Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χαράτσια

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Το χαράτσι της ΔΕΗ, δεν μας έχει έρθει ακόμα. Μέσα στην εβδομάδα πιστεύω ότι θα έρθει. :twisted:Θα αναγκαστούμε να το πληρώσουμε, αλλιώς θα μας κόψουν το ρεύμα.:twisted: Και απ' ότι άκουσα, δεν μπορεί να γίνει διακανονισμός.

Έκτακτη εισφορά δεν έχουμε πληρώσει. Μας ήρθε 650 ευρώ. Ο Δεκέμβριος θα είναι πολύ δύσκολος μήνας, θα έρθει το χαράτσι της ΔΕΗ, τα τέλη κυκλοφορίας, θα πρέπει να βάλουμε πετρέλαιο. :?Αλλά δεν ξέρω πως θα πληρωθούν όλα αυτά και με τι χρήματα.:confused::confused:

Θέλοντας και μή τα πληρώνουμε...

Τί να κάνουμε? Και να μη τα πληρώσουμε, όπως πολλές οργανώσεις συνιστούν, θα τα κρατήσουν απο το μισθό των μισθωτών ή θα μας έρθει ραβασάκι απο την εφορία!

Δεν μας έχει έρθει τίποτε ακόμη, αλλά θα μας έρθουν όλα μαζεμένα και εννοείται ότι θα τα πληρώσουμε, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο. Να λέμε και ευχαριστώ που μπορούμε και τα πληρώνουμε , αν και για την εφορία έχω μεγάλη αγωνία .

Επιπολαιότητα , χαίρομαι που επέστρεψες

εκτακτη εισφορα εχω πληρωσει. Το χαρατσι της ΔΕΗ ηρθε στο σπιτι που νοικιαζω (ως ενοικιαστης) αλλα δεν προτιθεμαι να το πληρωσω. Θα πληρωσω μονο του σπιτιου που ειναι ιδιοκτητης ο αντρας μου.

Διαφημίσεις

Την εισφορα μας τη πληρωσαν οι δικοι μου ( ναναι καλα). επισης μας βαλαε και πετρελαιο... Το αλλο της ΔΕΗ δεν προβλεπεται να πληρωθει. οσο δεν κοβουν το ρευμα σε κανεναν ακομα εχουμε ελπιδα. κατι ειπανε χθες αν εχεις στεγαστικο θα γινει διακανονισμος- εξαιρεση δε καταλαβα καλα πρεπει να το ψαξω γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μπορουμε να υπαχθουμε σε αυτη τη ρυθμιση μιας κ το στεγαστικο μας ξεπερναει τα 1200 το μηνα. εχει ο θεος παντως

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

• 2 weeks later...

Ευχαριστώ για την χαρά..

Δεν μας έχει έρθει τίποτε ακόμη, αλλά θα μας έρθουν όλα μαζεμένα και εννοείται ότι θα τα πληρώσουμε, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο. Να λέμε και ευχαριστώ που μπορούμε και τα πληρώνουμε , αν και για την εφορία έχω μεγάλη αγωνία .

Επιπολαιότητα , χαίρομαι που επέστρεψες

Σήμερα ήρθε στους γονείς μου στην Ελλάδα η εφορία η δική μας και η δική τους. Το δικό μας ήταν όσο το περιμέναμε αν και πάντα έχεις την ελπίδα ότι κάτι το στεγαστικό κάτι τα παιδιά θα έχεις μεγάλη φοροαπαλλαγη. Των γονιώ μου ήρθε πάρα πολύ μεγάλη εφορία 2,5 φορές πιο πάνω από αυτήν που πλήρωναν και τους ήρθε νταμπλάς.

Πού θα πάει αυτή η κατάσταση? Αντε τώρα θα το πληρώσουμε , του χρόνου θα μπορούμε? Πως μπορείς να εξαθλιώνεις έναν ολόκληρο λαό σε 2 χρόνια? Νομίζω είναι πια θέμα των οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

οσο πληρωνουμε θα βαζουν και θα βαζουν χαρατσια....μαζικη αρνηση πληρωμης θα ηταν ενα μνμ αλλα καποιοι σπευδουν να πληρωσουν απο φοβο...σεβαστο, αλλα αν αντι για 500 ευρω ερχοταν χαρατσι 10000 ευρω δεν θα αντιστεκομασταν?η ανοχη θα φερνει χειροτερα χαρατσια...

εμεις δεν πληρωσαμε χαρατσι αλλα την εκτακτη αναγκαστικα γιατι μας το κρατησαν απο την επιστροφη φορου...αλλιως δεν μπορουσαμε να τα παρουμε...δικαιο!?

Διαφημίσεις

οσο πληρωνουμε θα βαζουν και θα βαζουν χαρατσια....μαζικη αρνηση πληρωμης θα ηταν ενα μνμ αλλα καποιοι σπευδουν να πληρωσουν απο φοβο...σεβαστο, αλλα αν αντι για 500 ευρω ερχοταν χαρατσι 10000 ευρω δεν θα αντιστεκομασταν?η ανοχη θα φερνει χειροτερα χαρατσια...

εμεις δεν πληρωσαμε χαρατσι αλλα την εκτακτη αναγκαστικα γιατι μας το κρατησαν απο την επιστροφη φορου...αλλιως δεν μπορουσαμε να τα παρουμε...δικαιο!?

ακριβως!εμεις δεν εχουμε πληρωσει τιποτα! ουτε ΔΕΗ ουτε ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ. δεν καταλαβα μαζι τα δουλευαμε γισ να εισπραξουν αυτοι? ολοι μαζι αρνηση πληρωμης!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

ακριβως!εμεις δεν εχουμε πληρωσει τιποτα! ουτε ΔΕΗ ουτε ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ. δεν καταλαβα μαζι τα δουλευαμε γισ να εισπραξουν αυτοι? ολοι μαζι αρνηση πληρωμης![/QUOT

Μια κουβέντα είναι και αυτή, δε πληρώνω τίποτα. Αφενός θα βρουν τρόπο να μας τα πάρουν, μπορεί μέσω εφορίας, αφετέρου θα έχει και προσαύξηση. Εχουμε μπλέξει.

κ μεις ακομα δεν εχουμε πληρωσει. βεβαια εμεις δε πληρωσαμε ουτε το ρευμα απο τις 17 κ εχει ληξει. γιατι δε πληρωθηκε ο συζυγος στην ωρα του και μπερδευτηκαν πολυ τα οικονομικα μας ( δανεια κλπ κλπ) Επισης μου λεει πως για να σου κοψουν ρευμα πρεπει να περασουν τουλαχιστον 40 μερες απ τη ληξη του προηγ. λογαριασμου και να σου χει ερθει και επομενος με ειδοποιηση διακοπης ( μας εχει τυχει αυτο). οποτε εχει ο θεος ακομα θα εχουμε ρευμα τα χριστουγεννα!!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift