Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ειμαι πολυ θυμωμενη...

Μαρια2010

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια,θα ηθελα να σας πω και εγω για κατι που εκανε σημερα η πεθερα μου και με εχει νευριασει πολυ.Πριν απο 7 μηνες βαφτισαμε τον μικρο μας και τοτε επειδη θα φευγαμε αμεσως γερμανια ειπαμε στον φωτογραφο τις φωτογραφιες να τις στειλει μεσω σκαιπ να τις δουμε και να διαλεξουμε ποιες θελεουμε για το αλμπουμ....οι γονεις μου δεν ειχαν καμια φωτο και γιαυτο απιφασισαμε με τον συζυγο και διαλεξαμε 150 φωτο και ειπαμε στον φωτογραφο να τις δωσει στους γονεις μου. Τελικα πηραν τις φωτο οι δικοι μου πηραμε και εμεις αυτες που θελαμε και τι δισκετες με ολες τις φωτο τις οποιες ειχαμε ολοι και οι μεν και οι δεν....ε λοιπον παει η πεθερα στο πατρικο μου Θεσσαλονικη να δει τους δικους μου και ρωταει την αδερφη μου που ειναι οι φωτο που τους διαλεξαμε με τον συζυγο και πως θελει να τις δει...τις εδειξε η αδερφη μου και εκει που κοιτουσε αρχησε να διαλεγει φωτο...πηρε αρκετες....τοτε η αδερφη μου της ειπε πως εχετε και εσεις ακριβως τις ιδιες φωτο...δεν εδωσε σημασια αυτη στα λεγομενα της αδερφης μου και στο τελος διαλεξε και πηρε οσες ηθελε.Εγω οταν το ακουσα λυπηθηκα πολυ γιατι δεν μπορεσα να καταλαβω τον λογο για τον οποιο τις πηρε αφου εχουμε εδω τις ιδιες....οι δικοι μου βλεπουν τον μικρο μονο μεσω σκαιπ και κια φορα το χρονο διακοπες ενω αυτοι τον χερονται σε ολα και καθημερινα δηλ τους πηραξε που εχουν φωτο;;;και τι εγινε ;;;;δεν δικαιουνται εστω και μια φωτο παραπανω αφου δεν το βλεπουν το παιδι...στεναχωρηθηκα και θυμωσα...δεν ξερω ισως εχω λαθος εγω αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω τον λογο που τις πηρε ....σορυ για το σεντονι αλλα επρεπε καπου να το πω

Διαφημίσεις

Η πεθερα ειναι μαζι μας Γερμανια απλα πηγε Ελλαδα επειδη γεννησε η κουνιαδα μου...ειχε παει και βολτα στο πατρικο και πηρε καποιες απο τις φωτο....δεν το εχουμε συζητησει με τον αντρα μου ακομα...στην πεθερα τι να πω,πραγματικα εχω μεινει αφωνη και δεν ξερω πως να αντιδρασω...

μενετε στο ιδιο σπιτι? Γιατι αν οχι τοτε αυτο σημαινει πως αυτη δεν εχει καθολου φωτογραφιες.Βεβαια επρεπε να ζητησει απο εσενα και οχι να της παρει απο την μαμα σου!!

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Διαφημίσεις

Αφού έχεις τα αρχεία γιατί δεν ξανατυπώνεις τις φωτό να τις στείλεις στους δικούς σου? Μη θυμώνεις και στεναχωριέσαι τζάμπα , απλά ξανατύπωσε και στείλτες , άμα κολλούσαμε σε τέτοια "πεθερικά περιστατικά" θα τα είχαμε κλείσει τα σπίτια μας προ πολλού...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Συμφωνό με την xuito .....καλύτερα να ξαναβγάλεις της φωτογραφίες και να της στείλεις στους γονείς σου .......και απλα να πεις της πεθερας σου οτι αναγκαστηκες να ξαναβγάλεις της φωτογραφίες για να της στείλεις στην μάνα διότι πρόκοψε να της πάρη ..και δεν κατλαβαίνεις απλά γιατί το έκανε ..ετσι απλα και ήρεμα χωρίς καυγάδες ...διότι ουτο σι άλλος άκρη δεν βγάζεις...

Και εγω συμφωνω με τις κοπελες. Αψυχολογητη η συμπεριφορα της πεθερας δεν το συζητω αλλα ο καθενας οσο μυαλο εχει τοσα και κανει. Απλα ξανατυπωσε τις φωτο και τελειωσε η υποθεση. Αν αυτην δεν την κοβει εσυ θα τις βαλεις μυαλο???

