Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εγκληματικοτητα,τι αλλο θα ακουσουμε!

Recommended Posts

εβλεπα, τωρα το πρωι, σκαι την τσαμπανιδου ετσι στα πεταχτα,,,καποια στιγμγη περασαν στο αστυνομικο δελτιο και ακουσα τις εξης συνταραχτηκες ειδησεις

η πρωτη αφορουσε τρεις ληστες με καλασνικοφ που μπαινουν σε σπιτια με ευκολια, λιγοτερο αλλα και περισσοτερο ασφαλισμενα,,και χθες μπηκαν γλυφαδα στο σπιτι ενος ζευγαριου με διδυμα 2 ετων τους ληστεψαν και βιασαν την γυναικα

με επιασε ταραχη θλιψη κλαμα για το κακο που βρηκε τους ανθρωπους για το κακο που μας εχει βρει ολους στους υπεροχους καιρους οπου ζουμε

κανω να συνελθω κι ακουω αλλη φρικτη ειδηση,,βρεθηκε λεει το ζευγαρι ηλικιωμενων που ειχε χαθει κατι τετοιο,,,,βιασαν και τους δυο καποιος η καποιοι,,, ο αντρας αντιμετωπιζει λεει διαφορα προβληματα υγειας σοκ κλπ

τι γινεται ρε παιδια? οχι οχι οχι οχι

φτανει! να βγουμε στο δρομο με τα ματσουκια,,,ποιοι ειναι καταρχην οι ηθικοι αυτουργοι ωστε μια κοινωνια να υποφερει ετσι? ποιοι? να κρεμαστουν στο συνταγμα κι επειτα ποιοι ειναι οι φυσικοι αυτουργοι? να τους κοψουν το λαρυγγι

ολα αυτα τα κυκλωματα μαστρωπων οπλων εγκληματιων ληστων βιαστων,,πως να εξαρθρωθουν? ειμαστε υπο καταρρευση σε ολα τα επιπεδα

τι να κανουμε? να παρουμε το νομο στα χερια μας? πως να προστατευτουμε απο τον εγκληματια τον τρελλο τα κυκλωματα τους νταβαντζηδες απο τους πολιτικους? πως?

Διαφημίσεις

Είναι τρομαχτικό....

Εμάς μπήκαν στο σπίτι πριν 3 εβδομάδες ενώ κοιμόμασταν. Δεν μας πείραξαν αλλά ήταν ένα σοκ. Και τώρα ακούω να γίνονται και τέτοια.

Θα ακουστώ γλαφυρή, αλλά μου φαίνεται ότι στο τέλος θα υποκύψω στις πιέσεις του συζύγου να βγάλουμε άδεια οπλοφορίας...

Το θέμα είναι αν σε πιάσουν στον ύπνο τι κάνεις;;;; Τους λες "περιμένετε να οπλίσω;;;"

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Έχουμε συναγερμό. Στο σπίτι που φτιάχνουμε εκτός από συναγερμό, στο ισόγειο θα βάλουμε αλεξίσφαιρα τζάμια. Και εξωτερικές κάμερες. Γιατί το σπίτι είναι λίγο απομονωμένο. Αλλά αν διάβασες αυτοί μπαίνουν με όπλα σε σπίτια "λιγοτερο αλλα και περισσοτερο ασφαλισμενα".

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Είναι τρομαχτικό....

Εμάς μπήκαν στο σπίτι πριν 3 εβδομάδες ενώ κοιμόμασταν. Δεν μας πείραξαν αλλά ήταν ένα σοκ. Και τώρα ακούω να γίνονται και τέτοια.

Θα ακουστώ γλαφυρή, αλλά μου φαίνεται ότι στο τέλος θα υποκύψω στις πιέσεις του συζύγου να βγάλουμε άδεια οπλοφορίας...

Το θέμα είναι αν σε πιάσουν στον ύπνο τι κάνεις;;;; Τους λες "περιμένετε να οπλίσω;;;"

ποτε το καταλαβατε το επομενο πρωι? σας ψεκασαν?

εγω θα ξεκινησω με ενα σκυλο και με συναγερμο,,,τα σκυλια τα λατρευω παντα ειχα θα παρω ενα μεγαλυτερο,,,οχι οτι σε σωζει απλα σε προειδοποιεί

ευχομαι να μην καταληξουμε ολοι με ενα οπλο σαν το αμερικα,,,ειναι φρικτο

Διαφημίσεις

ποτε το καταλαβατε το επομενο πρωι? σας ψεκασαν?

