Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υιοθεσια?

Recommended Posts

Δεν ειμαι σε θεση να καταλαβω την ψυχολογια καποιου που θελει να αποκτησει παιδι και δεν μπορει.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ενω υπαρχουν τοσα ορφανα,τοσα παιδια που θελουν να μπουν σε μια οικογενεια υπαρχουν ζευγαρια που κανουν και 7 και 8 και οσο παει εξωσωματικες και δινουν τοσα λεφτα και υποβαλλονται σε μια τετοια διαδικασια αντι να υιοθετησουν.Εννοειται πως δεν κατηγορω και δεν κατακρινω.Οταν εισαι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λες.Και πραγματικα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οσες προσπαθειτε να εχετε συντομα πολυ ευχαριστα νεα!

Απλα,αυτο που ξερω ειναι οτι εχεις αναγκη απο ενα παιδια και τοσα παιδια εχουν αναγκη απο μια μανα.

Γιατι να μη βιωσεις τη μητροτητα με ενα παιδι που δεν ειναι δικο σου?Για αυτα τα ρημαδια τα γονιδια?Για αυτους τους 9 μηνες που θα το εχεις στην κοιλια σου?Γιατι?Αυτοι οι μηνες σε κανουν μανα?

Ειναι ερωτηματα με αφορμη ενα κειμενο που εκανα στην εκθεση και θα ηθελα και την αποψη απο γυναικες που αγωνιζονται να κρατησουν στην αγκαλια τους το παιδι τους!Και παλι ευχομαι να αποκτησετε το μωρακι σας!

What's so funny about peace,love and understanding?

Διαφημίσεις

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Να υποθέσω ότι μιας και κάνεις έκθεση, είσαι ακόμα μαθήτρια? ...

Καλά κάνεις και δεν κατακρίνεις. Το θέμα είναι πιο πολύπλοκο από τα "δικά μας γονίδια". Φυσικά χρειάζεται και αρετές όπως μεγαλοψυχία, αλτρουίσμό, συμπαντική και πολύπλευρη, "συμπαντική" αντίληψη της αγάπης. Επίσης, έναν σύντροφο με τις ίδιες ακριβώς αρετές. Υπομονή κι επιμονή να σου δώσουν τελικά ένα παιδί για υιοθεσία (πανδύσκολο και χρονοβόρο). Και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται τώρα.

Είναι υπέροχη πράξη. Δεν είναι όμως κάτι απλό.

it's never too late to start all over again

Δεν ειμαι σε θεση να καταλαβω την ψυχολογια καποιου που θελει να αποκτησει παιδι και δεν μπορει.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ενω υπαρχουν τοσα ορφανα,τοσα παιδια που θελουν να μπουν σε μια οικογενεια υπαρχουν ζευγαρια που κανουν και 7 και 8 και οσο παει εξωσωματικες και δινουν τοσα λεφτα και υποβαλλονται σε μια τετοια διαδικασια αντι να υιοθετησουν.Εννοειται πως δεν κατηγορω και δεν κατακρινω.Οταν εισαι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λες.Και πραγματικα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οσες προσπαθειτε να εχετε συντομα πολυ ευχαριστα νεα!

Απλα,αυτο που ξερω ειναι οτι εχεις αναγκη απο ενα παιδια και τοσα παιδια εχουν αναγκη απο μια μανα.

Γιατι να μη βιωσεις τη μητροτητα με ενα παιδι που δεν ειναι δικο σου?Για αυτα τα ρημαδια τα γονιδια?Για αυτους τους 9 μηνες που θα το εχεις στην κοιλια σου?Γιατι?Αυτοι οι μηνες σε κανουν μανα?

Ειναι ερωτηματα με αφορμη ενα κειμενο που εκανα στην εκθεση και θα ηθελα και την αποψη απο γυναικες που αγωνιζονται να κρατησουν στην αγκαλια τους το παιδι τους!Και παλι ευχομαι να αποκτησετε το μωρακι σας!

