Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΕΝΕΣΙΣ Ή ΓΕΝΝΗΜΑ?

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα!

είμαι στη... τελική ευθεία για να αποφασίσω σε ποιο κέντρο τελικά θα πάμε για να ξεκινήσουμε τη προσπάθεια μας.

Είμαστε ανάμεσα στο ΓΕΝΕΣΙΣ (του Πάντου) και στο ΓΕΝΝΗΜΑ (του Μαντούδη).

Καισ τις δύο περιπτωσεις, αν προχωρήσουμε θα πάμε με κάποιον συνεργάτη τους, όχι τους ίδιους. Από τιμές τα ίδια. Ποσοστά επιτυχίας ΛΕΝΕ τα ίδια.

Το δίλλημα είναι: ΓΕΝΕΣΙΣ που εχει πολλά περιστατικά και μεγάλη φήμη για τις επιτυχίες του αλλά πολύ απρόσωπο ή ΓΕΝΝΗΜΑ που είναι πιο μικρό αλλά πιο ανθρώπινο?

ΒΟΗΘΕΙΑ.... :) ΟΠΟΙΑ γνώμη θα βοηθούσε...

Διαφημίσεις

laki kalispera,

kalh epitixia se oti kai an kaneis. ego metaxi ton dio tha se simvouleua gia to gennima kai oxi gia to gennesis. o pantos exo akousei apo pollous oti einai full emporikos kai se vlepei san ''noumero''. oso gia ton mantoudi einai kalos exo akousei.kai ego eimai confused metaxi laina (eugonia) kai mantoudi. ti na po...

καλημερα,εχω απαντησει σε ενα πιο παλιο σου μηνυμα!!την δευτερα εχω ραντεβου στο γεννημα με τον Μαντουδη!!!εγω θα επιλεξω το ''ανθρωπινα''!!!ειναι μια ευαισθητη διαδικασια η εξωσωματικη κ θεωρω οτι θα παρω την προσοχη κ την στηριξη που χρειαζομαι!!!ασε που το χω ψαξει παααρα πολυ κ η ζυγαρια με πηγε εκει!!

καλη μας επιτυχια!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε!

Είμαι τόσο αγχωμένη και όλη μέρα όλο αυτό σκέφτομαι.

Φοβάμαι μήν πάρω τη λάθος απόφαση... Είναι και τα χρήματα πάρα πολλά και δεν ξέρω αν και πότε θα έχω δεύτερη ευκαιρία αν δεν τα καταφέρουμε σε αυτή τη προσπάθεια.

Σκέφτομαι ,ότι τουλάχιστον, αν δεν πετύχει η προσπάθεια να έχω πείσει τον εαυτό μου ότι αυτό δεν οφείλεται στην επιλογή μου.

η αληθεια είναι ότι ανάμεσα στους δύο κι εγώ κλίνω προς το Γενημμα με τον Φραγκουλίδη που έχω δει και όχι στον Πάντο, παρόλο που εκεί έχω κάποιον γνωστό σαν γιατρό.

το μόνο που με προβληματίζει πλέον είναι εάν το εργαστήριο στο Γέννημα είναι τόσο δυνατό όσο στου Πάντου γιατί αυτό κάνει ουσιαστικά όλη τη δουλειά. Έχετε κάποια άποψη? Έχετε ακούσει κάτι?

KATERINA, αν πας τη Δευτέρα και έχεις κάποια πληροφορία, γράψε μου pleaease να μου πεις εντυπώσεις!!!

Σας ευχαριστώ πολύ!

καλησπερα ιακι,

κ γω εχω τις ιδιες ανησυχιες με σενα καθως τα χρηματα ειναι παρα πολλα κ δε ξερω αν θα μου δωθει 2η ευκαιρια εξωσωματικης σε συντομο χρονικο διαστημα.

Σκεψου οτι εγω θα χρειαστει να κανω κ λαπαροσκοπιση γτ εχω βουλωμενες σαλπιγγες οποτε μπορεις να φανταστεις το διαστημικο ποσο που θα ακουσω την δευτερα....Παρολ'αυτα εβαλα μια δημοσιογραφο σε πασιγνωστο καναλι που ειναι κολλητη της θειας μου,να κανει μια ερευνα για το εργαστηριο στο γεννημα κ ολο το προσωπικο..η γυναικα παρολο που δεν ηξερε το κεντρο ,το εψαξε κ μου ειπε χαρακτησιστικα να μην το σκεφτω δευτερη φορα κ να παω με κλειστα ματια.

