Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ποτε κοψατε την νυχτερινη πανα?

Εμενα ειναι 3 & 2 μηνων και εκανα μια αποπειρα.

Αποτελεσμα: Κοιμηθηκε 3 η ωρα απο το αγχος του μην κατουρηθει (δεν τον εχω μαλωσει ποτε για τσισακια). Του πηγα το γιογιο διπλα του. 10-3 εκανε τσισα 2 φορες. Και μετα που κοιμηθηκε εκανε μια φορα στον υπνο του και εγιναν ολα μουσκεμα.

Τελικα συνεχισε τον υπνο του στο κρεβατι μας με πανα :lol:

Πινει νερο σε ολη τη διαρκεια της νυχτας (εχει ποτηρακι διπλα του) με αποτελεσμα να πρεπει να παει τουαλετα. Αλλα .....

Να του κοψω το νερο στον υπνο ειναι σωστο? Τι να κανω? :oops:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

elenik νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχωνεσαι για την νυχτερινή την πάνα ακόμα είναι μικρούλης. Το ότι πίνει νερο στη διάρκεια της νύχτας σίγουρα δυσκολεύει την κατάσταση.. γιατί όμως πινει και τη νύχτα διψάει τόσο πολύ?

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Κι εγω πινω :oops: . Δεν ξερω ισως να εβλεπε εμενα και να το εκανε.

Ισως γι αυτο δεν μου φανηκε βεβαια και περιεργο :lol:

εμένα πίνει συνήθως πριν κοιμηθεί, αλλά και όταν ξυπνήσει μια φορά.

Παρατηρούσα και εγώ ότι έκανε τσίσα στην πάνα όταν ξύπναγε.

Πριν απο 2 εβδομάδες του έκοψα τη μεσημεριανή γιατί δεν την κατούραγε, αλλά τη βραδυνή όχι. Κάποια στιγμή επειδή είχε συγκαει λόγω ζέστης δεν του έβαλα καθόλου πάνα και όταν ξύπνησε τον ρώτησα αν ήθελε να κάνει τσίσα. Στην αρχή ειπε όχι, αλλά μετά το ξανασκεφτηκε φαίνεται και κάθησε μόνος του στο γιογιό. :D

Τώρα είναι 4-5 μέρες που τα βράδυα δεν φοράει πάνα, συνήθως ξυπνάει και τότε πηγαίνει στο γιογιό. Μετά ξανακοιμάται. Η πλάκα ήταν ότι το πρώτο βράδυ που είπα να μην του βάλω, ενώ κοιμήθηκε χωρίς πάνα, του την έβαλα γιατί σκέφτηκα τα βρεμμένα σεντόνια. Το πρωϊ όταν ξύπνησε ήταν ξεβράκωτος. Το ίδιο βράδυ δεν του έβαλα καθόλου. Τυχαία τον είδα μέσα στον ύπνο του να προσπαθεί να βγάλει την πάνα που δεν φόραγε και να λεει "με ενοχλεί" :lol: . Η αλήθεια είναι ότι με τέτοια ζέστη ιδρώνουν πάρα πολύ και είναι ενοχλητικός αυτός ο όγκος.

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Την κοψαμε την ατιμη την πανα. ΠΑΝΕΣ ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ. Ειμαστε 2 μερες χωρις πανα.

Το γιογιο του το εχω διπλα και πλεον (σιγα σιγα θα παμε και λεκανη την νυχτα - προς το παρον σηκωνομαι το πλενω και νανι παλι) .Στην τουαλετα δεν θελει και το ειδικο καρεκλακι στην λεκανη :? . Θελει σαν και εμας λεει και κρεμεται ετοιμος να πεσει στην λεκανη :lol:

Υγ. ΚΟιμηθηκε μια νυχτα χωρις πανα με επιτυχια και χθες πηγε ο μπαμπας του να του βαλει πανα :twisted: (τον εκανε μπανιο γιατι εγω σφουγγαριζα) . Ειχαμε ενα μικροεπεισοδιο γιατι εγω με το που ειδα την πανα στον ποπο επαθα ταραχη και προσπαθησα να εξηγησω στον μπαμπα οτι ο Βασιλης δεν ειναι μωρο , ειναι και καλοκαιρι και οι πανες ζεσταινουν τον ποπουλη μου κλπ (προσπαθουσα διακρητικα μην παρει γραμμη το αγχος μου ο μικρος). Και ο μπαμπας : "Καλα αμα κανει τσισα εσυ θα αλλαζεις σεντονια". Γκρρρρρρρρ :twisted: . Και απανταω "ΔΕν θα κανει αλλα και να κανει δεν πειραζει. Μαθαινουμε σιγα σιγα.Ατυχηματα συμβαινουν σε ολους?" Δεν εκανε ομως!!! :D:D

Διαφημίσεις

Μπράβο σας elenik...!!!!!!!!!!! Οι μπαμπαδες είναι ώρες ώρες συμφορά!! :P:P

---------------------------------------------------

Εμείς απο χθες, οταν λέω εμείς εννοώ ο Δημήτρης :lol: πάει τουαλέτα και δεν θέλει να κάτσει στο καθισματάκι για τσισα σηκώνει το καλυμα ακουμπαει το πουλάκι του στη λεκάνη και κατουράει ορθιος.... γιατί είναι.... άντρας... :roll::P

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

---------------------------------------------------

Εμείς απο χθες, οταν λέω εμείς εννοώ ο Δημήτρης :lol: πάει τουαλέτα και δεν θέλει να κάτσει στο καθισματάκι για τσισα σηκώνει το καλυμα ακουμπαει το πουλάκι του στη λεκάνη και κατουράει ορθιος.... γιατί είναι.... άντρας... :roll::P

Kαι αυτο δουλεια μπαμπα ειναι. Εμεις .... :oops::oops: το τιναζουμε το πουλακι δεν το σκουπιζουμε :lol::lol::oops: (θα το σβησω μετα με τελιτσες :lol::lol: ). Το "Οι μπαμπαδες ειναι συμφορα" ισχυει απολυτα. :lol:

Διαφημίσεις

χαχαχα!! Μπράβο elenik!!

Εμείς είμαστε ακόμα σε φάση που δεν φοράμε πάνα μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας

Βάλτε στις συμφορές και τις Γιαγιάδες…… :cry::cry::cry: ..

Την Τρίτη ο μικρός ξεχάστηκε και έκανε κακά στο βρακάκι του….. η αντίδραση της γιαγιάς ήταν να του δώσει κανά δυο ξυλιές στον ποπό……Όταν το έμαθα τρελάθηκα, ευτυχώς με πρόλαβε ο Γιώργος που επίσης τρελάθηκε και άστραψε και βρόντηξε και απαγόρεψε να ξαναγίνει τέτοια κίνηση, Εννοείται ότι θα έχουμε και ατυχήματα…….παιδάκι 2 ετών είναι……..

Α! Ρε γιαγια. θαυπαρξουνατυχηματα.Για 3 χρονια οταν ηθελε τσισα εκανε εκει που βρισκοταν (στο κρεβατι του) χωρις να πρεπει να μετακινηθει. Δεν κοβεται ετσι μπαμ.

Το βασικο ειναι να μην τον πιασει αγχος.