Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ο γιος μου εχει διαφορα επαναφορτιζομενα μηχανακια και τρακτερ της περ περεγκο τα οποια ειναι και παρα πολυ ακριβα (αλλα αξιοπιστα)

τωρα του εχει κολλησει το τζιπ της ιδιας εταιρεια το οποιο κανει 500 ευρω!!!!παρακαλω αλλα επειδη δεν μου παει το ριγε συνολακι της φυλακης μηπως ξερετε που μπορω να βρω τετοιου ειδους παιχνιδι σε μια πιο νορμαλ τιμη??

Διαφημίσεις

αυτό το τζιπ το λιγουρεύεται και ο άντρας μου για τα παιδιά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά, το θεωρώ λίγο υπερβολικό... :D από τα τζάμπο είχε πάρει ο νονός και η νονά του γιού μου ένα μηχανάκι επαναφορτιζόμενο πριν 3-4 χρόνια και αν θυμάμαι καλά κόστιζε γύρω στα 60 ευρώ. δεν νομίζω να ήταν κάποια πολύ γνωστή μάρκα αλλά σε διαβεβαιώ ότι βγήκε παλικάρι!!! το παίξανε τόσο πολύ που πλέον έχει ξεθωριάσει !! προχτές μάλιστα το ήθελε ο γιος μου και το φορτίσαμε αλλά πλέον το καημένο χάλασε και δεν λειτουργεί γιατί ολο το χειμώνα το αφήσαμε έξω (χαζομάρα μας!) και πρέπει να σκουριάσανε ξέρεις ενώσεις , βίσματα κλπ τέτοια

πάντως κάνε μια βόλτα στα μεγάλα παιχνιδάδικα για να πάρεις μια ιδέα τί παίζει και σίγουρα θα βρεις κάτι για τον πρίγκιπά σου:D

τα 500 ευρω ειναι φοβερη υπερβολη ...τουλαχιστον για εμας..το μηχανακι του τζαμπο το εχουμε παρει και οντως ειναι παρα πολυ καλο ..το εχουμε 1 χρονο και δεν εχει παθει τιποτα και μιλαμε για κακομεταχειριση τωρα...

απλα οταν πηγαμε χαλκιδικη ειδα ενα τεραστιο τζιπ οχι περ περεγκο το οποιο μου αρεσε πολυ και ρωτησα το παιδακι που το ειχε και μου ειπε οτι και αυτο ςηθελε της περ περγκο αλλα η μητερα του του βρηκε αυτο που ηταν παρα πολυ ωραιο και σαφως πιο φτηνο..

πηγα τζαμπο -κουκου αλλα δεν το ειδα...

Να υποθέσω ότι έχετε αυλές, έτσι??? Γιατί εγώ τελευταία δίνω μάχη να φύγει το ποδηλατάκι από το παρκέ :lol: . Αν είχαμε και τέτοιο, θα είχα φύγει .... μαζί του! Ρίξε μία ματιά στο http://www.cosycorner.gr

Διαφημίσεις

το cosycorner το λατρευω αλλα και αυτο ειναι λιγο τσιμπημενο....

αλλα εχει καταπληκτικα πραγματα..

ναι οντως..ζουμε σε μονοκατοικια με τεραστια αυλη και παρκιγκ για τα αυτοκινητα του τζουνιορ :lol:

• 4 weeks later...
Guest ειρηνη-μανουλα

στο τζαμπο εχω δει τζιπ και εχει αν δεν κανω λαθος 150,00

ειναι ομως σε ροζ χρωματα. στο καταστημα του πειραια παντως στο λιμανι το εχει. παρε τηλ να ρωτησεις σε ποια καταστημα το διαθετουν. αν σου αρεσει παρε και μπογια και βαψε το !

Υπάρχουν από 120€ μέχρι και 1000€.

Οι τιμές εξαρτώνται από την μπαταρία, την μάρκα και την εταιρεία κατασκευής. Η Peg- Perego, έχει στην Κηφισίας εκθετήριο που έχει όλα τα μοντέλα της. Για παιδάκια μέχρι 3 ετών προτείνουν οχήματα με 6 Volt μπαταρία, που πιάνουν ταχύτητα μέχρι 3-4 Χλμ/ώρα. Για παιδάκια από 3-8 ετών, καλά είναι αυτά με 12Volt μπαταρία που πιάνουν ταχύτητα μέχρι 8 Χλμ/ώρα. Υπάρχουν βέβαια και τα πολύ γρήγορα 24Volt, που πιάνουν ταχύτητα μέχρι 12-13 Χλμ/ώρα.

