Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαμάδες καπνίστριες και μη!!!!!

Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το θέμα μιας και υπάρχουν και άλλα με θέμα το ποσοστό(όπως από ποιο μέρος είναι ο καθένας) για να δούμε κατά πόσο όλες μας κόψαμε ή όχι το τσιγάρο πριν ή μετά την εγκυμοσύνη.

Εγώ βέβαια καπνίζω ακόμα και μετά από δύο εγκυμοσύνες οπότε θα μου πείτε γιατί άνοιξα τέτοιο τόπικ.

Για να δούμε πόσο εθισμένες είμαστε.Εγώ μπορώ να πω αρκετά.

Αλλά ποτέ μέσα στο σπίτι.Υπάρχουν και τα μπαλκόνια(μας έχει φάει μπορω να πω).

Λοιπόν για να δούμε τι θα δούμε :!::!::!:

Διαφημίσεις

Τώρα το έχω κόψει εντελώς.

Πριν μείνω έγκυος το είχα μειώσει συνειδητά σε 3-4 τσιγάρα ημερησίως.

Δε μου λείπει - προς το παρόν, παρ' όλο που ο άντρας μου καπνίζει πολύ.

Φυσικά τον έχω εξορίσει στο μπαλκόνι, όπως κι όλους τους επισκέπτες.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΕΣ.ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΥΛΑΖΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑ.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΟΨΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ.ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ!!!

ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ 1 1/2 ΧΡΟΝΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑ :mad:

Την καλύτερη δουλειά έκανες και το έκοψες στην εγκυμοσύνη.Εγώ στην πρώτη έκλεβα τζούρες από τον άντρα μου και στη δεύτερη έκανα κανά δυο την ημέρα.Άντε τρία το πολύ.Τώρα όμως όταν βρίσκομαι έξω το ξεσκίζω.Ευτυχώς στην καινούργια δουλειά μου δεν καπνίζουν οπότε το έχω ελαττώσει αρκετά.

Εγω ειμαι φανατικη καπνιστρια,το εκοψα στην εγκυμοσυνη αλλα τωρα αν και θηλαζω ξανακαπνιζω,μου ειχε λειψει μαλιστα τοσο πολυ που με το που γεννησα ανυπομονουσα να κατεβω κυλικειο για τσιγαρο!!! Το γουσταρω και δεν ντρεπομαι καθολου να το δηλωσω!!! :)

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι φανατικη καπνιστρια,το εκοψα στην εγκυμοσυνη αλλα τωρα αν και θηλαζω ξανακαπνιζω,μου ειχε λειψει μαλιστα τοσο πολυ που με το που γεννησα ανυπομονουσα να κατεβω κυλικειο για τσιγαρο!!! Το γουσταρω και δεν ντρεπομαι καθολου να το δηλωσω!!! :)

χιχιχιχιχχι.... δε καπνιζω αλλα μου αρεσουν οι αναρχοαυτονομες μαμαδες!!!!

κομμανταντε τσε γκεβαρα!!!!! :D

χιχιχιχιχχι.... δε καπνιζω αλλα μου αρεσουν οι αναρχοαυτονομες μαμαδες!!!!

κομμανταντε τσε γκεβαρα!!!!! :D

Ακριβως!!! Εγω ειμαι αυτη!!! :lol::lol::lol:

Ή μηπως καλυτερα Φιντελ Καστρο που εχει και την χαρακτηριστικη πουρακλα του; :lol: (Αν και δεν ειμαι καθολου φαν του πουρου!!! ) :lol:

Εγώ είχα κόψει το κάπνισμα 3 μήνες πριν μείνω έγκυος, ήταν βασική προϋπόθεση από τον άντρα μου για να κάνουμε παιδί, (φοβερός αντικαπνιστής :mad: )

κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και για 4,5 μήνες που θήλασα δεν το είχα βάλει στο στόμα μου…μέχρι πριν από δυο εβδομάδες περίπου που είχαμε βγει με παρέα και έκανα ένα τσιγάρο…έτσι για πλάκα!!! Ε αυτή τη στιγμή έχω αγοράσει πακέτο και καπνίζω 2-3 τσιγάρα την ημέρα αλλά όπως λέει και ο άντρας μου το βλεπει να ειμαι σε ΄΄κακό δρόμο΄΄, το ίδιο νοιώθω και εγώ :oops::oops::oops:

as1cCp90g411210MDAwNTExMWR8MDAwMTg3MGR8T3VyIGxpdHRsZSBwcmluY2UgaXM.gif

Διαφημίσεις

Εγώ μπορώ να πω αρκετά.

Αλλά ποτέ μέσα στο σπίτι.Υπάρχουν και τα μπαλκόνια(μας έχει φάει μπορω να πω).

