Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπορεί μία βόλτα για ψώνια να προκαλέσει προβλήματα στην εγκυμοσύνη?

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!εχω ενα χαζο προβλημα,δλδ ο αντρας μου ο υπερπροστατευτικος μου τα δημιουργει ολα.θελω να παω για ψωνια θεσσαλονικη,μενω σ επαρχεια β Ελλαδα δεν εχουμε πολλεσ οικονομικες επιλογες κ επιτελουσ θελω να κανω τα χειμερινα μου ψωνια!!ειμαι στη 13η εβδομαδα κυησης οποτε συντομα θα παχυνω κ θα χρειαζομαι ρουχακια,ηδη κυκλοφορω μονο μ φορμες και βαρεθηκα.ο αντρας μου μ υποσχεθηκε να με παει για ψωνια το σαββατο που ερχεται,θελει να ειναι μαζι να μου τα κουβαλαει αλλα του αρεσει κ ολασ να διαλεγει για μενα,ειναι πολυ γλυκος.τοτε θα ειμαι 14 εβδομαδων.το προβλημα μ ειναι τωρα οτι ακουω τοσες ατυχιες που συνεβησαν σ κοπελες απο κουραση κ εχω πα8ει φοβο.αλλα εγω ουτε δουλειεσ κανω γιατι ερχεται η μαμα μ,μονο ενα φαγητο μαγειρευω και σιδερωμα και περπαταω πολυ!!ο αντρασ μου παλι λεει κανω πολλα αλλα η γιατρος ειπε οτι εσυ ξερεις τισ αντοχες σου μονο να προσεχεισ απο το πολυ περπατημα να μην εχεις συσπασεις.τελικα τι να κανω???ας μου λυσει καποιος τι γελοιεσ αποριεσ μου!!!!!

qH8Hp3.png

z4RLp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγώ θα έλεγα να μην αγχώνεσαι με τέτοια θέματα.Αν έχεις εύκολη εγκυμοσύνη να κάνεις ότι νιώθεις ότι αντέχεις. Εγώ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, και πέρασα κι ολόκληρο καλοκαίρι με πολλές βόλτες,μπάνια,ψώνια.Και καθαριότητα στο σπίτι ακόμα και τώρα(εντάξει δεν ανεβαίνω και στη σκάλα να βάλω κουρτίνες ή να κάνω τα φωτιστικά) αλλά θέλω να σου πω ότι κάνω τα πάντα με πολλά διαλείμματα ενδιάμεσα. Ειδικά μέχρι τον 7ο που είχα και αντοχές δεν κρατιόμουνα.Τώρα εγώ ούτε συσπάσεις δεν έπαθα,τι να σου πω.

ειχα λιγο αιμα στην αρχη k πηρα utrogestan,αλλα το επικινδυνο πρωτο τρημινο παει.εγω δεν αγχωνομαι τοσο,ο αντρας μ με εχει πρηξει μη και μη....μετα διαβαζω κ κατι περιστατικα που κουραστηκαν κ εχασαν αμνιακο υγρο κ λεω μηπως εχει δικιο???αλλα εγω νιωθω τουρμπο το μωρακι μ!

qH8Hp3.png

z4RLp2.png

τυχερουλα!!!!! εγω τους πρωτους 4 μηνες δουλευα 11 ωρα ορθοστασια, συν 3 ωρες πηγαινε ελα με μετρο κ προαστιακο οπου κ δεν εβρσκα θεση σχεδον πότε! μετα τον 4ο μηνα φυσικα ηταν καλυτερα γιατι δουλευα 9ωρο εως 7μιση μηνων οπου κ σταματησα!

ειχα πολυ καλη εγυμοσυνη παρολη την κουραση. κ δουλειες κ μαγειρεμα κ σιδερο μονη μου εκτος 2 φορες τον μηνα που ερχοταν γυναικα. καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη. κοιτα τις αντοχες σου κ ακου το σωμα σου, χωρις υπερβολες. παντως για ψωνια να πας!!!!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

ΘΑ ΠΑΩ!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

χαααα!!!!!!!! τωρα ειδα το τικερακι σου εισαστε νιοπαντρα γιαυτο σε προσεχει τοσο πολυ ο αντρουλης σου:mrgreen:

να ζησετε κ να εχεις μια τελειομηνη κυηση χωρις ζορια;)