Δεν μπορω να σου απαντησω εκ μερους ολων , αλλα μπορω να σου πω πως το βλεπω εγω .

Ειμαι 29 χρονων κ σε λιγες μερες ξεκιναω τις διαδικασιες για τη πρωτη μου εξωσωματικη (ελπιζω κ τελευταια) .

Η ιδεα του να υιοθετησω ηταν κατι που σκεφτομουν παντα , πριν καν μαθω οτι εχουμε προβλημα υπογονιμοτητας κ ελπιζω οτι καποια στιγμη θα καταφερω να το κανω , αλλα δεν σου κρυβω οτι θελω πολυ , παρα πολυ κ ενα δικο μας παιδι . Γι'αυτο αλλωστε μπαινω κ στη διαδικασια της εξωσωματικης .

Και γιατι συνεχιζω να θελω ενα δικο μας παιδι ενω ειναι τοσο δυσκολο κ παρα τα οσα εχουμε περασει ;;; Γιατι πολυ απλα θελω ενα παιδι απο τον ανθρωπο που αγαπω και μου ειναι ο ανθρωπος της ζωης μου . Δεν θελω ενα παιδι γενικα ... Θελω ενα παιδι απο τον αντρα μου , το οποιο θα ολοκληρωσει την ευτυχια μας !

Ευχομαι να με ευλογησει ο Θεος να το αποκτησω και αργοτερα σιγουρα θα ψαξω και το θεμα της υιοθεσιας , ειναι κατι το οποιο εχουμε συζητησει με τον αντρα μου κ το θελουμε και οι δυο πολυ ! Υπαρχουν τοσα παιδακια που ψαχνουν για λιγη αγαπη κ μεις εχουμε τοοοοοση να δωσουμε !

Live like it is heaven on earth ..!

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Καλημερα σας!Εγω ειχα κανει μια εξωσωματικη και μια σπερματεγχυση αποτυγχημενες!Επιασα το παιδακι μου λιγους μηνες μετα με φυσικο τροπο.Δυστηχως οσο εγωιστικο και αν ακουγεται δεν σκεφτομουν με τπτ την υιοθεσια!Ηθελα παιδι με τον αντρα μου αλλιως δεν ηθελα καθολου.Οπως λεει και η κοπελα απο πανω δεν ηθελα απλα ενα παιδι.. ηθελα το δικο ΜΟΥ παιδι!Ειναι πολυ περιπλοκο το θεμα.Εγω παντως θα εκανα τα παντα μεχρι να αποκτησω το δικο μου.Ακομα και 20 εξωσωματικες !Δεν θα ηθελα να μεγαλωσω ενα ξενο παιδι οσο και αν αγαπαω τα παιδακια!

FvxMp3.png

Προσωπικα ειμαι απολυτα συμφωνη μαζι σου.Δεν θα εκανα ποτε εξωσωματικη.(Κατα την δικη μου φιλοσοφια,ειναι κοντρα στην φυση κ μου φαινεται μονο σαν αγορα εγκυμοσυνης κ τιποτα αλλο)κ θα υιοθετησω σιγουρα ενα παιδακι καποια στιγμη(μακαρι να με αξιωσει ο Θεος)το συζηταω σχεδον απο τοτε που γνωρισα τον αντρα μου κ ειναι συμφωνος.Μας εχει προκυψει ηδη ενας μπομπιρακος και δεν θεωρω οτι ολοκληρωνει ενα παιδι εναν γαμο.Ο γαμος η ειναι ολοκληρωμενος η οχι.

pEJHp3.png

Διαφημίσεις

Προσωπικα ειμαι απολυτα συμφωνη μαζι σου.Δεν θα εκανα ποτε εξωσωματικη.(Κατα την δικη μου φιλοσοφια,ειναι κοντρα στην φυση κ μου φαινεται μονο σαν αγορα εγκυμοσυνης κ τιποτα αλλο)κ θα υιοθετησω σιγουρα ενα παιδακι καποια στιγμη(μακαρι να με αξιωσει ο Θεος)το συζηταω σχεδον απο τοτε που γνωρισα τον αντρα μου κ ειναι συμφωνος.Μας εχει προκυψει ηδη ενας μπομπιρακος και δεν θεωρω οτι ολοκληρωνει ενα παιδι εναν γαμο.Ο γαμος η ειναι ολοκληρωμενος η οχι.

