Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κουνια ή προεφηβικο?

Recommended Posts

γεια σας! ειμαι στον εβδομο μηνα, περιμενω το πρωτο μου παιδακι κ εχω την εξης απορια: να παρω κουνια ή προεφηβικο? το προεφηβικο σκεφτομαι οτι βολευει, μου ειπαν μεχρι 5 χρονων περιπου. τωρα μενουμε στο ενοικιο κ ελπιζω ως τοτε να παμε σε δικο μας σπιτι κ να κανω στη μπεμπουλα μου ενα ωραιο παιδικο δωματιο. οι φιλες μου που πηραν σκετη κουνια,τωρα που το παιδακι τους εγινε 3χρονων αγορασαν μεγαλο κρεβατι.επισης δευτερο παιδι δεν εχω σκοπο να κανω, τουλαχιστον οχι τα επομενα 3-4 χρονια λογω οικονομικου, αλλα ακομα κ αν προκυψει το πολυ πολυ του αγοραζω μια φθηνη κουνια απο το ικεα !

σκεφτομαι σωστα ή οχι???:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Εμεις πήραμε προεφηβικό και μια χαρά μας βόλεψε. Ανετο άνετο. Τώρα βγάλαμε και τα καγκελάκια απλα και δεν της ήρθε καθόλου απότομη αλλαγή. οπως πχ αν μέχρι τώρα την είχαμε σε κούνια και ξαφνικά τη μεταφέραμε σε άλλο κρεβάτι.

Καλησπέρα! Εμεις πήραμε προεφηβικό και μια χαρά μας βόλεψε. Ανετο άνετο. Τώρα βγάλαμε και τα καγκελάκια απλα και δεν της ήρθε καθόλου απότομη αλλαγή. οπως πχ αν μέχρι τώρα την είχαμε σε κούνια και ξαφνικά τη μεταφέραμε σε άλλο κρεβάτι.

ακριβως! της φιλης μου η μικρη χανεται μεσα στο τεραστιο κρεβατι που της πηρε (195 στρωμα) κ δεν θελει καθολου να κοιμαται εκει! σ'ευχαριστω για την απαντηση;)

Γεια σου και εμεις προεφηβικο πηραμε και ειναι σουπερ,εμενα κανει και αστατο υπνο οποτε εχει παρα πολυ χωρο να γυριζει ασε που τα μωρακια μεγαλωνουν πολυ γρηγορα και εγω θεωρω οτι η απλες κουνιες ειναι πολυ μικρες.....με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου!!!!

Γεια σου και εμεις προεφηβικο πηραμε και ειναι σουπερ,εμενα κανει και αστατο υπνο οποτε εχει παρα πολυ χωρο να γυριζει ασε που τα μωρακια μεγαλωνουν πολυ γρηγορα και εγω θεωρω οτι η απλες κουνιες ειναι πολυ μικρες.....με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου!!!!

σ'ευχαριστω πολυ!! λεω να αρχισω να ψωνιζω σιγα σιγα!!:-)

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Πήγα να ρωτησω σημερα στα ΗΡΑ για κούνια και κοπελα μου έλεγε πως ειναι καλυτερα τα προεφηβικά...εσεις τι αγοράσατε? Η κούνια μετα από ποσο καιρό φθείρεται? Το συρτάρι απο κάτω απο την κουνια σας βόλεψε γιατι τα προεφηβικά δεν εχουν συρταρι... Επίσης σχετικά με το υψος της ποιο ειναι το ιδανικο?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...