Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΙΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν είχατε λίγο αίμα ως σημάδι εγκυμοσύνης κατά την εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου στην μήτρα. Από ο,τι έχω διαβάσει αυτό συμβαίνει σε ποσοστό 20 - 30% και μπορεί να συμβεί από 1 βδομάδα ως λίγες μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Σε εμένα δεν συνέβη καμία από τις 2 φορές που έμεινα έγκυος. Για αυτό ήθελα να ρωτήσω και εσάς για να έχω μια εικόνα πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Διαφημίσεις

Εγω ειχα λιγα καφετια την 26η μερα του κυκλου μου και νομιζα οτι μου ειχε ερθει περιοδος!!Αυτο κρατησε 24 ωρες και μετα σταματησε.Ετσι υποψιαστηκα οτι ημουν εγγυος γτ δεν μου ειχε ξανασυμβει και ειχα ακουσει αυτο που λες για την εμφυτευση.Ο γιατρος μου ομως μου ειχε πει οτι ηταν μια μικρη αποκολλησουλα επειδη δεν το ηξερα και δεν προσεχα!Η αληθεια ειναι οτι την προηγουμνη ειχα παει σε ενα παρτυ και χορευα σαν κατσικι με 12αποντα ολη νυχτα(και ειχα πιει και μια καβα σφηνακια>).Οποτε μπορει και να εχει δικο ο γιατρος!

FvxMp3.png

Η εμβρυολόγος μου όταν τη ρώτησα μου είπε ότι δεν είναι απόλυτο αυτό. Μπορεί να οφείλεται σε άλλους λόγους το αιματάκι ή να έχει γίνει εμφύτευση και να μην έχεις καθόλου αιματάκι. Γενικά μου συνέστησε να μη δώσω σημασία σε κάτι τέτοιο. Εγώ πάντως δεν είχα αίμα κατά την εμφύτευση.

Ουτε εγω ειχα αιμα στην εγκυμοσυνη μου . Αλλα η κουμπαρα μου ειχε για μια μερα αιμα κ μετα τιποτα . Αυτο συνεβη 3 ημερες πριν της ερθει περιοδος (εχει κ μικρο κυκλο αν θυμαμαι καλα 25 ημερων). Το αποτελεσμα ειναι ο μελλοντας βαφτιστικος μου :-D

Αυτο που λεει ομως η maela ισως κ να ισχυει διοτι κ η κουμπαρουλα μου ειχε παρει μια συγχυση αλλο πραγμα την προηγουμενη μερα του αιματος κ ειχε κανει κ γενικη στο σπιτι η λωλη! Τοσο σιγουρη ηταν οτι δεν ειχε μεινει.... :lol::lol::lol:

64Bcp3.png

Η εμβρυολόγος μου όταν τη ρώτησα μου είπε ότι δεν είναι απόλυτο αυτό. Μπορεί να οφείλεται σε άλλους λόγους το αιματάκι ή να έχει γίνει εμφύτευση και να μην έχεις καθόλου αιματάκι. Γενικά μου συνέστησε να μη δώσω σημασία σε κάτι τέτοιο. Εγώ πάντως δεν είχα αίμα κατά την εμφύτευση.

Newbie μου βλεπω προχωρααααας ακαθεκτηηηηη!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Τελεια λεμε!!!!

64Bcp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι τις ημερες πριν αδιαθετήσω είχα πονους περιόδου και είδα λίγο καφέ. Ελεγα λοιπό, τωρα θα έρθει, τωρα θα ερθει, αλλά τελικά... Τα καφέ τα είχα για δυο μέρες. Ο γιατρός είπε ότι μάλλον ήταν από την εμφύτευση.

Εγω ειχα αιμα εμφυτευσης την 22 μερα του κυκλου για 2 μερες 2-3 σταγονες ροζ-κοκκινο και μετα καφετια , νομιζα στην αρχη οτι μου ειχε αρχισει πολυ νωρις η περιοδος αλλα μετα που ειδα οτι ημουν εγκυος μου επιβεβαιωσε ο γιατρος οτι ηταν ειμα εμφυτευσης. Εμενα τελικα παλλινδρομησε , αλλα δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση με το αιμα εμφυτευσης , απλα το αναφερω.

Στην κορη μου ομως δεν ειχα αιμα εμφυτευσης, μονο καθυστερηση..