εγω θα ξεκινησω με ενα σκυλο και με συναγερμο,,,τα σκυλια τα λατρευω παντα ειχα θα παρω ενα μεγαλυτερο,,,οχι οτι σε σωζει απλα σε προειδοποιεί

ευχομαι να μην καταληξουμε ολοι με ενα οπλο σαν το αμερικα,,,ειναι φρικτο

Την άλλη μέρα το πρωί κατέβηκε ο άντρας μου στη κουζίνα και βλέπει τη τσάντα μου πεταμένη και παραβιασμένη τη πόρτα της κουζίνας. Έρχεται και μου λεει μπήκαν στο σπίτι.

Ήμουν ήρεμη γιατί κρατούσα το παιδί αγκαλιά και ένιωθα ότι οκ, δεν μου το πείραξαν. Του λέω το αυτοκίνητό μου είναι κάτω; Κοιτάει, έλειπε. Πάει στο υπόγειο πάρκιν το βρίσκει ανοιχτό, έλειπε και το δικό του.

Απολογισμός: 2 αυτοκίνητα, ένα λαπτοπ, μια ψηφιακή, μία κάμερα, το καρότσι της Ηλέκτρας και το πορτοφόλι μου.

Τελικά και τα 2 αυτοκίνητα βρέθηκαν από την αστυνομία (έχουν περιπολικά με ειδικό σύστημα σαρωσης πινακίδων που στην συνέχεια ελέγχονται ηλεκτρονικά).

Το σκυλί είναι πολύ καλή λύση, αλλά πλέον τους πετάνε φαγητό και ή τα δηλητηριάζουν ή τα κοιμίζουν...

Η δικιά μας βλακεία ήταν ότι ειδικά εκείνο το βράδυ για κάποιο λόγο δεν ενεργοοποιήσαμε τον συναγερμό:evil:.

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Την άλλη μέρα το πρωί κατέβηκε ο άντρας μου στη κουζίνα και βλέπει τη τσάντα μου πεταμένη και παραβιασμένη τη πόρτα της κουζίνας. Έρχεται και μου λεει μπήκαν στο σπίτι.

Ήμουν ήρεμη γιατί κρατούσα το παιδί αγκαλιά και ένιωθα ότι οκ, δεν μου το πείραξαν. Του λέω το αυτοκίνητό μου είναι κάτω; Κοιτάει, έλειπε. Πάει στο υπόγειο πάρκιν το βρίσκει ανοιχτό, έλειπε και το δικό του.

Απολογισμός: 2 αυτοκίνητα, ένα λαπτοπ, μια ψηφιακή, μία κάμερα, το καρότσι της Ηλέκτρας και το πορτοφόλι μου.

Τελικά και τα 2 αυτοκίνητα βρέθηκαν από την αστυνομία (έχουν περιπολικά με ειδικό σύστημα σαρωσης πινακίδων που στην συνέχεια ελέγχονται ηλεκτρονικά).

Το σκυλί είναι πολύ καλή λύση, αλλά πλέον τους πετάνε φαγητό και ή τα δηλητηριάζουν ή τα κοιμίζουν...

Η δικιά μας βλακεία ήταν ότι ειδικά εκείνο το βράδυ για κάποιο λόγο δεν ενεργοοποιήσαμε τον συναγερμό:evil:.

αφου ειστε καλα λιγο το κακο,,το σκυλι οσο να ναι το εκπαιδευεις,,ειναι μια επιπλεων βοηθεια, κι οπως μου ειπε φιλος δεν το αφηνεις να κοιμαται εξω το βραδυ αλλα μεσα στο σπιτι να εχει να προστατεψει ελεγξει μικροτερη περιοχη! εχει λιγοτερες πιθανοτητες να του ριξουν κατι μεσα,,,κι αν καποιος παει να μπει γαβγιζει,,,ειναι ενα ειδος συναγερμου,,,εννοειται αν εχουν οπλο του ριχνουν,,,αλλα κατι θα ακουσεις

αφου ειστε καλα λιγο το κακο,

Ω βέβαια!!!! Αλλά σου αφήνει μια αίσθηση... Ότι είσαι ευάλωτος.. . Για την αξιοπρέπειά σου...

