Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

GAPS-legal συνταγές


Rosie

Recommended Posts


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλειο Ρόζι αύριο θα φτιάξω γάλα και σκεπτόμουν κάτι απλό για την πούλπα (λογικά θα χρειάζεται περισσότερο ψήσιμο).

 

Δοκίμασέ το και πες μα εντυπώσεις.

Εμένα πάντως ο πολτός που απομένει μετά το αμυγδαλόγαλο δεν μ' αρέσει, τον βρίσκω εξαιρετικά άνοστο μια και όλη η γεύση και η γλύκα έχει βγει στο γάλα.

Δοκίμασα διάφορες συνταγές για να τον αξιοποιήσω (πχ pancakes, αμυγδαλοβούτυρο με καρύδα, κέικ και μάφινς) αλλά τελικά τα πέταξα όλα :(

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Τι είναι η gaps? Μ ε έχει φάει η περιέργεια...Ενημερώστε κ εμένα την άσχετη!:D

 

http://www.sustainlane.com/reviews/the-gaps-diet-the-mother-of-all-diets/LTVKD7QC3RN23RUSRVX2DXV3R98X

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Kορίτσια, κάπου είχε πάρει το μάτι μου συνταγή για τουρσί αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Μπορείτε να βάλετε το λινκ?

Και επίσης τι αλάτι χρησιμοποιείτε?

Ευχαριστώ...

[U][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbff.lilypie.com/BI1sp2.png[/IMG][/URL][/U][COLOR=Black][I]

.. [SIZE=1][B]βλέφαρό μου, σκαλιστό, αχ τυχερό μου
μη χαράζεις, άστρο της αυγής , μη μου τρομάζεις..[/B][/SIZE][/I][/COLOR]
Link to comment
Share on other sites

Παιδια το σκ λεω να φτιαξω αυτο

http://www.thenourishinggourmet.com/2008/10/butternut-squash-fries.html

 

επιτελους θα φανε οοοοσο θελουν απο το αγαπημενο (απαγορευμενο) τους φαγητο: πατατες τηγανητες! (πατατες τηγανητες ειναι σας λεω! 2.5χρ ειμαστε ακομα)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τέλειο Ρόζι αύριο θα φτιάξω γάλα και σκεπτόμουν κάτι απλό για την πούλπα (λογικά θα χρειάζεται περισσότερο ψήσιμο).

 

Σκέφτηκα ότι μπορούμε να τα πατήσουμε με κουπ πατ και να τους δώσουμε ωραία σχήματα για τα πιτσιρίκια και τα υπολείμματα σε ένα βάζο για μούλιασμα σε σουπίτσα (αντί για κρουτόν). Τι λέτε;

 

Καλά μα τόσο άσχετη πια είμαι??????

Τι είναι η πούλπα, το κουπ πατ.

Τα κρουτόν νομίζω ξέρω: κάτι σαν παπάρα ας πούμε? Και αυτά από τα αμύγδαλα θα τα φτιάξετε;

(χριστέ μου, τόση δυσκολία ούτε στο διδακτορικό μου πια)

0A53p3.png

oC8dp2.png

Link to comment
Share on other sites

Να μου διευκρινίσετε και κάτι άλλο.

Σκέφτομαι να αγοράσω καρύδα. Το υγρό από μέσα πίνεται.

Η άσπρη σάρκα γίνεται γάλα και ό,τι απομένει μετά το γάλα το φτιάχνουμε αλεύρι;

 

Σωστή η διαδικασία;

 

(Που θα πάει θα ξεκολήσω, δεν μπορεί)

0A53p3.png

oC8dp2.png

Link to comment
Share on other sites

Kορίτσια, κάπου είχε πάρει το μάτι μου συνταγή για τουρσί αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Μπορείτε να βάλετε το λινκ?

Και επίσης τι αλάτι χρησιμοποιείτε?

Ευχαριστώ...

