Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προκληση τοκετου- τυψεις

Recommended Posts

Είμαι 40 εβδομαδων και 2 ημερών. Όταν έφτασε η ΠΗΤ ο γιατρος είπε πως μπορουμε να περιμενουμε 10 μέρες ακόμη εγώ επέμενα στις 5 γιατί έχω ακουσει τα απιστευτα για την παραταση της κυησης και φοβάμαι. Σήμερα έκανα καρδιοτοκογραφημα και υπερηχο όλα καλα,ο τραχηλος δεν ειναι ετοιμος ακομη,δεν εχω καθολου πονακια και υγρα,αποφασισα σε 3 μερες να παω για προκληση. 'Εχω όμως απιστευτες τύψεις που θα προκαλέσω τον τοκετο πριν την ωρα του. Ο άντρας μου λεει να περιμενουμε να βγει μονος του εγώ ομως φοβαμαι πάρα πολύ, κι αν πάθει κάτι το παιδί;;; Δεν είναι αρκετες 5 μέρες;; δηλαδή πόσο να περιμένω; Εχω και πέντε μηνες τώρα το πρόβλημα με το πόδι μου και δεν μπορώ να περπατησω, τα νευρα μου δεν αντεχουν άλλο. Παίρνουν και όλοι οι γνωστοι κάθε μερα τηλέφωνο και ρωτάνε, τί έγινε γέννησες;;ακόμη;;;πότε θα γεννήσεις;;; Γιατί το δικό μου παιδί δεν θέλει να βγει;;;; Τι λάθος έχω κάνει;;;; είναι κακό να προκαλεσω τοκετο στις 40+5μέρες;εσεις πόσο θα περιμένατε;

vaisp2.png

xrxup2.png

Διαφημίσεις

ξερεις τι ελεγε μια φιλη μου ;;;;;Οτι το μωρο δεν θελει να βγει γιατι ουτε κριονι εκι μεσα και ουτε νικιο πληρωνει.

Η κουμπαρα μου με προκληση γεννησε πριν λιγο καιρο.Γιατι να εχεις αγχος..........Ολα καλλα θα πανε .

Είμαι 40 εβδομαδων και 2 ημερών. Όταν έφτασε η ΠΗΤ ο γιατρος είπε πως μπορουμε να περιμενουμε 10 μέρες ακόμη εγώ επέμενα στις 5 γιατί έχω ακουσει τα απιστευτα για την παραταση της κυησης και φοβάμαι.

στην αμερικη τα κρατανε 2 εβδομαδες επιπλεον στην ελλαδα δυσκολα βρισκεις γιατρο που να παιρνει το ρισκο!!!

'Εχω όμως απιστευτες τύψεις που θα προκαλέσω τον τοκετο πριν την ωρα του.

αυτο το ζορι το περασα κ γω παρολο που σις 2 τελευταιες γεννες ηταν επιλογη μου.αμα κοιταξεις ξενα σαιτ για απολυτο φυσιολογικο τοκετο τρελλαινεσαι με το ποσο απεχουμε εμεις εδω στην ελλαδα

Εχω και πέντε μηνες τώρα το πρόβλημα με το πόδι μου και δεν μπορώ να περπατησω, τα νευρα μου δεν αντεχουν άλλο.

το να πας να γεννησεις με οσο το δυνατον λιγοτερο σπασμενα νευρα ειναι βασικο οποτε θα πρεπει να το υπολογισεις στα θετικα της προκλησης

Παίρνουν και όλοι οι γνωστοι κάθε μερα τηλέφωνο και ρωτάνε, τί έγινε γέννησες;;ακόμη;;;πότε θα γεννήσεις;;;

δεν υπαρχει κατι ποιο εκνευριστικο απο αυτο ηταν το χειροτερο μου!για καλο με ρωταγανε βεβαια αλλα μου καναν τα νευρα μου κροσσια

Γιατί το δικό μου παιδί δεν θέλει να βγει;;;; Τι λάθος έχω κάνει;;;; είναι κακό να προκαλεσω τοκετο στις 40+5μέρες;εσεις πόσο θα περιμένατε;

περναει σουπερ το παιδι ζεστη εχει φαι εχει παρεουλα του εσενα εχει αραξε!!!!!!!!!!!!!!;)

δεν κανεις κανενα λαθος θα βοηθουσε το περπατημα και το σεξ που προαγει τις συσπασεις της μητρας αλλα απ οτι καταλαβα το ποδι δεν βοηθαει αρκετα

ημερολογιακα μια χαρα ακουγονται οι εβδομαδες σου

στη κορη μου που ειχε αραξει κι αυτη στις 40 ακριβως καναμε προκληση.δεν μου καναν το χατιρι να περιμενουμε τις 2 εβδομαδες που ηθελα.