επισης,σημερα με πηρε τηλεφωνο μια κοπελα απο το γεννημα για να επιβεβαιωσουμε το ραντεβου κ μου μιλουσε μιση ωρα..με κερδισε κ με εκανε να ανυπομονω για την δευτερα!!!!!θα σε ενημερωσω κιολας μετα το ραντεβου...

Διαφημίσεις

Ο Μαντουδης είναι ο γιατρός μου. Υπέροχος άνθρωπος και πολυ καλός γιατρός. Δεν χρειαστηκα τίποτε περισσότερο από το να μου ρυθμίσει την περίοδο μου αλλα είναι άνθρωπος και απο την πρώτη στιγμή με έκανε να πιστεύω ότι θα μείνω εύκολα έγκυος και έτσι έγινε ( άλλοι γιατροί με είχαν κάνει να πιστεύω ότι θα χρειαστω περισσότερα να κάνω). Εγώ δεν τον αλλάζω με τίποτα!!!

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

καλησπερα! εγω σου προτεινω το γεννημα τον κ.μαντουδη με κλειστα ματια!!!

χαρη σε αυτο τον ανθρωπο εχω 2 κοριτσακια και με την 1η προσπαθεια..ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

σκεψου οτι στον 7ο μηνα ημουν σε φαση να σπασουν τα νερα (ειχα διδυμακια) και μου εκανε περιδεση και καταφεραμε να γεννησω στις 38 εβδοομαδες. οτι χρειαστεις ειμαι στην διαθεση σου...

:);)

Υπάρχουν κι άλλα θέματα για το Μαντούδη με σχόλια και εμπειρίες....

Κι εγώ συστήνω ανεπιφύλακτα τον εξαιρετικό αυτό Γιατρό... και ΑΝΘΡΩΠΟ.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

κορίτσια καλησπέρα και πάλι!

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας. Η αλήθεια είναι ότι όταν πρωτοξεκίνησα να το ψάχνω πριν 2 μήνες περίπου, έψαξα σε αυτό το forum και είδα ότι είχαν γραφτεί πολύ καλές εντυπώσεις και εμπειρίες από τις περισσότερες από εσάς για το Γεννημα και τον μαντούδη και αυτό με έκανε να πάω να ρωτήσω εκεί.

όταν πήγα εκεί είχα κλείσει ραντεβού με έναν άλλο γιατρό, τον Φραγκουλίδη, ο οποίος είναι της ίδιας λογικής με τον μαντούδη και γενικά πιστεύω ότι όλο το κέντρο έχει αυτό το ανθρωπινο, φιλικό και πιο ζεστό χαρακτήρα.

Επειδή εμείς έχουμε προβλημα μεγάλο με το σπέρμα, γι αυτό έχω επικεντρώσει το ενδιαφέρον μου και το άγχος μου στο εργαστήριο και όχι στον γιατρό τόσο. Αν διάλεγα γιατρό κι εγώ θα πήγαινα κατευθείαν εκεί γιατί πραγματικά ένιωσα πολύ ήρεμη μετά το ραντεβού. και λόγω του εργαστηρίου είναι που σκέφτομαι τον Πάντο γιατί αλλιώς δεν θα το επέλεγα, εξαιτίας της εμπορικότητας του....

Τώρα βέβαια βλέποντας τα σχόλια σας και της κατερίνας που το έχει ψάξει πολύ και από εσάς που αποκτήσατε τα παιδάκια σας εκεί παίρνω θάρρος.

Κατερίνα μου, η φιλη σου που το έψαξε είχε ρωτήσει και για το εργαστήριο???

Επειδή είδα ότι ρωτούσες τιμές, η εξωσωματική εκεί φτάνει έως 3600 , αναλόγως με το τι θα κάνεις βέβαια (μικρογονιμοποίηση, βλαστοκύστες κτλ).

Μη ξεχάσεις να μου πεις τι Δευτέρα που θα πας!

κυριως για το εργαστηριο την εβαλα να ρωτησει,γιατι για τον γιατρο κ για το κεντρο ειχα σχηματισει μεσα στις ακρες γνωμη.Παντως θα την παρω παλι τηλεφωνο κ θα της το τονισω οτι θελω να μαθω αποκλειστικα για το πιο καλο εργαστηριο εξωσωματικης στην αθηνα κ οτι ακριβως μου πει θα σου πω.