Σου φαίνεται αγορά εγκυμοσύνης η εξωσωματική και όχι η υιοθεσία; Μα καλή μου οι ιδιωτικές υιοθεσίες κι αν δεν είναι ΑΓΟΡΑ! Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, θέλει τουλάχιστον 10-15 χιλιάρικα η ιδιωτική υιοθεσία. Μ' αυτά τα λεφτά μπορώ να κάνω 4-5 εξωσωματικές τουλάχιστον.

Όσο η γυναίκα είναι ακομα σε αναπαραγωγική ηλικία, έχει κάθε δικαίωμα να προσπαθεί να κάνει παιδί με το δικό της dna και του συζύγου της. Στο λέω εγώ που είμαι υπέρ της υιοθεσίας και παράλληλα με την εξωσωματική, είχαμε ετοιμάσει κι αίτηση υιοθεσίας.

Μην ξεχνάς οτι δεν είναι και τόσο εύκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί. Πολλές φορές οι πιθανότητες του να τα καταφέρεις σε ένα χρονικό διάστημα πριν καταρρεύσεις από υπομονή, είναι λιγότερες από αυτές του να πετύχει η όποια εξωσωματική.. Πολλοί άνθρωποι έπειτα σκέφτονται το "μετά". Τι θα πω σε ένα παιδί που αργότερα θα θέλει να αναζητήσει τους βιολογικούς του γονείς, πως να το διαχειριστώ και άλλα παρεμφερή (που ομολογουμένως είναι δύσκολα) και που ξέρουν οτι στο μέλλον θα αποτελούν ψυχοφθόρες συνθήκες.

Δεν θα εκανα ποτε εξωσωματικη.(Κατα την δικη μου φιλοσοφια,ειναι κοντρα στην φυση κ μου φαινεται μονο σαν αγορα εγκυμοσυνης κ τιποτα αλλο)

Εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με αυτό που λές εδώ. Δεν ξέρω πως να το σχολιάσω και πρώτη φορά το ακούω από κάποιον. Αγορά εγκυμοσύνης????

Μηπως εννοεις το ότι πληρώνουμε? Συγνώμη, και οι κοπέλες που το κάνουν σε δημόσιο κέντρο, τότε πάλι αγοράζουν?

Τότε, να θεωρήσουμε και την γέννα, τον τοκετό για ερθει στον κόσμο το παιδί που κυοφορείς, ΑΓΟΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ???? Και τότε είναι πάντα αγορά, αφού και το νοσοκομείο να μην πληρώσεις, θα πληρώσεις σίγουρα τον γιατρό σου.

Οσο για το παραφύσιν!! δεν το σχολιάζω. Η μάλλον θα το σχολιάσω.

Δεν πας κόντρα στην φύση, ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΣ.

Τοτε όλες οι ιατρικές επεμβάσεις, οι εγχειρήσεις, είναι εναντια στην φύση, και θα επρεπε κατα εσένα να μην υπάρχει ιατρική, και να αφηνόμαστε στην φύση μας, να πεθαίνει ο κόσμος δηλαδή χωρίς ιατρική?

