένα ήταν ο άνθρωπος που με έκανε μανούλα οπότε φαντάζεσε τι σημαίνει για μένα. Στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές μου, όσο για το "άνθρωπος" που λες για μένα είναι με το Α κεφαλαίο!!!!!