Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρωτοχρονια βολος-πηλιο

katerinak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Σαφώς αξίζει και οπωσδήποτε κοστίζει! Τα αρχοντικά στην Πορταριά και στην Μακρυνίτσα είναι υπέροχα τον χειμώνα, συχνά με χιόνι (υψόμετρο ~500-600μ) βλέπουν πιάτο όλο τον Βόλο και τον Παγασητικό και βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης σε 20' ενώ σε άλλα 15-20' είσαι στην κορυφή του βουνού, στο χιονοδρομικό κέντρο (Χάνια). Φυσικά, τα αρχοντικά σε τέτοιες περιόδους (αν βρεις τίποτα, παρόλη την κρίση) πάνε από 180ευρώ την βραδιά και άνω. Τα ξενοδοχεία είναι παρόμοιες τιμές αλλά έχουν άλλο στυλ. Το HOTEL PORTARIA (στο τελείωμα του χωριού ανεβαίνοντας προς Χάνια) έχει υπέροχη θέα και νομίζω ότι μπορείτε να βρείτε με κανα 150άρι το δίκλινο. Καλύτερα όμως να ψάξεις στο internet για τιμές, γιατί εγώ έχω να πάω διακοπές γενικά από προ κρίσης εποχή :)

Καλό Κουράγιο!!!

Κοίταξε αυτες οι τιμες ισχύουν για το Πήλιο φαντάζομαι γιατι μεσα στον Βόλο μπορείς να βρεις ξενοδοχεία με πολύ πιο οικονομικες τιμες.Μπορείτε δηλαδή να εχετε ως βάση τον Βόλο που ναι και ωραια στολισμενος τις γιορτες και να ανεβείτε σαν εκδρομουλα Πήλιο μιας και η αποσταση ειναι περιπου κανα 25λεπτο για Μακρυνιτσα-Πορταρια και λίγο παραπάνω για τα Χάνια.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εγω θα παω με το φιλο μου φετος το γυρο του Πηλιου με ταξιδιωτικο γραφειο της θεσ/νικης.για 4 μερες μου βγηκε 149 ευρω και θα μεινουμε μεσα στο Βολο.

Το πακέτο τι περιλαμβάνει?Η τιμή είναι κατ΄ατομο?

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό ξενοδοχείο στο Βόλο, προφανώς με καλές τιμές; Ενδιαφέρομαι κι εγώ για πρωτοχρονιά Βόλο, Πήλιο και δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να μείνω μέσα στο Βόλο ή στο Πήλιο.

Καλό ξενοδοχείο μέσα στον Βόλο (και μοναδικό Α' κατηγορίας) είναι το Ξενία στην παραλία. Έπειτα (Β' κατηγορία) είναι το Park στην αρχή της οδού Πολυμέρη.

Τα υπόλοιπα έχουν σταδιακή μείωση στην ποιότητα και (φαντάζομαι) και στις τιμές. Είναι ένα σ' ένα κάθετο κοντά στην παραλία αλλά δεν θυμάμαι τ' ονομά του (Γαλήνη? )

Δεν λέει να μείνετε μέσα στον Βόλο για χειμώνα. Δεν λέει με τίποτα. Ψάξτε για Ανακασιά που σας είπα...Είναι πολύ κοντά στον Βόλο και στο Πήλιο και έχει καλύτερες τιμές.

Καλό Κουράγιο!!!

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό ξενοδοχείο στο Βόλο, προφανώς με καλές τιμές; Ενδιαφέρομαι κι εγώ για πρωτοχρονιά Βόλο, Πήλιο και δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να μείνω μέσα στο Βόλο ή στο Πήλιο.