7SKXp3.png

6zRCp3.png

Ειπα εγω οτι η γυναικα δεν εχει δικαιωμα να κανει ''δικο της''παιδι??Τα παιδια που υιοθετουμε δεν ειναι ''δικα μας''?Εγω ειπα την δικη μου αποψη.Ειναι κοντρα στην δικη μου φιλοσοφια και κοντρα στην φυση για μενα ετσι το βλεπω απλα.Ξερω ζευγαρι που πουλησε αυτοκινητο για να κανει εξωσωματικες μα δεν ειναι τραβηγμενο?Να ξερω οτι η εγκυμωσυνη μου ειναι ενα αυτοκινητο?Ναι ειμαι κυνικη το ξερω αλλα αυτη ειναι η δικη μου οπτικη γωνια!Κ μιας κ ανεφερες οτι και η υιοθεσια θελει χρηματα οκ δεκτο,δεν αντιλεγω.Αλλα θα προτιμουσα ν ''αγορασω''ενα παιδι που καποιος δεν μπορει να μεγαλωσει παρα την εγκυμωσυνη μου.

pEJHp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θα εκανα ποτε εξωσωματικη.(Κατα την δικη μου φιλοσοφια,ειναι κοντρα στην φυση κ μου φαινεται μονο σαν αγορα εγκυμοσυνης κ τιποτα αλλο)

Εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με αυτό που λές εδώ. Δεν ξέρω πως να το σχολιάσω και πρώτη φορά το ακούω από κάποιον. Αγορά εγκυμοσύνης????

Μηπως εννοεις το ότι πληρώνουμε? Συγνώμη, και οι κοπέλες που το κάνουν σε δημόσιο κέντρο, τότε πάλι αγοράζουν?

Τότε, να θεωρήσουμε και την γέννα, τον τοκετό για ερθει στον κόσμο το παιδί που κυοφορείς, ΑΓΟΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ???? Και τότε είναι πάντα αγορά, αφού και το νοσοκομείο να μην πληρώσεις, θα πληρώσεις σίγουρα τον γιατρό σου.

Οσο για το παραφύσιν!! δεν το σχολιάζω. Η μάλλον θα το σχολιάσω.

Δεν πας κόντρα στην φύση, ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΣ.

Τοτε όλες οι ιατρικές επεμβάσεις, οι εγχειρήσεις, είναι εναντια στην φύση, και θα επρεπε κατα εσένα να μην υπάρχει ιατρική, και να αφηνόμαστε στην φύση μας, να πεθαίνει ο κόσμος δηλαδή χωρίς ιατρική?

Καταρχην δεν υπαρχει λογος να μενεις με ανοιχτο το στομα.Κανουμε μια συζητηση που ο καθενας τοποθετειτε οπως νομιζει.κ δευτερων εσυ το πας τελειως αλλου το θεμα αναφερομενη στην ιατρικη.Αλλο να εγχειριστεις για να ζησεις,αλλο να πληρωσεις για να γεννησεις και αλλο να πληρωσεις για να μεινεις εγυος ειναι εγωιστικο κ παραπανω αν διαβασεις ειναι κοπελες που το παραδεχονται αυτο!

pEJHp3.png

Υποθετικά όμως πάντα, έτσι; Εγώ πάντως που το έψαξα, ΞΕΡΩ ότι υγιή παιδάκια δεν δίνουν σε οικογένειες που ήδη έχουν ένα. Μονο αναδοχή κάνουν. Κι αναρωτιέμαι, εσένα πόσο θα σου στοιχίσει ο μπόμπιρας που θα πάρετε; Έτσι από περιέργεια. Αν θες, απαντάς.

Μην ξεχνάς οτι δεν είναι και τόσο εύκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί. Πολλές φορές οι πιθανότητες του να τα καταφέρεις σε ένα χρονικό διάστημα πριν καταρρεύσεις από υπομονή, είναι λιγότερες από αυτές του να πετύχει η όποια εξωσωματική.. Πολλοί άνθρωποι έπειτα σκέφτονται το "μετά". Τι θα πω σε ένα παιδί που αργότερα θα θέλει να αναζητήσει τους βιολογικούς του γονείς, πως να το διαχειριστώ και άλλα παρεμφερή (που ομολογουμένως είναι δύσκολα) και που ξέρουν οτι στο μέλλον θα αποτελούν ψυχοφθόρες συνθήκες.