Mια από τα ίδια!!!!!!!!!

Ήμουν φανατική καπνίστρια επί σειρά ετών, το έκοψα μία ωραία πρωϊα (βοήθησε λίγο και ένα κρυωματάκι) γιατί σκέφτηκα ότι αν προέκυπτε εγκυμοσύνη δε θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία και σκέφτηκα μήπως τυχόν και βοηθούσε κιόλας :oops: Τώρα έχω κλείσει ενάμιση χρόνο (και η dolphinmar είναι εντάξει) μη καπνίσματος, δε μου λείπει καθόλου, βοηθάει βέβαια το ότι και ο άντρας μου δεν καπνίζει και περιμένω ακόμα υπομονετικά να μου προκύψει η εγκυμοσύνη που λέγαμε (προέκυψε μια αλλά δεν).

Με το καλό εύχομαι να έρθει η εγκυμοσύνη που τόσο επιθυμείς.

Σου αξίζουν συγχαρητήρια για τη δύναμη που έδειξες κόβοντας το τσιγάρο πριν καν μπεις στη διαδικασία όπως λες και εσύ.Αλοίμονο σε μας που το συνεχίζουμε ακόμα.

Εγω παλι,δεν υπηρξα ποτε φανατικη καπνιστρια.Μου αρεσει πολυ να καπνιζω μετα το φαγητο και το γλυκο.Μ'αρεσει η γευση που αφηνει στο στομα!! :cool: Τωρα που ειμαι 6 μηνων καπνιζω 2-3 τσιγαρα την ημερα μετα τα γευματα!!! :oops: Οσο ανεβαινω σε μηνες ομως,καταλαβαινω οτι μου προκαλει δυσφορια και κανω κανα δυο τσουρες και το αφηνω!!! :wink:

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Υπάρχει λοιπόν και άλλη αναρχοεπαναστάτρια που ο ΤΣΕ και ο ΚΑΣΤΡΟ ωχριούν μπροστά μου....

Και κάπνιζα και καπνίζω και θα καπνίζω........

Το πόσα και το πως είναι δικός μου λογαριασμός.....

'Αντε γιατι όλοι οι αναμάρτυτοι αρχίζουν με την αρχή της εγκυμοσύνης να λένε τα δκά τους.....

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ευτυχώς που γεννάω σε ένα μήνα......

dev244pb___.png

Διαφημίσεις

ωραιο θεματακι

καπνιζα πριν τις εγκυμοσυνες σταματησα στην πρωτη μου μολις γεννησα

το ξαναρχισα :?:

στην δευτερη εγκυμοσυνη καπνιζα περιπου 5 τσιγαρα την ημερα :?

και απο τοτε που γεννησα και το δευτερο βγαζω τα σπασμενα :!::!:

εννοειτε παντα στο μπαλκονι οχι μονο εγω και οι επισκεπτες :)

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Εγω καπνίζω από τα 18 μου και μέχρι σήμερα που είμαι 37 δεν το έχω κόψει ούτε μία μέρα. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το ελάττωσα στα 10 τσιγάρα την ημέρα παρ'ότι το κάπνισμα ήταν το μόνο πράγμα που μου είχε απαγορέψει ο γιατρός γιατί είχα μία τέλεια εγκυμοσύνη. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη, είχα αναγούλες μέχρι το τέλος του 3ου μήνα και όμως 5-6 τσιγάρα τα κάπνιζα !!! Μου έφερναν αναγούλα και εγώ εκεί, τα κάπνιζα, πάλι χωρίς να το ξέρει ο γιατρός μου. Στους θηλασμούς ζορίστηκα λίγο, κάπνιζα ένα τσιγάρο μετά από κάθε θηλασμό. Μετά δε από τον τελευταίο θηλασμό καπνίζω και το απολαμβάνω πραγματικά. Μου αρέσει το κάπνισμα και δεν θέλω - ακόμα τουλάχιστον - να το κόψω. Ποτέ όμως δεν καπνίζω σε κλειστούς χώρους όπου βρίσκονται παιδιά και βεβαίως κανείς δεν καπνίζει μέσα στο σπίτι !

Με το καλό Πηνελόπη Β.Με ένα πόνο σου εύχομαι.

Και πολύ καλά τα λες.Αν και ντρέπομαι λιγάκι που κάπνιζα στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου. :oops::oops:

Παρόλο που οι γιατροί μου είπαν ότι η παλλινδρόμηση και οι αλλεργίες στη μικρή ήταν οργανικά(το πρώτο) εγώ νιώθω τύψεις.

