Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΙΕΣΗ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ

Recommended Posts

Γεια σας.Μπορει να ειναι λιγο περιεργο το θεμα η ακομα και χαζο αλλα ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι και οπως καταλαβαινετε ανησυχω με το παραμικρο.Λοιπον....η απορια μου ειναι η εξης:Ειμαι 15+4 και καποιες φορες ξεχνιεμαι και πιεζω τη κοιλια μου αθελα μου.Οπως σημερα για παραδειγμα ηθελα να σφιξω τη βαση του μπλεντερ και πιεσα τη κοιλια μου πανω στο παγκο της κουζινας:oops::oops::oops::oops::oops:Ποσο επικινδυνο ειναι για το μωρο?

Διαφημίσεις

Γεια σας.Μπορει να ειναι λιγο περιεργο το θεμα η ακομα και χαζο αλλα ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι και οπως καταλαβαινετε ανησυχω με το παραμικρο.Λοιπον....η απορια μου ειναι η εξης:Ειμαι 15+4 και καποιες φορες ξεχνιεμαι και πιεζω τη κοιλια μου αθελα μου.Οπως σημερα για παραδειγμα ηθελα να σφιξω τη βαση του μπλεντερ και πιεσα τη κοιλια μου πανω στο παγκο της κουζινας:oops::oops::oops::oops::oops:Ποσο επικινδυνο ειναι για το μωρο?

αχ ποσο σε καταλαβαινω δεν νομιζω να κανεις κακο.....αν και δεν ξερω και πολλα και εγω αλλα νομιζω προστατευεται το μωρακι σου...!!και εμενα με πιανει αγχος καθε πρωι ξυπναω μπρουμητα αθελα μου:oops::oops:νομιζω θα το σκασω το καημενο το μωρακι μου!!!!:(:(ουφφφφ αυτα τα αγχη....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

τίποτε δεν παθαίνει με αυτή την πίεση, έχεις μπροστά από το μωρό σου το καλύτερο αντικραδασμικό του κόσμου, τον μυ που προστατεύει τη μήτρα!

Εγώ στη δουλειά πιέζω διαρκώς το σημείο άθελα μου, έχω πάγκο μπροστά μου. Ο άντρας μου φωνάζει αλλά πίστεψε με απέχει πολύ το μωρό από τον πάγκο! Εν΄ταξει ό,τι μπορούμε το αποφεύγουμε εννοείται, αλλά μη σκάμε αν ξυπνήσουμε μπρούμυτα.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.Ανησυχω και για κατι αλλο...Εδω και μια εβδομαδα περιπου εχω κατι πονακια αριστερα,οχι πολυ χαμηλα,και νιωθω τι κοιλια μου απο χτες σαν να εχει μικρυνει!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΗ!!!!Νιωθω συνεχεια οτι κατι συμβαινει με το μωρο μου!!!Και δυστυχως δεν ξερω γιατι βαζω τα χειροτερα με το μυαλο μου!!!!Δυστυχως στις 29/12 εχω παλι ραντεβου με το γιατρο και δεν περνανε οι ημερες με τιποτα!!!!Τα πονακια τα ειχα απο την αρχη αλλα οχι τοσο εντονα

Μην ανησυχείς καθόλου. Εγώ κάνω και γιόγκα και σε κάποιες ασκήσεις μπρούμυτα πέφτει όλο το βάρος του σώματος στην κοιλιά, ειδικά όταν κάνουμε ραχιαίους. Αλλά η γιατρός με διαβεβαίωσε ότι το μωρό δεν παθαίνει τίποτα. Είναι πολύ καλά προστατευμένο μέσα στη μήτρα. Δε χρειάζεται τόσο άγχος.

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς καθόλου. Εγώ κάνω και γιόγκα και σε κάποιες ασκήσεις μπρούμυτα πέφτει όλο το βάρος του σώματος στην κοιλιά, ειδικά όταν κάνουμε ραχιαίους. Αλλά η γιατρός με διαβεβαίωσε ότι το μωρό δεν παθαίνει τίποτα. Είναι πολύ καλά προστατευμένο μέσα στη μήτρα. Δε χρειάζεται τόσο άγχος.

Σε ευχαριστω πολυ