Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ναντια

Recommended Posts

Διαβασα αυτην την αναρτηση στο site που σας παραθετω. Προκειται για την αυτοκτονια μιας 39χρονης μητερας ενος μικρου αγοριου,λογω χρεων, καθως αντιμετωπιζε πλεον την πορτα της φυλακης. Το γραφει μια φιλη της, οπως καταλαβαινω.

Την κοπελλα δεν την ηξερα ομως το διαβασα και καταστεναχωρεθηκα. Και μονο γι' αυτους τους ανθρωπους και για αλλους που κινδυνευουν παρομοιως, πρεπει να ξεσηκωθουμε και να ξεσκονισουμε τον τοπο...

http://olympia.gr/2011/09/27/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf-%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf/

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

αχ παναγια μου.. ΓΙΑΤΙ???????

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Τί να πω, μου έχει σηκωθεί η τρίχα σε όλο μου το σώμα... :-(

Φαίνεται ότι θα πρέπει να πονέσουμε και να ματώσουμε πολύ για προετοιμαστούμε για την επανάσταση...

Δεν ξέρω αν η παραπάνω ιστορία είναι αληθινή, μου έχει διηγηθεί όμως ένας δικαστικός επιμελητής πως φέτος το Μάιο ήταν σε αστυνομικό τμήμα των βορείων προαστείων, χτυπάει το τηλέφωνο του διευθυντή και του ανέφεραν μια αυτοκτονία, ο διευθυντής του είπε ότι ήταν η 21η αυτοκτονία επιχειρηματία στο τμήμα του, από την αρχή της χρονιάς.

Κατά τα άλλα τα μέτρα ανάπτυξης της χώρας είναι το αυτόφωρο για τη μη πληρωμή φόρων...

βουρκωσα παλι..πολυ κριμα....ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα της κ να την προσεχει....δεν εχω λογια....:-(:sad::-(:sad:

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Διαφημίσεις

Εμεις στην πολη μας, ειχαμε αυτοκτονιες που δεν τις παιρναμε και ειδηση βεβαια...Απο που το ξερω; Μας εκλεψαν μεσα απο το αυτοκινητο και ο συζυγος πηγε στην αστυνομια για τα περαιτερω και επειδη λογω δουλειας εχει σχεση με την αστυνομια,ακουσε για μια αυτοκτονια που θα εκαναν ερευνα εκεινη την ωρα και του ειπαν οτι καθε εβδομαδα εχουν περιστατικα, οι ανθρωποι πεφτουν απο μπαλκονια...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Και στην δικια μου πολη,πριν κατι μερες αυτοκτονησε καποιος.

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

εδω τη δοση της καρτας καθυστερεις τρεις μερες και σε παιρνουν τοσες φορες τηλεφωνο που παθαινεις κριση ,οχι να χρωστας και μεγαλα ποσα...

ο,τι χειροτερο μπορει να συμβει ,μετα απο θανατους και αρρωστιες μακρια απο μας!το παιδακι τι θα απογινει αραγε...:(καημενακι...