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

selastinaki mou να πας για ψωνια και να το ευχαριστηθεις.....εμενα παλι μου λεει να παμε να ψωνισουμε αλλα με εχει πιασει ενα αγχος πως κατι δεν παει καλα:(:(δεν ειχα κανενα συμπτωμα αλλα το μυαλο μου κανει χαζες σκεψεις αντε να ερθει η τεταρτη να παμε για αυχενικη!!!:rolleyes::rolleyes:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

selastinaki mou να πας για ψωνια και να το ευχαριστηθεις.....εμενα παλι μου λεει να παμε να ψωνισουμε αλλα με εχει πιασει ενα αγχος πως κατι δεν παει καλα:(:(δεν ειχα κανενα συμπτωμα αλλα το μυαλο μου κανει χαζες σκεψεις αντε να ερθει η τεταρτη να παμε για αυχενικη!!!:rolleyes::rolleyes:
ελα βρε γειτονισσα,θα σε παρω μαζι!!!ηρεμησε κ εγω απο τα πολλα που διαβαζω εχω παθει φρικη αλλα δεν κανουμε κανουμε καλο στα νινακια.να μου στειλεις μνμ οταν κανεισ αυχενικη να μου πεις.φιλακια

qH8Hp3.png

z4RLp2.png

Διαφημίσεις

Και εγω συμφωνω με τα κοριτσια να κανεις οτι θελεις αναλογα με τις αντοχες σου!Και εγω σε ολη την εγκυμοσυνη κανω ολες τιε δουλειες του σπιτιου,μεχρι τον 7ο δουλευα σε μια ταβερνα και ακομα μπορω να κανω πραγματα απλα κουραζομαι πιο γρηγορα πλεον και κανω περισσοτερα διαλλειματα.Αλλα η καθε εγκυμονουσα διαφορετικη!Να μην φωβασαι να κανεις πραγματα τα μπεμπακια μας δεν παθαινουν τιποτα εκει μεσα αλλα να μην υπερκουραζεσαι και οταν δεν νιωθεις καλα να ζητας βοηθεια οχι σαν εμενα που θα λυποθημουσα στο σουπερ και ντρεπομουν να ζητησω να περασω πιο μπροστα στο ταμειο.... :(

Αλλα βρε κοριτσια να σας πω την αμαρτια μου,θελω και εγω λιγο να με προσεξουν παραπανω....επειδη ολοι συνηθησαν οτι γενικα δεν ειχα προβλημα και οποτε ηθελα κατι ζητουσα βοηθεια αλλα θελω και εγω εστω και τωρα στο τελος να γινει ο αντρας μου οπως της σελεστινα.δεν λεω με προσεχει αλλα ηθελα να νιωσω πως ειναι να σε νοιαζονται ολοι και να τρεχουν απο πισω σου!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

αχ βρε κοριτσακι μου,με στεναχωρησες τωρα,ελα εδω να σε προσεχω εγω,μαγειρευω και ωραια,θα τρωμε και θα χοντραινουμε παρεα!!η αληθεια ειναι οτι ο αντρας μου,μου φερετε σαν μωρο και εγω ειμαι πολυ χαδιαρα.ισωσ κ εσυ εκανες την πολυ ανεξαρτητη κ λενε αυτη δεν εχει αναγκη ας την να παιδευετε μονη τησ.

qH8Hp3.png

z4RLp2.png

χαχαχαχα και αλλο να χοντρενω????17 κιλα εβαλα φτανει τοσα!!!Ευχαριστω παντως που προσφερθηκες!! :) :) :)

Δεν παραπονιεμαι και ο αντρας μου με βοηθαει και μαγειρευει και καθαριζει(γενικα τα κανει αυτα οχι μονο τωρα) και η μαμα μου οποτε θελω ερχεται.Εχω και ο εγω τις φοβιες μου γενικα αλλα ειμαι της αποψης οτι ειμαι εγκυος οχι αρρωστη και δεν θελω υπερβολες.απλα μου λειπει το συνεσθημα που ειναι καποιος συνεχεια πανω απο το κεφαλι σου να σε φροντιζει! πχ μ'αρεσαι οταν αρρωστενα και ειχα ολη μερα την μαμα μου στο σπιτι και μου μαγειρευε οτι ηθελα και με προσεχε!Αλλα τωρα ηρθε η σειρα μας εμεις να προσεχουμε τα δικα μας παιδακια

aRjHp3.pngiD6Np3.png

μωρε εσενα μια χαρα ειναι ο αντρας σου,μην κοιτας εμενα με προσεχει μεν,αλλα ουτε σκουπα,ουτε πιατα που να πεθαινω δεν προκειται να κανει!!!ο μαξ πως θα υποδεχτει το νεο μελοσ???λεσ να ζηλεψει???

qH8Hp3.png

z4RLp2.png

Αααα να τον μαλωσεις τοτε!!!Εχεις τουλαχιστον καποιον αλλον να σε βοηθαει στις δουλειες??Τον Μαξ τον εχουμε εξω στην αυλη διοτι ειναι πολυ μεγαλος και ειναι μονο 7 μηνων οποτε θα μεγαλωσει κιααααλο!Δεν νομιζω να ζηλευει μην σου πω μετα πιο πολυ την μπεμπα θα αγαπαει παρα εμας αλλα επειδη ειναι αρκετα ζωιρος και αγριος και λογο ογκου θα περιμενουμε να μεγαλωσει αρκετα το παιδι μεχρι να του την γνωρισουμε...μεχρι τοτε μονο απο μακρυα!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Διαφημίσεις

Να πας να ψωνίσεις! Τίποτε δε παθαίνουν τα μωρά, ό,τι είναι να το πάθουν θα το πάθουν. Από την κούραση στα ψώνια καμιά δεν έπαθε τίποτε!