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

καλα δεν εγινε και τίποτα...ισως να ζηλεψε που δεν ειχε και εκεινη φωτο απο την βαφτιση...

τις τυπωσες δυο φορες για να τις δωσεις και σε αυτους? δεν εχει σημασια αν εισαστε κοντα..

και εγω ειμαι καθε μερα με το παιδι μου αλλά φωτογραφιες γενεθλιων και βαφτισης παντα φτιαχνω ενα αλμπουμ! ;)

και αποθηλασε επιτελους!

Καλα ακομη κι αν δεν ειχε φωτο κι εκεινη δεν ειναι δυνατον να παει στο σπιτι και να τους παρει τις δικες τους,μπορουσε να πει σε εσας να της βγαλετε καποιες που θελει να τις εχει.Κατι τετοια ακουω και εκνευριζομαι.Αμαν με αυτες τις ζηλιες βρε παιδι μου...

Τες πα ξαναστειλε στους γονεις σου τις φωτο...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχουμε οοολοι οοοοολες τις φωτογραφιες ...τα πεθερικα μου εχουν και το αμονταριστο βιντεο απο τη βαφτιση ....εχουν τα παντα και περισσοτερα απο οτι εχουν οι δικοι μου....δεν εχω βεβαια σκοπο να χαλασω το σπιτι μου απλως δεν μπορεσα να καταλαβαω για πιο λογο εκριβως εγινε ολο αυτο...γιατι πηρε τις φωτο ενω η αδερφη μου της ειπε δυο φορε πως τις εχουμε και εμεις....θυμωσα γιατι αν ειναι ζηλεια για πιο λογο ρε παιδια;;αφου και αυτη τα εχει ολα και προπαντων το παιδι κοντα της δηλαδη τι πειραζει αν εχουν και παραπανω φωτο, που δεν εχουν οι ανθρωποι...ναι σιγουρα θα τις ξαναβγαλω και θα τις στειλω απλα σας ξαναλεω δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι εγινε...επειδη παντα ψαχνω και την δευτερη οψη του νομισματος αν υπαρχει και οταν υπαρχει για να μην λειτουργω σπασμοδικα για την δικη μου ψυχικη υγεια γιαυτο και ρωτησα εσαε μπας και δειτε εσεις αλλιως το θεμα

Μαρία, εφόσον λες ότι έχετε ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες, γιατί να τις ξαναβγάλεις; Στέλνεις πίσω στη μάνα σου αυτές τις ίδιες που της πήρε η πεθερά κι έληξε το θέμα. Το γιατί αντέδρασε έτσι, τι κάθεσαι κι ασχολείσαι; Προφανώς ζήλεψε, αλλιώς δεν εξηγείται.

Κοριτσια εχουμε οοολοι οοοοολες τις φωτογραφιες ...τα πεθερικα μου εχουν και το αμονταριστο βιντεο απο τη βαφτιση ....εχουν τα παντα και περισσοτερα απο οτι εχουν οι δικοι μου....δεν εχω βεβαια σκοπο να χαλασω το σπιτι μου απλως δεν μπορεσα να καταλαβαω για πιο λογο εκριβως εγινε ολο αυτο...γιατι πηρε τις φωτο ενω η αδερφη μου της ειπε δυο φορε πως τις εχουμε και εμεις....θυμωσα γιατι αν ειναι ζηλεια για πιο λογο ρε παιδια;;αφου και αυτη τα εχει ολα και προπαντων το παιδι κοντα της δηλαδη τι πειραζει αν εχουν και παραπανω φωτο, που δεν εχουν οι ανθρωποι...ναι σιγουρα θα τις ξαναβγαλω και θα τις στειλω απλα σας ξαναλεω δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι εγινε...επειδη παντα ψαχνω και την δευτερη οψη του νομισματος αν υπαρχει και οταν υπαρχει για να μην λειτουργω σπασμοδικα για την δικη μου ψυχικη υγεια γιαυτο και ρωτησα εσαε μπας και δειτε εσεις αλλιως το θεμα

γιατι δεν τους ρωτας καλε?????? πες τους το και ως παραπονο....εμεις μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε και να σου αναψουμε φυτιλιες...ε δεν λεει!

και αποθηλασε επιτελους!

