Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αν δεν κανω λαθος 100 κομματια ειναι κ οχι 88 τα εχω δει αλλα δεν τα χρησιμοποιησα επειδη απο το συγκεκριμενο σουπερ μαρκετ ειχα παρει καποιες αλλες πανες κ δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη..

zTq9p2.png

OC8Op2.png

Δεν έχει τύχει να πάρω τις συγκεκριμένες αλλά τις προηγούμενες που τις έλεγαν καρφούρ. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη μια που τις βγάζει η ΜΕΓΑ που κάνει και τις μπειμπιλίνο. Φαντάζομαι όμως ότι και αυτές η ΜΕΓΑ θα τις βγάζει

μια φιλη μου, τις χρησιμοποιει στην 22 μηνων κορη της.

ειναι καλες για την ημερα αλλα το βραδυ εχει διαρροες.

οποτε τις βαζει μονο την ημερα..

668bab1939.png

εχετε χρησιμοποιησει αυτες τις καινουργιες πανες απο το σ/μ Μαρινοπουλος? ειναι καλες ? ειδα οτι τα 88 κομματια κανουν περιπου 19 ευρω.

Ότι κι αν έχουμε χρησιμοποιήσει πιθανόν να ακούς και διαμετρικά αντίθετες απόψεις.(π.χ. εμένα κάποια στιγμή τα πάμπερς μου είχαν δημιουργήσει πρόβλημα,τώρα τα λατρεύω κ.ο.κ.)

Δοκίμασέ τες στο δικό σου παιδί και θα δεις αν σας κάνουν (λογικά θα είναι οκ, σπάνια να παρουσιαστεί κάποια αλλεργία).

Η τιμή πάντως είναι μια χαρά για αγορά πάνας εκτός προσφορών.

Στις προσφορές μπορεί να αγοράσει και babylino με 7? το μεγάλο πακέτο που έχει 50 πάνες δηλαδή 100πάνες =14? περίπου

Πάμπερς περίπου 12? η οικονομική και λίμπερο 10? η οικονομική(και κάτι ψιλά σε όσα γράφω)

Αλλά τα παραπάνω σε προσφορες και με κουπόνια μαζί.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...