Οι παιδοψυχολογοι υποστηριζουν πως το υιοθετημενο παιδι πρεπει να το γνωριζει οτι εχει υιοθετηθει απο τοτε που αρχιζει να καταλαβαινει.Εχει ανοιχτει θεμα στις φηφοφοριες για την υιοθεσια κ ειναι παρα πολλα ζευγαρια που εχουν υιοθετησει παιδακια κ εχουν τοποθετηθει αλλα κ ατομα που εχουν υιοθετηθει η κ εχουν υιοθετημενο μελος στην οικογενοια τους.Εχει μεγαλο ενδιαφερον να το διαβασετε οσοι διαφωνειτε με την διαδικασια.

pEJHp3.png

Διαφημίσεις

Πιστευω οτι αν καποιος δεν μπει στο χορο των εξωσωματικων και οτι ψυχοθθορο συνεπαγεται αυτο ... δεν μπορει να καταλαβει γτ θα θελαμε το δικο μας παιδι και οχι ενα υιοθετιμενο.Παντως αγορα εγκυμοσυνης δεν ειναι σιγουρα.Και οσο για το ζευγαρι που πουλησε το αυτοκινητο για εξωσωματικη ...σημαινει ποσο θελουν να κανουν το παιδακι σου και θα δωσουν τα παντα γιαυτο.Εγω τους βγαζω το καπελο και ελπιζω να τα καταφερουν συντομα.Οπως το βλεπει κανεις.Οπως ειπα και παραπανω δεν θα υιοθετουσα ποτε.πειτε με εγωιστρια αλλα ετσι απλα νιωθω!Εκτος αν ημουν παμπλουτη!

FvxMp3.png

Καταρχην δεν υπαρχει λογος να μενεις με ανοιχτο το στομα.Κανουμε μια συζητηση που ο καθενας τοποθετειτε οπως νομιζει.κ δευτερων εσυ το πας τελειως αλλου το θεμα αναφερομενη στην ιατρικη.Αλλο να εγχειριστεις για να ζησεις,αλλο να πληρωσεις για να γεννησεις και αλλο να πληρωσεις για να μεινεις εγυος ειναι εγωιστικο κ παραπανω αν διαβασεις ειναι κοπελες που το παραδεχονται αυτο!

Πρώτον και εγώ συνέχισα την συζήτηση, και ναι, ήθελα να σου δείξω την μεγάλη μου έκπληξη. Νομίζω δεν είναι κακό.

Και δεύτερο δεν το πάω καθόλου αλλού το πράγμα. Σου έδειξα τον δικό μου τρόπο σκέψης στο γιατί θεωρώ την εξωσωματική βοήθεια στη φύση και μάλιστα μεγάλη και όχι κόντρα στην φύση.

Εξήγησέ μας και εσύ αν θές, το γιατί το θεωρείς κόντρα στην φύση.

7SKXp3.png

6zRCp3.png

Υποθετικά όμως πάντα, έτσι; Εγώ πάντως που το έψαξα, ΞΕΡΩ ότι υγιή παιδάκια δεν δίνουν σε οικογένειες που ήδη έχουν ένα. Μονο αναδοχή κάνουν. Κι αναρωτιέμαι, εσένα πόσο θα σου στοιχίσει ο μπόμπιρας που θα πάρετε; Έτσι από περιέργεια. Αν θες, απαντάς.