 

Από την Αγλαία στο θέμα "μωρό με αλλεργίες που θηλάζει"

 

 

ΤΟΥΡΣΙ

Αν δοκιμάσεις να κάνεις τουρσί το χειμώνα που η θερμοκρασία ακόμη και μέσα στο σπίτι είναι σχετικά χαμηλή (κάτω από 22 τις περισσότερες ώρες της μέρας και αρκετά πιο κάτω το βράδυ) πράγματι χρειάζονται 2-3 εβδομάδες σε θερμαινόμενο χώρο ή 4-5 σε κάποιον κρύο χώρο που οι θερμοκρασίες είναι περίπου στους 15 βαθμούς.

 

Όμως τώρα που κάνει τόση ζέστη, αν δοκιμάσεις να κάνεις τουρσί με ψιλοκομμένο λάχανο ή τριμμένο καρότο, θα είναι έτοιμο σε 2-3 ημέρες. Αν κόψεις τα καρότα σε ροδέλες ή μπαστουνάκια, θα είναι έτοιμο σε 3-4 ημέρες. Για μεγαλύτερα κομμάτια (πχ αγγουράκια ή ολόκληρα καρότα) θα πρέπει να περιμένεις περισσότερο.

 

Για να πετύχει θα πρέπει το νερό που χρησιμοποιείς να μην έχει χλώριο (το χλώριο εμποδίζει τους μικροοργανισμούς να δράσουν). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φιλτραρισμένο νερό ή εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό (όχι επιτραπέζιο που μπορεί να περιέχει χλώριο).

 

Νομίζω ότι μια αναλογία 0,35 % (w/v = βάρος αλατιού σε γραμμάρια ανά όγκο νερού σε ml) δουλεύει καλά (35 γρ. αλάτι για κάθε λίτρο νερό). Το αλάτι χρειάζεται για να εμποδίσει την ανάπτυξη παθογόνων. Κάτω από το 0,35 % δεν αρκεί. Περισσότερο μπορείς να βάλεις, είναι θέμα γούστου. Αν βάλεις περισσότερο από 0,4% θα γίνει αρκετά αλμυρό.

 

Στα τριμμένα λαχανικά μπορείς να το κάνεις και με δοκιμή, πχ τρίβεις το καρότο, το αλατίζει, το αφήνεις λίγο, αν η γεύση είναι εντάξει, γεμίζεις ένα βάζο το πιέζεις (η ζύμωση πρέπει να γίνει αναερόβια) και συμπληρώνεις με λίγο νερό για να καλυφθεί. Στα κομμάτια όμως δεν μπορείς να κάνεις τη δοκιμή και είναι καλύτερα να χρησιμοποιείς την παραπάνω αναλογία.

 

Είναι βολικό να το κάνεις σε γυάλινα βάζα (0,5-1 λίτρων), είναι πιο εύχρηστα (τουλάχιστον για μένα που τα χρησιμοποιώ για μεζέ).

 

Γενικά, γεμίζεις το βάζο μέχρι 2 εκατοστά από το χείλος, προσθέτεις αλατόνερο, αν θέλεις προσθέτεις και λίγο μηλόξυδο ή χυμό λεμονιού.

 

Σκεπάζεις χαλαρά με το καπάκι για να μην πηγαίνει σκόνη αλλά δεν βιδώνεις σφιχτά γιατί παράγονται αέρια που θα πρέπει να φεύγουν.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Link to comment
Share on other sites

Να μου διευκρινίσετε και κάτι άλλο.

Σκέφτομαι να αγοράσω καρύδα. Το υγρό από μέσα πίνεται.

Η άσπρη σάρκα γίνεται γάλα και ό,τι απομένει μετά το γάλα το φτιάχνουμε αλεύρι;

 

Σωστή η διαδικασία;

 

(Που θα πάει θα ξεκολήσω, δεν μπορεί)

 

Πηγαινε στο http://www.thehealthyhomeeconomist.com κ λέει πως την χρησιμοποιείς..δεν έχω χρόνο γαι συγκεκριμένο λινκ..