Μάθρ να ακούς το σώμα σου, όταν σου λέει ότι θες ξεκούραση, όπου κι αν είσαι εσύ θα κάθεσαι κάτω.

Οταν σου λέει παραπερπάτησες γρήγορα θα κοντοστέκεσαι και θα παίρνεις ανάσες. Ωραίο είναι που σε προσέχει ο σύζηγος αλλά να του πείς να μη σε φορτώνει με εξτρά άγχος, δείξτου ότι δε σου κάνει καλό!

Στην εγγυμοσύνη δεν αλλάζει κάτι, μόνο ο τρόπος που σε βλέπουν οι άλλοι.

Και οι φοβίες μας!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Τον Μαξ τον εχουμε εξω στην αυλη διοτι ειναι πολυ μεγαλος και ειναι μονο 7 μηνων οποτε θα μεγαλωσει κιααααλο!Δεν νομιζω να ζηλευει μην σου πω μετα πιο πολυ την μπεμπα θα αγαπαει παρα εμας αλλα επειδη ειναι αρκετα ζωιρος και αγριος και λογο ογκου θα περιμενουμε να μεγαλωσει αρκετα το παιδι μεχρι να του την γνωρισουμε...μεχρι τοτε μονο απο μακρυα!

Αααχ! Εμείς την βάζουμε και στο σπίτι την μπουμπου και είμαι λίγο αγχωμένη πως θα τον πάρει τον μπέμπη γιατί.. χμ..πως να το πω... δεν συμπαθεί τα παιδάκια!:shock::D τα νήπια δηλαδή την εκνευρίζουν (σε βαθμό να είναι έτοιμη για επίθεση αν την αφησεις με παιδάκια που την πειράζουν) κι έτσι έως τώρα την κρατούσαμε μακριά. Αλλά είναι πολύ σημαντικό για μένα να τα πάει καλά με το μωρό γιατί... είναι το πρωτο μας παιδάκι κι αυτη! Δεν θα ήθελα να αναγκαστω να την έχω έξω :-(

Ο άντρας μου λέει ότι το μπεμπέ θα το γνωρίσει από βρεφος και θα το αγαπάει αλλά.... ένα αγχάκι το έχω! Είναι ζηλιαρόσκυλο η άτιμη! :lol:

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

Αααχ! Εμείς την βάζουμε και στο σπίτι την μπουμπου και είμαι λίγο αγχωμένη πως θα τον πάρει τον μπέμπη γιατί.. χμ..πως να το πω... δεν συμπαθεί τα παιδάκια!:shock::D τα νήπια δηλαδή την εκνευρίζουν (σε βαθμό να είναι έτοιμη για επίθεση αν την αφησεις με παιδάκια που την πειράζουν) κι έτσι έως τώρα την κρατούσαμε μακριά. Αλλά είναι πολύ σημαντικό για μένα να τα πάει καλά με το μωρό γιατί... είναι το πρωτο μας παιδάκι κι αυτη! Δεν θα ήθελα να αναγκαστω να την έχω έξω :-(

Ο άντρας μου λέει ότι το μπεμπέ θα το γνωρίσει από βρεφος και θα το αγαπάει αλλά.... ένα αγχάκι το έχω! Είναι ζηλιαρόσκυλο η άτιμη! :lol:

Να δώσεις στον άντρα σου ένα ρουχαλάκι του μωρου να το πάει σπίτι προτού πάτε εσεις με το μωρό. Ετσι θα έχει μάθει τη μυρωδιά και δεν θα του φανεί ξένο. Επίσης είναι σημαντικό να του δείχνετε αγάπη και ότι δεν τον παραμελείτε. Φιλικό μας ζευγάρι, με συνονόματο σκύλο, τα κατάφερε πολύ καλά έτσι. Θελει όμως κόπο αν ο σκύλος ζηλεύει.

Kοριτσαρα αν νιωθεις καλα , να ερθεις Θεσσαλονικη για ψωνια.Μπορεις να προσεξεις λιγακι.Δεν ειναι αναγκη να ξεπατωθεις πια.

Εχεις καμια ιδεα απο που να ψωνισεις ?

Χρειαζεσαι βοηθεια ? Αν ναι πες μου να σου στειλω πληροφοριες για μαγαζια.