Κι εγω θα θυμωνα παρα πολυ και μαλλον θα της το ελεγα,προφανως ζηλεψε δεν εξηγειται αλλιως.Τωρα το εαν επρεπε να ζηλεψει ειναι αλλο θεμα.Δεν βγαζεις ακρη με ορισμενες πεθερες...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Μαρία, εφόσον λες ότι έχετε ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες, γιατί να τις ξαναβγάλεις; Στέλνεις πίσω στη μάνα σου αυτές τις ίδιες που της πήρε η πεθερά κι έληξε το θέμα. Το γιατί αντέδρασε έτσι, τι κάθεσαι κι ασχολείσαι; Προφανώς ζήλεψε, αλλιώς δεν εξηγείται.
Κοιτα ισως εχει δικιο αλλα πιστεψε με αν ολο το θεμα γινοταν με αλλους σνθρωπους και δεν αφορουσε το στενο μου περιβαλλον τοτε δεν θα με ενδιεφερε και δεν θα ασχολιομουν καθολου.....δεν μπορω να μην ασχολουμαι γιατι και οι δυο πλευρες ειναι ανθρωποι μου....και οι μεν και οι δεν και αν υπαρχει κατι και καποια λαθος συναισθηαματα εκ μερους της πεθερας τοτε θα ηταν καλω να τα λυσω και οχι να τα κουκουλωσω...αν ας πουμε η πεθερα ζηλευει θα ηθελα να της δειξω και να καταλαβει πως δεν υπαρχει λογος γιατι σημερα ειναι η φωτο αυριο μπορει να παρει το παδι απο τους δικους μου απο ζηλεια....

Διαφημίσεις

CULTE....δεν την ρωταω γιατι χθες ηρθε και οπως σου ειπα δεν λειτουργω σπασμοδικα....ηθελα να δω αν θα μου το πει αν τις δειξει ....αν παω και της πω για δειξε μου τις φωτο τοτε ισως αναψω και αλλες φωτιες...μπορει να με ρωτησει απο που το εμαθα και πως και μετα να εχουμε τρεχαματα...ηθελα πρωτα να τις δω

Τις είχε ήδη και τις ξαναπήρε ή διάλεξε όσες δεν είχε?

Κανονικά και για να μη δημιουργηθεί θέμα ότι κάνουμε για τους γονείς μας το κάνουμε και για τα πεθερικά.....γιατί ειδικά αν είναι και λίγο ζηλιάρηδες τη βάψαμε........

150 έδωσες στους δικούς σου εσύ, 150 έπρεπε να δώσεις και στα πεθερικά άσχετα του τι είχαν.......

Μπορεί να το είδε με ζήλια........

Ή μπορεί απλά να είναι από τις γυναίκες που έχουν θράσσος.....εσύ την ξέρεις καλά......άραγε γιατί φέρθηκε έτσι?

Σας έχει δώσει άλλα δείγματα?

Κι εγω θα θυμωνα παρα πολυ και μαλλον θα της το ελεγα,προφανως ζηλεψε δεν εξηγειται αλλιως.Τωρα το εαν επρεπε να ζηλεψει ειναι αλλο θεμα.Δεν βγαζεις ακρη με ορισμενες πεθερες...
Γενικα η πεθερα δεν εχει δημιουργει ιδιαιτερα προβληματα...απλα τελευταια εχω διαπιστωσει πως ζηλευει...αλλα συνεχεια το καλυπτει και εκει που δεν το περιμενεις τσουπ εμφανιζεται αισθημα ζηλειας....αλλα οπως πολυ σωστα λες δεν βγαζεις ακρη

Εχω κι εγω δει τετοιες καταστασεις Μαρια και γενικα ειμαι της αποψης ακομη κι αν ειχαν παραπανω φωτο οι γονεις σου απο τη στιγμη που ειναι μακρυα μου φαινεται ανοητο να ζηλευει η πεθερα,δεν ξερω θα πρεπε να το καταλαβαινει.Και στο λεω γιατι εμενα τα δικα μου πεθερικα ειναι στη θεση των γονιων σου ,μενουν επαρχια και βλεπουν λιγο το παιδι κι εχουν πολλες φωτο και βιντεο ενω η μαμα μου μου εχει 4-5 ,μετρημενες και ουδεποτε παραπονεθηκε.Αφου ανα πασα στιγμη τον βλεπει.Δεν ξερω εγω νευριαζω πολυ με κατι τετοια αψυχολογητα...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

SESAME....εχει ολες τις φωτο και τις εχει δει απειρες φορες τις και στον υπολογιστη που ειναι στο μαγαζι και δουλευει με τον αντρα μου οποιες θελει μπορει να του το πει και αυτος θα τις τυπωσει....εγω το εκανα αυτο στους ικους μου επειδη τοτε λογο οικονομικων δεν μπορουσαν να τυπωσουν οολες τις φωτο και διαλεξαμε τις πιο καλες και τις στειλαμε..

