Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Barbie Ξεμαλλιασμένες

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα αν έχετε καποια συμβουλή, πως ξεμπερδεύονται αυτά τα ξεμαλλιασμένα μαλλιά αυτής της κούκλας. Δυστυχώς οι κόρες μου κόλλησαν με αυτό το παιχνίδι, όμως λίγες μέρες μετά την αγορά τους, το μαλλί γίνεται τζίβα! Υπάρχει τρόπος ή τις παίζουν ετσι ξεμαλιαμένες!

Διαφημίσεις

Παιδιά θα ήθελα αν έχετε καποια συμβουλή, πως ξεμπερδεύονται αυτά τα ξεμαλλιασμένα μαλλιά αυτής της κούκλας. Δυστυχώς οι κόρες μου κόλλησαν με αυτό το παιχνίδι, όμως λίγες μέρες μετά την αγορά τους, το μαλλί γίνεται τζίβα! Υπάρχει τρόπος ή τις παίζουν ετσι ξεμαλιαμένες!

Kαλημερα σου!

Εγω εκανα το εξης.

Τις ελουσα όλες με μαλακτικο μαλλιων και με μετα τις χτενισα σιγα σιγα με μια χτενα και τις εκανα ολες πλεξουδες. Μια χαρα ειναι τωρα ολες και χτενισμενες σαν να πηγαν κομμωτηριο:P

Δηλαδή αν καταλαβα καλά να τις βάλω κάτω απο το νερό και αντί για σαμπουαν να βαλω μαλακτική, να τις ξεπλύνω και να τις χτενίσω. Θα το δοκιμάσω, γιατί τζίβα το μαλλί, δε μπορώ να τις βλέπω!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
Θα το κάνω κι εγώ! Σαν άστεγες είναι...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Τελικα ολες οσες εχουμε κοριτσια εχουμε το ιδιο προβλημα κι εγω νομιζα μονο οι δικες μου το κανουν.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχχαχααχαχχααχ πεθανα στα γελοια,εγω βρηκα μερηκες απο τισ δικες μου το πιστευετε???

Εγω το πιστευω:Dγιατι εχω κι εγω δικες μου!!!με την ντουλαπιτσα τους τα φουστανακια τους!!!

γιατι δεν τις κουρευετε ενα ωραιο αγορε??

Τετοιο μαλλι και να κουρευτει αγορε,κριμα ειναι!

και εγω επειδη ζουσα με τη γιαγια μου και ειχα πολυ παιχνιδι λεμε οταν μεγαλωσα η ξαδερφουλες μου,μου τισ εξαφανησαν και οτι ξεμεινε πριν λιγο καιρο πηγα το πηρα τα καθαρησα και τα εχω και τα καμαρωνω,χιχιχιχ

qH8Hp3.png

z4RLp2.png

Λοιπόν η μάνα μου έβγαλε πριν κανα μήνα τις δικές μου μπάρμπι και για να τις ξεμπλέξει τις ψέκασε με ένα κοντίσιονερ που το βάζεις για να ξεμπλέκουν τα μαλλιά νομίζω τις βέλλα οπότε ούτε τις έλουσε ούτε τίποτα. Και τώρα μοσχοβολάν!!!!!!

gth0p3.png

• 2 weeks later...

Κορίτσια μην με παρεξηγήσετε, αλλά γελάω απο την ώρα που διάβασα ότι οι μπάρμπες (έτσι τις λέω εγώ) είναι λες και πήγαν στο κομμωτήριο. Εγώ που έχει φανεί η ρίζα δεν προλαβαίνω με τίποτε να πάω, αλλά για το χατίρι της κόρης μου θα τις σουλουπώσω και εγώ γιατί μοιάζουν όντως με άστεγες.

Παρεπιπτόντως..τα χω παίξει. Προσπαθώ μια ολόκληρη Κυριακή να οργανώσω τα παιχνίδια τους για να μπορούν να τα χρησιμοποιουν... Οπότε οι μπάρμπες θα πάνε κομμωτήριο μετα απο την ταλαίπωρη μάνα.