Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!επιτελους μετακομισαμε θασσαλονικη,ειμαι εδω και εναμιση μηνα πανω και το θεμα μου ειναι οτι ο αντρας μου δουλευει,εγω ψαχνω αλλα δε βρισκω δουλεια,και ειμαι ολη μερα μεσα με τα μωρα μου και σαν καινουργια εδω δεν ξερω τι να κανω ολη μερα!Παιρνω τα μικρα τα παω βολτες,σε κουνιες,σε μαγαζια αλλα ποσο πια να πας;εν τω μεταξυ δεν εχω και ανθρωπο να πω μια κουβεντα.Δεν το συζητω οτι κινουμαι καλυτερα εδω με τα μικρα μου αποτι στην Αθηνα,αλλα δε ξερω τι αλλο να κανω.Να βρω καποια δραστηριοτητα για τα παιδια,ολα κοστιζουν και τωρα ειμαστε για πασατεμπο στο παρκο της γειτονιας!!Αφηστε δε που ολη μερα σπιτι ή θα μαγειρευω(κακο για μενα,καλο για τον αντρα μου!!)ή τηλεοραση ή κανω δουλειες συνεχως λες και θα με ελεγξει το υγειονομικο!!!Εχετε τιποτα να μου προτεινετε βρε κοριτσια;και για μενα και μαζι με τα μωρα μου;και το οτι δε βρισκω δουλεια και παρεα με στεναχωρει απιστευτα..ευχαριστω πολυ!!!

Διαφημίσεις

γεια σου,και καλωσ ηρθεσ στην πανεμορφη θεσσαλονικη.πεσ μου σε ποιο μεροσ τισ θεσσαλονικησ μενεισ για να σε προτεινο κοντινα μερη να πηγενεισ με τα παιδακια σου:lol:

Καλώς ορίσατε λοιπόν! Σιγά σιγά όλα θα γίνουν, για δουλειά δεν ξέρω αλλά παρέα για καφεδάκι με καμιά γειτόνισσα θα βρείς καλή διάθεση να υπάρχει! Σε ποιά περιοχή είστε?

Καλως ηρθες στην ομορφη Καλαμαρια μας,η αληθεια ειναι ομως οτι δεν εχω κατι να σε προτεινω γιατι κ γω ολη μερα μεσα στο σπιτι με τα παιδια ειμαι.Αντε κανενα παρκο κ καμια βολτα στο πεζοδρομο,οσο το επιτρεπει ακομη ο καιρος.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ poukis η αληθεια ειναι οτι αν και μονη μου,μου αρεσει πολυ εδω!!Και απο οτι βλεπω τα παιδια μας εχουν την ιδια ηλικια περιπου!

Αχ ωραία!! Κερνάω καφέ!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσια!εγω ειμαι καλαμαρια!δε ξερω και πολλα απο την πολη μονο τα βασικα.

Δες αν υπάρχουν τίποτα προγράμματα του δήμου που θα μπορούσες να παρακολουθήσεις εσύ ή και τα παιδιά. Όλο και κάτι υπάρχει συνήθως.