Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γεννα τριπολη(παναρκαδικο)

psili

Recommended Posts

εχει καμια κοπελα εμπειρια?ισως ειναι λιγο νωρις να ρωταω απο τωρα(δεν ειμαι ακομα εγγυος-νομιζω)απλα θα ηθελα να ξερω γιατι ειμαι σε αναζητηση γιατρου.

ευχαριστω πολυ!

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Αυτο που εχω ξερω...εχω ακουσει δλδ....ειναι οτο ενω καποτε ηταν ενα πολυ καλο νοσοκομειο με αριστους γατρος...πλεον εχει γινει κι αυτο χαλια.

Μαλιστα αρκετοι γυναικολογοι της Τριπολης πλεον ξεγεννανε στα μαιευτηρια της Αθηνας.

Μενω Αθηνα αλλά ειμαι από Τρίπολη και έχω συγγενεις και φίλους εκεί!

Το νοσοκομειο της είναι πολύ καλό νοσοκομειο κ εχει και καλολυς γιατρους αλλά όχι για γέννες!!!!!!!

Υστερει σε πολλά σαν μαιευτήριο!

Τι θέλω να πώ, καταρχην ΔΕΝ κάνουν για κανενα λόγο επισκληρήδιο οπότε φυσιολογικά γεννάς τελειως φυσιολογικα με όλους τους πόνους κανονικότατα ενώ σε καισαρική ολική αναισθησία!

Τη πρωτη φορά που γέννησε η φίλη μου, όταν της κάναν το κλύσμα έπρεπε να περιμένει τη σειρά της στις κοινές τουαλέτες , δεν έιχαν χωρο ειδικό για την προετοιμασία της επιτόκου και φυσικα ουτε ντουζ μπορούσε να κάνει:?:?. Στο 2ο μου είπε οτι επειδη ανακαινησαν το νοσοκομειο είχε τουαλετα που ήταν γι αυτο το σκοπό

Ο γιατρος μου που ειχα εδω στο Αττικο οταν του ειχα πει οτι ειμαι από Τριπολη κ οτι σκεφτομουν να γεννησω εκει για λόγους οικονομικους μου είχε πει ''ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ , τις μαλ@@@ς τους μας τις φέρνουν σε μας...'' καλύτερα Καλαμάτα μου χε πει...

Επιπλεον δεν έχει ΜΕΝ αυτο τι σημαινει, αν χτυπα ξύλο το μωρό πρεπει να μπει στην ΜΕΝ μεταφέρεται στην Αθήνα που σημαινει μωρο Αθηνα και μαμά Τρίπολη

Οι περισσότερες φιλες μου πάντως έχουν το γιατρο τους στη Τρίπολη για να κ έχουν και το γιατρο στην Αθήνα που θα τους ξεγενήσσει ειτε σε ιδιωτικο ειτε σε δημόσιο κ φυσικα οι μεγάλοι υπέρηχοι γίνονται Αθήνα!

Ολα αυτά στα λέω απλά κ μόνο επειδη ρωτάς!

Δεν εχω ουτε προσωπικα με το νοσοκομειο ούτε συμφερον να γεννησεις κάπου αλλού!Κ φυσικα να μη μεινεις μόνο στα δικα μου δεδομενα κ να ψαξεις κ γι αλλες απόψεις!

Α!το θετικό είναι οτι οι γιατροί ΔΕΝ ζητάνε φακελάκι:mrgreen::mrgreen:Η φίλη μου ειχε δώσει 300 ευρώ επειδη ηθελε!!!

Με το καλό:P:p

Μενω Αθηνα αλλά ειμαι από Τρίπολη και έχω συγγενεις και φίλους εκεί!

Το νοσοκομειο της είναι πολύ καλό νοσοκομειο κ εχει και καλολυς γιατρους αλλά όχι για γέννες!!!!!!!

Υστερει σε πολλά σαν μαιευτήριο!

Τι θέλω να πώ, καταρχην ΔΕΝ κάνουν για κανενα λόγο επισκληρήδιο οπότε φυσιολογικά γεννάς τελειως φυσιολογικα με όλους τους πόνους κανονικότατα ενώ σε καισαρική ολική αναισθησία!

Τη πρωτη φορά που γέννησε η φίλη μου, όταν της κάναν το κλύσμα έπρεπε να περιμένει τη σειρά της στις κοινές τουαλέτες , δεν έιχαν χωρο ειδικό για την προετοιμασία της επιτόκου και φυσικα ουτε ντουζ μπορούσε να κάνει:?:?. Στο 2ο μου είπε οτι επειδη ανακαινησαν το νοσοκομειο είχε τουαλετα που ήταν γι αυτο το σκοπό

Ο γιατρος μου που ειχα εδω στο Αττικο οταν του ειχα πει οτι ειμαι από Τριπολη κ οτι σκεφτομουν να γεννησω εκει για λόγους οικονομικους μου είχε πει ''ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ , τις μαλ@@@ς τους μας τις φέρνουν σε μας...'' καλύτερα Καλαμάτα μου χε πει...

Επιπλεον δεν έχει ΜΕΝ αυτο τι σημαινει, αν χτυπα ξύλο το μωρό πρεπει να μπει στην ΜΕΝ μεταφέρεται στην Αθήνα που σημαινει μωρο Αθηνα και μαμά Τρίπολη

Οι περισσότερες φιλες μου πάντως έχουν το γιατρο τους στη Τρίπολη για να κ έχουν και το γιατρο στην Αθήνα που θα τους ξεγενήσσει ειτε σε ιδιωτικο ειτε σε δημόσιο κ φυσικα οι μεγάλοι υπέρηχοι γίνονται Αθήνα!

Ολα αυτά στα λέω απλά κ μόνο επειδη ρωτάς!

Δεν εχω ουτε προσωπικα με το νοσοκομειο ούτε συμφερον να γεννησεις κάπου αλλού!Κ φυσικα να μη μεινεις μόνο στα δικα μου δεδομενα κ να ψαξεις κ γι αλλες απόψεις!

Α!το θετικό είναι οτι οι γιατροί ΔΕΝ ζητάνε φακελάκι:mrgreen::mrgreen:Η φίλη μου ειχε δώσει 300 ευρώ επειδη ηθελε!!!

Με το καλό:P:p

χαχαχα....το νοσοκομειο της Καλαματας κοπελα μου δεν ειναι ουτε για να περνας απ'εξω....εκει μπαινεις υγειης και βγαινεις αρρωστος.Μακρυα....

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!εκλεισα ραντεβου με ενα γυναικολογο στο νοσοκομειο στης 5/1 ετσι για να τον δω.μου τον προτεινε μια γνωστη μου μαια εκει.για να δουμε...

• 3 months later...

παιδια ξανανοιγω το θεμα. και εμεις σε κανα 3 μηνο γενναμε και θελουμε οτι πληροφορια μπορουμε να παρουμε για Τριπολη (παναρκαδικο). την πρωτη φορα γεννησαμε Θεσσαλλονικη που σπουδαζαμε και τα παντα ηταν ευκολα (γυναικολογοι, αυχενικες, β επιπεδου, κλινικες τα παντα) τωρα ηρθαμε εδω και ταπαντα θελουν τοσο ψαξιμο :(. μας ειπαν πολυ ασχημα πραγματα για Καλαματα λεει να μην πλησιασουμε καν. Σας παρακαλω οποια εχει εμπειρια για τριπολη να μας πει αλλιως να αρχισουμε να σκεφτομαστε την Αθηνα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...