Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σαράκι

Recommended Posts

Καλημέρα σας και καλό μήνα,

έχει κανείς καμιά καλή ιδέα για το πως μπορώ να εξοντώσω το ενοχλητικό σαράκι που μου τρώει τη τραπεζαρία;

Διαφημίσεις

καλημερα, καλο μήνα..

μια λυση ειναι, με μια συριγγα να ρίξεις οινοπνευμα στις τρυπουλες που εχει δημιουργησει και μετα με μια κολλα ή μια αλοιφη για επιπλα που υπαρχει στο εμποριο να κλεισεις τις τρυπες ουτως ωστε να "σκασει" και να μην μπορει να βγει. :wink:

μια αλλη καλη λυση ειναι να πεταξεις την τραπεζαρια πριν σου φαει ολο το σπιτι,ειναι πολυ δυσκολο να το εξοντωσεις μονη σου ισως καλυτερα θα ηταν να κανεις απολυμανση -απεντομωση κ να μεινει το σπιτι κλειστο για 2μερες.ερχονται κ σου κανουν σε ολα τα επιπλα ωστε να μην μεταφερθει κ αλλου το σαρακι,μπορει να σου φαει τα παντα

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να έρθει να το πάρει ένας ειδικός και να σου το φτιάξει. Αυτοί το βάζουν σε ειδικούς αεροστεγείς χώρους, με φάρμακο. Εναλλακτικά, όταν θα λείψετε για διακοπές μπορεί να έρθει να το κάνει στο σπίτι, αλλά μετά πρέπει να λείψετε για κάποιες μέρες. Πάντως κάνε κάτι γιατί είναι πολύ επικίνδυνο για τα άλλα έπιπλα.

Διαφημίσεις

καλημερα, καλο μήνα..

μια λυση ειναι, με μια συριγγα να ρίξεις οινοπνευμα στις τρυπουλες που εχει δημιουργησει και μετα με μια κολλα ή μια αλοιφη για επιπλα που υπαρχει στο εμποριο να κλεισεις τις τρυπες ουτως ωστε να "σκασει" και να μην μπορει να βγει. :wink:

Καλησπέρα! Εγω εχω ακούσει το ίδιο αλλά με πετρέλαιο...

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ , ρώτησα σε μαραγκό και μου είπε για ένα πολύ ισχυρό δηλητήριο αλλά έπρεπε η τραπεζαρία να βγεί από το σπίτι . Δεν κάνει να το εισπνεύσει κανείς . Κάποια στιγμή που έλειπαν όλοι από το σπίτι ψέκασα στο σημείο με αεροζολ φυσικά μετά το καθάρισα για να μην πιάσουν τα παιδιά . Έχω καιρό να το ακούσω, μάλλον χόρτασε

YVnYp3.png

IcqGp3.png

• 2 years later...