καλησπερα..!!εγω ειμαι στην προσπαθεια για δευτερο παιδακι κ ειχα μια παλινδρομη πριν λιγους μηνες κ μετα την αποξεση ειχα κυκλο 30-31 ημερων κ περιμενα περιοδο σε 2-3 μερες αλλα πριν λιγο ειδα λιγα καφετια στο σερβιετακι,,αλλαξα,, κ τωρα παλι εχω....δεν εχω εντονους πονους στην κοιλια οπως εχω την πρωτη μερα που μου ερχεται η περιοδος που συνηθως κατεβαινει ελαχιστο ροζ ή αιμα κ μετα ερχεται κανονικα....εχω ακουσει κ εγω για την εμφυτευση που σε μερικες γυναικες εχουν λιγο αιμα η καφετια αλλα δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο γιατι δεν μου εχει ξανασυμβει....πριν 2 μερες ειχα κανει τεστ με απογευματινα ουρα κ ηταν αρνητικο..αρα μαλλον θα με επισκεφθηκε πιο νωρις..:confused:

καλησπερα..!!εγω ειμαι στην προσπαθεια για δευτερο παιδακι κ ειχα μια παλινδρομη πριν λιγους μηνες κ μετα την αποξεση ειχα κυκλο 30-31 ημερων κ περιμενα περιοδο σε 2-3 μερες αλλα πριν λιγο ειδα λιγα καφετια στο σερβιετακι,,αλλαξα,, κ τωρα παλι εχω....δεν εχω εντονους πονους στην κοιλια οπως εχω την πρωτη μερα που μου ερχεται η περιοδος που συνηθως κατεβαινει ελαχιστο ροζ ή αιμα κ μετα ερχεται κανονικα....εχω ακουσει κ εγω για την εμφυτευση που σε μερικες γυναικες εχουν λιγο αιμα η καφετια αλλα δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο γιατι δεν μου εχει ξανασυμβει....πριν 2 μερες ειχα κανει τεστ με απογευματινα ουρα κ ηταν αρνητικο..αρα μαλλον θα με επισκεφθηκε πιο νωρις..:confused:

πριν λιγο πηγα στο μπανιο κ ουρησα κ ειδα αιμα στα ουρα κ στο σκουπισμα επισης..τζιφος κ αυτος ο μηνας..:(ευτυχως που ρθε νωριτερα τουλαχιστον ωστε να μην χανουμε κ χρονο..τον αλλο μηνα λοιπον..:wink:

Είχαμε παρατηρήσει ροζ σταγόνες στα σεντόνια, απειροελάχιστη ποσότητα, δεν είχαμε δώσει σημασία αφού και τα σεντόνια ξεγελούσαν, δεν ήταν άσπρα, μέχρι ότι ξέβαψε το κόκκινο νυχτικό σκεφτήκαμε.

Αυτό έγινε πρίν κάνουμε το πρόωρο τεστ ανίχνευσης εγγυμοσύνης (λογικά κάπου την 20η μέρα του κύκλου, δε θυμάμαι ακριβώς.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Γράφω για πρώτη φορά, ενώ σας διαβάζω εδώ και τρεις μήνες περίπου. Θα ήθελα τη γνώμη σας και στο δικό μου ζήτημα, που είναι παρόμοιο...Ηλικία 37. Κύκλος σταθερός (26-27 ημερών). Διεγνωσμένη υδροσάπιγγα δεξιά, ελαχίστως ανοιχτή. Αριστερή σάλπιγγα διαβατή. Προσπαθούμε για σύλληψη δύο μήνες περίπου. Η περίοδος μου ήρθε ακριβώς την 26η ημέρα (22/10). Είμαι στην δεύτερη ημέρα. Η ροή είναι κανονική. Το αίμα κόκκινο και διαυγές(ελαφρύ), καθαρό. Πρώτη φορά πονάω τόσο πολύ στην κοιλιά. (ο πόνος δεν φεύγει ούτε με αναλγητικά, όπως συνήθως. Σήμερα πήρα τρία αναβράζοντα και πάλι δεν μπορώ να πω ότι είμαι εντάξει). Και χθες και σήμερα ξυπνάω στις 8.00π.μ. από τους πόνους αυτούς. Πριν την περίοδο, είχα για 15 μέρες πρησμένη κοιλιά, πρησμένο και ευαίσθητο στήθος. Η θερμοκρασία μου ήταν για 15 ημέρες 37 - 37,5. Γενική κόπωση. Τώρα η θερμοκρασία μου (με περίοδο) είναι στους 37 βαθμούς, και παρατήρησα έντονες τις φλέβες στην (πρησμένη)κοιλιά και στο στήθος. Οι θηλές ελαφρώς πιο σκούρες. Υπάρχει λέτε περίπτωση να είμαι έγκυος με περίοδο; Γιατί η θερμοκρασία μου δεν έχει πέσει στη φυσιολογική τιμή (36,6); Επίσης, το πρόσωπό μου φαίνεται συνεχώς κουρασμένο και έχω παρατηρήσει και μια ελαφριά τριχόπτωση.

Θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί ενώ ποθώ την εγκυμοσύνη, φοβάμαι μήπως όλα αυτά είναι ενδείξεις για κάτι κακό...Τι λέτε;

Σας ευχαριστώ...

:rolleyes:Whispering:rolleyes:

• 1 χρόνο μετά...

καλησπέρα σε όλες, όποια μπορεί ας με βοηθήσει..! αυτό το μήνα με τεστ ωορρηξίας κάναμε ελεύθερο σεξ τη μέρα που έπρεπε και την προηγούμενη και την επόμενη.. μια εβδομάδα μετά εμφανίστηκαν πόνοι περιόδου, 2 μέρες μετά πόνος στη μέση, κάτι ζαλάδες και κάτι ανακατωσούρες όλα αυτά συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.. χθες ήταν να αδιαθετήσω αλλά σήμερα πριν λίγο παρατήρησα κάτι καφέ και έχω απογοητευτεί.. υπάρχει περίπτωση να είναι αίμα εμφύτευσης αυτό? αν όντως είναι θα είναι λιγότερο από αυτό της κανονικής περιόδου?

Καλησπέρα κορίτσια συγχωρέστε με εάν κανω κάποια λάθη αλλά δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία! Διαβάζω πολύ καιρό το φόρουμ!ηθελα να λύση κάποιες απορίες μου!εχω μια σαλπιγγα κλειστή έχω κάνει αφερεση πολυποδα και είμαστε σε προσπάθεια για ζουζουνακι τώρα! Ο κύκλος μου είναι ως εξής 20 Φεβ.1 μέρα με ωορηξια 13 Μαρτίου 22 μέρα κύκλου και σήμερα που είναι 28η μέρα είχα λίγο αιματακι! Τι να είναι άραγε; Κάναμε πολλές υποθέσεις , αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας! Σημειωτέον ότι είχα επαφές καθημερινά μετα την ωορηξια για 4 μερες! Σας ευχαριστώ πολύ

αυριο περιμενω να αδιαθετησω.σημερα το πρωι ειδα στο σκουπισμα δυο αχνες γραμμουλες σαν κλωστουλες αιματακι.παιζει να ειναι σημαδι εμφυτευσης;ποσες μερες μετα την επαφη γινεται η εμφυτευση;

Το αντράκι μου είναι η ζωή μου!

αυριο περιμενω να αδιαθετησω.σημερα το πρωι ειδα στο σκουπισμα δυο αχνες γραμμουλες σαν κλωστουλες αιματακι.παιζει να ειναι σημαδι εμφυτευσης;ποσες μερες μετα την επαφη γινεται η εμφυτευση;

Νομίζω ότι η εμφύτευση γίνεται 10 περίπου ημέρες μετά τη σύλληψη.

Διαφημίσεις

έτσι υποψιάστηκα κι εγώ ότι είμαι έγκυος

περίμενα ππερίοδο,είχα μπει να κάνω ένα μπάνιο και ξάπλωσα

ένιωσα έναν πολύ έντονο πόνο,πήγα τουαλέτα και είδα αχνό κόκκινοαίμα και έβαλα σερβιέτα καθώς σκέφτηκα πως ήρθε η περίοδος

απο΄κει και μετά τίποτα!ούτε πόνος ούτε αίμα!ούτε τίποτα!

είχα καθυστέρηση φυσικά μετά αφού ήμουνα έκγυος!:P

αν το επιθυμείς,σου εύχομαι να είναι από την εμφύτευση!:-P

Έχω αρκετές φίλες που τις μέρες που ήταν να τους έρθει η περίοδος είχαν λίγο αίμα που τους κόπηκε ξαφνικά. Προσπαθώ να αποβάλω αυτή την πληροφορία, γιατί αν είναι να ονειρεύομαι εγκυμοσύνη ακόμα κι όταν αδιαθετώ θα μουρλαθώ τελείως. :P

Στη δική μου εγκυμοσύνη, που όμως παλλινδρόμησε (αλλά αυτό δε νομίζω ότι έχει σχέση) είχα λίγες σταγόνες κόκκινο αίμα την 23η μέρα του κύκλου μου, 9 περίπου μέρες μετά την ωορρηξία.

Εύχομαι σε όλες να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας σύντομα!

έτσι υποψιάστηκα κι εγώ ότι είμαι έγκυος

περίμενα ππερίοδο,είχα μπει να κάνω ένα μπάνιο και ξάπλωσα

ένιωσα έναν πολύ έντονο πόνο,πήγα τουαλέτα και είδα αχνό κόκκινοαίμα και έβαλα σερβιέτα καθώς σκέφτηκα πως ήρθε η περίοδος

απο΄κει και μετά τίποτα!ούτε πόνος ούτε αίμα!ούτε τίποτα!