newbie G εχει ανοιχτει ηδη θεμα στις ψηφοφοριες κ εχω ξαναμιλησει γι αυτο.Εχω βρεθει στο Παιδων την ωρα που μια μητερα παρατουσε 2 παιδια.Ευχομαι να μην σου συμβει αλλα θ αλλαξεις αποψη γι αυτα που λες.Κ να σου πω κατι/.Τα γνωριζω αυτα που λες.Για να υιοθετησεις πρεπει να εισαι πανω απο συγκεκριμενη ηλικια,αν εχεις ηδη παιδι οπως λες ειναι δυσκολοτερο,να εχεις ακινητη περιουσια,κ.τ.λ. κ να σου πω κατι?Δεν με νοιαζει καθολου περι φιλοσοφιας προκειται κ δεν μιλαω καθολου θεωριτικα.Ας μου στοιχισει οσο να ναι ενα υιοθετημενο παιδακι!Τουλαχιστον θα βοηθησω εναν ανθρωπο που δεν τον ρωτησε κανεις για να τον φερει στον κοσμο κ του αξιζει μια αξιοπρεπη ζωη οπως σε ολους μας.

Κ επειδη καποιοι απ οτι καταλαβα βρηκαν την αποψη μου προκλητικη,Θα ηθελα να συμπληρωσω οτι ειμαι ενας ανθρωπος που μ απασχολουν πολυ τα κοινα.Κ θελω να εκμεταλευτω την ζωη ετσι ωστε να προσφερω.Γενικα.

pEJHp3.png

Πρώτον και εγώ συνέχισα την συζήτηση, και ναι, ήθελα να σου δείξω την μεγάλη μου έκπληξη. Νομίζω δεν είναι κακό.

Και δεύτερο δεν το πάω καθόλου αλλού το πράγμα. Σου έδειξα τον δικό μου τρόπο σκέψης στο γιατί θεωρώ την εξωσωματική βοήθεια στη φύση και μάλιστα μεγάλη και όχι κόντρα στην φύση.

Εξήγησέ μας και εσύ αν θές, το γιατί το θεωρείς κόντρα στην φύση.

Ειναι προφανες.Ειναι τεχνητη διαδικασια κ οχι φυσικη.

pEJHp3.png

συγνωμη αλλα θα συμφωνησω με τις κοπελες μιλας πιο ευκολα οταν μιλας εκ του ασφαλους!!!!!

μακαρι να ειχα μια μεγαλη αγκαλια να κλεισω ολα τα παιδακια που ειναι χωρις οικογενεια η κ να ειναι οταν αυτη η οικογενεια δεν ειναι καταλληλη να το μεγαλωσει.

προσωπικα ειναι λαθος αυτο που κανεις μπαινεις σε μια ενοτητα που ολες οι γυναικες κανουν εξωσωματικη(κ σιγουρα για να φτασουν εκει περασαν πολλα)να πεις οτι τι?οτι κανουν αγορα εγκυμοσυνης?εσυ εχεις ενα παιδακι κ δεν ξερεις πως ειναι να θες κ να μην μπορεις.εγω εξωσωματικη δεν εκανα αλλα ημουν ενα βημα πριν κ σιγουρα θα εκανα αν δεν προεκυπτε η εγκυμοσυνη μου

εδω μεσα υπαρχουν πολλες κοπελες που η σημερα θα περνουν ενα θετικο αποτελεσμα η ειναι ηδη εγκυες απο εξωσωματικη αναλογιστηκες πως θα αισθανθουν διαβαζοντας αυτο που γραφεις?