Τα μεγάλα τζιπ, και το 12Volt και το 24Volt, δεν χωρούν σε κανένα αυτοκίνητο, και από την στιγμή που θα συναρμολογηθούν δεν μεταφέρονται εύκολα παρά μόνο πάνω σε τρέιλερ.

Να σημειώσω εδώ και τα 12Volt και τα 24Volt έχουν περιοριστή ταχύτητας για μικρότερα παιδάκια (μπορείς να κλειδώσεις στην 1η ταχύτητα), αρκεί να φθάνουν να το οδηγήσουν. Εγώ στον Αντώνη έχω πάρει μια γουρούνα της Peg-Perego, την Coral T-REX που παρόλο που λέει για παιδιά 3-8 την οδηγεί μιά χαρά από τα μέσα Ιουλίου (πριν κλείσει τα 2).

Η γουρούνα αυτή που είναι κατά 25-30 εκ. μικρότερη σε μήκος από το τζιπ, χωράει ίσα-ίσα στο τεράστιο port-baggage του αυτοκινήτου μου και έτσι μπορούμε να την παίρνουμε σε πάρκα και να την ευχαριστιέται περισσότερο. Το κόστος της ήταν 280€.

Θεωρώ, ότι αν του πάρεις ένα τζιπ, αλλά τον περιορίσεις να κάνει στον ίδιο χώρο συνέχεια και μόνο του, θα το βαρεθεί γρήγορα.

Αν ο γιός σου είναι πάνω από 4-5 ετών υπάρχει ένα τρομερό αυτοκινητάκι της hot wheels, πολύ φθηνό, (150€) και πολύ γρήγορο. Είναι το μοναδικό που έχει και γκάζι και φρένο. Πιάνει 13 Χλμ/ώρα ταχύτητα και οι διαστάσεις του είναι πολύ μαζεμένες. Το μοναδικό μειωνέκτημα σε σχέση με το τζιπ είναι ότι θέλει λείο δρόμο, δεν ανεβοκατεβαίνει δηλαδή σε πεζοδρόμια ούτε κάνει για γρασίδι. Θέλει πίστα ή μεγάλη πλατεία. Επίσης είναι αρκετά βαρύ για της διαστάσεις του. Εμφανισιακά είναι σαν καρτ (μικρογραφία Formula). Εγώ τον περιμένω πως και πως να μεγαλώσει λίγο για να του το πάρω.

aECcp2.png

3vQ5p2.png

Διαφημίσεις

εγώ απο την άλλη θα απέφευγα να πάρω κάτι τέτοιο, εντελώς όμως!!

γιατι όχι ένα ποδήλατο? η ένα τρίκυκλο! να κάθονται απο αυτή την ηλικία κιόλας και να μαθαίνουν στην ακινησία???...? σε στιγμή που το καλύτερο θα ήταν να κάνουν κινητικά παιχνίδια?.. ή ποδήλατο ή πατίνι που είναι και ξεκούραστο αλλα και καποιας μορφής άσκηση ?

είμαι περίεργη αν υπάρχει καμία έρευνα σχετικά με την χρήση αυτών των αυτοκινήτων απο τα παιδιά!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Εμεις εχουμε το τζιπακι της περεγκο που ειναι για δυο παιδακια( το ειχαμε κερδισει στο διαγωνισμο πριν 4 χρονια :D )...

Λοιπον επειδη οντως δεν μεταφερεται...και παρολο που εχουμε μεγαλο κηπο...πολυ συντομα τα παιδια βαρεθηκαν :roll: ...νομιζω κατι μικροτερο..το οποιο θα μεταφερετε και σ ενα παρκο η σε μια βολτα σας..θα ιεναι πολυ καλυτερο :wink:

εχουμε και εμεις ενα απο το τζαμπο μας το κανανε δωρο στα 1α μας γενεθλια αλλα ακομα να μαθει να το χρεισιμοποιει η σοφερινα :P Το χρησιμοποιω ωραιοτατα ως οδοφραγμα να μην μπενει στο σαλονι :P:P:P:lol::lol::lol::lol:

Νάτο : :lol::lol::cool:

http://i288.photobucket.com/albums/ll161/zouzounitsa79/DSC00043.jpg

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

εμας μας εκαναν ενα απο το τζαμπο δωρο ,δεν ειναι τζιπ ειναι μικρο.καποια στιγμη ο αντρας μου του αλλαξε μπαταρια για να πηγαινει πιο γρηγορα.