βγηκε χωρις κανενα προβλημα χωρις επισκληριδιο και θηλασε αμεσως τρελλη φαγανα την πηρα βαρυτερη φευγοντας απο το μαιευτηριο:P

στο δευτερο καμαρι μου εκανα προκληση στις 38+2

κ στο 3ο σις38+3

η προκληση εχει και τα καλα του τα καμαρια μου παντως δεν ειχαν κανενα θεμα και γω πηγα χωρις ανχος κ τρεξιμο ηρεμη για να γεννησω

ΣΦΥΡΙΞΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!:P

Συγνωμη που θα το πω αλλα δεν μπορω αλλο να ακουω για αυτες τις τυψεις.Αυτες τις μερες αναφερετε πολυ στο φορουμ για τις τυψεις λογο προκληση τοκετου.

Και εμενα ''δεν ελεγε να βγει'' ειχα κλεισει 40εβδομαδες μεχρι που στο τελος εδωσα ραντεβου για τεχνιτους πονους. Το αποτελεσμα ηταν το προηγουμενο βραδυ να παθω αποκολησση πλακουντα και παραλιγο να χασω το μωρο μου,αλλα και την ζωη μου.

Ποιες λοιπον οι τυψεις????

Το θεμα ειναι να βγει το μωρακι υγειες και εμεις ,με οποιον τροπο!!!

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Διαφημίσεις

Budekina, τι παει να πει τύψεις? το μωρακι σου ειναι τέλειο . Εγώ πήγα για πρόκληση 39 και 4 αφού εγώ το ζήτησα. Ο ιατρός έλεγε να περιμένουμε τη φύση. Γέννησα ένα κοριτσαρο 3900 φυσιολογικά. Και μάλιστα αν περίμενα ακόμα θα μεγάλωνε κι άλλο και ίσως δυσκολευομουνα. Μην εχεις τύψεις . Με το καλό σου εύχομαι να κρατήσεις το παιδάκι σου αγκαλιά.

Συγνωμη που θα το πω αλλα δεν μπορω αλλο να ακουω για αυτες τις τυψεις.Αυτες τις μερες αναφερετε πολυ στο φορουμ για τις τυψεις λογο προκληση τοκετου.

Και εμενα ''δεν ελεγε να βγει'' ειχα κλεισει 40εβδομαδες μεχρι που στο τελος εδωσα ραντεβου για τεχνιτους πονους. Το αποτελεσμα ηταν το προηγουμενο βραδυ να παθω αποκολησση πλακουντα και παραλιγο να χασω το μωρο μου,αλλα και την ζωη μου.

Ποιες λοιπον οι τυψεις????

Το θεμα ειναι να βγει το μωρακι υγειες και εμεις ,με οποιον τροπο!!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα!

Αμάν με αυτές τις τύψεις πια...Και άνευ ουσίας!

Το θέμα είναι να γεννηθεί ένα γερό μωράκι και να είναι και η μαμά του καλά.

Θα πω και κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν έχει να κάνει με την κοπέλα που έθεσε το ποστ.Θα μιλήσω γενικά...

Ο καθένας έχει την άποψή του βέβαια και ίσως φανεί κάπως αυτό που θα γράψω:βαρέθηκα να διαβάζω για μαμάδες που δεν γέννησαν φυσιολογικά αλλά με καισαρική και έχουν τύψεις!

ΒΑρέθηκα να διαβάζω για τύψεις λόγω πρόκλησης τοκετού

Αν κάτι το υπαγορεύουν ιατρικοί λόγοι, τότε επιβάλλεται

Βαρέθηκα να διαβάζω για μαμάδες που θέλουν αποκλειστικό θηλασμό και αρνούνται να δώσουν στο παιδί τους σταγόνα ξένου γάλακτος.Και έχουν τύψεις επειδή στο τέλος τους το έδωσαν!

