Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι καθισμα αυτοκινητου μετα τα 4+??

Recommended Posts

εχουμε ενα 9-36 αλλα θα το παρει ο μικρος.

Να παρω αυτα που ειναι μονο για κατώ???

η να παρω καποιο πιο φαρδυ ποθ αποσπαται η πλατη για αργότερα??

εσεις τι κανετε?? τι προτεινετε??

Διαφημίσεις

η μικρη ειναι 17 κιλα.

εχω δει οτι υπαρχει κατηγορία 15-36 κιλά.

15-36 λενε και αυτά που ειναι μονο κατω.

Η διαφορα στην τιμη ειναι τεραστια.

Αλλα το θεμα ειναι απο πλευρας ασφαλειας τι ειναι καλυτερα

Αχ το ίδιο ακριβώς θέμα συζητάγαμε και εμείς εχτές .Εμάς η μικρή ειναι 15Kg και το καθισματάκι που έχουμε γραφει επάνω 0-13 νομίζω ενώ στο βιβλίο που ήταν μαζί γραφει αν δεν κάνω λάθος οτι καλύπτει μέχρι και 15Kg οπότε μάλλον ήρθε η ώρα για καινούριο όμως αυτό που ειναι μονο κάτω εγω το θεωρώ τρομερά επικύνδινο για το παιδί ,δεν το προστατεύει καθόλου ειδικά τον αυχένα του όμως δεν ηξερα οτι υπάρχουν και "ολόκλήρα¨με αποσπώμενη πλάτη .Θεωρώ οτι αυτή ειναι η σωστή επιλογή και ενα τέτοιο θα προσπαθήσω να παρω και εγω.

Καπου διάβαζα οτι σε λίγο καιρό θα καταργηθούν τα booster που ειναι μονο βάση κατω. Νομίζω οτι πρεπει να κοιτάξεις αυτα που εχουν στηριγμα του κεφαλιου κ γιατι ειναι ασφαλεστερα πρώτα απο ολα αλλα κ γιατι σε ταξιδι το παιδι θα μπορει να κοιμηθει στηριζοντας το κεφαλακι του στο πλαι. Εγω για την μικρη μου πειρα ενα που το κεφαλι σηκωνεται για οταν ψηλωσει το παιδι οποτε πιστευω οτι δεν θα χρειαστω αλλο.

Το έχω ψάξει εκτενώς το θέμα.

Τα booster δεν είναι για συχνή χρήση. Συνίστανται μόνο για μικρές αποστάσεις με λίγα χιλιόμετρα και πάλι προσφέρουν περιορισμένη ασφάλεια. Αυτό το λένε ακόμα και οι εταιρείες που πουλάνε booster.

Θα πρέπει να πάρεις κανονικό κάθισμα για το παιδί .. αυτό που φτάνει μέχρι 36 κιλά.

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

Υπαρχουν καθισματα με πλατη απο 4+. Φανταστητε αυτο με τη ζωνη 5 σημειων χωρις την ζωνη. Δεν δενεται το καθισματακι στο καθισμα του αυτοκινητου και το παιδια στο καθισματακι αλλα το παιδι μαζι με το καθισμτατακι δενονται με την ζωνη αυτοκινητου. Το μπουστερ ειναι απλα ενα "μαξιλαρακι" για μεγαλυτερα παιδακια για να τα προστατευει απο την ζωνη. Υπαρχουν καθισματακια που φευγει η πλατη και γινονται μπουστερ.

εχουμε ενα 9-36 αλλα θα το παρει ο μικρος.

Να παρω αυτα που ειναι μονο για κατώ???

Οχι!Σε καμία περίπτωση μόνο μπούστερ!

Δες εδώ:http://www.eimaimama.gr/2011/10/sti-mnimi-tis-belle.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

η να παρω καποιο πιο φαρδυ ποθ αποσπαται η πλατη για αργότερα??

εσεις τι κανετε?? τι προτεινετε??

Εγώ πήρα αυτό:http://www.mytoys.de/Cybex-Auto-Kindersitz-Solution-Shadow-2011/Cybex-Auto-Kindersitz-15-36-kg/Cybex/KID/de-mt.ba.br01.15.01.01/2066209

Polύ καλό και εύχρηστο!Βέβαια έχει κι άλλα και πιο ακριβά και καλύτερα!Για μένα ήταν μια καλή λύση!

Το μειονέκτημα σε όλα αυτού του τύπου να ξέρεις είναι οτι δεν ξαπλώνουν όπως τα άλλα!Το παιδι είναι δηλαδή όρθιο, η κλίση προς τα πίσω είναι πολύ μικρή!Εμάς το συνήθησε ο μικρός και του αρέσει!

Υπαρχουν κ αυτα που μπενουν στην βάση isofix αν εχει το αυτοκινητο σου κ το παιδι δενεται με την ζωνη του αυτοκινητου. Εγω εχω αυτο http://www.mytoys.de/R%C3%B6mer-R%C3%B6mer-Auto-Kindersitz-Kidfix-Trendline-Elena-2011/Auto-Kindersitze/Unterwegs-mit-dem-Auto/KID/de-mt.tr.ca01.04.18.06/2136150

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...