Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θηλασμος και αιμα στη θηλη

Recommended Posts

Καλησπερα!

θηλαζω τη μικρη μου εδω και 11 μηνες! χτες το βραδυ καθως θηλαζε για να κοιμηθει μολις αφησε το στηθος ειδα τη θηλη μου με αιμα και το στομα της γεματο αιματα!τρομοκρατηθηκα ,προσπαθησα να τη ξυπνησω να της δωσω λιγο νερακι αλλα δεν ξυπνουσε.το πρωι που θηλασε και παλι απο το ιδιο στηθος δεν εβγαλε αιμα.η μικρη ειναι μια χαρα δεν δειχνει δηλαδη να εχει κατι.βεβαια τα κακακια της ειχαν οσμη αιματος και ηταν σκουρα.τωρ απου θηλασε για μεσημερι εβγαλε παλι αιμα το στηθος μουκαι δυστυχως ηπιε παλι ..:(:(

φοβαμαι παρα πολυ μην παθει τιποτα..

γιατι αραγε συνεβη αυτο και εβγαλε αιμα το στηθος μου???

την μεγαλη μου κορη που τη θηλασα 16 μηνες δεν αντιμετωπισα αντιστοιχο προβλημα.

θα παθει κατι το κοριτσακι μου??εχει συμβει και σε σας κατι τετοιο?πως το αντιμετωπισατε?

9Uzhp3.png GHqEp3.png

Διαφημίσεις

Είσαι σίγουρη ότι το αίμα ήταν από το στήθος σου και όχι από το στόμα του παιδιού; Νιώθεις καθόλου πόνο; Βλέπεις εξωτερικά κάποια πληγή στο στήθος; Μήπως το μωρό θηλάζει πολύ δυνατά/άγαρμπα λόγω οδοντοφυΐας;

Γενικά, δεν είναι επικίνδυνο να πιεί λίγο αίμα (συμβαίνει συχνά στα νεογέννητα με τις πληγωμένες θηλές), ακόμη και το γάλα που πίνουμε από τις αγελάδες επιτρέπεται δια νόμου να έχει μέχρι κάποια ποσότητα αίματος (το πίνουμε εν αγνοία μας)!

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

amareto ευχαριστω για τα καθυχαστικα λογια!

απο το στηθος μου ηταν..βγαζει 4 δοντια και ειναι λιγο αποτομη με το στηθος μου,δυστυχως.ναι με ποναει παρα πολυ κατα τη διαρκεια του θηλασμου αλλα και μετα.ειναι στο κεντρο της θηλης ενα μικρο σημαδακι απο οπου εβγαινε το αιμα.το επομενο βραδυ ξαναβγηκε αιμα αλλα ευτυχως το προλαβα νωρις γιατι το κοιτουσα συνεχως.πλεον δειχνει σαν να ''εκλεισε'' η πληγη εκει.

αυτο που με φοβηξε ηταν το αιμα που ηπιε..το εκανα λιγο βαμπιρακι το κοριτσακι μου..:(

9Uzhp3.png GHqEp3.png