Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προικα για λικνο

Recommended Posts

καλησπερα εχω αγορασει λικνο για να κοιμαται το μωρακι μου αλλα εχω θεμα με την προικα του.Αγορασαμε το σετ αλλα η παντα ειναι ενιαια και καλυπτει ολο το λικνο.Το μωρο ειναι παρα πολυ ανησυχο και δε κοιμαται και κανει συνεχεια και αναγωγες και μ αυτη την παντα δε μπορω να το δω τι να κανω;να την βγαλω;

Διαφημίσεις

Η πάντα δηλαδή καλύπτει γυρώ γύρω όλα τα κάγκελα?

Ρωτάω γιατί κι εγώ ψάχνω σε διάφορα σαιτς για προικα λίκνου και έχω δει κάτι παρόμοια. Και αναρωτιέμαι αν είναι σωστό γιατί έτσι πως ειχανε την παντα γυρω γυρω έμοιαζε το λίκνο σαν κουτί ανοιχτό από πάνω που συνεπάγεται λίγος αέρας.΄Ετσι νομίζω δηλαδη...

Και για να σου απαντήσω εγώ θα την έβγαζα, εννοείται οτι θα ηθελα να βλέπω το μωρό μου κυρίως όταν αυτό κάνει ανησυχο ύπνο. Αλλά επειδή είναι ακριβές όπως είδα δεν γίνεται κάποια μετατροπή στην τοποθέτηση της ώστε να έχεις οπτική επαφή?Να μην την αποσύρεις δηλαδή τελείως

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Να σου πω την εβγαλα και ειδα οτι το παιδι κρυωνε οποτε πηρα και γω και την ξυλωσα απ την πλευρα που ειμαι εγω να το βλεπω δε ξερω αν εκανα καλα αλλα απο το να κοιταξω το αισθητικο κομματι προτιμω να κοιταω το παιδι μου.Οπου κοιταξα οι παντες καλυπτουν ολο το λικνο και ειναι σαν σε κουτι το παιδι δε παιρνει αερα απο πουθενα.