Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Θέλω να ρωτήσω από την εμπειρία σας ποια η γνώμη σας για να έχει ένα μωρό 2 ονόματα; Ο σύγυζος είναι ξένος, οπότε στη δική μας περίπτωση σκεφτόμαστε ένα ελληνικό κι ένα ξένο όνομα για το μωρό. Έχουμε βρει και παπά που μας το βαφτίζει με όποιο όνομα θέλουμε, και με τα δύο ασχέτως του αν το δεύτερο δεν έχει σχέση με εκκλησία κλπ. Σκέφτομαι όμως μήπως δημιουργηθεί μπέρδεμα στο μωρό. Εμείς σκεφτόμαστε να το φωνάζουμε με το ξενικό όνομα γιατί μας αρέσει πιο πολύ από το ελληνικό που θα μπει πρώτο. Σκεφτήκαμε τα δύο ονόματα ώστε να μην έχει πρόβλημα στην Ελλάδα που ζούμε τώρα, και στο μέλλον που δεν ξέρουμε πού μπορεί να ζήσουμε να μπορεί να χρησιμοποιήσει και το άλλο όνομα που είναι πιο διεθνές. Δεν έχω συναντήσει όμως πολλά μωράκια με διπλό όνομα, και σκέφτομαι μην το μπλέξουμε το μωρό. Περιμένω γνώμες.

Διαφημίσεις

Δεν συμφωνώ. Πολλά μωράκια έχουν 2 ονόματα. Δεν ξέρω αν το βαφτίσετε μόνο με το ξένο μήπως έχει πρόβλημα ο παππάς... Μην αγχώνεσαι πάντως .Η γνώμη μου ειναι να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς . Εκτός αν θέλετε το ελληνικό όνομα για να μη δυσαρεστηθεί κανένας παππούς/γιαγιά , οπότε εκεί πάω πάσο...

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...