Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι γίνεται την ημέρα;

lady77ng

Recommended Posts

Καλημέρα κι απο μενα!

Ο μικρος μου ειναι 2 μηνων και θελει ολη μερα να ειναι στην αγκαλια μου. Ακομη και οταν κοιμηθει (για μιση ωρα, οχι παραπανω) αν προσπαθησω να τον αφησω ξυπναει αμεσως και κλαιει. Περιμενω πως και πως το βραδυ που, για καλη μου τυχη, κοιμαται δυο πενταωρα. Δουλειες στο σπιτι δεν προλαβαινω να κανω. Δεν καθεται ουτε στην αγκαλια του μπαμπα του. Ισως επειδη τον θηλαζω αποκλειστικα αισθανεται οτι εξαρταται απο εμενα. Αγορασα και sling, αλλα δεν καθεται με τιποτα. Εχει πεσει ολο το βαρος των οικιακων εργασιων στον αντρα μου, χωρια που αισθανεται οτι τον απορριπτει ο μικρος. Εχετε καμια ιδεα πως να τον κανω να ξεκολλησει απο πανω μου και να αναπτυξει μια καλυτερη σχεση με τον μπαμπα του;

Ειναι μικρουλι ακομα..κανε υπομονη.Και ο δικος μου ετσι ηταν και ο αντρας μου μου ελεγε 'δε με θελει...εσενα θελει μονο' κι απογοητευοταν.Παρεπιπτοντως ο αντρας μου δεν ασχολειται καθολου με τη φροντιδα του μωρου...τα κανω ολα εγω.Ε σε πληροφορω οτι μεγαλωσε σιγα σιγα και οχι μονο θελει τον μπαμπα του...αλλα δεν ξεκολλαει απο πανω του.Εμενα ουτε να με φτυσει ετσι και ειναι σπιτι ο μπαμπας του.

Διαφημίσεις

Και μένα ο μικρός τα ίδια! Αλλά επειδή δε τη πάλευα σιγά σιγά και ενώ ήμουν δίπλα τον έδινε στον αντρα μου να τον ταίσει να τον κοιμήσει να τον κρατήσει αγκαλιά! Να με νοιώθει δίπλα του αλλά να ναι στο πατέρα του! Ε αν έκλαιγε λ΄΄ιγο (κανά λεπτό) τον άφηνα για να μάθει να τον ηρεμεί και ο άντρας μου! Τώρα είναι αυτοκόλλητοι!!!

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια καλησπερα και χρονια πολλα.καλη χρονια σε ολες με υγεια.εχω θεμα με τον υπνο της κορης μου.απο νεογεννητο ακομα δεν κοιμοταν καθολου μεσα στη μερα και εκλαιγε ασταματητα.ημασταν ολη μερα αγκαλια και το βραδυ μας επαιρνε 2..ημουν ενα ρακος.ειχα απελπιστει δεν ηξερα πως να την κοιμισω.περασαμε μια πολλη μικρη φαση οπου κοιμοταν κανενα 4ωρο μεσα στη μερα και τωρα παλι μου κανει κολπα.τωρα ειναι 8 μηνων.συνηθως κοιμαται 2 φορες μεσα στη μερα αλλα υπαρχουν μερες που στο μισαωρο θα ξυπνησει.δεν προλαβαινω να ξεκουραστω..ειμαι ξανα εγκυος εντωμεταξυ και θα ηθελα να μπει σε ενα στανταρ προγραμμα μεχρι να γεννησω γιατι θα δεινοπαθησω με 2 μωρα και βλεπω να μετακομιζω σε μαμα η πεθερα.πως να της μαθω να κοιμαται το μεσημερι ενα 2ωρακι?

Καλησπέρα. Ε΄γω το μικρό μου τον πέρνω το μεσημέρι στο κρεβάτι μαζί μου αν και δε πρέπει γιατί θέλω και γω να κοιμάμαι το μεσημέρι. Ετσι αν ξυπνήσει τον ξανακουνάω να κοιμηθεί και ευτυχώς κοιμόμαστε κανα δίωρο και ξεκουραζόμαστε!

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P

Διαφημίσεις

προσπάθησε νη την κρατήσεις ξύπνια κατά την διάρκεια της μέρας μήπως κουραστεί το μεσημέρι ή ξύπνα την πιο νωρίς το πρωί.ίσως πετύχεις κάτι.

οσες φορες την κρατησα ξυπνια επιτηδες για να κοιμηθει το μεσημερι δεν ειδα καμια προκοπη.παλιοτερα την επαιρνα κι εγω στο κρεβατι και κοιμομασταν αλλα της το εκοψα γιατι ειχε συνηθισει και στην κουνια της συνεχεια εκλαιγε και ηθελε αγκαλια.ολως περιεργως σημερα κοιμηθηκε 2μιση ωρες και την ξυπνησα εγω για να κοιμηθει και το βραδυ.της εδωσα ξενο γαλα και κοιμηθηκε ενω τις αλλες φορες τη θηλαζα.αρα ισως να μην της αρκει και το γαλα μου.τελος παντων..ειμαστε εδω για να κανουμε πειραματα.σας ευχαριστω παντως.καληνυχτα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...