Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Help Γυναικολόγοι Θεσσαλονίκη που ξεγεννάμε σε δημόσια…

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μπορεί να μου πει καμία σας ονόματα από γυναικολόγους που να ξεγεννάμε σε δημόσια νοσοκομεία ( Ιπποκράτειο, Παπαγεωργίου )…

Επίσης αν μπορείτε πείτε μου πως λειτούργει δηλ πληρώνετε έχτρα για την γεννά, οι επισκέψεις γίνονται στο ιατρό του η στο νοσοκομείο και αν έχετε κάποια άλλη πληροφορία θα την εκτιμούσα…

JhYEp2.png

Διαφημίσεις

Μπορείς να κλείσεις ραντεβού στο νοσοκομείο και να ανοίξεις φάκελο. Αν μείνεις ευχαριστημένη απο το γιατρό που θα σε δει, ζητάς και τα επόμενα ραντεβού να είναι με τον ίδιο. Οι επισκέψεις στο νοσοκομείο υποθέτω πως είναι δωρεάν. Αν θέλεις να τον επισκεφτείς και στο ιατρειο του φυσικά και θα πληρώσεις. Οι περισσότεροι ζητάνε χρήματα για τη γέννα (μαύρα εννοείται), αλλιώς θα γεννήσεις με το γιατρό της εφημερίας.

Μπορώ να σου συστήσω κάποιον αν θέλεις, σε ΠΜ, είναι δ/ντής μαιευτικής στο Ιπποκράτειο, πέρσι έπαιρνε 50 ευρώ επίσκεψη στο ιατρείο χωρίς απόδειξη και 1500 για τη γέννα. Αλλά πας προγραμματισμένα κι όχι όποτε σε πιάσουν οι πόνοι. Πες μου αν ενδιαφέρεσαι. Εγώ δεν τον επισκέφτηκα ποτέ, αλλά μια φίλη έμεινε πολυ ευχαριστημένη.

Και εγω θα μπορουσα να σου προτεινω γιατρο για το Παπαγεωργιου ομως. Επισκεψεις κανονικα στο ιατρειο 50 ευρω και για τη γεννα το συζητας μαζι του γυρω στα 1100 για φυσιολογικο και 1300 για καισαρικη. Απλα να ξερεις οτι πλεον στο νοσοκομειο πληρωνεις κανονικα ειτε ειναι καισαρικη ειτε φυσιολογικος σε σημειο που οι τιμες ειναι ιδιες με τα ιδιωτικα σε προγραμματα με λιγες ημερες νοσηλειας. Αν επιθυμεις κατι πες μου να σε ενημερωσω.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σας ΄,

Και εγώ έμαθα σήμερα ότι είμαι εγκυος και σκεφτομαι να κλεισω τηλεφωνικός αυριο ραντεβου στο Παπαγεωργίου. Καθώς είμαστε και οι 2 άνεργοι σκεφτομαι αν είναι εφικτό να πάω κάθε μήνα εκεί για εξέταση για να γλυτώσω το 50-60 της επισκεψης εξω.

Εχει κάποια απο σας παρομοια εμπειρία, σε εξετάζουν εκεί η σε "ξεπετάνε" σε 2 λεπτά. Μακάρι να μη χρειαστεί να πάω σε εξωτερική γυναικολόγο, είναι και η δεύτερη εγκυμοσύνη μου οπότε θα μου είναι πιο ευκολο.

Καλό βράδυ !

5Fhvp3.pngeVNwp3.png