Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν ακουγετε η καρδουλα του

Recommended Posts

Ευχαρισω πολυ για τις απανησεις σας κοριτσια. Ναι εσι κ αλλιως θα περιμενε μεχρι τη Δευτερα για να κανει την εξεταση. Αμα βγει χαμηλος ο αριθμος πρεπει να πανε να της το βγαλουν ετσι? Και αν βγει κανονικος τοτε τι κανουμε??

Διαφημίσεις

εγω προτεινω να μην κανει τπτ ακομα στο μωρακι..ας κανει την δευτερα το πρωι μια χοριακη για να δουμε ποσο θα ειναι..κ μετα απο 2 μερες να την ξανακανει.αν ανεβαινουν οι μοναδες συμαινει οτι ολα ειναι μια χαρα.κ εγω εχω διαβασει στο φορουμ απο κοπελες που ακουσαν την καρδουλα στην 8-9 βδομαδα.ευχομαι ολα να πανε καλα!!

Xc60p3.png ghL0p3.png

καλυτερα να περιμενει μεχρι τη δευτερα. πολλες φορες η ηλικια της κυησης διαφερει με την τελευταια εμμηνο ρυση....ειναι κριμα να υπαρχει τελικα μωρακι και να το αφησουμε να χαθει ετσι...... αλλωστε 1 μερα εμεινε, ας περιμενει........

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κοριτσια. Ναι θα περιμενε μεχρι τη Δευτερα ετσι κ αλλιως για να κανει την εξεταση αλλα αμα βγει χαμηλη θα πρεπει να παει να της το βγαλουν ετσι? Και αν βγει κανονικη τι γινετε? Φοβαμαι κ εγω να της μιλησω μηπως ειναι ηδη νεκρο κ δεν θελω να την γεμιζω ελπιδες γιατι στεναχωρηθηκε πολυ κ ας το παιζει δυνατη για να μην στεναχωριομαστε κ εμεις. Λεει πως το εχει παρει αποφαση οτι ειναι μαλλον πεθαμενο.

ειναι κριμα να εχει ξεγραμμενη μια ψυχουλα που ακομα μπορει να παλευει να ζησει.........σιγουρα ειναι δυσκολο οταν ο γιατρος δεν τη στηριζει αλλα εχει διπλα της εσας, την οικογενεια της.....περιμενω νεα απο δευτερα!!!

Διαφημίσεις

Σημερα εκανε παλι την εξεταση αιματος (μαλλον τη χοριακη) τα επιπεδα δεν ηταν χαμηλα ηταν ιδια με της Παρασκευης αλλα ουτε υψηλα που επρεπε να ηταν αν ηταν ζωντανο.. pfff..μα τι γινετε?? Η μικροβιολογος ειπε θα βαλει το δειγμα σε ενα πιο αναλυτικο μηχανημα και θα μας παρει το απογευμα να μας πει..

Σημερα εκανε παλι την εξεταση αιματος (μαλλον τη χοριακη) τα επιπεδα δεν ηταν χαμηλα ηταν ιδια με της Παρασκευης αλλα ουτε υψηλα που επρεπε να ηταν αν ηταν ζωντανο.. pfff..μα τι γινετε?? Η μικροβιολογος ειπε θα βαλει το δειγμα σε ενα πιο αναλυτικο μηχανημα και θα μας παρει το απογευμα να μας πει..

Γεια σας κορίτσια! Είμαι καινούρια στο φορουμ. Despoinamat τί συμβαίνει; Δεν μπορώ να δω τα μηνυματα από την αρχή και δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου...

Δεν ξέρω από που είσαι ούτε πόσων εβδομάδων είναι η κοπέλα,(μόλις είδα το θέμα και απ ότι κατάλαβα είναι συνέχεια?), απλά θα σου πω ότι όταν έκανα το τεστ και βγήκε θετικό και μέχρι να πάω στην γιατρό μου, έτσι για σιγουριά έκανα δύο φορές χοτιακή και τα αποτελέσματα ήταν ότι να ΄ναι περιττό να πω ότι είχα τρελαθεί μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να ακούσω την καρδούλα του -ήμουν σίγουρη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά-. Την καρδούλα του την άκουσα ακριβώς 7 εβδομάδων με κολπικό υπέρηχο, με τον απλό δεν ακούστηκε, και μετά η εγκυμοσύνη ήταν φυσιολογικότατη και το μωράκι μου. Αργότερα έμαθα ότι το εν λόγω μικροβιολογικό έχει κάνει πάρα πολλές "πατάτες"!

Γι' αυτό προτείνω να ξανακάνει χοριακή σε κάποιο μεγάλο αξιόπιστο κέντρο,-εμένα μου είχαν πει ότι αν τα αντιδραστήρια δεν είναι "φρέσκα" τα αποτελέσματα είναι αλλοιωμένα-σε μεγάλο κέντρο στην Θεσσαλονίκη που με έβαλε η γιατρός μου να επαναλάβω την χοριακή είχε κανονική ανοδική πορεία.

κοριτσι μου ευχομαι να πανε ολα καλα...απο τα λιγα που ξερω η χοριακη πρεπει να ανεβαινει...το να μεινει στασιμη δεν νομιζω να ειναι καλο....αλλα οπως και να χει εσυ κοιτα να μεινεις ηρεμη γιατι μπορει το μωρακι σου να παλευει και εσυ να το επιβαρυνεις προσπαθησε να εισαι ηρεμη και να μην στεναχωριεσαι...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα....μολις σε παρει το απογευμα πες μας...