το εχει ευχαριστηθει πολυ ο μικρος.Ειναι ευκολο στη μεταφορα και το εχουμε κατεβασει αρκετες φορες κατω .

εγώ απο την άλλη θα απέφευγα να πάρω κάτι τέτοιο, εντελώς όμως!!

γιατι όχι ένα ποδήλατο? η ένα τρίκυκλο! να κάθονται απο αυτή την ηλικία κιόλας και να μαθαίνουν στην ακινησία???...? σε στιγμή που το καλύτερο θα ήταν να κάνουν κινητικά παιχνίδια?.. ή ποδήλατο ή πατίνι που είναι και ξεκούραστο αλλα και καποιας μορφής άσκηση ?

είμαι περίεργη αν υπάρχει καμία έρευνα σχετικά με την χρήση αυτών των αυτοκινήτων απο τα παιδιά!

Εννοείται Μαρία, ότι σε καμμία περίπτωση ένα τέτοιο όχημα δεν αντικαθιστά το ποδήλατο ή το πατίνι. Τη γουρούνα τη χρησιμοποιούμε μία φορά την εβδομάδα ή κάθε δύο εβδομάδες. Έχει και ποδήλατο και τρίκυκλο και πατίνι! Πολλές φορές ζητάει πάλι βόλτα με το μεγάλο ποδήλατο και το παιδικό κάθισμα. Τα θέλει όλα από λίγο εναλλάξ.

aECcp2.png

3vQ5p2.png

Διαφημίσεις

Το μόνο καλό που έχει να προσφέρει η αγορά ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου (παιδικού) είναι ότι τα παιδιά εξοικειώνονται σε μιας μορφή κυκλοφοριακής αγωγής , και τους είναι πιο εύκολο μια μέρα να μάθουν να οδηγούν.

Κατά τα άλλα αγαπητή demi προτιμώ κάθε τι ποδοκίνητο το οποίο θα κάνει το παιδί κομμάτια στην κούραση.

Είμαι δε πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να μην αγοράσουμε κανένα από αυτά.

Έχουμε αρχίσει και ξεφεύγουμε από το θέμα , αλλά το θέμα νομίζω ότι απασχολεί πολύ κόσμο ….και τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα παρουσιάζουν τα κάθε λογής καταστήματα που πουλούν τέτοια παιχνίδια!!!!!

Το μόνο καλό που έχει να προσφέρει η αγορά ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου (παιδικού) είναι ότι τα παιδιά εξοικειώνονται σε μιας μορφή κυκλοφοριακής αγωγής , και τους είναι πιο εύκολο μια μέρα να μάθουν να οδηγούν.

ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ , ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ :D:D

ο μονος λογος που πηρα τουτου και που θα παρω και μηχανη ειναι αυτος! να μαθει κατα καποιο τροπο να οδηγαει και να εχει μια α` κυκλοφοριακη αγωγη απο μικρος.... εχουμε και παρκο κυκλοφοριακης αγωγης διπλα στο σπιτι αρα.... :D

δεν ειναι μονο να μαθουν να οδηγουν κατα την γνωμη μου, αν εχει απο μικρος δικο του τουτου και μηχανακι απο τα 6-7-8... και μαθει με στολη και κρανος σε πιστα (αν θελει και αν του αρεσει φυσικα παντα!) στα 14 δεν θα θελει παπι να κανει σουζες .... θα εχει γνωση και παιδεια θα ειναι αθλημα και οχι μαγκια ....

το ιδιο και με τα αμαξια αν κανει βολτες με το τουτου του, αργοτερα με καρτ (παντα αν θελει και αν του αρεσει ετσι ! :D ) στα 17-18 δεν θα τρεχει σαν τρελο με την πρωτη ευκαιρια να αποδειξει ποοοοοοσο κουλ ειναι σε κοντες, θα χει μπουχτισει απο το θεμα.....

κανω λαθος?