είχα καθυστέρηση φυσικά μετά αφού ήμουνα έκγυος!:P

αν το επιθυμείς,σου εύχομαι να είναι από την εμφύτευση!:-P

αμην!οτι επιθυμεις! :-D

Έχω αρκετές φίλες που τις μέρες που ήταν να τους έρθει η περίοδος είχαν λίγο αίμα που τους κόπηκε ξαφνικά. Προσπαθώ να αποβάλω αυτή την πληροφορία, γιατί αν είναι να ονειρεύομαι εγκυμοσύνη ακόμα κι όταν αδιαθετώ θα μουρλαθώ τελείως. :P

Στη δική μου εγκυμοσύνη, που όμως παλλινδρόμησε (αλλά αυτό δε νομίζω ότι έχει σχέση) είχα λίγες σταγόνες κόκκινο αίμα την 23η μέρα του κύκλου μου, 9 περίπου μέρες μετά την ωορρηξία.

Εύχομαι σε όλες να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας σύντομα!

επισης κοπελα μου!εχω περασει κ εγω πολυ δυσκολα κ δεν το ευχομαι ουτε στον χειροτερο εχθρο μου...

μεσα απ την καρδια μου σ ευχομαι ενα γερο μωρακι

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπερα σας κοριτσια!Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι.Ειναι απαραιτητο να εχεις αιμα κατα την εμφυτευση {εχω κανει εξωσωματικη} δεν ειχα αιμα στην εμφυτευση,ειναι ανησυχητικο;το σαββατο παω να κανω την β-χοριακη

Καλησπερα σας κοριτσια!Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι.Ειναι απαραιτητο να εχεις αιμα κατα την εμφυτευση {εχω κανει εξωσωματικη} δεν ειχα αιμα στην εμφυτευση,ειναι ανησυχητικο;το σαββατο παω να κανω την β-χοριακη

Δεν είναι απαραίτητο να δείς αίμα, μην ανησυχείς!!! Τα συμπτώματα είναι διαφορετικά σε κάθε κοπέλα, μην μπερδεύεσαι με αυτα θα τρελαθείς!!! Καλή επιτυχία με την εξωσωματική σου και με μια πολύ καλή τιμή η χοριακή σου!!!

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

καταρχην καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου,,, και εγω απο εξωσωματικη εμεινα εγκυος,,, ειμαι 3,5 μηνων τωρα,,, δεν ειχα ουτε εγω αιμα στην εμφυτευση,,,ημουν πεντακαθαρη,,,,μονο μερικα ποναλακια 2η κ 3η μερα απο την εμβρυομεταφορα, απλα η χοριακη βγηκε θετικη:D:D... ολα αυτα ειναι διαφορετικα απο γυναικα σε γυναικα,,, μην σε αγχωνει τιποτα. ευχομαι ολοψυχα θετικη χοριακη!!!!:-P

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπερα κορίτσια !!!!Ειμαι καινούργια και μόλις εκανα εγγραφή..Είμαι αρκετή αγχωμένη και θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε, μου συμβαίνει κάτι το ασυνήθιστο και ειλικρινα με ανησύχησε πολυ!!Ειμαι 32 ετων και προσπαθούμε με τον άνδρα μου για παιδακι εδω και τρεις μήνες. έχω σταθερό κύκλο 25-26:oops: ημερων τελείωσα περίοδο 29 Φεβρουαρίου και με το που ξεκίνησαν οι γόνιμες μέρες είχαμε επαφη (απο την 8η μέχρι και την 13η μερα του κύκλου με ωορηξια την 12η) 17η ήμερα του κύκλου νοιώθω καποια τράβηγματα και ειδα στο εσώρουχο μου εντονα καφε υγρα και στο σκούπισμα. Να σημειώσω ότι ποτέ στο παρελθόν δεν ειχα αίμα κατα την διάρκεια της ωορηξιας μου. Ανησυχώ πολύ το μυαλό μου πηγαίνει στην ενδομητριωση ποτε δεν είχα απλα επειδή εχω παρά πολύ έντονη ροή στην περίοδο μου για δύο μέρες και μετα επανέρχεται στο φυσιολογικό τους τελευταίους 5 μήνες. Τον Σεπτεμβρίου εκανα τεστ παπ καλλιέργεια κολπικων υγρών για διάφορα μικρόβια και υπέρηχο και ολα ηταν τέλεια . Γιατί να εμφανίστηκε το καφέ αίμα τι μπορεί να σημαίνει??Λέτε κορίτσια να ειναι ίσως σημάδια εμφυτευσης ή σύλληψης???Συγγνώμη για την περιγραφή μου!!! Ειλικρινά ανησυχώ πολυ!! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...