Ελεος...

Διαβάστε λίγο για τις κοπέλες που προσπαθούν να κάνουν παιδί και δεν μπορούν ή που χάνουν τα μωράκια τους λίγο πριν τα φέρουν στον κόσμο.

Οσες αξιωθήκαμε να κάνουμε ενα παιδί είμαστε πολύ τυχερές!Και δεν είμαστε κατώτερες ή ανώτερες μάνες αν γεννήσαμε φυσιολογικά ή με καισαρική ή με πρόκληση, αν θηλάσαμε ή όχι.

Λυπάμαι με όσους προσπαθούν να περάσουν το αντίθετο μήνυμα.

Και καλλιεργούν τύψεις εκ του μη όντος!

Και εν πάση περιπτώσει οι γιατροί ξέρουν τι κάνουν, αρκεί να έχουμε επιλέξει τον κατάλληλο.

Αν επιβάλλεται η καισαρική ή η πρόκληση γιατί να μην γίνει...

Θα συμφωνήσω απόλυτα!

Αμάν με αυτές τις τύψεις πια...Και άνευ ουσίας!

Το θέμα είναι να γεννηθεί ένα γερό μωράκι και να είναι και η μαμά του καλά.

Θα πω και κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν έχει να κάνει με την κοπέλα που έθεσε το ποστ.Θα μιλήσω γενικά...

Ο καθένας έχει την άποψή του βέβαια και ίσως φανεί κάπως αυτό που θα γράψω:βαρέθηκα να διαβάζω για μαμάδες που δεν γέννησαν φυσιολογικά αλλά με καισαρική και έχουν τύψεις!

ΒΑρέθηκα να διαβάζω για τύψεις λόγω πρόκλησης τοκετού

Αν κάτι το υπαγορεύουν ιατρικοί λόγοι, τότε επιβάλλεται

Βαρέθηκα να διαβάζω για μαμάδες που θέλουν αποκλειστικό θηλασμό και αρνούνται να δώσουν στο παιδί τους σταγόνα ξένου γάλακτος.Και έχουν τύψεις επειδή στο τέλος τους το έδωσαν!

Ελεος...

Διαβάστε λίγο για τις κοπέλες που προσπαθούν να κάνουν παιδί και δεν μπορούν ή που χάνουν τα μωράκια τους λίγο πριν τα φέρουν στον κόσμο.

Οσες αξιωθήκαμε να κάνουμε ενα παιδί είμαστε πολύ τυχερές!Και δεν είμαστε κατώτερες ή ανώτερες μάνες αν γεννήσαμε φυσιολογικά ή με καισαρική ή με πρόκληση, αν θηλάσαμε ή όχι.

Λυπάμαι με όσους προσπαθούν να περάσουν το αντίθετο μήνυμα.

Και καλλιεργούν τύψεις εκ του μη όντος!

Και εν πάση περιπτώσει οι γιατροί ξέρουν τι κάνουν, αρκεί να έχουμε επιλέξει τον κατάλληλο.

Αν επιβάλλεται η καισαρική ή η πρόκληση γιατί να μην γίνει...

συμφωνω και επαυξανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολύ κοριτσια για την υποστηριξη, ένιωσα πολύ καλύτερα!!!Σε τρεις μέρες θα εχω το αγορακι μου και θα ειμαι ευτυχισμενη!!!Τωρα αν μας κανει την χαρη και βγει μονο του μεχρι τοτε ακόμη καλύτερα!

vaisp2.png

xrxup2.png

αυριο τα μεσάνυχτα θα κάνω εισαγωγη για την πρόκληση. Φοβάμαι...θα ήταν ψέματα αν έλεγα το αντίθετο. Ανυπομονώ να γεννήσω, να πάνε όλα καλά θέε μου και να επιστρεψω στο φορουμ με το μωρο μου να τα βλέπω αυτά που έγραφα και να γελάω. Με αγχώνει πάρα πολύ η κατάσταση με το πόδι μου, πως θα κάνω κλύσμα, πως θα με ξυρίσουν κτλ μου είναι πάρα πολύ να ξαπλώνω και να σηκώνομαι από το κρεββάτι, πιάνεται το νευρο και είναι αδύνατο να πατήσω το πόδι μου.Φοβάμαι πως αν μου κάνουν κλύσμα...θα τα κάνω πάνω μου...

vaisp2.png

xrxup2.png

Διαφημίσεις

Εχεις δίκιο να έχεις όλες αυτές τις φοβίες και τα άγχη... Έτσι τα είχαμε όλες μας!

