Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πολυκαροτσι

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια.βρισκομαι στην 21η εβδομαδα και ψαχνομαι σιγα σιγα για τα απαραιτητα του μωρου.εχω μπερδευτει με τα τοσα καροτσια και θα ηθελα βοηθεια.ψαχνω πολυκαροτσι να εχει δηλαδη και πορτ μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου.δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 400ε αν γινεται.τι εχετε να μου προτεινετε?μενω σε χωριο ομως το θελω να ειναι ευελικτο για την πολη.και ελαφρυ και ανετο.μιας και θα γινω μανουλα για πρωτη φορα με το καλο τον μαρτιο και δεν σκαμπαζω και πολλα.οποια μπορει και θελει ασ με βοηθησει.ευχαριστω.

νεα ζωη....

Διαφημίσεις

Καλημέρα, θα σου πω για της κικο που πήραμε εμείς. Το πήραμε πέρυσι 350 ευρώ. Την καλαθούνα την βολευτήκαμε πολύ. Μέχρι 6 μηνών κοιμόταν εκεί κ κάναμε τις βόλτες μας. Εμάς η οικοδομή επειδή έχει σκαλιά, για να το κατεβάσεις είναι αρκετά βαρύ. Όταν ήμουν μόνη ξεμόνταρα την καλαθούνα με το μωρό, το άφηνα κάτω κ κατέβαζα το καρότσι σκέτο. Στα συν είναι, ότι μπαίνει κ βγαίνει πολύ εύκολα. Το ριλάξ-καθισματάκι, δεν μας βόλεψε καθόλου. Το χρησιμοποιήσαμε μόνο από το μαιευτήριο στο σπίτι. Αλλά μου φαινόταν πολύ μικρό κ η μπέμπα δεν βολευόταν. Όταν βάλαμε το κανονικό καρότσι, έχει σύστημα κ να κοιτάει τον δρόμο κ την μαμά. Πάλι εύκολο στη χρήση. Το αρνητικό είναι όταν θες να το κλείσεις κ το έχεις στραμμένο στη μαμά, πρέπει να βγάλεις την πλάτη κ μετά να διπλώσεις το καρότσι. Όταν είναι στραμμένο στο δρόμο διπλώνει ολόκληρο. Γενικά είμαι ευχαριστημένη κ με τόσο βάλε βγάλε δεν έπαθε κάτι.Όσο για το ριλάξ μπορεί να είναι κ θέμα παιδιού, γιατί κ ένα μεγαλύτερο που μας δάνεισαν πάλι δεν καθόταν πολύ.

vNojp2.png

Καλημέρα, θα σου πω για της κικο που πήραμε εμείς. Το πήραμε πέρυσι 350 ευρώ. Την καλαθούνα την βολευτήκαμε πολύ. Μέχρι 6 μηνών κοιμόταν εκεί κ κάναμε τις βόλτες μας. Εμάς η οικοδομή επειδή έχει σκαλιά, για να το κατεβάσεις είναι αρκετά βαρύ. Όταν ήμουν μόνη ξεμόνταρα την καλαθούνα με το μωρό, το άφηνα κάτω κ κατέβαζα το καρότσι σκέτο. Στα συν είναι, ότι μπαίνει κ βγαίνει πολύ εύκολα. Το ριλάξ-καθισματάκι, δεν μας βόλεψε καθόλου. Το χρησιμοποιήσαμε μόνο από το μαιευτήριο στο σπίτι. Αλλά μου φαινόταν πολύ μικρό κ η μπέμπα δεν βολευόταν. Όταν βάλαμε το κανονικό καρότσι, έχει σύστημα κ να κοιτάει τον δρόμο κ την μαμά. Πάλι εύκολο στη χρήση. Το αρνητικό είναι όταν θες να το κλείσεις κ το έχεις στραμμένο στη μαμά, πρέπει να βγάλεις την πλάτη κ μετά να διπλώσεις το καρότσι. Όταν είναι στραμμένο στο δρόμο διπλώνει ολόκληρο. Γενικά είμαι ευχαριστημένη κ με τόσο βάλε βγάλε δεν έπαθε κάτι.Όσο για το ριλάξ μπορεί να είναι κ θέμα παιδιού, γιατί κ ένα μεγαλύτερο που μας δάνεισαν πάλι δεν καθόταν πολύ.

ποιο μοντελο ακριβως της κικο ειναι αυτο κ που το πηρες?? μου φαινεται πολυ οικονομικο,εγω βρισκω στα 340 ευρω καροτσι με καθισματακι αυτοκινητου μονο χωρις το πορτ μπεμπε...

Xc60p3.png ghL0p3.png

Το trio for me. Αλλά τώρα μου λέει ο άντρας μου ότι ήταν σε προσφορά τον Δεκέμβρη που το πήραμε γι αυτό βγήκε τόσο. Οπότε άκυρη η τιμή, τώρα ίσως να είναι ακριβότερο.

vNojp2.png

Διαφημίσεις