αν δεν μπορουσα να μεινω εγκυος κ απο εξωσωματικη σιγουρα θα προσπαθουσα για υιοθεσια ,αλλα να ξερεις οτι η υιοθεσια ειναι η πιο δυσκολη προσπαθεια για να γινεις γονιος στην ελλαδα ζουμε κ γνωριζουμε την γραφειοκρατια κ σιγουρα απαιτουνται χιλλιαδες προυποθεσεις μεχρι να στο δωσουν αν δεν εχεις εστω μια παιδι δεν παιρνεις

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Πιστευω οτι αν καποιος δεν μπει στο χορο των εξωσωματικων και οτι ψυχοθθορο συνεπαγεται αυτο ... δεν μπορει να καταλαβει γτ θα θελαμε το δικο μας παιδι και οχι ενα υιοθετιμενο.Παντως αγορα εγκυμοσυνης δεν ειναι σιγουρα.Και οσο για το ζευγαρι που πουλησε το αυτοκινητο για εξωσωματικη ...σημαινει ποσο θελουν να κανουν το παιδακι σου και θα δωσουν τα παντα γιαυτο.Εγω τους βγαζω το καπελο και ελπιζω να τα καταφερουν συντομα.Οπως το βλεπει κανεις.Οπως ειπα και παραπανω δεν θα υιοθετουσα ποτε.πειτε με εγωιστρια αλλα ετσι απλα νιωθω!Εκτος αν ημουν παμπλουτη!

Πολυ καλα κανουν!Εγω δεν θα το εκανα ποτε κ ειπα τους δικους μου λογους.Ο καθενας οτι θελει κανει αλοιμονο!Ευχομαι σε ολα τα ζευγαρια να αποκτησουν το παιδακι τους με οποιον τροπο θελουν προς Θεου.Δεν ειμαι αρμοδια στο τι ειναι ''σωστο'' κ τι ''λαθος''.Την προσωπικη μου αποψη εριξα στο τραπεζι.

pEJHp3.png

Ειναι προφανες.Ειναι τεχνητη διαδικασια κ οχι φυσικη.

Δηλαδή όπως η μεταμόσχευση οργάνων, ή , η μεταμόσχευση τεχνητής καρδιάς, σωστά? Εισαι ενάντια και σε αυτό??

Εξηγησε μου όμως που είδες το τεχνητό στην εξωσωματική, αν γνωρίζεις πως γίνεται.

Ναί, υπάρχει μεγαλύτερη παραγωγή ωαρίων, αλλά μπορεί να γίνει και σε φυσικό κύκλο, δηλαδή με το ωάριο που παράγει ο οργανισμός στο μήνα σου.

Ναι τα παίρνουν και βγαίνουν από το σώμα της γυναίκας, όπως και το σπέρμα. Αυτό νομίζω ότι είναι μια επέμβαση και όχι κάτι τεχνητό. Τεχνητό σημαίνει φτιαχτό από άνθρωπο νομίζω. Εδώ γίνεται γονιμοποίηση εκτός σώματος, αλλά με τα ανθρώπινα ωάρια και σπερματοζωάρια όχι με τεχνητά ωάρια. Και υστερα τοποθετήτε ξανά στο σώμα της γυναίκας το έμβρυο.

Εμενα μου φαίνεται σαν παρέμβαση.

7SKXp3.png

6zRCp3.png

συγνωμη αλλα θα συμφωνησω με τις κοπελες μιλας πιο ευκολα οταν μιλας εκ του ασφαλους!!!!!

μακαρι να ειχα μια μεγαλη αγκαλια να κλεισω ολα τα παιδακια που ειναι χωρις οικογενεια η κ να ειναι οταν αυτη η οικογενεια δεν ειναι καταλληλη να το μεγαλωσει.

προσωπικα ειναι λαθος αυτο που κανεις μπαινεις σε μια ενοτητα που ολες οι γυναικες κανουν εξωσωματικη(κ σιγουρα για να φτασουν εκει περασαν πολλα)να πεις οτι τι?οτι κανουν αγορα εγκυμοσυνης?εσυ εχεις ενα παιδακι κ δεν ξερεις πως ειναι να θες κ να μην μπορεις.εγω εξωσωματικη δεν εκανα αλλα ημουν ενα βημα πριν κ σιγουρα θα εκανα αν δεν προεκυπτε η εγκυμοσυνη μου

εδω μεσα υπαρχουν πολλες κοπελες που η σημερα θα περνουν ενα θετικο αποτελεσμα η ειναι ηδη εγκυες απο εξωσωματικη αναλογιστηκες πως θα αισθανθουν διαβαζοντας αυτο που γραφεις?

