Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα

Έχω ένα κοριτσάκι 7.5 μηνών.

Από την πρώτη μέρα που την φέραμε σπίτι κοιμόταν στο δωματιάκι της και εγώ όποτε έκλαιγε πήγαινα κοντά της .Είναι γκρινιάρα σε γενικές γραμμές και νευρική όμως το βράδυ να με σήκωνε 2 με 3 φορές συνήθως.

Τις τελευταίες 3 μέρες ΟΠΟΤΕ πάω να την αφήσω στο κρεβάτι πλαντάζει στο κλάμα(κοιμισμένη εννοείται) .Είτε είναι πρωινός υπνάκος είτε βράδυ.έχει σηκώσει όλη την οικοδομή στο πόδι.μέχρι 10 λεπτά αντέχω να την ακούω να πλαντάζει και μετά πηγαίνω να την πάρω στην αγκαλιά μου.

Όταν είναι στην αγκαλιά όλα καλά.είτε στην δικιά μου είτε στου άντρα μου.Εχτές το βράδυ κοιμήθηκε όλο το βραδυ στην αγκαλιά του άντρα μου και αυτός καθόταν στην πολύθρόνα.

Είμαι σε απόγνωση!!Τι να κάνω δεν ξέρω!και φαγωμένη είναι και αλλαγμένη και νυστάζει τρελά αλλά τιποτα.

Το καημένο να φανταστείτε έχει κλείσει η φωνούλα του από το κλάμα!

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ!!!!!

Διαφημίσεις

Το ιδιο κανει και της αδερφης μου η μικρη ειναι 4 μηνων και κανει τα ιδια.Της ειπε ο γιατρος οτι μπορει να ειναι απο τα δοντια της και να της δινει depon αλλα μολις εμαθε οτι μολις παει στο κρεβατι της αδερφη μου και κοιμαται εκει μια χαρα της ειπε οτι νιωθω φοβο.Τοτε του εξηγησε η αδερφη μου οτι οταν ηταν εγκυος στον 7μηνα πεθανε ο αδερφος του αντρα της(26χρ)και λογικο ειναι να στεναχωρηθει πολυυυυυυυ.Ειπε οτι το μωρο μπορει να νιωθει ακομα αυτη την θλιψη(τι να πω τωρα εγω ετσι ειπε αυτος).Τελικα ακου την περνει στο κρεβατι και την παει στην κουνια οταν κοιμαται (αλλα προσεχε τα σκεπασματα να μην ειναι υπερβολικα γιατι το επαθε και αυτο η αδερφη μου εβαζε πολλα και εκλαιγε).Σιγα σιγα θα παει οπως παει και η δικη μας τωρα εδω και μια εβδομαδα.

Αν και δεν ειμαι μανουλα ξερω απο την μικρη μας οτι θελουν ασφαλεια τα μικρουλια.

Το ίδιο κάνει και η δικιά μου. Εγω το έχω αποδώσει στο οτι βιωνει άγχος αποχωρισμού.

Να σου πω την αλήθεια εγω δεν την αφήνω να κλαίει. Μόλις την αφήσω στο κρεβάτι της κοιμισμένη, αν αρχίσει να κλαίει την παίρνω αγκαλια αμέσως και την κρατάω μέχρι να ξανακοιμηθει. Αν συνεχιστεί αυτο την παίρνω μαζί μας στο κρεβάτι.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Καλησπέρα

Έχω ένα κοριτσάκι 7.5 μηνών.

Από την πρώτη μέρα που την φέραμε σπίτι κοιμόταν στο δωματιάκι της και εγώ όποτε έκλαιγε πήγαινα κοντά της .Είναι γκρινιάρα σε γενικές γραμμές και νευρική όμως το βράδυ να με σήκωνε 2 με 3 φορές συνήθως.

Τις τελευταίες 3 μέρες ΟΠΟΤΕ πάω να την αφήσω στο κρεβάτι πλαντάζει στο κλάμα(κοιμισμένη εννοείται) .Είτε είναι πρωινός υπνάκος είτε βράδυ.έχει σηκώσει όλη την οικοδομή στο πόδι.μέχρι 10 λεπτά αντέχω να την ακούω να πλαντάζει και μετά πηγαίνω να την πάρω στην αγκαλιά μου.

