Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έχω κάτι νεύρα….!!!!!

Goblin

Recommended Posts

Ακούστε τι έχει γίνει να μου πείτε τη γνώμη σας!!!!

Έχω μείνει χωρίς αυτοκίνητο αρκετό καιρό και παίρνει το παιδί από το νήπιο η αδερφή μου (πάει πρώτα στο δημοτικό, παίρνει τη κόρη της και μετά στο νήπιο παίρνει τον δικό μου)…

Από σπόντα έμαθα πριν από μερικές εβδομάδες ότι η αδερφή μου περιμένει στο αυτοκίνητο και πηγαίνει η ανιψιά μου (9 ετών) και παραλαμβάνει τον μικρό!!!

Της είπα ότι θέλω να πηγαίνει και εκείνη μέσα, μπορεί να θέλει να της πεί κάτι η δασκάλα…. και στην τελική δεν έχω εμπιστοσύνη να περνάνε το δρόμο δύο παιδιά μόνα τους…. Εντάξει??? Εντάξει μου λέει… (τα νεύρα μου)

Γυρνάνε σήμερα (τώρα) από το σχολείο και μου λέει η ανιψιά μου ‘’ο μικρός έκλεγε’’ :shock: Γυρνάω στην αδερφή μου ‘’Γιατί έκλεγε… τι έγινε??’’ Και μου λέει ‘’εεεεε δεν ξέρω… εγώ περίμενα στο αμάξι’’ :evil: :evil:

Με πιάσανε κάτι νεύρα… (ήταν και τα παιδιά μπροστά) πως κρατήθηκα δεν ξέρω….

-Καλά δεν σου είπα να πηγαίνεις και εσύ μαζί???

-Εεεε τι κάθε μέρα???? :evil:

Κατάπια τον θυμό μου και της είπα ότι θα τα πούμε το απόγευμα!!!!

Είμαι υπερβολική που δεν θέλω να παραλαμβάνει ένα 9χρονο το παιδί μου από το σχολείο???

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο αλλα δεν χρειαζονται νευρα.....Οταν ηρεμησεις εξηγησε στην αδερφη σου πως νιωθεις και νομιζω θα καταλαβει αφου εχει και εκεινη παιδι!!Παντα ηρεμα και ευγενικα με συζητηση γιατι στην τελικη και εκεινη σε βοηθαει με το να παιρνει το παιδακι σου!

empty.gif

fHaOp2.png

Έχεις δίκιο βρε luna αλλά γ’ αυτό νευρίασα γιατί το είχαμε συζητήσει ήδη!!!! Εξυπηρέτηση κάνουμε στον πατέρα μου γιατί σ’ εκείνον έδωσα το αυτοκίνητο μου (με κοινή μας απόφαση) γιατί η αδερφή μου έχει περισσότερα δρομολόγια (αγγλικά/τένις κτλ) οπότε δεν μπορούσε να δώσει το δικό της...

Για να καταλάβετε…. Τα αυτοκίνητα μας τα έχει κάνει δώρο ο πατέρας μου… έτυχε τώρα μία αναποδιά και έμεινε χωρίς αυτοκίνητο…εεεε να τον αφήσουμε έτσι?? Δεν γινότανε!!!!! Και αποφασίσαμε να του δώσουμε το δικό μου με ότι αυτό συνεπάγετε…!!!

Διαφημίσεις

Μα πως γινετε να δινει η δασκαλα το παιδακι σου σε ανηλικο?Εμας μας το εχουν απαγορεψει αυτο.

Εδώ είναι το θέμα… μένουμε σε κλειστή κοινωνία (ένα μεγάλο χωριό) και γνωριζόμαστε όοοοολοι!!!! Αλλά όντος κανονικά δεν θα έπρεπε να τον δίνουν από το σχολείο!!!

Έχεις δίκιο να θυμώνεις....Γιατί δεν ζητάς και από τον άντρα σου ή τον πατέρα σου να της μιλήσει;;;Συνήθως οι αδερφές μας μας έχουν λίγο γραμμένες, αν το ακούσει από αλλού ίσως να καταλάβει....

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Έχεις δίκιο να θυμώνεις....Γιατί δεν ζητάς και από τον άντρα σου ή τον πατέρα σου να της μιλήσει;;;Συνήθως οι αδερφές μας μας έχουν λίγο γραμμένες, αν το ακούσει από αλλού ίσως να καταλάβει....