Μείναμε το καλοκαίρι του 2011 στο Κυψέλη, στην παραλία του Βόλου, με θέα το λιμάνι. Πολύ καλό ξενοδοχείο και σε λογικές τιμές, ειδικά αν επιλέξετε δωμάτιο χωρίς θέα.

http://www.booking.com/hotel/gr/kipseli.el.html?aid=311943;label=volos-_bgSYVA_5416vaRYAl8y1gS1666189536;sid=1b670c402f8bf4a6663bb7f2453bf7d2;dcid=1;srfid=7ced6edb6192c5bf6a4eebc6a1761e40X3

Ξενοδοχείο Τοξότες στα Χάνια Πηλίου!

περάσαμε απίστευτα ωραία ένα καλοκαίρι του '05!

παρόλο που ήταν καλοκαίρι,ήταν απίστευτη επιλογή!

ήμασταν στη δροσούλα μας πάνω εκεί!

κατεβαίναμε στο λιοπύρι :P κάτω στις παραλίες του Βόλου,τρώγαμε και πίναμε στις ταβερνούλες του Βόλου και επιστρέφαμε πάνω στη δροσιά!

ήμασταν μόνοι μας στο ξενοδοχείο!

μας μαγείρευε ο ιδιοκτήτης κάτι ελαφια κάτι μοσχάρια κάτι τέτοια ωραία!:P:p:pπως το έγραψα έτσι αυτό το "μοσχάρια"χχαχααχ

δε ξέρω χειμώνα πως είναι εκεί,αλλά φαντάζομαι πως θα είναι ακόμη καλύτερα!!!

έχει χιονίσει;;;δε νομίζω!

ο δρόμος βέβαια.έχε υπόψιν σου,Χάνια(πήλιο)-Βόλος δεν είναι και ό,τι καλύτερο!έχει αρκετές στροφές!και αν δεν έχει καλό καιρό δε θα μπορειτε να τον κάνετε καθημερινά όπως κάναμε εμείς τότε!

αν έχεις σκοπό να ανέβεις μία μόνο φορά στο Πήλιο για τις εκεί περιοχές και το χιονοδρομικό κέντρο,καλύτερα να μείνεις Βόλο και να ανέβεις 1-2 φορές!

να περάσετε τέλεια!!!

:P

Διαφημίσεις

Εχω παει μια φορα στο Πηλιο και μια στον Βόλο...

Στον Βόλο μεναμε στο ΑΙΓΛΗ...ακριβως πανω στην παραλια του Βολου, ηταν καθαρό αλλα τιμη δεν θυμαμαι....και αν και εχουν περασει χρονια απο τοτε που πηγαμε μας εχει αφησει πολυ καλη εντυπωση.

Στο Πήλιο μειναμε στην Μακρυνιτσα, οπου δυστυχως καναμε κρατηση βαση τιμης και την πατισαμε! Ευγεναστατη η κοπελα που κρατουσε το αρχοντικο αλλα το δωματιο ηταν παγωμενο!!! Και μιλαμε για τελος Μαρτιου....αφου ανγκαστικα ζητησαμε ξυλα για το τζακι, τα οποια φυσικα μας τα χρεωσαν!! εκτος του οτι ο ιδιοκτητης ειχε 2 ξενωνες και ενω ειχαμε κλεισει στον Α ξενωνα τελικα μας πγαν στον Β..

Οποτε προσοχη!!!

Οποιος εχει σκοπο να παει Μακρυνιτσα ας στειλει π.μ να του πω το ονομα...

Το πακέτο τι περιλαμβάνει?Η τιμή είναι κατ΄ατομο?

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ Η ΤΙΜΗ Κ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΙΝΟ,ΤΙΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ..ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΕΙΝΑΙ 15 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

καλησπερα σε ολους!!!θελω να παω για 2 η' 3 βραδια στο πηλιο μεταξυ 1 ιανουαριου κ 6 ιανουαριου!!δηλαδη μεταξυ δευτερας - παρασκευης!!!θελω να ειναι ενα δωματιο οσο πιο παραδοσιακο γινεται με τζακι..αλλα οχι πανω απο 90ευρω τη βραδια!!εχετε κατι να προτεινετε???