Είναι μια επώδυνη διαδικασία αλλά συνάμα και μια ανεπανάληπτη εμπειρία!!!

Όλα καλά θα πάνε και τη Δευτέρα θα έχεις το μπεμπάκι σου αγκαλιά!

απο τη στιγμη που ο γιατρος σου λεει να περιμενεις 10 μερες κ ενω δεν υπαρχει προβλημα γιατι να βιασεις τα πραγματα; μονο στην ελλαδα ενα μωρο 'πρεπει' να γεννηθει μεχρι τις 40 εβδ. κριμα να μην συμφωνειτε με τον γιατρο σου, αποτελει εξαιρεση στο συνολο των βιαστικων γυναικολογων που θελουν να ξεμπερδευουν. ενα μωρο θεωρειται φυσιολογικοτατο να γεννηθει στις 42 εβδ. ειδικα σε πρωτοτοκη.

τωρα για τις τυψεις, τι να σου πω, κακως τις νιωθεις γιατι ειναι δικη σου επιλογη, αρα αν δεν την στηριξεις εσυ ποιος θα το κανει;

ευχομαι να πανε ολα καλα!

Γιατί έχω ακούσει τα άπειρα!!!ότι το μωρό αρχίζει και κάνει κάκά μέσα στο αμνιακό υγρό, οτι μπορεί να σκάσει, να τυλιχτεί με τον ομφάλιο λώρο και να σου πω δεν τα πολυπιστευω αυτά οτι μόνο στην ελλάδα γίνονται, γιατί; τί έχουν να κερδίσουν οι έλληνες γυναικολόγοι; Μετά 39+5 μέρα πάρα μέρα κάνω εξετάσεις, γιατί τις κάνω αν όλα είναι φυσιολογικά; Ελπιζω να μη σου τύχει να περασουν οι μέρες και ουτε φωνή, ουτε ακροαση!

vaisp2.png

xrxup2.png

αυριο τα μεσάνυχτα θα κάνω εισαγωγη για την πρόκληση. Φοβάμαι...θα ήταν ψέματα αν έλεγα το αντίθετο. Ανυπομονώ να γεννήσω, να πάνε όλα καλά θέε μου και να επιστρεψω στο φορουμ με το μωρο μου να τα βλέπω αυτά που έγραφα και να γελάω. Με αγχώνει πάρα πολύ η κατάσταση με το πόδι μου, πως θα κάνω κλύσμα, πως θα με ξυρίσουν κτλ μου είναι πάρα πολύ να ξαπλώνω και να σηκώνομαι από το κρεββάτι, πιάνεται το νευρο και είναι αδύνατο να πατήσω το πόδι μου.Φοβάμαι πως αν μου κάνουν κλύσμα...θα τα κάνω πάνω μου...

Μη φοβάσαι τίποτε! Παιχνιδάκι θα είναι, ειδικά αν σου κάνουν και επισκληρίδιο!

Σε 2 μέρες όλα θα έχουν περάσει!

Το κλύσμα δεν είναι τίποτε σπουδαίο, φρόντισε να έχεις φάει ελαφρά δηλαδή γιαουρτάκι, φρούτο, δημητριακό, ωστε να διευκολυνθεί άμεσα η διαδικασία. Εκανα ακριβως το ίδιο και όλα πήγαν καλά.

Τωρα όσο για το ξύρισμα, θα σε συμβούλευα να πάς έτοιμη. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά σιγά σιγά θα τα καταφέρεις,με ένα καθρεφτάκι προσεκτικά:D!

Φαντάσου είχα πάρει 30 κιλά στην κόρη μου, είχα μια πελώρια κοιλάρα, αλλά δεν ήθελα με τίποτε να μου ακουμπήσουν οι μαίες ξυράφι εκεί κάτω!

Εύχομαι με το καλό, με ένα ή κανένα πόνο να υποδεχθείς το αγγελούδι σου!

Όλα θα πάνε καλά και θα το δείς!

