Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προωρο μωρο μακρια απο τη μαμα του

Recommended Posts

Γεια σας μαμαδες απορια στο χωριο που μενω εχουμε μια κοπελα απο τη βουλγαρια και εκανε ενα μωρακι που γεννηθηκε στις 35 βδομαδες στα 2080 κιλα τωρα το εχουν στο νοσοκομειο στον Αγιο νικολαο και ειναι στις λαμπες αλλα εχει χασει 80 γραμμαρια η κοπελα θελει να θηλασει αλλα δεν της επιτρεπετε να μεινει στο νοσοκομειο δεν εχει θηλαστρο και βγαζει με το χερι γαλα και ειναι εδω στο χωριο δεν εχει χαρτια οποτε δεν μπορει να παει στην προνοια τι μπορω να κανω για να την βοηθησω να θηλασει αλλα και να πληρωσει το νοσοκομειο????

Διαφημίσεις

Κανονικά, αφού θέλει να θηλάσει, έπρεπε να νοικιάσει νοσοκομειακό θήλαστρο. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό στο μέρος που ζείτε.

Πάντως και το γάλα σκόνη δεν είναι δωρεάν... Μακροπρόθεσμα, αν το παιδί πιάσει στήθος κάποια στιγμή, θα της έχει έρθει πιο οικονομικά να νοικιάσει για λίγες εβδομάδες θήλαστρο.

Ήδη ακούγεται ότι καθυστέρησε να ξεκινήσει και μπορεί να επηρεάσει αυτό τη γαλουχία. Αν πηγαίνει γάλα δικό της στο νοσοκομείο, αλήθεια, δεν υπάρχει πρόβλεψη να το δίνουν στο παιδί;

Για το αν καταφέρει να εγκαταστήσει θηλασμό μόνο με το χέρι, δεν το έχω ξανακούσει... Ποιος ξέρει όμως; μπορεί να γίνεται. Προσωπικά, δεν κατάφερα να βγάλω γάλα με το χέρι. Ίσως πρέπει να ακολουθήσει πρόγραμμα με συχνές αντλήσεις με το χέρι και να μετράει και τις ποσότητες του γάλακτος να δει πού βρίσκεται;

Τώρα για το ότι είναι ανασφάλιστη, τι να πω... Δεν ξέρω.

Κανονικά, αφού θέλει να θηλάσει, έπρεπε να νοικιάσει νοσοκομειακό θήλαστρο. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό στο μέρος που ζείτε.

Θήλαστρα ενοικιάζονται σε όλη την Ελλάδα.

Διαφημίσεις

στην κρητη υπαρχει κ συμβουλος θηλασμου στο ηρακλειο, αλλα ειναι ηδη πολυ μακρια απο αγ. νικολαο κ ενδεχομενως η κοπελα να μην εχει οικονομικη ευχερεια...ισως αν τηλεφωνουσατε κ στο συνδεσμο θηλασμου;