Ξέρεις τι γίνετε… την έχουν που την έχουν για ζαμαν-φου αν τους πω και αυτό θα την βάλουν στον τοίχο… Δεν θέλω να ανακατέψω τον σύζυγο… ιδικά σε αυτό που αφορά το παιδί (δεν της έχει και πολύ εμπιστοσύνη) Θα γίνει χαμός!!

Διαφημίσεις

Γιατι δε της λες να περναει να σε παιρνει να πηγαινετε μαζι ?

Ειναι και αυτο μια λυση.

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή πηγαίνω και εγώ μαζί (μου κρατάει ο πεθερός μου τον μικρό και πάω) Τις άλλες μέρες δεν μπορώ… το αυτοκίνητο της αδερφής μου είναι smart…. Σκέψου 3 παιδιά… 2 μεγάλοι… + τις τσάντες!!!!

Ξέρεις τι γίνετε… την έχουν που την έχουν για ζαμαν-φου αν τους πω και αυτό θα την βάλουν στον τοίχο… Δεν θέλω να ανακατέψω τον σύζυγο… ιδικά σε αυτό που αφορά το παιδί (δεν της έχει και πολύ εμπιστοσύνη) Θα γίνει χαμός!!

Ναι, αλλά αν συμβεί το οτιδήποτε (έξω από δω και μακριά) θα κατηγορηθείς εσύ από τον σύζυγο και δεν θα σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας...Αν γενικά είναι έτσι, ή συνετίζεται ή δίνει αυτή το αμάξι της και τέλος....Θα καρδιοχτυπάς εσύ μην τυχόν και φανεί ότι για άλλη μια φορά δεν είναι σωστή;;;;Τι λες καλέ, για το παιδί σου μιλάμε, η σωματική του ακεραιότητα είναι πάνω απ'όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!Μίλα στον σύζυγο, πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να σε εμπιστεύεται...Θα το μάθει, τίποτα δεν μένει κρυφό. Μπορεί να το πετάξει το ανιψάκι σου σε ανύποπτο χρόνο και μετά δεν θα ξέρεις τι να πρωτομαζέψεις γλυκιά μου..........

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Βρε τι σκας! Αφού ζειτε σε επαρχία, και σας ξέρουν όλοι, άρα και οι δάσκαλοι, τι έγινε που δεν πήγε αυτοπροσώπως να το παραλάβει η αδερφή σου; Μην χαλάτε τις καρδιές σας με τόσο μικρά πράγματα...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

αν η απόσταση από το νήπιο στο αυτοκίνητο είναι μικρή,τύπου να περάσει απέναντι ,δε το θεωρω τοσο κακό.το ανήψι σου 9 χρονών δεν είναι μικρό. εγώ πηγαινοερχόμουν μόνη μου σχολειο σε αυτή την ηλικία (ενα τετραγωνο μακριά ήταν από το σπίτι μας αλλα ήξερα και το δρομο να κοιτάω και όλα).

Διαφημίσεις

Πέρασε λίγο η ώρα και ηρέμησα… ήρθε η αδερφή μου ήπιαμε καφέ και τα συζητήσαμε… της εξήγησα τους φόβους και την αγωνία μου και μου είπε ότι δεν θα ξαναγίνει!!!! Rea τις καρδιές μας δεν τις χαλάμε (να σε καλά) έχουμε πολύ καλή σχέση, γ’ αυτό δεν ανακατεύω σύζυγο/μπαμπά ή οποιονδήποτε σε κάθε παρεξήγηση, εμείς αδέλφια είμαστε θα τα βρούμε οι άλλοι όμως μπορεί να το κρατήσουνε μανιάτικο ;) ….. απλά ήθελα να δω, αν είμαι υπερβολική!!

Σας ευχαριστώ για την στήριξη κορίτσια!!!

Μα πως γινετε να δινει η δασκαλα το παιδακι σου σε ανηλικο?Εμας μας το εχουν απαγορεψει αυτο.

κι εμας το ιδιο. Και μιλαμε οτι πηγε να παρει παιδι φιλης 17χρονος αδερφος και δεν το εδιναν.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!