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

Συγνωμη αν δεν φενονται οι απαντησεις αλλα κ εγω ειμαι καινουργια στο φορουμ κ δεν βρισκω ευκολα το που γραφω :/

'Οσο για την εγκυμοσηνη δεν προκειτε για μενα αλλα για τη μητερα μου.

Μας πηρε τηλ η μικροβιολογος και η χοριακη βγηκε λιγο ανεβασμενη γυρο στις 150.000 αν δεν κανω λαθος. Πριν απο λιγο πηγε στο νοσοκομειο και της ειπαν οτι ειναι 7εβδομαδων και 4ημερων. Της εκαναν υπερηχο αλλα παλι η καρδια δεν ακουγοταν,ο γιατρος της ειπε πως κ νεκρο η χοριακη θα ανεβαινε κ θα ανεβαινε και για 2 μηνες ακομα λογω μιας ορμονης. Της ειπε αν θελει να την κανει εισαγωγη για να το παρουν αυριο το πρωι κιολας και πως για αυτον ειναι δεδομενο πως ειναι νεκρο αλλα αν θελει αυτη για να νιωθει καλυτερα (ας πουμε) να περιμενει μια βδομαδα να ξανακανει εναν τελευταιο υπερηχο. Τελικα αποφασισε να περιμενει μια βδομαδα ακομα μεχρι την αλλη Δευτεα δλδ,αν και την αλλη Δευτερα δεν ακουγετε καρδια θα κανει εισαγωγη για να το παρουν..

Νομίζω οτι καλά κάνει και περιμένει μια άκόμη εβδομάδα, αν φυσικά αυτό δε θέτει σε κίνδυνο την υγεία της, για να μη νιώθει αργότερα τύψεις και ενοχές που δε περίμενε να διαπιστώσει 100% οτι είναι νεκρό το εμβρυάκι!

Συγνωμη αν δεν φενονται οι απαντησεις αλλα κ εγω ειμαι καινουργια στο φορουμ κ δεν βρισκω ευκολα το που γραφω :/

'Οσο για την εγκυμοσηνη δεν προκειτε για μενα αλλα για τη μητερα μου.

Μας πηρε τηλ η μικροβιολογος και η χοριακη βγηκε λιγο ανεβασμενη γυρο στις 150.000 αν δεν κανω λαθος. Πριν απο λιγο πηγε στο νοσοκομειο και της ειπαν οτι ειναι 7εβδομαδων και 4ημερων. Της εκαναν υπερηχο αλλα παλι η καρδια δεν ακουγοταν,ο γιατρος της ειπε πως κ νεκρο η χοριακη θα ανεβαινε κ θα ανεβαινε και για 2 μηνες ακομα λογω μιας ορμονης. Της ειπε αν θελει να την κανει εισαγωγη για να το παρουν αυριο το πρωι κιολας και πως για αυτον ειναι δεδομενο πως ειναι νεκρο αλλα αν θελει αυτη για να νιωθει καλυτερα (ας πουμε) να περιμενει μια βδομαδα να ξανακανει εναν τελευταιο υπερηχο. Τελικα αποφασισε να περιμενει μια βδομαδα ακομα μεχρι την αλλη Δευτεα δλδ,αν και την αλλη Δευτερα δεν ακουγετε καρδια θα κανει εισαγωγη για να το παρουν..

Καλά θα κάνει να περιμένει, γιατί έχουν γράψει κάποιες γυναίκες εδώ μέσα ότι άκουσαν καρδούλα την 8η προς 9η εβδομάδα. Ελπίζω η μαμά σου να ανήκει σ' αυτήν την περίπτωση.

Καλά θα κάνει να περιμένει, γιατί έχουν γράψει κάποιες γυναίκες εδώ μέσα ότι άκουσαν καρδούλα την 8η προς 9η εβδομάδα. Ελπίζω η μαμά σου να ανήκει σ' αυτήν την περίπτωση.

Ελπίζω το υπέρηχο που της κάνουν να είναι κολπικό γιατί τόσο νωρίς το απλό δε δείχνει. Και αφού πάει σε νοσοκομείο, επειδή πολλά έχουμε δει, ας πάει να κάνει κι ένα υπέρηχο ιδιωτικά, να το διασταυρώσει.. Εύχομαι όλα καλά να πάνε..

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσι κ κοριτσια! Μολις τωρα διαβασα τα λιγα μνμ, αν οντως εχει κανει υπερηχους ΜΟΝΟ στο νοσοκομειο να παρι οπωσδηποτε σε ιδιωτικο!

Εμενα με παρακολουθουν στο νοσοκομειο αλλα ο γιατρος μου εκμυστηρευτηκε οτι τα πρωτα σταδια δεν τα πιανει ο υπερηχος κ για να μην εχουμε δραματα ξεκινα απ ΄ εξω τους υπερηχους!

Σας ευχομαι να πανε ολα καλααααα!!!!

Καλημερα κοριτσι κ κοριτσια! Μολις τωρα διαβασα τα λιγα μνμ, αν οντως εχει κανει υπερηχους ΜΟΝΟ στο νοσοκομειο να παρι οπωσδηποτε σε ιδιωτικο!

Εμενα με παρακολουθουν στο νοσοκομειο αλλα ο γιατρος μου εκμυστηρευτηκε οτι τα πρωτα σταδια δεν τα πιανει ο υπερηχος κ για να μην εχουμε δραματα ξεκινα απ ΄ εξω τους υπερηχους!

Σας ευχομαι να πανε ολα καλααααα!!!!

Πηγε και σε ιδιωτικο γιατρο και παλι δεν ακουγοταν καρδια.