Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΙΚΑ??? ΤΕΛΟΣ!!!!

Recommended Posts

δεν ξερω αν το προσεξατε...

ή αν ειμαι μοναδικη περιπτωση...

γιατροι που ηταν συμβεβλημενοι με το ΙΚΑ... ε, δεν ειναι πλεον!!!

ουτε ο οικογενειακος γιατρος που ηταν γραμμενος στο βιβλιαριο μου, ουτε κανεις αλλος!!! τουλαχιστον εδω, νοτιοανατολικη αττικη.. διεκοψαν οι περισσοτεροι τις συμβασεις τους αρχες καλοκαιριου φετος...

η μονη περιπτωση να σε δει παθολογος, και να σου γραψει φαρμακα και εξετασεις ειναι στο κεντρο υγειας της περιοχης σου... εγω βρηκα διαθεσιμο ραντεβου 31 οκτωβρη!!!!!!!!!!!!! θα χω ψοφησει μεχρι τοτε!!!!!

οποτε, τι κανεις? πας και πληρωνεις ιδιωτη γιατρο, το 60ρι σου και ησυχαζεις.. λες και εισαι ανασφαλιστος... λες και δεν σου κρατανε σ ολους τους μισθους σου ΑΛΛΟΝ εναν μισθο για συνταξη που δεν θα παρεις ποτε, για ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη που δεν απολαμβανεις ποτε!!!!

θα μου πεις, αμα πεθαινεις τραβα σ ενα νοσοκομειο....

οκ, πιθανον να μην πεθανω (ακομα) απο τον βηχα και την ιγμοριτιδα που με βασανιζει 10 μερες τωρα.. ιωση ειναι...

μ αρεσει που σκεφτομουν τις προαλλες να κανω μια εξεταση αιματος και εναν υπερηχο ανω και κατω κοιλιας για κατι μικρες ενοχλησεις που εχω, αλλα και προληπτικα...

θα παιξω τζοκερ σημερα!!!!! ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ?????????????

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ολα ρημαδι...

ολες οι δομες, ολο το συστημα υποδιαλυση...

αφημενοι, 10 εκατομμυρια ανθρωποι στο ελεος του θεου..

Διαφημίσεις

αν καταλαβα καλά... στις περιοχες αυτές δεν υπαρχει υποκατάστημα του ικα και πηγαίνετε σε ιδιωτες συμβεβλημενους γιατρούς?

μεχρι προσφατα υπηρχε το κεντρο υγειας στο λαυριο... αλλα ταυτοχρονα, υπηρχαν και συμβεβλημενοι γιατροι... σχεδον σε ολες τις περιοχες..... εκοψαν τις συμβασεις οι γιατροι του ΙΚΑ, εμεινε μονο το κεντρο υγειας ΛΑΥΡΙΟΥ.... και επηξε στον κοσμο!!!!!!!!!!!! προφανως απειρος κοσμος, εξ ου και παιρνεις ραντεβου μετα απο ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ!!

Διαφημίσεις

Στο ικα πειραια ραντεβού για οφθαλμίατρο/ενδοκρινολόγο/γυναικολόγο βρίσκεις μετά από δυο μήνες, οποτε μάλλον τυχερη μπορείς να αισθανεσαι με ΜΟΝΟ ενα μήνα αναμονή! :)& εμοτικον που τραβαει τα μαλλιά του!

Oταν ήμουν έγκυος στον πρωτο μου παιδάκι, στο ικα της περιοχής μου έκαναν μαθηματα ανωδυνου τοκετού και ερχοταν και μια κοπελα από τα Καλύβια! Ταξιδι ολοκληρο εκανε δυο φορές την εβδομάδα!

Φαντάζομαι ότι θα μπορούσες να πας σε όποιο υποκατάστημα ικα θελεις στην αττική... αλλά μάλλον για σενα θα ειναι ταξίδι... και τα ραντεβού πάλι αργοπορούν πολύ.

Ετσι για την ιστορία, την προηγούμενη εβδομαδα επεσε η μητερα μου, ποναγε στο ποδι και στο στερνο και την ετρεχα στο νοσοκομειο. Την ειδε χειρούργος/ορθοπεδικός/καρδιολόγος/νευροχειρούργος/νεφρολόγος, της εκαναν ακτινογραφίες/καρδιογράφημα/εξετασεις αίματος, κάναμε εισαγωγή στη βραχεια νοσηλεία και στο τελος την κρατησαν για δυο ωρες αιμοκάθαρση (ειναι νεφροπαθής). Ολες τις ειδικότητες περάσαμε, μονο γυναικολόγος δεν την είδε (και αφού δε βρήκαν σπασιμο ειπαν να της κανουν έστω αιμοκάθαρση βρε παιδάκι μου, να μη φύγει η γυναίκα παραπονεμένη!) Μήπως λοιπον ειναι πιο καλή ιδέα να πας σε ενα νοσοκομείο για ενα γενικό τσεκ απ? :) Θα κοστίσει 5 ευρώ το εισητήριο και θα δωσεις και κατιτις σε εναν τραυματιοφορέα να σε κυκλοφορεί με ενα καροτσάκι, γιατί δυστυχώς αλλιώς δε βγάζεις άκρη, εκτός αν θες να διανυκτερεύσεις κιόλας...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

το σκεφτηκα για το νοσοκομειο...