Yugup3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Yotasam τώρα το είδα!! Χρονια πολλά!! Να το χαίρεσαι το μικρουλι!!:D:D

 

Off topic

Είχε γενέθλια 9 Νοεμβρίου. Δεν ξέρω γιατί κόλησε η μπάρα.

 

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Link to comment
Share on other sites

http://www.healthhomehappy.com/2010/12/using-coconut-flour-for-gluten-and-grain-free-baking-some-tips.html

 

Λοιπόν σήμερα έφτιαξα το παραπανω ψωμάκι κ συγκεκριμένα την savory εκδοχή...εντάξει δεν ηταν αυτο που περίμενα..ειδικά το κρεμμύδι φαινόταν πολυ αν κ ειμαι φαν του...

 

Έψαχνα κ συνταγη με baking soda αλλα δεν βρήκα κατι...το ψωμάκι δεν πήρε ουτε μισό νανομετρο ύψος!! Κ πιστευω θα ήθελε έστω κ λιγάκι να ειναι πιο αφρατο..

 

Δεν ξέρω πείτε παρατηρήσεις...θα μπορούσα απο μονη μου να βάλω soda κ πόσο;;; Επισης πιστευω πως η γλυκιά εκδοχή του με applesauce θα ειναι πολυ καλύτερη απλα έψαχνα κ κατι αλμυρο..

 

Η μικρη το έφαγε πάντως αν κ δεν την άφησα να φάει κ πολυ για διαρροια..

 

Το ψωμάκι το εψησα σε φορμα παράλληλο γραμμή σιλικονης για να αποφύγω τα αλουμινένια..

Yugup3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

http://www.healthhomehappy.com/2010/12/using-coconut-flour-for-gluten-and-grain-free-baking-some-tips.html

 

Λοιπόν σήμερα έφτιαξα το παραπανω ψωμάκι κ συγκεκριμένα την savory εκδοχή...εντάξει δεν ηταν αυτο που περίμενα..ειδικά το κρεμμύδι φαινόταν πολυ αν κ ειμαι φαν του...

 

Έψαχνα κ συνταγη με baking soda αλλα δεν βρήκα κατι...το ψωμάκι δεν πήρε ουτε μισό νανομετρο ύψος!! Κ πιστευω θα ήθελε έστω κ λιγάκι να ειναι πιο αφρατο..

 

Δεν ξέρω πείτε παρατηρήσεις...θα μπορούσα απο μονη μου να βάλω soda κ πόσο;;; Επισης πιστευω πως η γλυκιά εκδοχή του με applesauce θα ειναι πολυ καλύτερη απλα έψαχνα κ κατι αλμυρο..

 

Η μικρη το έφαγε πάντως αν κ δεν την άφησα να φάει κ πολυ για διαρροια..

 

Το ψωμάκι το εψησα σε φορμα παράλληλο γραμμή σιλικονης για να αποφύγω τα αλουμινένια..

 

Μέσα στο μυαλό μου είσαι βρε κορίτσι μου. Και εγώ για ψωμί ψάχνω. Η σόδα που λες να χρησιμοποιήσεις είναι η μαγειρική η άσπρη που βρίσκουμε στα σούπερ;

 

Βρήκα αυτή τη συνταγή. Νομίζω είναι η ίδια αλλά με σόδα.

http://realfoodforager.com/2011/03/videorecipe-coconut-flour-bread/

0A53p3.png

oC8dp2.png

Link to comment
Share on other sites

Από την Αγλαία στο θέμα "μωρό με αλλεργίες που θηλάζει"

 

 

ΤΟΥΡΣΙ

Αν δοκιμάσεις να κάνεις τουρσί το χειμώνα που η θερμοκρασία ακόμη και μέσα στο σπίτι είναι σχετικά χαμηλή (κάτω από 22 τις περισσότερες ώρες της μέρας και αρκετά πιο κάτω το βράδυ) πράγματι χρειάζονται 2-3 εβδομάδες σε θερμαινόμενο χώρο ή 4-5 σε κάποιον κρύο χώρο που οι θερμοκρασίες είναι περίπου στους 15 βαθμούς.