Εχω κι εγω δει τετοιες καταστασεις Μαρια και γενικα ειμαι της αποψης ακομη κι αν ειχαν παραπανω φωτο οι γονεις σου απο τη στιγμη που ειναι μακρυα μου φαινεται ανοητο να ζηλευει η πεθερα,δεν ξερω θα πρεπε να το καταλαβαινει.Και στο λεω γιατι εμενα τα δικα μου πεθερικα ειναι στη θεση των γονιων σου ,μενουν επαρχια και βλεπουν λιγο το παιδι κι εχουν πολλες φωτο και βιντεο ενω η μαμα μου μου εχει 4-5 ,μετρημενες και ουδεποτε παραπονεθηκε.Αφου ανα πασα στιγμη τον βλεπει.Δεν ξερω εγω νευριαζω πολυ με κατι τετοια αψυχολογητα...
ακριβως αυτο σκεφτηκα και εγω πως ειναι δυνατον αφου τον εχει διπλα της ...10 μηνες το χρονο...τα παντα τα ειδαν και τα ακουσαν πρωτοι απο το μικρο γιατι να γινονται αυτα;;;ηθελα να μιλησω μαζι σας να το βγαλω απο μεσα ισως η φιλη πιο πανω να εχει δικιο που μου λεει να μην ασχολουμαι...απλα ηταν παραπονο και δεν ηξερα με ποιον να το μοιραστω..και επειδη εσεις λετε τα πραγματα οπως ειναι και δεν χαιδευετε ηθελα να ακουσω την αποψη σας ...ισως κανω λαθος

SESAME....εχει ολες τις φωτο και τις εχει δει απειρες φορες τις και στον υπολογιστη που ειναι στο μαγαζι και δουλευει με τον αντρα μου οποιες θελει μπορει να του το πει και αυτος θα τις τυπωσει....εγω το εκανα αυτο στους ικους μου επειδη τοτε λογο οικονομικων δεν μπορουσαν να τυπωσουν οολες τις φωτο και διαλεξαμε τις πιο καλες και τις στειλαμε..

Τότε δεν υπήρχε λόγος να ζηλέψει.......δεν ξέρω τι να πω......

Πες στον άντρα σου να τη ρωτήσει......να της πει ότι μίλησε με τα πεθερικά και του είπαν ότι πέρασε και πήρε κάποιες φωτό....όχι ότι παραπονέθηκαν....σα γεγονός...να δείτε τι θα απαντήσει.....δεν υπάρχει άλλος τρόπος........

καλημέρα Μαρία!

τύπωσε ξανά τις φωτό και ζήτησε απο τους δικούς σου να τις τοποθετήσουν σε άλμπουμ έτσι ώστε να μη μπορεί να τις πάρει κανείς!!!

μήπως ήθελε η παθερά σου να τις δώσει κάπου;σε καμιά αδερφή της,π.χ. και θεώρησε οτι δεν πειράζει να τις πάρει απο τους δικούς σου;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Αρα η πεθερά δεν τις εχει τυπωμενες, σωστά?

Κατα τη γνωμη μου κακώς τις πήρε από τη συμπεθέρα, αλλά κακως κι εσείς δεν τυπωσατε μερικές να της δωσετε κι εκεινής. Ενταξει όχι 150, ας τυπωνατε καμιά 20αριά.

Επίσης αφού εχεις τα αρχεία, θα μπορούσες με 15 ευρώ να τυπωσεις ενα photobook και για τις δυο γιαγιάδες. Αν ψαξεις στο φορουμ θα βρεις αρκετά σαιτ, εγω πχ προτιμώ το http://www.tictacphoto.com (ειναι στο Βελγιο), πριν λιγες μερες βαπτισα κι εγω τη μπεμπα μου και μολις παρω το αρχειο θα βγαλω photobooks για όλους τους ενδιαφερόμενους (πιο φθηνά θα μου ερθει από το να τυπωνω φωτογραφίες και όλοι θα ειναι ικανοποιημενοι :) )

EXXQp3.pngAIzKp2.png