Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δημιουργία ιστοσελίδας

Recommended Posts

Χρειάζομαι μια κοπέλα να μου πει πόσο κοστίζει και τι χρειάζεται για να ανεβάσεις μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο...Τι ισχύει με τι εταιρίες που αναλαμβάνουν κάτι τέτοιο κλπ....αν υπάρχει κοπέλα που εργάζεται πάνω στο αντικείμενο θα με εξυπηρετούσε πολύ

Διαφημίσεις

καλησπέρα,

εξαρτάται από τι ακριβώς θα περιέχει η ιστοσελίδα σου.

Αν μιλάμε για κάτι απλό το κόστος δεν είναι κάτι σημαντικό.

Αλλά και πάλι αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θέλεις να κάνεις.

Θα χρειαστείς ένα μικρό ποσό να καταχωρήσεις το όνομα που θα έχει αυτή η σελίδα(περίπου 20Ε για δύο χρόνια).

και τέλος κάποιον να την φιλοξενήσει(κάποιο επίσης συμβολικό ποσό).

Άρα το ποιό σημαντικό κόστος είναι η κατασκευή της.

:wink:

υπαρχει σαιτ (μπορω να στο στειλω με πμ) που αν κλεισεις εκει το ονομα σου κανουν δωρο τη φιλοξενια αλλα θα σου κανει για ενα απλο σαιτ. εσυ τι θελεις ακριβως να κανει-εχει το σαιτ σου?

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

είδα ότι η google υποστηρίζει την δημιουργία site δωρεάν...γνωρίζετε κάτι για αυτό???? δηλαδή αν εγώ δημιουργήσω site μέσω της google ανεβαίνει αυτόματα στo google???????? πως γίνεται αυτό?

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα μιλήσω με εταιρία να μου πει.

και παλι λεω πως ειναι αναλογα τι θες να χει το σαιτ. η google Μπορει απλα να δινει δυνατοτητα να ανεβασεις 2-3 σελιδες η ενα πολυ απλο σαιτ με κειμενα. το παραπανω ομως δε στο δινει. επισης αν μιλησεις με εταιρια θα ακουσεις εξωφρενικες τιμες. καλυτερα να βρεις εναν Freelancer να στη κανει τη δουλεια.

Διαφημίσεις

Αν απευθυνθείς σε κάποια εταιρεία πέρα απο την χρέωση της κατοχύρωσης του ονόματος και τη φιλοξενία θα πληρώσεις το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό του site. Αν πρόκειται για ένα απλό εταιρικό site για παράδειγμα 5 σελίδων μπορει να κοστίσει απο 300 - 700? ( εξαρτάται απο τις παροχές) αν θέλεις ένα site στο οποίο να καταχωρίσεις φωτο κ κείμενα εσυ κ γενικα να διαχειριζεσαι εσυ το περιεχομενο του - δηλαδή να είναι δυναμικό - θα κοστίσει πολυ περισσότερο.

Εξαρτάται πάντα απο το τι θες να κανείς!

Εχε στο μυαλό σου και τη δημιουργία blog αν θες απλά να φτιάξεις μια προσωπική σελίδα! Δεν θα σου κοστίσει τπτ και υπάρχουν site πέρα απο τη google που σου δίνουν πολλές λύσεις!

εγώ βρήκα μια εταιρία που φτιάχνει ένα απλό site μια σελίδα δηλαδή με 80 ευρώ και 25 ευρώ για κατοχύρωση ονόματος για 2 χρόνια...θεωρείται καλή τιμή??? επίσης μου είπε οτι η φιλοξενία είναι δωρεάν για πάντα (αν το λέω σωστά κιόλας)

Μία σελίδα 80Ε, θα έλεγα ότι είναι λίγο τσιμπιμένη τιμή.

Σίγουρα θα χρειαστείς κάτι παραπάνω απο μία σελίδα. Επίσης στην τιμή

των 25Ε σου έχουν βάλει και την φιλοξενία.

Σε εσένα που ζητάς κάτι εντελώς ερασιτεχνικό δεν έχουν απαίτηση να σε χρεώσουν κάτι παραπάνω.

Η google παρέχει κάποια πολύ βασικά πράγματα.

Αν θέλεις στείλε μου ένα pm με το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με την σελίδα σου και τι θέλεις να έχεις εκεί;

Καλημέρα και καλή συνέχεια στην αναζήτηση.

στειλε μου κ εμενα τι θελεις,αν μπορεσω να βοηθησω, υπαρχει ακομα και λυση για σαιτ με πολλες σελιδες, που μπορεις κιολας να τις επεξεργαζεσαι εσυ, με 2 και με 4 ευρω το μηνα... και φυσικα δινει σαιτ με 1 σελιδα τελειως δωρεαν...μεσα σε αυτα ειναι και η φιλοξενια εσυ μονο το ονομα θα πληρωσεις.

Διαφημίσεις