επισης μου ειχε πει κ για τον μαστρομηνα...εκει κιολας η αδερφη του αντρα μου εκανε διδυμα πριν πολλα χρονια...(με την πρωτη).αλλα δε ξερω γιατι δεν ηθελα να παω εκει.....

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα και πάλι!

......................

Επειδή είδα ότι ρωτούσες τιμές, η εξωσωματική εκεί φτάνει έως 3600 , αναλόγως με το τι θα κάνεις βέβαια (μικρογονιμοποίηση, βλαστοκύστες κτλ).

Μη ξεχάσεις να μου πεις τι Δευτέρα που θα πας!

Αν θέλεις μπορείς να μου πεις αυτά τα 3600 τι περιλαμβάνουν??

Π.χ. τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν πριν , τα φάρμακα που πρέπει να πάρεις κατά την διάρκεια , κ.α. :confused::confused::confused::confused::confused:

Και γω παω για εξωσωματική αλλά δεν εχω καταλήξει σε κέντρο ακόμα.

κυριως για το εργαστηριο την εβαλα να ρωτησει,γιατι για τον γιατρο κ για το κεντρο ειχα σχηματισει μεσα στις ακρες γνωμη.Παντως θα την παρω παλι τηλεφωνο κ θα της το τονισω οτι θελω να μαθω αποκλειστικα για το πιο καλο εργαστηριο εξωσωματικης στην αθηνα κ οτι ακριβως μου πει θα σου πω.

επισης μου ειχε πει κ για τον μαστρομηνα...εκει κιολας η αδερφη του αντρα μου εκανε διδυμα πριν πολλα χρονια...(με την πρωτη).αλλα δε ξερω γιατι δεν ηθελα να παω εκει.....

Μπραβο βρε Κατερίνα, είσαι τέλεια, για ξαναρώτησε την μήπως και βγάλουμε άκρη!! :-( για τον Μαστρομηνά, ξέρω κι εγώ ότι είναι καλός, αλλά ειχα αποφασίσει να μην πάω σε πολλά και μπερδευτώ ακόμη χειρότερα, αρκετά έχω τρελλαθεί! ότι μάθεις πες!!!! :D

Αν θέλεις μπορείς να μου πεις αυτά τα 3600 τι περιλαμβάνουν??

Π.χ. τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν πριν , τα φάρμακα που πρέπει να πάρεις κατά την διάρκεια , κ.α. :confused::confused::confused::confused::confused:

Και γω παω για εξωσωματική αλλά δεν εχω καταλήξει σε κέντρο ακόμα.

Λοιπόν, εγώ που είχα μιλήσει με συνεργάτη του και όχι τον ίδιο , μου είπε ότι υπέρηχοι παρακολούθησης, ωολληψία, μικρογονιμοποίηση, εμβρυομεταφορά σε στάδιο βλαστοκύστης και αμοιβή των εμπλεκόμενων γιατρών πάνε 3300. Με τον Μαντούδη από τη συζήτηση πάει κάτι παραπάνω από γύρω στα 3600 και. Φάρμακα και αρχικές εξετάσεις δυστύχως δεν είναι μέσα. Για τα φάρμακα θα θες περίπου 500 από οτι εχω καταλάβει και για τις εξετάσεις που όπου και να πας, πολλάααααα. Άστα, έχουμε μπλέξει....

Με το Μαντούδη... αν δυσκολεύεστε οικονομικά, συζητήστε το... ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα! ;)

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Με το Μαντούδη... αν δυσκολεύεστε οικονομικά, συζητήστε το... ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα! ;)

Θα συμφωνήσω!

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορητσηα και απο μενα αυτο που εχω να σας πω μεσα απο την εμπηρηα που εχω αποκτηση ειναι οτη πρεπη και το προτοκολο που ακολουθη το καθε κεντρο να σου τερηαξη οπως και πολλη σημαντηκο ρολο το ποσο καλες βλαστοκυστες κανει οσο γηα φηληκο περηβαλον και ολα αυτα μην τα δηνεται και πολλη σημασηα ειναι η στρατηγηκη που ακολουθη το καθε κεντρο γηα να μας προσεγκηση ολοι αυτοι γνωρηζουν παρα πολλη καλα την ψηχολογηα μας ................... Γ αυτο οπως το βλεπουν αυτοι ψηχρα και καθαρα μας βλεπουν σαν πελατες ετση και εμεις πρεπη να τους δουμαι σαν το μεσο που θα μας φερη στο στοχο μας .................Εγω προσωπηκα περασα απο πολλα κεντρα πολλη ζεστα και φηληκα και ειχα και πολλες αποτηχιες .............της επυτηχιες της ειχα απο ενα κεντρο ψυχρο εμπορηκο και απολητα επαγκελματηκο με ληγα λογηα σαν ενα εργοστασηο .Γ αυτο ληπον μην ξεφευγεται απο το στοχο σας ....................ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΗΧΗΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ :lol:

Παιδιά θέλουμε, όχι κομπόστες!

Το βέλτιστο είναι να υπάρχει καλή υποδομή και ανθρώπινες συνθήκες. Προσωπικά νομίζω πως το γέννημα το παρέχει αυτό.

Το εργαστήριο είναι καλό. Εδώ τα στατιστικά του:

http://www.gennima.eu/index.php?id=success-rates

Το βέλτιστο είναι να υπάρχει καλή υποδομή και ανθρώπινες συνθήκες. Προσωπικά νομίζω πως το γέννημα το παρέχει αυτό.

Kαλημερα νομηζω οτη παρεξηγησες την προθεση μου γηα το σηγκεκρημενο κεντρο δεν εχω αποψη γηατη δεν εχω παη αλλα το εθεσα γενηκος γηα τα κρητηρηα επηλογης του κεντρου .............. τωρα αν ηπαρχη καπηο κεντρο που τα παρεχη ολα τοτε ΟΚ !

αχαχαχαχ !μου αρεσε αυτο με τις κομποστες κ θα συμφωνησω μαζι σου.Πλεον θεωρω οτι ολα τα κεντρα ειναι εξελιγμενα.Αλιμονο...ολοι θελουν να εχουν επιτυχιες...το βασικο κατα τη γνωμη μου ειναι να υπαρχει θετικο κλιμα κ καλη επικοινωνια με τον γιατρο που θα εμπιστευτεις κ θα σε βοηθησει να φτασεις τον στοχο σου..

Μπραβο βρε Κατερίνα, είσαι τέλεια, για ξαναρώτησε την μήπως και βγάλουμε άκρη!! :-( για τον Μαστρομηνά, ξέρω κι εγώ ότι είναι καλός, αλλά ειχα αποφασίσει να μην πάω σε πολλά και μπερδευτώ ακόμη χειρότερα, αρκετά έχω τρελλαθεί! ότι μάθεις πες!!!! :D

ιακι πηρα τηλεφωνο κ μου ειπε οτι αρχες νοεμβρη θα παρακολουθησει συνεδρια γιατρων υπογονιμοτητας κ θα μαθει κ για τα εργαστηρια.

οποτε αρχες Νοεμβρη οπου θα εχω γυρισει κ απο Αθηνα (πρωτα Ο Θεος) θα μπω να σε ενημερωσω για ολα!!

Καλησπερα κορητσηα και απο μενα αυτο που εχω να σας πω μεσα απο την εμπηρηα που εχω αποκτηση ειναι οτη πρεπη και το προτοκολο που ακολουθη το καθε κεντρο να σου τερηαξη οπως και πολλη σημαντηκο ρολο το ποσο καλες βλαστοκυστες κανει οσο γηα φηληκο περηβαλον και ολα αυτα μην τα δηνεται και πολλη σημασηα ειναι η στρατηγηκη που ακολουθη το καθε κεντρο γηα να μας προσεγκηση ολοι αυτοι γνωρηζουν παρα πολλη καλα την ψηχολογηα μας ................... Γ αυτο οπως το βλεπουν αυτοι ψηχρα και καθαρα μας βλεπουν σαν πελατες ετση και εμεις πρεπη να τους δουμαι σαν το μεσο που θα μας φερη στο στοχο μας .................Εγω προσωπηκα περασα απο πολλα κεντρα πολλη ζεστα και φηληκα και ειχα και πολλες αποτηχιες .............της επυτηχιες της ειχα απο ενα κεντρο ψυχρο εμπορηκο και απολητα επαγκελματηκο με ληγα λογηα σαν ενα εργοστασηο .Γ αυτο ληπον μην ξεφευγεται απο το στοχο σας ....................ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΗΧΗΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ :lol:

Καλημέρα!