εχω περασει ακριβως τα ιδια...μα ακριβως!;)

εφοσον το παιδι παρακολουθειται και ειναι καλα και πανω απ'ολα εχεις γιατρο που σου δινει εναν "αερα " δεκα ημερων μπορεις να περιμενεις.εγω βαση περιοδου ειχα πητ 4/12,βαση υπερηχου 14/12 και τελικα γεννησα στις 20/12 φυσιολογικα χωρις προκληση.ας ελεγαν οι αλλοι τα δικα τους,η κορη μου βγηκε οποτε θελησε εκεινη που το θεωρουσα πολυ σημαντικο.

εσυ αποφασιζεις! ;););)

υ.γ ναι στο εξωτερικο ειναι αλλιως, η φιλη μου στην αγγλια μπηκε για προκληση στις 42 εβδομαδες!γενικα συμφωνω με την DAF!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ γέννησα τη δικιά μου με πρόκληση στις 38 +2 εβδομάδες και είχε ήδη κάνει τα κακά της, οπότε χρειάστηκε να μπεί και στη θερμοκοιτίδα για καθάρισμα και παρακολούθηση!

Κάτι βλέπουν και οι γυναικολόγοι και συστήνουν κάποιες φορές και τη πρόκληση.

Εγω γεννησα 39+1 με φτ.είχα ψιλοπονακια περιόδου μάλλον απο τη δακτυλικη που μου είχε κάνει η Μαία μου το πρωι αλλα επειδή είχα διαστολη κολλημένη στο 1,5 μου έβαλαν τεχνητους.τώρα για το κλυσμα κ το ξυρισμα κι εγω νυρεπομουνα κ είχα κ άγχος μήπως δν "καθαρισω" καλα κ τα κάνω χάλια στις εξωθησεις.αφου τώρα το θυμάμαι κ γελαω που παρ όλους τους πόνους λέω στο γιατρο μου θέλω να πάω τουαλέτα με κοιτάνε διαστολη τέλεια!σπρωξε μου λέει δν μπορω ντρέπομαι εγω!:-) να δεις που όλα θα πανε καλα κ απο μεθαύριο που θα χεις το παιδάκι σου αγκαλιτσα δν θα σκέφτεσαι τίποτα!εμένα μου Βαλανε Γτέσσερις ορους κ ο γιος μου γεννήθηκε μια χαρα!

Γιατί έχω ακούσει τα άπειρα!!!ότι το μωρό αρχίζει και κάνει κάκά μέσα στο αμνιακό υγρό, οτι μπορεί να σκάσει, να τυλιχτεί με τον ομφάλιο λώρο και να σου πω δεν τα πολυπιστευω αυτά οτι μόνο στην ελλάδα γίνονται, γιατί; τί έχουν να κερδίσουν οι έλληνες γυναικολόγοι; Μετά 39+5 μέρα πάρα μέρα κάνω εξετάσεις, γιατί τις κάνω αν όλα είναι φυσιολογικά; Ελπιζω να μη σου τύχει να περασουν οι μέρες και ουτε φωνή, ουτε ακροαση!

μα αυτο προσπαθω να σου πω, οτι ΔΕΝ εχουν περασει οι μερες. ειναι φυσιολογικο να γεννιουνται τα μωρα στις 42 εβδ.:)

για τα 'διαφορα' που εχεις ακουσει, να υποθεσω οτι δεν τα εχεις ακουσει απο ιατρικο προσωπικο, ετσι δεν ειναι;

αλλο....τι εχουν να κερδισουν οι γυναικολογοι:roll:...χμμ..ε...πιο ελεγχομενες/γρηγορες γεννες= περισσοτερες γεννες, περισσοτερη δουλεια στους αναισθησιολογους (να μη ζησουν κ αυτοι; ), περισσοτερες ευκαιριες για καισαρικη, περισσοτερα εσοδα στα νοσοκομεια...σωστα;

τωρα για τις εξετασεις, αν αυτες στις βαζει ο γιατρος σου να τις κανεις, μπορεις να τον ρωτησεις. αν ο γιατρος βλεπει κατι, πρεπει οπωσδηποτε να στο πει. γλιτωνεις κ τις τυψεις δλδ. κ πας προετοιμασμενη.:)

Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί δεν ειναι οι τύψεις αλλά αν έχεις τις προυποθέσεις για πρόκληση. πχ έχεις διαστολή, έχει κατέβει κάτι τελοσπάντων. Γιατί το θέμα είναι πως αν δεν υπάρχει καμια ένδειξη τότε είναι 50-50 να γεννησεις φυσιολογικα. Στην ίδια φάση είμαι και εγώ με σένα, απλά ΑΝ ΔΕΝ έχω καμια ένδειξη δε θα πάω για πρόκληση, γιατί όσες γνωστές μου το έκαναν κατέληξαν και να πονάνε και να κάνουν καισαρική.