,το σκυλι οσο να ναι το εκπαιδευεις,,ειναι μια επιπλεων βοηθεια, κι οπως μου ειπε φιλος δεν το αφηνεις να κοιμαται εξω το βραδυ αλλα μεσα στο σπιτι να εχει να προστατεψει ελεγξει μικροτερη περιοχη! εχει λιγοτερες πιθανοτητες να του ριξουν κατι μεσα,,,κι αν καποιος παει να μπει γαβγιζει,,,ειναι ενα ειδος συναγερμου,,,εννοειται αν εχουν οπλο του ριχνουν,,,αλλα κατι θα ακουσεις

Αυτό το έχω ακούσει και για ένα τυφλό σκυλάκι σε διαμέρισμα. μπήκαν και αυτό άρχισε τα γαυγίσματα οπότε πήραν δρόμο....

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Εγώ "πνίγομαι" στην κυριολεξία από το άδικο αυτό που μας μαστίζει. Ολοι οι χοντρο-διεφθαρμένοι εγκληματίες & προδότες θρέφουν τα μιαρά τους οπίσθια από το υστέρημα το δικό μας.

Επικρατεί παραλογισμός σε όλο το Έθνος. Εχεις; δίνεις. Δεν έχεις; δανείσου να δώσεις. Δεν σε δανείζουν; θα τιμωρηθείς.

Και αντε και το τρως αυτό. Εχθές είχαμε επεισόδια με τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα;; Καλά, αυτοί οι ματατζήδες δεν σήκωσαν πανώ στον Λυκαβητό;;; Κι ο κόσμος δεν παλεύει ΚΑΙ για αυτούς;;;; Τι φυλή είναι αυτοί; τι τους τάζουν; αδυνατώ να καταλάβω.

Θα γραφεί αυτή η περίοδος ως "μαύρη περίοδος τυραννίας" στις σελίδες της Ιστορίας..

Εγώ "πνίγομαι" στην κυριολεξία από το άδικο αυτό που μας μαστίζει. Ολοι οι χοντρο-διεφθαρμένοι εγκληματίες & προδότες θρέφουν τα μιαρά τους οπίσθια από το υστέρημα το δικό μας.

Επικρατεί παραλογισμός σε όλο το Έθνος. Εχεις; δίνεις. Δεν έχεις; δανείσου να δώσεις. Δεν σε δανείζουν; θα τιμωρηθείς.

Και αντε και το τρως αυτό. Εχθές είχαμε επεισόδια με τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα;; Καλά, αυτοί οι ματατζήδες δεν σήκωσαν πανώ στον Λυκαβητό;;; Κι ο κόσμος δεν παλεύει ΚΑΙ για αυτούς;;;; Τι φυλή είναι αυτοί; τι τους τάζουν; αδυνατώ να καταλάβω.

Θα γραφεί αυτή η περίοδος ως "μαύρη περίοδος τυραννίας" στις σελίδες της Ιστορίας..

Σχετικό, δεν λέω....

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Διαφημίσεις

πολεμο ζουμε παιδια!

Φαίνεται σαν άσχετο αυτό που έγραψα μα δεν είναι. Γιατί από αυτή την εξαθλίωση ξεκινούν όλα και γιατί δεν φοβάται κανείς τίποτα, εφόσον οι νόμοι έχουν καταπατηθεί από τους πάντες.

Τέλος αστυνόμευση υπάρχει μόνον τριγύρω απ΄τους χοντροδιεφθαρμένους που αναφέρω παραπάνω. για εμάς τους πολίτες υπάρχουν μόνον δυνάμεις καταστολής.

συμφωνω απολυτα..

Φαίνεται σαν άσχετο αυτό που έγραψα μα δεν είναι. Γιατί από αυτή την εξαθλίωση ξεκινούν όλα και γιατί δεν φοβάται κανείς τίποτα, εφόσον οι νόμοι έχουν καταπατηθεί από τους πάντες.

Τέλος αστυνόμευση υπάρχει μόνον τριγύρω απ΄τους χοντροδιεφθαρμένους που αναφέρω παραπάνω. για εμάς τους πολίτες υπάρχουν μόνον δυνάμεις καταστολής.