αλλα 1ον) ντρεπομαι να απασχολω γιατρους για κατι που δεν ειναι τοσο σοβαρο

και 2ον) δεν εχω πολυτελεια χρονου, καθοτι εχω το παιδι.... στον γιατρο οταν παω συνηθως παιρνω και την μικρη μαζι, στο νοσοκομειο τι θα την κανω?

αλλα τρελαινομαι, βγαινω απο τα ρουχα μου!!! θελω να δω εναν γιατρο!!! τον εχω ηδη πληρωμενο!!! καθε μηνα, πληρωνω γιατρους!!!! υποχρεωτικα, θελω δεν θελω!!!!!!

δεν φταινε οι γιατροι, με τον πρωην οικογενειακο μας γιατρο που μιλησα, μου ειπε οτι ηταν απληρωτος απο το ΙΚΑ παρα πολυ καιρο.. τι να κανουν κι αυτοι..

που πανε ολα τα λεφτα που δινουμε υπερ των ασφαλιστων ταμειων?????????????? πραγματικα, ποσο μεγαλη ειναι πια αυτη η τρυπα του χρεους????????????????

Τραγικό αυτό που περιγράφεις! Όπως τα βλέπω, δεν έχεις άλλη επιλογή, ή νοσοκομείο ή....νοσοκομείο. Δούλευα σε νοσοκομείο, μεγάλο, των Αθηνών, πριν από κάμποσα χρόνια: η πλειοψηφία των ασθενών ή των ατόμων που προσέρχονταν για εξέταση, ήταν ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, που υποτίθεται ότι έχουν δικές τους δομές. Αλλά, ήδη, από τότε, από το 2004, αναγκάζονταν να κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο, για τα πιο απλά πράγματα, για να εξυπηρετηθούν.

Άσε ένα απόγευμα το παιδί στον άντρα σου και πήγαινε σε όποιο εφημερεύει και δεν είναι υπερβολικά μακριά σου (καλά, όλα είναι μακριά από τα Καλύβια, τι να λέμε τώρα), να σε δουν. Περαστικά κοπέλα μου! Δίκαιη η αγανάκτησή σου!

Διαφημίσεις

fistikaki το Κέντρο Υγείας στα Καλύβια δεν σε εξυπηρετεί;

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ενα υπερσυγχρονο κεντρο υγειας, μια καταπληκτικη ιατρικη μοναδα, κανονικο νοσοκομειο, πληρως εξοπλισμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θυμαμαι ειχε ερθει ο αβραμοπουλος να το εγκαινιασει, ειχαν κλεισει δρομοι, καναλια, τηλεορασεις, προβολες, πςςςςςςςςςςςςςςςςςς ΧΛΙΔΑ!!!!!!!!!!!

ενα κεντρο υγειας, για το οποιο ξοδευτηκαν ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.... υπολειτουργει ασφαλως..

ελαχιστες ειδικοτητες.. γιατρος με ραντεβου, και ΑΝ εισαι τυχερος και βρεις..

ΔΕΝ συνταγολογουν, ΔΕΝ κανουν εξετασεις, ΔΕΝ γραφουν εξετασεις, ΔΕΝ εχουν καν ελεγκτη.... σχεδον αδειο απο προσωπικο, ενα κτηριο φαντασμα....

να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ενα υπερσυγχρονο κεντρο υγειας, μια καταπληκτικη ιατρικη μοναδα, κανονικο νοσοκομειο, πληρως εξοπλισμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θυμαμαι ειχε ερθει ο αβραμοπουλος να το εγκαινιασει, ειχαν κλεισει δρομοι, καναλια, τηλεορασεις, προβολες, πςςςςςςςςςςςςςςςςςς ΧΛΙΔΑ!!!!!!!!!!!

ενα κεντρο υγειας, για το οποιο ξοδευτηκαν ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.... υπολειτουργει ασφαλως..

ελαχιστες ειδικοτητες.. γιατρος με ραντεβου, και ΑΝ εισαι τυχερος και βρεις..