Εγω καπνίζω από τα 18 μου και μέχρι σήμερα που είμαι 37 δεν το έχω κόψει ούτε μία μέρα. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το ελάττωσα στα 10 τσιγάρα την ημέρα παρ'ότι το κάπνισμα ήταν το μόνο πράγμα που μου είχε απαγορέψει ο γιατρός γιατί είχα μία τέλεια εγκυμοσύνη. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη, είχα αναγούλες μέχρι το τέλος του 3ου μήνα και όμως 5-6 τσιγάρα τα κάπνιζα !!! Μου έφερναν αναγούλα και εγώ εκεί, τα κάπνιζα, πάλι χωρίς να το ξέρει ο γιατρός μου. Στους θηλασμούς ζορίστηκα λίγο, κάπνιζα ένα τσιγάρο μετά από κάθε θηλασμό. Μετά δε από τον τελευταίο θηλασμό καπνίζω και το απολαμβάνω πραγματικά. Μου αρέσει το κάπνισμα και δεν θέλω - ακόμα τουλάχιστον - να το κόψω. Ποτέ όμως δεν καπνίζω σε κλειστούς χώρους όπου βρίσκονται παιδιά και βεβαίως κανείς δεν καπνίζει μέσα στο σπίτι !

Καλά εσύ το παράκανες!!!!!!Μετά συγχωρήσεως.

GEOELI , δεν βλέπω να μετανοιώνεις για το λάθος σου , ή κάνω λάθος?

Το σφάλειν ανθρώπινον βέβαια , αλλά το να μην έχεις αίσθηση του σφάλματος που έκανες.... Δικαίωμα σου η αυτοδιάθεση του σώματος σου και η καταστροφή που του προκαλείς , εφόσον μάλιστα είσαι και εξαρτημένο από την νικοτίνη άτομο. Ως εκεί όμως. Το ότι κάπνιζες στην εγκυμοσύνη δεν είναι μαγκιά. Το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο.

Το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο.

Το ξέρουμε!!!!Μάλλον σε αντικαπνιστή μπαμπά ή μαμά? πέσαμε

αλλά επειδή ο

967683dh861j9oa6.png

γι' αυτό κορίτσια πρέπει όλες να το κόψουμε!!!

Βρε Daddycool μου χρυσε,τι μας κανεις τωρα την ψυχη περιβολι!!! Εγω θα πω το ιδιο με τη συμφορουμιτισσα παραπανω: μου αρεσει το τσιγαρο,το απολαμβανω πραγματικα,και δε θελω να το κοψωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! :lol::lol::lol:

Το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο.

Το ξέρουμε!!!!Μάλλον σε αντικαπνιστή μπαμπά ή μαμά? πέσαμε

Συγγνώμη αν γίνομαι δυσάρεστος. Είμαι πρώην καπνιστής και δεν μιλάω θεωρητικά

Η αίσθηση ότι σου αρέσει το τσιγάρο είναι απλά η καταστολή του στερητικού συνδρόμου . Θυμίζω ότι ευχαρίστηση επίσης προκαλεί η ροή ηρωίνης στη φλέβα του ναρκομανούς.

Αυτό δεν συγκαταλέγεται στα πλεονεκτήματα της ηρωϊνης.

:wink:

χμ.....

απο την αλλη μερια ( και με την αδεια του γυναικολογου μαλιστα ) ξερω περιπτωση που κριθικε προτιμοτερο η μελλουσα μαμα να καπνιζει 2 -3 τσιγαρα την ημερα, καθοτι ο εκνευρησμός της θα ηταν χειροτερο πραγμα για το μωρο απο οτι το τσιγαρο αυτο καθαυτο, και φυσικά με την προϋποθεση οτι το μωρο θα επαιρνε στην διαρκεια το φυσιολογικο του βαρος

GEOELI , δεν βλέπω να μετανοιώνεις για το λάθος σου , ή κάνω λάθος?

Το σφάλειν ανθρώπινον βέβαια , αλλά το να μην έχεις αίσθηση του σφάλματος που έκανες.... Δικαίωμα σου η αυτοδιάθεση του σώματος σου και η καταστροφή που του προκαλείς , εφόσον μάλιστα είσαι και εξαρτημένο από την νικοτίνη άτομο. Ως εκεί όμως. Το ότι κάπνιζες στην εγκυμοσύνη δεν είναι μαγκιά. Το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο.

Δεν είπα ότι ήταν μαγκιά. Σαφώς και θα ήταν καλύτερα να μην κάπνιζα αλλά θα ζοριζόμουνα πάρα πολύ. Και θεωρώ ότι ήταν καλύτερο που ήμουν χαλαρή. Κατά τη διάρκεια του θηλασμού, ο ίδιος ο παιδίατρος που συνέστησε να καπνίζω ένα τσιγάρο μετά από κάθε θηλασμό παρά να το στερούμαι και να με επηρρεάζει αρνητικά η στέρηση σε όλα τα επίπεδα.