Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Πηρα μια τριαδα απο γνωστο σταγγιστο γιαουρτι το οποιο ελεγε οτι ληγει 30/12/11 αλλα ηταν αλοιωμενο και ξυνο και ετσουζε στην γλωσσα!

Το θεμα ειναι το εξης εγω το πηρα για τον μικρο γιατι μονο αυτο τρωει και το χτυπαω ατο μουλτι με μια μπνανα και ειναι οκ!

Συνηθως το αδειαζω στο μουλτι προσθετω κομματια μπανανανας και το χρυπαω εκεινη την ημερ απως μου εκοψε το ενστικτο μου δεν ξερω αλλα ενω δεν το συνηθιζω το ανοιξα και εφαγα μια κουταλι ακαι επαθα πατατρακ!

Παιρνω την την εταιρεια και ηρθαν και το πηραν και θα μ εενημερωσουν για το ειδος της αλλοιωσης μου εφεραν και δωρο 6 γιαουρτια και νομιζουν οτι ειμαστε οκ εχε χαρεις που δεν το εφαγε το μικρο αλλιως κατι μυνησεις που θα πεφταννννν!!!

Διαφημίσεις

Χμμμ... Και εγώ κάποτε τρώγοντας στη δουλειά ένα γιαούρτι με δημητριακά (πιστεύω της ίδιας εταιρείας) έφτυσα ένα μικρό κομμάτι πλαστικό. Και εμένα μου έφεραν κάμποσα γιαούρτια τα οποία μοίρασα.

Όταν φτιάχνω για τη μικρή το γιαούρτι ή κάτι ανάλογο πάντα κάνω πριν μια δοκιμή. Πολλά μπορούν να συμβούν.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Νομίζω πως κατάλαβα για ποια εταιρεία πρόκειται, το καλοκαίρι έπαθα ακριβώς το ίδιο με στραγγιστό γιαούρτι σε τριάδα, χωρίς εξωτερικές αλλοιώσεις και χωρίς να έχει παρέλθει ο χρόνος της ημερομηνίας λήξης, μόνο που η δική μου παρτίδα ήταν πιο πικρή και από δηλητήριο.

Τους πήρα τηλέφωνο για να τους ενημερώσω, από επαγγελματικής άποψης ομολογώ πως ήταν άψογοι, και η κοπέλα στο τηλέφωνο και ο πωλητής διανομέας, δεν είχα ιδέα πως γίνεται αντικατάσταση, και δεν αποσκοπούσα σε αυτό (και μάλιστα επιστροφή εις το τετραπλάσιο), τους είπα απλά πως καλό είναι να πάνε για χημική ανάλυση.

Από τότε όμως δεν ξαναπήρα ποτέ την συγκεκριμένη μάρκα, μόλις διάβασα και στην συσκευασία πιο προσεκτικά πως τα ποσοστά του γάλακτος δεν έχουν καμία σχέση με ελληνικό γάλα , είπα τέλος!

Πάντως διδακτική η περιπέτειά σου Μαρία, με έβαλε στην σκέψη και την λογική πως οτιδήποτε είναι να δώσω αύριο στο παιδί, πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάζω εγώ πριν , τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις μια αλλοίωση έχει κάποια σημάδια, περίεργη γεύση , οσμή.

Για την μήνυση είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάποιος σε περίπτωση, ο μη γένοιτο τροφικής δηλητηρίασης.

----------------------

μωρε το δοκιμαζω αλλα αφου το χτυπησω εμ την μπανανα και σκεφτομαι οτι ισως η μπαναν εκρυβε το τι συνεβαινε!παντως λογω επαγγελματος ξερω τοι στη συγγκεριμενη εταιρεια συμβαινουν συχνα λαθη αλλα η παιδιατρος μου συνεστησε το συγγεκριμενο βεβαια δεν με υποχρεωσε κιολα και τωρα που της το ειπα μου ειπε μονο προβειο!

Και εγώ έχω κάνει στροφή εδώ και καιρό σε κατσικίσιο γάλα και πρόβειο γιαούρτι, δεν έχω κανένα θέμα με την μυρωδιά η την γεύση μια χαρά!

(Ελπίζω να μη βγει καμιά βρώμα και για αυτά, γιατί ειλικρινά έχω βαρεθεί και κουραστεί να διαβάζω για την ακαταλληλότητα των πάσης φύσεως προϊόντων που καταναλώνουμε, έλεος!!!!):evil::mad:

----------------------

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...