ΔΕΝ συνταγολογουν, ΔΕΝ κανουν εξετασεις, ΔΕΝ γραφουν εξετασεις, ΔΕΝ εχουν καν ελεγκτη.... σχεδον αδειο απο προσωπικο, ενα κτηριο φαντασμα....

να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο

Sorry fistikaki :oops:

που να ξέρω; μόνο απ' έξω το έχω δει :?

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

φυστικω ασε τις ντροπες και πηγαινε ενα πρωι που η μικρη θα ειναι σχολειο, σε ενα νοσοκομειο.

αν θες παντως, σημερα το απογευμα που θα ειμαι αναβυσσο σε παθολογο, να ρωτησω αν γνωριζει για κανενα γιατρο συμβεβλημενο με ικα στην ευρυτερη περιοχη

Διαφημίσεις

Αχ Fistiki Πολύ σε καταλαβάινω ,εγω πάλι την έχω δεί γιατρος του εαυτόύ μου και είμαι και πιο οικονομική.Οι αμυγδαλές μου τούμπανο γεμάτες πύον ,κομμάρες και ούτε το σάλιο μου δεν μπορώ να καταπίω.Πήγα πρωί πρωί στον φαρμακοποιό της δουλείας μου τον ρώτησα πια αντιβίωση (απο αυτές που μπορώ να πιω)είναι πιο οικονομική και αν κάνει για την πάθηση μου έδωσα 11? και ελπίζω μέχρι αύριο το πρωί να είμαι καλύτερα και να καταφέρω να κοιμηθώ τη νύχτα.Αντέ τώρα να έτρεχα στο Ικα να τσακωνόμουν με όλα τα γεροντάκια τα κακόμοιρα που περιμένουν απο τα ξημερώματα εκεί για να μπω σαν έκτακτο στον ωρυλλά να με δεί και να μου γράψει και φαρμακα:twisted::twisted::twisted::twisted:Ονειρο θερινής νυκτός.

αν θες παντως, σημερα το απογευμα που θα ειμαι αναβυσσο σε παθολογο, να ρωτησω αν γνωριζει για κανενα γιατρο συμβεβλημενο με ικα στην ευρυτερη περιοχη

μην κανεις τον κοπο, χτες αναβυσσο ημουν... πηγα σε ολους τους γιατρους.. τελικα εκλεισα ιδιωτικα... δεν υπαρχει συμβεβλημενος με ΙΚΑ -πλεον-

Αχ Fistiki Πολύ σε καταλαβάινω ,εγω πάλι την έχω δεί γιατρος του εαυτόύ μου και είμαι και πιο οικονομική.Οι αμυγδαλές μου τούμπανο γεμάτες πύον ,κομμάρες και ούτε το σάλιο μου δεν μπορώ να καταπίω.

μια χαρα!! μη νομιζεις ολοι ετσι κανουμε!!!

αλλα τουλαχιστον, μην μας κανουν κρατησεις!!!!

βρηκα κορωπι γιατρο που εξεταζει αλλα δεν συνταγολογει, ουτε γραφει εξετασεις....

και αλλον στη φωκαια, που πληρωνεις την επισκεψη, αλλα γραφει φαρμακα και εξετασεις...

ΕΞΑΛΛΟ ΕΜΟΤΙΚΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΦΛΟΓΕΣ ΑΠΟ Τ ΑΥΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

βρηκα κορωπι γιατρο που εξεταζει αλλα δεν συνταγολογει, ουτε γραφει εξετασεις....

και αλλον στη φωκαια, που πληρωνεις την επισκεψη, αλλα γραφει φαρμακα και εξετασεις...

ΕΞΑΛΛΟ ΕΜΟΤΙΚΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΦΛΟΓΕΣ ΑΠΟ Τ ΑΥΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν υπάρχει αυτό έτσι; :shock::shock::shock::shock:

2011 εντός Αττικής; :shock::shock::shock::shock:

Να πάμε σε καμμία τριτοκοσμική χώρα, τουλάχιστον εκεί έχει γιατρούς (χωρίς σύνορα)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Πάρε ρε στο 185 και κλείσε ραντεβού στο πλησιέστερο... Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα... δεν μπορεί να μην υπάρχει κανένα ραντεβού

Εγώ πάντως που έχω ΙΚΑ στην περιοχή μου εξυπηρετήθηκα για άλλη μια φορά από του Παγκρατίου μιας και στο δικό μας οι γιατροί είναι %)&^&$%^Τ%ΤΠ#%^@

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Πάρε ρε στο 185 και κλείσε ραντεβού στο πλησιέστερο... Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα... δεν μπορεί να μην υπάρχει κανένα ραντεβού

184

πηρα...

ολα τα κοντινα μου, δινουν παθολογο τελος οκτωβρη/αρχες νοεμβρη

μπράβο stavic :) ή / και πνευμονολόγο ;)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!