Σου εύχομαι ολοψυχα καλή επιτυχία και να ξέρεις πως δεν εισαι μονη, πχ και έγω τις ίδιες φοβίες έχω με σένα και πόσες άλλες κοπέλες. Το να σου πω μην αγχώνεσαι δεν παιζει γιατι είναι κάτι που δεν κοντρολάρετε. Και εγώ βλέπω τα πράγματα του μωρου μου και αδημονώ να το κρατήσω αγκαλιά. Αλλά όπως λεει μια θεία μου "αν δεν σου χτυπήσει την πορτα το μωρό" :) πως θα βγει..χιχιχιχιχι Το θέμα είναι να κάνεις αυτο που νοιώθεις.

iHQAp2.png

Assimak με το καλο το μωρακι σου.προς το τέλος νομίζω ότι θέλει πολυ προσοχή για τα σημάδια που λες.εγω είχα μόνο κάτι ψιλοπονακια που δν μ ενοχλούσαν ιδιαίτερα.να φανταστείς πηγα τράπεζα κανονικά με τον άντρα μου για καφέ και το ίδιο βράδυ γεννησα.με τεχνητους αλλα με φτ

απο τη στιγμη που ο γιατρος σου λεει να περιμενεις 10 μερες κ ενω δεν υπαρχει προβλημα γιατι να βιασεις τα πραγματα; μονο στην ελλαδα ενα μωρο 'πρεπει' να γεννηθει μεχρι τις 40 εβδ. κριμα να μην συμφωνειτε με τον γιατρο σου, αποτελει εξαιρεση στο συνολο των βιαστικων γυναικολογων που θελουν να ξεμπερδευουν. ενα μωρο θεωρειται φυσιολογικοτατο να γεννηθει στις 42 εβδ. ειδικα σε πρωτοτοκη.

Για του λόγου το αληθές, ο σύντροφός μου (Άγγλος) γεννήθηκε στις 43 εβδομάδες, το ίδιο κι ο πατέρας του! Χαίρουν άκρας υγείας. Ο γιος μου, πάλι, είχε την ατυχία να γεννηθεί στην Ελλάδα κι εγώ να μην έχω ψάξει καλά κάποια πράγματα και με λάθος επιλογή γιατρού, με αποτέλεσμα να μπω για πρόκληση 40+1, ΜΕ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΣΩΜΑ, και να κάνω μια καισαρική που δεν ήταν καθόλου αναγκαία συν μια τραυματικότατη εμπειρία πρόκλησης.

Ο γιατρός σου, μάλλον, αποτελεί φωτεινή εξαίρεση του Ε.Σ.Υ.! Αφού προτείνει να περιμένετε, κάτι παραπάνω θα ξέρει!

Όσων αφορά το τί έχουν να κερδίσουν οι Έλληνες γιατροί με τις προκλήσεις και τις καισαρικής... Τί να σου πω... Όσες μαίες ξέρω (ξέρω αρκετές), λένε ότι οι γυναίκες μπαίνουν για πρόκληση και καισαρική χωρίς λόγο. 50% καισαρικές, με ανώτατο όριο της Π.Ο.Υ. 15% εμένα μου λέει πολλά.

Ελπίζω να πάρεις την καλύτερη δυνατή απόφαση για σένα και το μωρό!

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Σε ευχαριστω Missliza μου και εσύ να χαίρεσε όσους αγαπάς, εχω πονάκια περιόδου εδω και μια εβδομάδα και στη μέση και υγρά γενικώς. Με πονάει και ενίοτε το στήθος. Τα παρακολουθώ, αλλά το θέμα είναι τι θα μας πει την Τρίτη ο γιατρος στην εξέταση. Τρίτη ειναι και η ΠΗΤ μου. Για να δουμε.

iHQAp2.png

συμφωνω να πας φαγωμενη ελαφρα και αν μπορεις κ ξυρισμενη ειναι τα θετικα της προκλησης γιατι να μην τα εκμεταλευτεις?

