Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ηθελα να ρωτήσω κάτι, δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί.

Ειμαι στην 33η εβδομάδα και τις τελευταίες μέρες νιωθω έντονο πόνο χαμηλά στην περιοχή της ουροδόχου κύστης.

Τις προάλλες ο γιατρός στον υπέρηχο είπε πως όλα είναι καλά,να ξεκουράζομαι, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν κάνω βαριές δουλειές πλέον τις τελευταίες 2 εβδομάδες και γενικότερο προσέχω.

Ώρες ωρες όμως νιωθω σαν να μου καρφώνουν μαχαίρι κάτω και θέλω συνέχεια πιπί.

Η μαμά μου λεει πως είναι χαμηλά η κοιλιά μου για αυτό και με ενοχλεί.

Δεν ξέρω τί να υποθέσω....

Διαφημίσεις

Εχει δικιο η μαμα σου!Εμενα η μπεμπα μου ηταν συνεχεια χαμηλα και σε ολη την εγκυμοσυνη σχεδον ειχα συχνοουρια και πονο στην κυστη και οταν κλοτσαει με τσουζει κιολλας,το βραδυ που ξυπναω για τουαλετα με το ζορι σηκωνομαι γιατι με πιεζει πολυ.

Τωρα οσο παει πιο πολυ θα σου βαρενει και θα δισκολευεσαι στις κινησεις σου μην αγχονεσαι.Την αλλη φορα ρωτα και τον γιατρο σου το ιδιο θα σου πει!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια.

Φοβάμαι γιατί ακούω διάφορα γύρω μου.

Ακριβώς αυτό συμβαίνει, ειδικά τα βράδια, πόνος και τσούξιμο όταν κλωτσάει.

Φοβόμουν για ουρολοίμωξη, αλλά οι εξετάσεις μου ήταν μια χαρά!

Στην πρωτη μου κόρη δεν καταλάβαινα τίποτε!

Έκανα όλες τις δουλειές μου άνετα, δεν πονούσα ούτε δεν κουραζόμουν, και γέννησα φυσιολογικά μέσα σε 4 ωρες. Ευλογημένη εγκυμοσύνη είχα!

Μάλλον αυτή η μικρή θέλει να με ζορίσει λιγο!

Εχω ΠΗΤ 28/12/, αλλά δεν με βλέπω να φτάνω μέχρι εκεί!

Και πάλι σας ευχαριστώ..:P

Κι εγώ παρόμοια συμπτώματα έχω. Λίγο πριν μπω στην 36η εβδομάδα ξεκίνησαν πόνοι περιόδου και μερικές φορές αρκετά έντονοι.

Επίσης στην ουροδόχο κύστη νιώθω πίεση-πόνο σχεδόν διαρκώς! Μερικές φορές νιώθω ότι με κλωτσάει ακριβώς εκεί το μικρούλι!

Γενικώς νιώθω πολύ διαφορετικά σε σχέση με πριν 10 μέρες. Μάλλον πλησιάζει ο καιρός!

Με το καλό τα μωράκια μας να είναι γερά! :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Είμαι στην 36η εβδομάδα και από εχθες το βράδυ νοιώθω έντονους πόνους περιόδου, Κρατάει γύρω στο μισάωρο και μετά φέυγει μονο του. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να είναι; Το μωρό μου είπε ο γιατρός την προηγούμενη βδομάδά που με είδε ότι ήταν ψηλά και έχω σίγουρα ένα μήνα για να γεννήσω.

Καλημέρα κι από μένα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Είμαι στην 36η εβδομάδα και από εχθες το βράδυ νοιώθω έντονους πόνους περιόδου, Κρατάει γύρω στο μισάωρο και μετά φέυγει μονο του. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να είναι; Το μωρό μου είπε ο γιατρός την προηγούμενη βδομάδά που με είδε ότι ήταν ψηλά και έχω σίγουρα ένα μήνα για να γεννήσω.

Καλημερα!Ξαναπαρε τον γιατρο σου η πηγενε να σε δει.Μπορει και να ειναι απλοι πονοι λογου οτι μεγαλωνει η μητρα η εχει κατεβει το μωρο κτλ...αλλα μπορει και να ειναι συμπτωματα οτι ερχεται η ωρα σου.Ρωτα αυτον καλυτερα αφου λες οτι ειναι εντονοι οι πονοι μην το αφησεις.

Στην φιλη μου συνεχεια ανεβοκατεβενε το μωρο στον 9ο και σε σενα μπορει να κατεβηκε

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Κακως που ο γιατρος σου δε ζητησε να σε δει. Ειχα πονους απο την 32 βδομαδα κι εγω σαν τους δικους σου ειδικα το βραδυ που προσπαθουσα να γυρισω στο κρεβατι.Πηγα με ειδε κ μου εδωσε utopar ανα 8ωρο συνδιαστικα με buscopan ανα 6ωρο.Αυτα για 20 μερες για να μη δημιουργηθουν συσπασεις κ παμε για προωρο τοκετο.Το εμβρυο ειναι ηδη χαμηλα.Εδω κ 15 μερες τα εχω σταματησει γιατι μπηκα στο μηνα μου κ ολα καλα.Τωρα εχω αραια κ που πονακια κ περιμενω μεχρι τις 21/11 να γεννησω.Μην αφηνεις τετοια θεματα στην τυχη τους.