Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Για την Μίλα και την Evap

Recommended Posts

Στο μήνυμά μου για παιδικά ρούχα και παιχνίδια, ανταποκρίθηκαν 2 κοπέλες. Η Μίλα και η Evap. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω δημόσια ότι με συγκίνησε και με εξέπληξε η ευγένεια, η περηφάνεια και η μαγκιά τους. Είδα 2 πολύ γλυκά κορίτσια με πανέμορφα παιδάκια και 2 πολύ γλυκούς συζύγους που υπομονετικά και καλοπροαίρετα μας περίμεναν να τελείωσουμε την ψιλή κουβεντούλα μας!

Χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα, ελπίζω να μας ξαναφέρει κοντά η ζωή!

Κάτια

Διαφημίσεις

Ολες αυτές τις χάρες εγώ τις έχω?????

'Η ήθελες να γράψεις για τη Μίλα και σκέφτηκες μη μ΄αφήσεις παραπονεμένη??:lol:

Εγώ τί να πω τώρα για σένα...Μ' έλιωσες...Ασε που και 1000 ευχαριστώ είναι λίγα...:oops: Να είσαι σίγουρη τα καταπληκτικά ρουχαλάκια σου θα τα χαρούμε με το παραπάνω & μετά θα τα χαρούν και άλλα παιδάκια, η πρότασή μου στις μαμάδες που χαρίζω τα φορεμένα μας ρουχαλάκια είναι μετά τη χρήση να τα ξαναχαρίζουν! Νομίζω είναι η καλύτερη αντιμετώπιση στους καιρούς που ζούμε να μην πάει τίποτα χαμένο και να δυναμώνει η αλυσίδα που είμαστε.

Καλές γιορτές και να είσαι πάντα καλά.

Δεν ξερω για την Μιλα αλλα για την Evap ειναι μια κοπελα με καλοσυνατη και μια ευγενεια που πραγματικα με συγκινει.Ο τροπος που γραφει ειναι τοσο μα τοσο ομορφος σπανια βρισκεις ανθρωπους να σε συγκινουν.

Εγω δεν ειμαι μανουλα αλλα σκεφτομαι τους αλλους γυρω και βοηθω οσο μπορωωω.Παντως εισαι μανουλιτσα τοσο γλυκια ειμαι σιγουρη γιατι εχεις ομορφια ψυχη και το καταλαβα πολυ ευκολα.Εγω θα προσπαθησω παλι για μωρακι και αν θελει ο θεος θα χαριζω και εγω τα δικα μας περιμενω πως και πως.

Κι εγώ θα ήθελα να πω για την EvaP ότι είναι ένας "πολύ όμορφος" και αξιόλογος Ανθρωπος. Μακάρι να συναντούσαμε συχνά τέτοιους Ανθρώπους, ο κόσμος πας θα γινόταν πολύ όμορφος. Να'σαι καλά EvaP !

Ααα να φτιαξω καινουργιο θεμα για την GEOELI??Εισαι απιθανος ανθρωπος να εισαι παντα τοσο καλη οσο και η ομορφη ψυχη σου..Σ ευχαριστω για ολα.

Καλες γιορτες σου ευχομαι και χρονια ομορφαααα.

Διαφημίσεις

Κάτια μου καλησπέρα και απο μένα,σε ευχαριτούμε πάρα πολύ για τα καλά σου και όμορφα λόγια...Και εσύ είσαι πολύ καλός άνθρωπος με μια μεγάλη καρδιά...

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ζωη σου...

Πάντα υγεία,χαρά και ευτυχία να έχετε..

οι φίλοι σου Μ & Μ & Μ :)

Ρε κορίτσια, με κάνετε και νιώθω πολύ αξιαγάπητη και δημοφιλής.:cool:

μήπως να έβαζα υποψηφιότητα για κανένα δημόσιο αξίωμα ???? :idea:

Είμαστε που είμαστε εκτός θέματος, πολλές γιορτινές ευχές & την αγάπη μου σε όλες σας!!!!:D

Διαφημίσεις

Στο μήνυμά μου για παιδικά ρούχα και παιχνίδια, ανταποκρίθηκαν 2 κοπέλες. Η Μίλα και η Evap. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω δημόσια ότι με συγκίνησε και με εξέπληξε η ευγένεια, η περηφάνεια και η μαγκιά τους. Είδα 2 πολύ γλυκά κορίτσια με πανέμορφα παιδάκια και 2 πολύ γλυκούς συζύγους που υπομονετικά και καλοπροαίρετα μας περίμεναν να τελείωσουμε την ψιλή κουβεντούλα μας!

Χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα, ελπίζω να μας ξαναφέρει κοντά η ζωή!

Κάτια

Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί από εδώ στο φορουμ τις μόνες κοπέλες που έχω γνωρίσει είναι η ΕΥΑP ΚΑΙ Η ΜΙΛΑ!!!! τυχαίο? δεν νομίζω!!!! Είστε εξερετηκές και οι δύο σας!!!! και εγώ πολύ τυχαιρή που έχω ρουχαλάκια δικά σας!!!!.

Σας φιλω κορίτσια!!! και να ξέρετε ότι σας θυμάμαι κάθε φορά που φοράω τα ρουχαλάκια σας!!!

Ki'εγω, κι'εγω να συμφωνησω!:D

EvaP κοριτσακι μου γλυκο, σου γραφω σπανια αλλα να ξερεις οτι σε σκεφτομαι πολυ συχνα! Εισαι γλυκυτατη και ευχομαι να εχεις μονο χαρές στη ζωη σου. Να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου και τον αντρουλη σου. Να εισαι παντα καλα και να περασετε υπεροχα Χριστουγεννα.

Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες. :D

Να σαι καλά Γεωργία μου,και εσύ είσαι σπάνιος και ξερετικός ανθρώπος.

Εύχομαι να τα χαρείς όπως και εγώ χαίρομαι τα δικά σου!

Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα!

Υ.Σ.ελπίζω την επομένη φορά να προλάβουμε να ποιούμε και το καφέ :)

Φιλικά

Μιας και ετέθη το θέμα....;) και είνια μια σκέψη που έχω κάνει και μόνη μου γι' αυτές τις δύο κοπέλες ας τις δημοσιοποιήσω και εδώ.

Έχω ανταλλάξει μηνύματα και με τα δύο κορίτσια σε διάφορες περιστάσεις και με αφορμή διάφορα θέματα του φόρουμ, είναι και τα δύο ευγενέστατα, αξιόλογα, έχουν άποψη και σκέφτονται, ήθος και πάνω από όλα φαίνονται εξαιρετικοί Άνθρωποι.

Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι και είναι και μανούλες...είναι ελπιδοφόρο για τα παιδιά που θα μεγαλώσουν στην κοινωνία.

καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους και στα δύο κορίτσια...

:D:D

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Να σαι΄καλά Μαράκι μου,ο,τι καλύτερο σου εύχομαι.

Μακάρι ν'αξιωθούμε να γίνουμε καλοί γονείς.

Καλά Χριστούγεννα και σε σένα κ στην οικογένειά σου!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...