Α καλά 'σαι. Στη γειτονιά μας (Ευξεινος Πόντος) έχει αναλάβει περιπολίες ο σύλλογος, με συνδρομή βέβαια, γιατί το προσωπικό του ΑΤ Αγ Στεφάνου

δεν επαρκεί...

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

ποσο δικιο εχεις γμτ..............

Διαφημίσεις

Πάλι στους αστυνομικούς το γυρίσαμε?

¨οχι αυτό πως σου ήρθε;;;;

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Και τι να κάνουμε δηλαδή; Είπε για τα ματ. Σόου γουάτ. Τα φόρεσαν μαύρα; Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό το σχόλιο...

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

δεν ειναι το θεμα οι αστυνομικοι, ειναι η προστασια των εγκληματιων πολιτικων (αμφιβαλλει κανεις οτι εγκληματουν αυτη τη στιγμη;;; ) και η καταστολη των διαφωνουντων...εκτος κ αν πιστευετε ακομη οτι οσοι διαφωνουν λεγονται γνωστοι αγνωστοι, κυκλοφορουν με μολοτοφ κ μαυρες κουκουλες....τοτε σιγουρα το κοριτσακι που χτυπησαν προχτες στο συνταγμα εχει βγει απο νωρις στο ..κουρμπετι...μολις 8 χρονων.

οποτε ΝΑΙ εχουν σχεση ολα αυτα και πολλα πολλα ακομη.

α κ σε σχεση με τους αστυνομικους τους ιδιους....προσωπικα χαιρετιζω καθε κινηση οπως η προχτεσινη στον λυκαβηττο. γιατι εγινε απο εργαζομενους που διαφωνουν.

τελος, σε μια χωρα που κυριαρχει η ανομια, εχει επισης κυριαρχη θεση ο φοβος και η βια απο καθε πλευρα, δυστυχως....αυτο εννοει η xena, ετσι οπως το αντιλαμβανομαι.

δεν ειναι το θεμα οι αστυνομικοι, ειναι η προστασια των εγκληματιων πολιτικων (αμφιβαλλει κανεις οτι εγκληματουν αυτη τη στιγμη;;; ) και η καταστολη των διαφωνουντων...εκτος κ αν πιστευετε ακομη οτι οσοι διαφωνουν λεγονται γνωστοι αγνωστοι, κυκλοφορουν με μολοτοφ κ μαυρες κουκουλες....τοτε σιγουρα το κοριτσακι που χτυπησαν προχτες στο συνταγμα εχει βγει απο νωρις στο ..κουρμπετι...μολις 8 χρονων.

οποτε ΝΑΙ εχουν σχεση ολα αυτα και πολλα πολλα ακομη.

α κ σε σχεση με τους αστυνομικους τους ιδιους....προσωπικα χαιρετιζω καθε κινηση οπως η προχτεσινη στον λυκαβηττο. γιατι εγινε απο εργαζομενους που διαφωνουν.

τελος, σε μια χωρα που κυριαρχει η ανομια, εχει επισης κυριαρχη θεση ο φοβος και η βια απο καθε πλευρα, δυστυχως....αυτο εννοει η xena, ετσι οπως το αντιλαμβανομαι.

ακριβως αυτο η ανομια ειναι το θεμα,,

τι εγινε με το κοριτσακι που λες των 8 ετων?

Γιατί έχω κουραστεί σε αυτό το φόρουμ να ξεκινάμε ένα θέμα μιλώντας για την Κρήτη και να καταλήγουμε να μιλάμε για το Σουφλί...

εχει σχεση και μαλιστα αμεση. η δουλεια της αστυνομιας ειναι να προστατευει τους πολιτες απο κλεφτες βιαστες εγκληματιες, κι οχι να δερνει διαδηλωτες και να συλαμβανει οποιον πεταει αυγα στους πολιτικους ουτε να τους εχουν να τους φυλανε αποκλειστικα οι πολιτικοι και οι υπολοιποι λεφταδες.

και δυστυχως οι αστυνομικοι δεν μπορουν να δρασουν αυτοβουλως κανουν οτι τους λεει το υπουργειο.

Γιατί έχω κουραστεί σε αυτό το φόρουμ να ξεκινάμε ένα θέμα μιλώντας για την Κρήτη και να καταλήγουμε να μιλάμε για το Σουφλί...

Ε τότε πήγαινε σε κάποιο άλλο forum, όπου δεν συμβαίνει αυτό.