Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κουνιεται το πρωτο δοντακι

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες.

Χθες ο μικρος μου ειπε οτι ποναει και κουνιεται λιγο το δοντακι του.Θελω να ρωτησω...ποσες μερες θα κανει να βγει? Και τι ξερετε περι ''νεραιδας''που εχω ακουσει τωρα τελευταια? Γιατι εμας παλια μας ελεγαν να το πεταξουμε στα κεραμιδια και τιποτα αλλο!!

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες.

Χθες ο μικρος μου ειπε οτι ποναει και κουνιεται λιγο το δοντακι του.Θελω να ρωτησω...ποσες μερες θα κανει να βγει? Και τι ξερετε περι ''νεραιδας''που εχω ακουσει τωρα τελευταια? Γιατι εμας παλια μας ελεγαν να το παιταξουμε στα κεραμιδια και τιποτα αλλο!!

Εμέις το πετούσαμε στα κεραμίδια και λέγαμε "Να κοκαλένιο, δω'μ σιδερένιο" 3 φορές.....

Μαγικάααααααααααα

εμεις, επειδη τα παιδια ειναι μισοαγγλακια και κραταμε και αγγλικες παραδοσεις στο σπιτι, σκοπευουμε οταν ερθει η ωρα να κανουμε το toothfairy. Βαζεις το δοντι κατω απο το μαξιλαρι πριν κοιμηθεις, ερχεται τη νυχτα η νεραιδα του δοντιου, το παιρνει και αφηνει στη θεση του ενα γυαλιστερο νομισμα :P

Στη Ρόδο και στα γύρω νησιά, βάζουν το δόντι κάτω από μία πέτρα (βασικά λένε σε μια τρύπα στον τοίχο, αλλά σήμερα οι τοίχοι δεν ε΄χουν τρύπες....) για να έρεθι να το πάρει ο ποντικός να κάνει τη φωλιά του!

ευχαριστω για τις απαντησεις.Εγω εχω ακουσει οτι το αφηνουμε καπου..ερχετε η νεραιδα και το περνει και αφηνει ενα δωρακι.Κατι τετοιο.

Επειδη ειναι το πρωτο μας...δεν ξερω και πολλα.Σε ποσες μερες πεφτει,γιατι τον ποναει κιολας.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Διαφημίσεις