αν δεν μπορουσα να μεινω εγκυος κ απο εξωσωματικη σιγουρα θα προσπαθουσα για υιοθεσια ,αλλα να ξερεις οτι η υιοθεσια ειναι η πιο δυσκολη προσπαθεια για να γινεις γονιος στην ελλαδα ζουμε κ γνωριζουμε την γραφειοκρατια κ σιγουρα απαιτουνται χιλλιαδες προυποθεσεις μεχρι να στο δωσουν αν δεν εχεις εστω μια παιδι δεν παιρνεις

Δεν ανοιξα εγω το θεμα κ οπως ειπα κ παραπανω ευχομαι σε ολα τα ζευγαρια να αποκτησουν το παιδακι τους οπως θελουν.Η υιοθεσια ειναι δυσκολη αλλα οχι οσο νομιζετε.Εχει αναλυθει το θεμα στις ψηφοφοριες με μεγαλη συμμετοχη απ την πλευρα των υιοθεσιων.Ζητω συγγνωμη που προκαλεσα τοσο οσο μου λες.Δεν ηθελα ομως να το κανω.Ειμαι πολυ υπερ των κοινωνικων θεματων κ μου βγηκε να γραψω.Εγω δεν προσπαθησα να μεινω εγκυος.Ειμαι με τον αντρα μου 9 χρονια κ μιλαμε για υιοθεσια απο τοτε που γνωριστηκαμε αλλα οπως ειπα κ νωριτερα καθαρα λογω φιλοσοφιας!Στον λογο της τιμης μου δεν θα μ ενοιαζε αν για οποιονδηποτε λογο ΔΕΝ μπορουσα να κανω παιδι.Πως αλλιως να σας το πω.Ασχολουμαι παρα παρα πολυ με τα κοινα.Ειμαι φανατικη της ανακυκλωσης,κ της φυσης,ειμαι πολυ ενεργο μελος σε φιλοζωικα σωματεια,σε υδρυματα κ.λ.π.Ετσι θελω να ζω.Κανω οτι μπορω για να βαλω ενα μικρο λιθαρακι για ενα καλυτερο αυριο

pEJHp3.png

Δηλαδή όπως η μεταμόσχευση οργάνων, ή , η μεταμόσχευση τεχνητής καρδιάς, σωστά? Εισαι ενάντια και σε αυτό??

Εξηγησε μου όμως που είδες το τεχνητό στην εξωσωματική, αν γνωρίζεις πως γίνεται.

Ναί, υπάρχει μεγαλύτερη παραγωγή ωαρίων, αλλά μπορεί να γίνει και σε φυσικό κύκλο, δηλαδή με το ωάριο που παράγει ο οργανισμός στο μήνα σου.

Ναι τα παίρνουν και βγαίνουν από το σώμα της γυναίκας, όπως και το σπέρμα. Αυτό νομίζω ότι είναι μια επέμβαση και όχι κάτι τεχνητό. Τεχνητό σημαίνει φτιαχτό από άνθρωπο νομίζω. Εδώ γίνεται γονιμοποίηση εκτός σώματος, αλλά με τα ανθρώπινα ωάρια και σπερματοζωάρια όχι με τεχνητά ωάρια. Και υστερα τοποθετήτε ξανά στο σώμα της γυναίκας το έμβρυο.

Εμενα μου φαίνεται σαν παρέμβαση.

Και δωρητρια οργανων εχω δηλωσει.Θετεις διαφορετικα πραγματα.Απαντησα και νωριτερα σ αυτο.Καμια σχεση το να ζησεις με το να μεινεις ντε κ καλα εγκυος.

pEJHp3.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...