ξεχνα τυψεις και βρες κατι που να σε χαλαρωνει για να περασει η μερα!!!!!εγω θυμαμαι σαπισα στην μπανιερα σαν τις σαπουνοπερες και εφτιαξα 2 παζλ για να μην ανχωνομαι.

το προσωπικο που βρισκεται σε μια γεννα κ γενικοτερα σε ενα νοσοκομειο ειναι προετοιμασμενο και για τετοιου ειδους "ατυχηματα" οποτε και να συμβει μην σκας.εσυ να σαι συγκετρωμενη για να υποδεχτεις το καμαρι σου.

θα πανε ολα καλα.προσπαθησε να σαι χαλαρη γιατι αυτο κανει τα πραγματα πιο ευκολα και να ακους τις οδηγιες που θα σου δινουν

ενημερωσε μας για το νεο μελος αμεσα σε παρακαλω.......θα περιμενουμε

που γεννας δεν μας ειπες?

με το καλο και μ ενα πονο

:P:p:p

Σε ευχαριστω Missliza μου και εσύ να χαίρεσε όσους αγαπάς, εχω πονάκια περιόδου εδω και μια εβδομάδα και στη μέση και υγρά γενικώς. Με πονάει και ενίοτε το στήθος. Τα παρακολουθώ, αλλά το θέμα είναι τι θα μας πει την Τρίτη ο γιατρος στην εξέταση. Τρίτη ειναι και η ΠΗΤ μου. Για να δουμε.

Ετοιμάσου μέχρι τη Δευτέρα να δεις το αγγελούδι σου!

Παρασκευή βράδυ, άρχισα κι εγω ακριβως έτσι, και Κυριακή απόγευμα γέννησα!

Όλα θα απάνε καλά!

Φιλική συμβουλή, ξυρίσου από τωρα!

συμφωνω να πας φαγωμενη ελαφρα και αν μπορεις κ ξυρισμενη ειναι τα θετικα της προκλησης γιατι να μην τα εκμεταλευτεις?

ξεχνα τυψεις και βρες κατι που να σε χαλαρωνει για να περασει η μερα!!!!!εγω θυμαμαι σαπισα στην μπανιερα σαν τις σαπουνοπερες και εφτιαξα 2 παζλ για να μην ανχωνομαι

Ξεκίνησα και συμφωνησα για πρόκληση αν περνούσα τις 40 εβδομάδες, αλλά όταν είπα στο γιατρό και στη μαία τα "σημάδια', μου είπαν ακυρη η πρόκληση, κανε ντους,ανέβα στο Ιασω, γιατί ....γεννάς!

Ξερω αρκετές περιπτωσεις, ιδίως στην επαρχία, που ενω πάνε να γεννήσουν φυσιολογικά, τις πλακωνουν στην ωκυτοκίνη, σε δόσεις κατά βούληση, οι ωδίνες έρχονται ακανόνιστα και ταλαιπωρούν την επίτοκο και το βρέφος και προχωρούν σε καισαρική με συνοπτικές διαδικασίες, αφού έχουν καταφερει να αγχώσουν την επίτοκη! Οι δύο μου εξαδέλφες γέννησαν στην ίδια γυναικολόγο στην Καρδίτσα και τους είπε το ίδιο παραμύθι: "Ανέβηκε το παιδί στα πλευρά και πρέπει να γίνει καισαρική"!:evil: Ξεκίνησαν με πόνους γέννας κανονικά και η ασυνείδητη τις πλάκωσε σε ορούς για να ...γεννήσουν δήθεν γρήγορα!

Η πρόκληση όμως, όταν η κύηση φτασει 42 εβδομάδες, είναι κάτι τελείως διαφορετικό, διότι κανείς σοβαρός γιατρός δεν θέλει να διακινδυνεύσει σήμερα την υγεία της επιτόκου και του μωρού.

Σε κάθε περίπτωση, ας ειμαστε όλες υποψιασμένες σχετικά με τις προθέσεις αλλά και τις "μεθόδους" μερικών ασυνείδητων γιατρών.