Όταν είναι στην αγκαλιά όλα καλά.είτε στην δικιά μου είτε στου άντρα μου.Εχτές το βράδυ κοιμήθηκε όλο το βραδυ στην αγκαλιά του άντρα μου και αυτός καθόταν στην πολύθρόνα.

Είμαι σε απόγνωση!!Τι να κάνω δεν ξέρω!και φαγωμένη είναι και αλλαγμένη και νυστάζει τρελά αλλά τιποτα.

Το καημένο να φανταστείτε έχει κλείσει η φωνούλα του από το κλάμα!

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ!!!!!

δοκιμασε να τησ βαλεισ στην κουνια καποιο ρουχο δικο σου ,να σε μυριζει...δε ξερω αν θα πιασει αλλα επειδη λεσ οτι στην αγκαλια σασ ηρεμει ισωσ αν σασ μυριζει γυρω με καποιο τροπο να νιωσει πιο πολυ ασφαλεια η παρτη στο κρεβατι σασ και μολισ κοιμηθει δοκιμασε να τη βαλεισ στην κουνια με το ρουχο σου διπλα....

Είναι περίοδος οδοντοφυϊας...μήπως πονάνε τα ουλάκια της?Μήπως βρίσκεται σε άλμα ανάπτυξης?Μήπως έχει άγχος αποχωρισμού??Το μωράκι σου δεν ζητάει κάτι παράλογο...τι πιο φυσιολογικό να θέλει να νιώθει την μαμά και τον μπαμπά της??? Ανταποκριθείτε στις ανάγκες της!Μπορείτε αν συμφωνείτε να την παίρνετε να κοιμάται μαζί σας...Θα μεγαλώσει και δεν θα σας έχει τόσο ανάγκη,για αυτό απολαύστε το τώρα που μπορείτε!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Ο γιατρός μας είπε πως έχουν φουσκώσει τα ούλα της και πως θα βγάλει δοντάκια (αλλά δεν ξέρουμε πότε).

Επίσης επειδή δεν δουλεύω και δεν έχουμε κάποιους να μας βοηθήσουν είμαστε όλη μέρα μαζί και μπορεί να έχει άγχος αποχωρισμού.

εχτές το βραδυ ακόμα και στο κρεβάτι μας όταν πηγαίναμε να την οριζοντιόσουμε πλάνταζε στο κλάμα με κλειστά τα ματάκια της.

ρε παιδιά και τώρα πάλι τα ίδια έχουμε.

Κοιμάται στην αγκαλιά και όταν προσπαθήσω να την αφήσω πλαντάζει και ουρλιάζει λες και την σκοτώνουμε.Με λυγμούς όχι αστεία!

Δεν λέω ... ούτε και εγώ θέλω να αφήνω το μωρό μου να κλαίει αλλά δεν μπορώ να την έχω πουθενά εκτός από πάνω μου (ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!) , ακόμα και αν την πάρω μαζί μου να κοιμηθούμε στην κρεβατοκάμαρα.

Είμαι σε απόγνωση.....πως θα περάσουν οι βραδιές?

Σε εμάς αυτή η περίοδος κράτησε από τους 4 μήνες εως τους 9. Να φανταστείς ότι την νύχτα ήμουν περισσότερη ώρα όρθια παρά ξαπλωμένη, πλησίαζε η νύχτα και εγώ έκλαιγα γιατί σκεφτόμουν την ταλαιπωρία.

Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι παρα μόνο υπομονή και προσπάθησε να κοιμάσαι τις ώρες που κοιμάται το μωρό στη διάρκεια της ημέρας ώστε να ξεκουράζεται. Ο δικός μου κοιμόταν μία ώρα το πρωι και μία ώρα το μεσημέρι και το βράδυ κάναμε πάρτυ. Αν είναι δοντάκια να είσαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα του περάσει γιατί υπάρχουν και μανούλες με παιδάκια που δεν κοιμόνται γενικά και τότε το ξενύχτι κρατάει χρόνια. Καλή δύναμη!

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"