Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δε θελει παπουτσια με τιποτα...

Recommended Posts

Καλημερα...Ο μικρος μου ειναι 10μηνων.Δεν περπαταει μονος του ακομα αλλα πιανεται απο τα επιπλα και αλωνιζει ολο το σπιτι.Το θεμα ειναι οτι δε θελει με την καμια να φοραει παπουτσια...με το που του τα βαζω πλανταζει στο κλαμα.Δεν του φορεσα ποτε παπουτσακια αγκαλιας(ισως αυτο να ειναι και το λαθος μου) αλλα ηταν καλοκαιρι και δεν ηθελα να εχει κλειστα τα ποδαρακια του χωρις λογο...ετσι τον ειχα ολο το καλοκαιρι ξυπολητο.Ε μαλλον συνηθισε ετσι και τωρα τα παπουτσια του φαινοντα βαρια και δεν τα θελει.Εχω δοκιμασει 2 ζευγαρια αλλα και στα 2 αντιδρα με κλαμα...πολυ κλαμα μιλαμε.

Παπουτσακια αγκαλιας πλεον στο νουμερο του δεν υπαρχουν...πρεπει να βαλει κανονικο παπουτσακι.

Εχει τυχει σε καμια?Τι να κανω γα να τα βαλει?Ποσο ακομα θα γυρναει με τις καλτσες?Σε λιγο θα περπατησει.

Θα παω να δω αν βρω κανενα παπουτσακι σα πανινο να ειναι πιο ελαφρυ μπα και τον πεισω.Δεν ξερω αν υπαρχει και τπτ σα παντοφλακι για μεσα στο σπιτι ετσι μαλακο που να μη του φευγει ομως απο τα ποδια μπα και συνηθισει.Ενω καθεται και μας χαζευει εμας οταν φοραμε τα παπουτσια μας και ολη την ωρα ερχεται και πιανει τα παπουτσια μας...τα δικα του με το που τα βλεπει στραβωνει.

Διαφημίσεις

Καλημερα,

πρωτα απ'όλα σ'αυτη τη φαση το πιο σωστο ειναι να μην φοραει παπουτσακια το παιδι. Επειδη ομως πρεπει ν ατα συνηθισει δοκιμασε να το ξεγελασεις με παπουτσακια που εχουν φατσουλες και ζωακια ωστε να απασχοληθει με αυτα. Σαν αυτα τα all star π.χ. (δεν ειναι τα πλεον καταλληλα για αυτη την ηλικια, απλα το λεω μηπως συνηθισει να φοραει παπουτσακια)

Και μια φιλη μου που ειχε αναλογο προβλημα, ετσι το ξεπερασε.

Converse-CT-All-Star-Animal-Print-Sneaker-Shearling-Sheep.jpg

Προσωπικά δεν το θεωρώ πρόβλημα αυτό. Εμείς μέχρι που περπάτησαν (12-14 μηνών) δεν τους είχαμε φορέσει ποτέ παπούτσια, και μια χαρά φόρεσαν μετά. Στο κάτω κάτω, τι να τα κάνει τα παπούτσια άμα δεν περπατάει???Πιστεύω πως μόνος του θα αντιληφθεί ότι θέλει τα παπούτσια όταν περπατήσεις, μέχρι τότε μη σκας....