εν μέρει έχεις δίκιο. οι άνθρωποι αυτού του χώρου γνωρίζουν τη ψυχολογία μας και σίγουρα κάποια από αυτά τα κέντρα 'πουλάνε' υπερ του δέοντος το ανθρώπινο στοιχείο σαν μέσο προσέγγισης και πειθούς... όπως άλλοι πουλάνε το μεγέθος, κάποιοι άλλοι πουλάνε συναίσθημα... δουλέυω σε παρεμφερή χώρο και ξέρω ότι κάποια πράγματα δουλέυουν έτσι. το θέμα είναι τι άνθρωπος είναι ο καθένας μας και πως μπορεί να λειτυοργήσει καλύτερα. θα μπορούσες να μου πεις εάν έχεις περάσει κατά τη διάρκεια της προσπάθειας σου από τον Πάντο και εάν έχεις κάποια άποψη για το εργαστήριο του???

ιακι πηρα τηλεφωνο κ μου ειπε οτι αρχες νοεμβρη θα παρακολουθησει συνεδρια γιατρων υπογονιμοτητας κ θα μαθει κ για τα εργαστηρια.

οποτε αρχες Νοεμβρη οπου θα εχω γυρισει κ απο Αθηνα (πρωτα Ο Θεος) θα μπω να σε ενημερωσω για ολα!!

καλημέρα Κατερίνα! ότι μάθεις πεεεες! εγώ μάλλον θα πρέπει να αποφασίσω αυτή την εβδομάδα, οπότε όποιαδήποτε πληροφορία θα βοηθούσε :D Σ΄ευχαριστώ!!!

Καλημέρα!

εν μέρει έχεις δίκιο. οι άνθρωποι αυτού του χώρου γνωρίζουν τη ψυχολογία μας και σίγουρα κάποια από αυτά τα κέντρα 'πουλάνε' υπερ του δέοντος το ανθρώπινο στοιχείο σαν μέσο προσέγγισης και πειθούς... όπως άλλοι πουλάνε το μεγέθος, κάποιοι άλλοι πουλάνε συναίσθημα... δουλέυω σε παρεμφερή χώρο και ξέρω ότι κάποια πράγματα δουλέυουν έτσι. το θέμα είναι τι άνθρωπος είναι ο καθένας μας και πως μπορεί να λειτυοργήσει καλύτερα. θα μπορούσες να μου πεις εάν έχεις περάσει κατά τη διάρκεια της προσπάθειας σου από τον Πάντο και εάν έχεις κάποια άποψη για το εργαστήριο του???

Καλημερα επηδη καταλαβα οτη μ αυτα που εγραψα κοντευω να παρεξηγηθω ................. πρωσπαθησα να σου γραψω ΠΜ πηστευω να το πηρες αν οχη πες μου να ξαναπρωσπαθησω και οτη αλλο θες που μπορω να βοηθησω στη διαθεση σου.

• 2 weeks later...
Καλημέρα!

Συμφωνώ και εγώ ,αλλά έχω κάνει αρκετές προσπάθειες & κατά κάποιο τρόπο έχω "σκληρύνει"! Θέλω καλούς γιατρούς και άριστο εργαστήριο.Να σε ενημερώσω τώρα σχετικά με τον Πάντο...Ενώ ο κόσμος είναι πολύς, η οργάνωση τους είναι τέλεια.(Εχω περάσει και από αλλού) Σε 2 περιπτώσεις που χρειάστηκε , μου προτείναν μόνοι τους να μιλήσω γιά καλύτερα με τον ίδιο. Και πραγματικά με καλούσαν οι ίδιοι και με συνδέαν τηλεφωνικά μαζί του.Στην 4η προσπάθεια που έκανα(1η στον Πάντο) σύμφωνα με τους υπέρηχους που έκανα στον γυναικολόγο μου (μένω επαρχία) & τα αποτελέσματα της Ε2, θα έπρεπε λογικά να σταματήσω την διαδικασία, γιατί πήγαινα γιά υπερδιέγερση ! Ελα όμως που στο κέντρο κάτι δεν τους πήγαινε καλά..Με καλέσανε κατευθείαν Αθήνα, μου κάνανε υπέρηχο & Ε2 ,ο μικροβιολόγος μου ήτανε άσχετος! Το αποτέλεσμα, συνέχισα θεραπεία, και έχω έναν γιο 3 χρονών. Σχετικά με το εργαστήριο του τώρα, ξεκίνησα τον προηγούμενο μήνα διαδικασία γιά 2ο παιδί, και για λόγους & οικονομικούς & ψυχολογικούς, είπα να "πάω" με κατεψυγμένα από προηγούμενη προσπάθεια, από άλλο όμως κέντρο. Σε πληροφορώ ότι ενώ επιζήσανε κάποια από αυτά , η ποιότητα τους δεν ήτανε η αναμενόμενη σύμφωνα με το προηγούμενο κέντρο. Με τον τρόπο τους με απότρεψανε να προχωρήσω στην τοποθέτηση,τελευταία στιγμή βέβαια (σοκ) με τέτοια ποιότητα. Γλύτωσα όμως το κόστος το οικονομικό , και την ψυχοφθόρα διαδικασία της αναμονής με αρνητικό αποτέλεσμα. Να μουνα τυχερή που έπεσα σε καλή εμβρυολόγο? Δεν νομίζω, θεωρώ είναι θέμα κέντρου.Κάποιου αλλού θα μου τα είχανε μεταφέρει σίγουρα!