 

Όμως τώρα που κάνει τόση ζέστη, αν δοκιμάσεις να κάνεις τουρσί με ψιλοκομμένο λάχανο ή τριμμένο καρότο, θα είναι έτοιμο σε 2-3 ημέρες. Αν κόψεις τα καρότα σε ροδέλες ή μπαστουνάκια, θα είναι έτοιμο σε 3-4 ημέρες. Για μεγαλύτερα κομμάτια (πχ αγγουράκια ή ολόκληρα καρότα) θα πρέπει να περιμένεις περισσότερο.

 

Για να πετύχει θα πρέπει το νερό που χρησιμοποιείς να μην έχει χλώριο (το χλώριο εμποδίζει τους μικροοργανισμούς να δράσουν). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φιλτραρισμένο νερό ή εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό (όχι επιτραπέζιο που μπορεί να περιέχει χλώριο).

 

Νομίζω ότι μια αναλογία 0,35 % (w/v = βάρος αλατιού σε γραμμάρια ανά όγκο νερού σε ml) δουλεύει καλά (35 γρ. αλάτι για κάθε λίτρο νερό). Το αλάτι χρειάζεται για να εμποδίσει την ανάπτυξη παθογόνων. Κάτω από το 0,35 % δεν αρκεί. Περισσότερο μπορείς να βάλεις, είναι θέμα γούστου. Αν βάλεις περισσότερο από 0,4% θα γίνει αρκετά αλμυρό.

 

Στα τριμμένα λαχανικά μπορείς να το κάνεις και με δοκιμή, πχ τρίβεις το καρότο, το αλατίζει, το αφήνεις λίγο, αν η γεύση είναι εντάξει, γεμίζεις ένα βάζο το πιέζεις (η ζύμωση πρέπει να γίνει αναερόβια) και συμπληρώνεις με λίγο νερό για να καλυφθεί. Στα κομμάτια όμως δεν μπορείς να κάνεις τη δοκιμή και είναι καλύτερα να χρησιμοποιείς την παραπάνω αναλογία.

 

Είναι βολικό να το κάνεις σε γυάλινα βάζα (0,5-1 λίτρων), είναι πιο εύχρηστα (τουλάχιστον για μένα που τα χρησιμοποιώ για μεζέ).

 

Γενικά, γεμίζεις το βάζο μέχρι 2 εκατοστά από το χείλος, προσθέτεις αλατόνερο, αν θέλεις προσθέτεις και λίγο μηλόξυδο ή χυμό λεμονιού.

 

Σκεπάζεις χαλαρά με το καπάκι για να μην πηγαίνει σκόνη αλλά δεν βιδώνεις σφιχτά γιατί παράγονται αέρια που θα πρέπει να φεύγουν.

 

Σε ευχαριστώ πολύ!:)

[U][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbff.lilypie.com/BI1sp2.png[/IMG][/URL][/U][COLOR=Black][I]

.. [SIZE=1][B]βλέφαρό μου, σκαλιστό, αχ τυχερό μου
μη χαράζεις, άστρο της αυγής , μη μου τρομάζεις..[/B][/SIZE][/I][/COLOR]
Link to comment
Share on other sites

Μέσα στο μυαλό μου είσαι βρε κορίτσι μου. Και εγώ για ψωμί ψάχνω. Η σόδα που λες να χρησιμοποιήσεις είναι η μαγειρική η άσπρη που βρίσκουμε στα σούπερ;

 

Βρήκα αυτή τη συνταγή. Νομίζω είναι η ίδια αλλά με σόδα.

http://realfoodforager.com/2011/03/videorecipe-coconut-flour-bread/

 

Άσχετο αλλά αν ψωνίζεις από το iherb δες για αυτή την σόδα που είναι aluminum free.Την πρότειναν τα κορίτσια στο site με τα οικολογικα-βιολογικά.