Παντως απο την πειρα μου τουλαχιστον......μη φας το παραμυθι με τα ρουχα της εγκυμοσυνης.Ολα αχρηστα ειναι.Θα σου πω τι εκανα εγω.

Αγορασα ενα μαυρο παντελονι υφασματινο με λαστιχο φαρδυ εγκυμοσυνης στη μεση, ενα τζιν εγκυμοσυνης, 2 κολαν απο τα τζαμπο ενα μαυρο ενα γκρι XXL και τελος.

Ολα τα μπλουζακια και τα μπλουζοφορεματα με χορουσαν ως το τελος, τα συνδοιαζα ολα μια χαρα με τα παντελονια που ειχα παρει.Ολα τα φορεματα μου οκ τσιτωναν στην κοιλιτσα αλλα και αυτα επισης με χωρουσαν, οποτε χρειαστηκα πολυ λιγα πραγματακια.

Γιατι ακουω κατιο κοπελες που ψωνιζουν ενα σωρο ρουχα και τελικα τα βαζουν πολυ πολυ λιγο.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

γεια h&m και ζαρα με κοβω,ετσι οπωσ ειπες κανενα δυο παντελονια μ λαστιχο,κολαν κ μπλουζοφορεματα η πλεκτα φορεματακια που φοριουνται γενικα.καμοια φαρδια πουκαμισα που ειναι στη μοδα γετος κ χωρις εγκθμοσυνη!!!!!!βασικα εγω θελω να παρω και αξεσουαρ πολλα γιατι μ αρεσουν,γαντακια,σκουφακια κλπ.εχεις στο jumbo ωραια εγκυμοσυνησ????δεν εχω παει ποτε!!!εγω κεντρο θεσσαλονικη θα ερθω.αν εχεισ καμοια αλλη προταση μου λεσ!!

qH8Hp3.png

z4RLp2.png

Στα Τζαμπο , οχι , δεν εχει ωραια εγκυμοσυνης , εχει ομως πολυ οικονομικα κολαν και καλτσον.Και αρκετα αξεσουαρ.

Τζιν ειχα παρει απο τα prenatal .........τα ευχαριστηθηκα πολυ ειναι η αληθεια.Νομιζω ομως οτι μονο στο Cosmos εχει.Βεβαια θα μπορουσες αν εχεις χρονο να πας στο cosmosοπου εχει τα prenatal , εχει h&m , exei zara, exei pull and berry και ενα σωρο μαγαζια με accessories.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

χμμμμμ!!!θα του πιω το αιμα του αντρα μου!!!μου ειπε οτι αν θελω να με παει,να ειμαι καλο κοριτσι και να κατσω στον κ.... μου,εντομεταξυ καλα λεει οτι εγω δεν προσεχω.εχθες εκανα 10000 δουλειεσ με τα ποδια,πηγα εδω πηγα εκει απο το πρωι μεχρη το μεσημερι κ το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τον πονο στουσ γλουτουσ και στουσ προγωγουσ.αλλα μουγκα,υπεφερα σιωπηλα για να μην το ακουω να μουρμουριζει!!

qH8Hp3.png

z4RLp2.png

Prenatal έχει ανοίξει πολύ μεγάλο κατάστημα, στο χώρο του ΙΚΕΑ, όπως πας για Leroy Merlin, αριστερά. Το άλλο στο Cosmos νομίζω πως έκλεισε. Τα Η&Μ από ρούχα δε με ξετρέλαναν, αλλά έχει σουτιέν και καλσόν εγκυμοσύνης σε πολύ καλές τιμές. Επίσης έχει κάτι ωραία μακό κοντά φουστανάκια (όχι εγκυμοσύνης αλλά είναι ελαστικά) με 15 ευρώ, που μπορείς να τα φορέσεις σκέτα ή με κολάν από κάτω.

selestina, μιας κι είσαι ακόμα στις αρχές της εγκυμοσύνης, δεν περιμένεις τις εκπτώσεις που θ'αρχίσουν σύντομα; Ήδη μέσα στις γιορτές αρχίζουν και κάνουν προσφορές.

Μην παιρνεις παντως πολλα πολλα πραγματα δεν ξερεις τι ακριβως ρουχα θα χρειαστεις απο τωρα!!Εγω δεν χρειαστικα καινουρια ρουχα μεχρι τον 6-7ο μηνα με χωρουσαν τα περισσοτερα και μετα βολευτηκα με τις φορμες και τα κολαν.Με τα κολαν βαζω απο πανω τα φορεματακια μου που πλεον σχεδον ολα εγιναν μπλουζοφορεματα!Εμενα με βολεψε αρκετα και η μαμα μου επειδη αυτη φοραει λιγο πιο μεγαλα ρουχα απο μενα και της τα παιρνω...

aRjHp3.pngiD6Np3.png