• 2 months later...
Συμφωνώ και εγώ ,αλλά έχω κάνει αρκετές προσπάθειες & κατά κάποιο τρόπο έχω "σκληρύνει"! Θέλω καλούς γιατρούς και άριστο εργαστήριο.Να σε ενημερώσω τώρα σχετικά με τον Πάντο...Ενώ ο κόσμος είναι πολύς, η οργάνωση τους είναι τέλεια.(Εχω περάσει και από αλλού) Σε 2 περιπτώσεις που χρειάστηκε , μου προτείναν μόνοι τους να μιλήσω γιά καλύτερα με τον ίδιο. Και πραγματικά με καλούσαν οι ίδιοι και με συνδέαν τηλεφωνικά μαζί του.Στην 4η προσπάθεια που έκανα(1η στον Πάντο) σύμφωνα με τους υπέρηχους που έκανα στον γυναικολόγο μου (μένω επαρχία) & τα αποτελέσματα της Ε2, θα έπρεπε λογικά να σταματήσω την διαδικασία, γιατί πήγαινα γιά υπερδιέγερση ! Ελα όμως που στο κέντρο κάτι δεν τους πήγαινε καλά..Με καλέσανε κατευθείαν Αθήνα, μου κάνανε υπέρηχο & Ε2 ,ο μικροβιολόγος μου ήτανε άσχετος! Το αποτέλεσμα, συνέχισα θεραπεία, και έχω έναν γιο 3 χρονών. Σχετικά με το εργαστήριο του τώρα, ξεκίνησα τον προηγούμενο μήνα διαδικασία γιά 2ο παιδί, και για λόγους & οικονομικούς & ψυχολογικούς, είπα να "πάω" με κατεψυγμένα από προηγούμενη προσπάθεια, από άλλο όμως κέντρο. Σε πληροφορώ ότι ενώ επιζήσανε κάποια από αυτά , η ποιότητα τους δεν ήτανε η αναμενόμενη σύμφωνα με το προηγούμενο κέντρο. Με τον τρόπο τους με απότρεψανε να προχωρήσω στην τοποθέτηση,τελευταία στιγμή βέβαια (σοκ) με τέτοια ποιότητα. Γλύτωσα όμως το κόστος το οικονομικό , και την ψυχοφθόρα διαδικασία της αναμονής με αρνητικό αποτέλεσμα. Να μουνα τυχερή που έπεσα σε καλή εμβρυολόγο? Δεν νομίζω, θεωρώ είναι θέμα κέντρου.Κάποιου αλλού θα μου τα είχανε μεταφέρει σίγουρα!

συμφωνω απολυτα με αυτα που λες! και εγω ειχα πολυ καλη αντιμετωπιση σε αυτο το κεντρο με προσεξαν παρα πολυ! εχουν απιστευτη οργανωση οπως λες και εσυ και εχει αριστο εργαστηριο! με ποια εμβρυολογο ειχες μιλησει?εγω ειχα ζητησει την Αγγελη να με αναλαβει (μου το ειχε πει μια φιλη απο αγγλια) ειναι πολυ καλη εμβρυολογος και ανθρωπος!να φανταστεισ μια κυριακη μιλουσαμε μιση ωρα για τα εμβρυα μου!αψογη!