http://www.iherb.com/Bob-s-Red-Mill-Aluminum-Free-Premium-Baking-Soda-Gluten-Free-16-oz-1-lb-453-g/9852?at=0

[U][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbff.lilypie.com/BI1sp2.png[/IMG][/URL][/U][COLOR=Black][I]

.. [SIZE=1][B]βλέφαρό μου, σκαλιστό, αχ τυχερό μου
μη χαράζεις, άστρο της αυγής , μη μου τρομάζεις..[/B][/SIZE][/I][/COLOR]
Link to comment
Share on other sites

Άσχετο αλλά αν ψωνίζεις από το iherb δες για αυτή την σόδα που είναι aluminum free.Την πρότειναν τα κορίτσια στο site με τα οικολογικα-βιολογικά.

http://www.iherb.com/Bob-s-Red-Mill-Aluminum-Free-Premium-Baking-Soda-Gluten-Free-16-oz-1-lb-453-g/9852?at=0

 

Αχ, με βοηθάτε πραγματικά καθώς μαζεύω όλα τα προϊόντα που θέλω να παραγγείλω.

Σε ευχαριστώ θερμά.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Link to comment
Share on other sites

Έψαχνα κ συνταγη με baking soda αλλα δεν βρήκα κατι...το ψωμάκι δεν πήρε ουτε μισό νανομετρο ύψος!! Κ πιστευω θα ήθελε έστω κ λιγάκι να ειναι πιο αφρατο..

 

Δεν χρειάζεται να βρεις ειδική συνταγή για τη σόδα, απλά πρόσθεσε μισό με ένα κουταλάκι στη ζύμη.

Αν το θες πιο αφράτο πρόσθεσε πιο πολλά αυγά. Στη συνταγή που σας έβαλα για το κέικ καρότου για ένα ποτήρι αλεύρι καρύδας βάζει 12 αυγά και γίνεται και σούπερ-αφράτο, σαν κανονικό κέικ.

(Το επιβεβαιώσε και ο σύζυγος της fairy's mom ότι το κέικ μου είναι ιδιαίτερα αφράτο :mrgreen: ).

 

Η μικρη το έφαγε πάντως αν κ δεν την άφησα να φάει κ πολυ για διαρροια..

 

Εγώ έδωσα ακόμη 2 φορές κέικ καρότου στην κόρη μου που έχει τα ίδια συστατικά με τα μάφινς που έφτιαξα και δεν φάνηκε να την πείραξε...

Να ήτανε καμιά ραγαδούλα τελικά; Τι να πω... :confused:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Κατερινούλα εγώ θα δοκίμαζα λίγη παρμεζάνα αν ήτανε να κάνω savoury bread, μαζί με κάποια βότανα, πχ βασιλικό.

Mόνο δώσε ελάχιστο στη μικρή για να δεις αντίδραση.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Βρήκα αυτή τη σελίδα ψάχνοντας για συνταγές με αλεύρι αμυγδάλου.

http://www.scdiet.org/2recipes/bread01.html

 

Ίσως και να την έχετε ξαναγράψει. Αν όχι, πώς σας φαίνεται;

0A53p3.png

oC8dp2.png

Link to comment
Share on other sites

http://www.healthhomehappy.com/2010/12/using-coconut-flour-for-gluten-and-grain-free-baking-some-tips.html

 

Λοιπόν σήμερα έφτιαξα το παραπανω ψωμάκι κ συγκεκριμένα την savory εκδοχή...εντάξει δεν ηταν αυτο που περίμενα..ειδικά το κρεμμύδι φαινόταν πολυ αν κ ειμαι φαν του...

 

Έψαχνα κ συνταγη με baking soda αλλα δεν βρήκα κατι...το ψωμάκι δεν πήρε ουτε μισό νανομετρο ύψος!! Κ πιστευω θα ήθελε έστω κ λιγάκι να ειναι πιο αφρατο..

 

Δεν ξέρω πείτε παρατηρήσεις...θα μπορούσα απο μονη μου να βάλω soda κ πόσο;;; Επισης πιστευω πως η γλυκιά εκδοχή του με applesauce θα ειναι πολυ καλύτερη απλα έψαχνα κ κατι αλμυρο..

 

Η μικρη το έφαγε πάντως αν κ δεν την άφησα να φάει κ πολυ για διαρροια..

 

Το ψωμάκι το εψησα σε φορμα παράλληλο γραμμή σιλικονης για να αποφύγω τα αλουμινένια..

 

Εκανα αποτυχημένη προσπάθεια για ψωμί.

Εσάς δεν σας μυρίζει πολύ αυγουλίλα; Γίνεται άσπρο; Γιατί εμένα μου έγινε κατάμαυρο.

Α'υριο λέω να δοκιμάσω με αλεύρι από αμύγδαλα. Έχει φτιάξει καμιά σας;

 

Αντίθετα έφτιαξα τα no bake brownies και πέτυχαν πολύ. Είναι ένα τέλειο υποκατάστατο της σοκολάτας για τη μεγάλη μου.

 

Τέλος η κολοκυθόσουπα που έφτιαξα σήμερα κατέληξε όχι σε σούπα αλλά σε ντρέσινγκ για το κοτόπουλο.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Link to comment
Share on other sites

Εγω σήμερα εκαναgingerbread cookies !!!

 

Απο την σελιδα scd diet!!! Πολύς μπελάς γιατι κολλάει απίστευτα η ζύμη αλλα νόστιμα κ η μικρη ξετρελαθηκε!!!

 

Υλικά:3 κουπες αλευρι αμυγδαλου

100γρ βούτυρο

1/2κγ μπαχαρι τριμμενο

1/2κγ κανελλα

1/2κγ γαρύφαλλο τριμμενο (δεν έβαλα λογω ομοιοπαθητικης)

1 κγ σοδα

1 κγ ginger τριμμενο

1 αυγο

1/2 κουπα μέλι

Λιγο αλάτι

1 κγ νερο

 

Ανακατευουμε όλα τα στερεα κ μετα προσθέτουμε τα υγρα κ πλάθουμε υποτίθεται μεχρι να μην κολλάει. Στην ανάγκη προσθέτουμε ακομα αλευρι αμυγδαλου ( εγω πρόσθεσα κ λιγο καρυδας αλλα πάλι κολλάγε ).. Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για 20'-30'. Ύστερα την ανοίγουμε με πλαστη ανάμεσα σε δυο λαδοκολλες..( αν δεν μπορούμε να ξεκολλησουμε την ζύμη ξαναβαζουμε στο ψυγειο για λιγο). Προθερμαινουμε στους 170 C κ κόβουμε τη ζύμη με κουπ πατ gingerbread man!! ( στην πραγματικότητα ειναι πολυ δυσκολο καθώς η ζύμη κολλάει πολυ κ ειναι πιο πρακτικό να πλασουμε τη ζύμη με τα χέρια σε οτι σχήμα μπορούμε :-P) ψηνουμε στο μεσαίο ράφι για 10'. Στην αρχη ειναι μαλακά αλλα μόλις κρύωσουν σκληραινουν..

 

Αυτα!!! Όλοι τα τίμησαν!! Βγαίνουν τουλαχιστον 2 ταψακια!!

Yugup3.png
Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραία φαίνονται, ευχαριστούμε!

Μόλις έβαλα να αφυδατωθούνε 2.5 κιλά αμύγδαλα... όταν γίνουνε θα τα φτιάξω κι εγώ.

 

Κι εμένα με εκνευρίζουνε αυτές οι ζύμες χωρίς αλεύρι που κολλάνε... κολλάνε και στο μίξερ.

Τι χρησιμοποιήσεις, μίξερ ή το stick blender; Συνήθως χρησιμοποιώ το τελευταίο αλλά κολλάνε τα πάντα από κάτω στις λεπίδες :(

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...