Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φύλαξη νήπιου μετά το νηπιαγ. σε παιδ.σταθμό

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

Ο μικρός μου φέτος είναι στο νηπιαγωγείο, αλλά επειδή δεν προλαβαίνω ούτε 12:30 ούτε 15:45 να τον παραλαμβάνω, επέλεξα να πηγαίνουν από τον παιδικό σταθμό (ιδιωτικό) - που πήγαινε από 3 μηνών – να τον παίρνουν και να μένει εκεί μέχρι της 16:30 όπου και τελειώνω την δουλεία μου.

Ακόμη επειδή δεν έχω καμία βοήθεια, είναι ένας μέρος που θα πηγαίνει και όταν θα έχει απεργίες , στο κλείσιμο των σχολείων για τα Χριστούγεννα/Πάσχα και τους μήνες Ιούνιο/Ιούλιο.

Να διευκρινίσω ότι στον ίδιο παιδικό στέλνω και την κόρη μου και πληρώνω κανονικά, αφού δεν περάσαμε μέσο του ΕΕΤΑΑ. (300? μήνα)

Τώρα πια είναι η ερώτηση μου ?

Πόσα λεφτά θα προτείνατε εσείς ως λογικό ποσό, για τις 4 ώρες καθημερινός – μόνο τρώει εκεί, όλα είναι δικά μας, ούτε μια φέτα ψωμί δεν προσφέρουν.

Θέμα εμπιστοσύνης, δεν υπάρχει, είναι οκ…. Άλλα με την οικονομική κρίση που υπάρχει, έχουμε θέμα……

Ευχαριστώ, & συγνώμη αν έγραψα πολλά.

Διαφημίσεις

κανονικά δεν θα έπρεπε να σου ζητήσουν τίποτα, αφού τον πηγαινες από μικρό, πας τώρα και την κόρη σου! έχουν "πάρει" αρκετά χρήματα μέχρι τώρα!! Αν εσύ θέλεις να είσαι ήσυχη και με καθαρή συνείδηση, θα σου έλεγα 50 ευρώ επιπλέον

ουσιαστικα ειναι μια αμοιβη για το σχολικο και το προσωπο που θα τον παραλαμβανει απο το σχολειο του.αν το δεις ετσι ειναι περισσοτερο απο 50 ευρω σιγουρα!

ουσιαστικα ειναι μια αμοιβη για το σχολικο και το προσωπο που θα τον παραλαμβανει απο το σχολειο του.αν το δεις ετσι ειναι περισσοτερο απο 50 ευρω σιγουρα!

Απλά τον παραλαμβάνει! τι είναι αυτό που θα κάνει και θα πρέπει να πληρωθεί έξτρα;;;; τους βγάζει από κάποιο πρόγραμμα;; παίρνει το παιδάκι και τον βάζει μέσα στο σχολικό, μετά το κατεβάζει από το σχολικό και τον αφήνει μέσα στο σταθμό!! σιγά τα ωα!

Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω. Είναι το λεωφορείο, η φύλαξη κτλ , αλλά όχι και 150? που μου ζητάνε.....

Ισως, δεν καταλάβες agapoulini , το παιδί παραμένει στον παιδικό για κάποιες ώρες

Διαφημίσεις

Απλά τον παραλαμβάνει! τι είναι αυτό που θα κάνει και θα πρέπει να πληρωθεί έξτρα;;;; τους βγάζει από κάποιο πρόγραμμα;; παίρνει το παιδάκι και τον βάζει μέσα στο σχολικό, μετά το κατεβάζει από το σχολικό και τον αφήνει μέσα στο σταθμό!! σιγά τα ωα!

αν τον παραλαμβανει εκτος των δρομολογιων που ειναι προγραμματισμενα (και ως προς τις ωρες και ως προς τη διαδρομη), τοτε ναι θεωρω οτι θα πρεπει να πληρωθει εξτρα. και οχι σιγα τα ωα!

αν τον παραλαμβανει εκτος των δρομολογιων που ειναι προγραμματισμενα (και ως προς τις ωρες και ως προς τη διαδρομη), τοτε ναι θεωρω οτι θα πρεπει να πληρωθει εξτρα. και οχι σιγα τα ωα!

τα 150 που ζηταει ειναι παρα μα παρα πολλά χρηματα!!!

Εφόσον το παιδί θα κάθεται 4 ώρες (δηλαδή περίπου τις μισές από τα υπόλοιπα) μου φαίνονται λογικά τα 150(αφού για την κόρη δίνετε 300)... Εσείς βέβαια να το παζαρέψετε όσο σας παίρνει...

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Εγω εδω δινω 285 ευρω το μηνα για 3 τριωρα την εβδομαδα χωρις μεταφορα. Με αυτο ως κριτηριο τα 150 μου φαινονται λογικη αναλογια. Νομιζω οτι και μια κοπελα να εβρισκες να τον παιρνει απο το σχολειο και να περιμενει μεχρι να γυρισεις θα εδινες πιο πολλα.

Οταν προκειτε για την ασφαλεια του παιδιου σου σιγα τα ωα δεν υφισταται , οι υπηρεσιες πληρωνονται κακα τα ψεμματα . Διαφωνω με τις κοπελες που λενε οτι δεν πρεπει να πληρωθουνε γιατι παει και η κορη της κοπελας εκει , ε και ? το σχολικο δεν θα κανει δρομολογιο ? η συνοδος δεν θα παραλαβει το παιδι με ασφαλεια ? στον παιδικο σταθμο δεν θα παραμεινει για καποιες ωρες ? δεν θα φαει ? δεν θα ασχοληθει καποια δασκαλα μαζι του ? 150 ευρω μου ακουγονται μια χαρα και ισως λιγα για τα δεδομενα των ιδιωτικων σχολειων και παιδικων σταθμων .

QRyOp2.png

• 2 weeks later...

Εμας για φύλαξη μέχρι τις 5.30 σε Ιδ. Σχολείο (προνηπιο) μας ζήτησαν 40 ευρώ επιπλέον. Νομίζω οτι και στα μεγαλύτερα παιδιά του Δημοτικού έχει κάτι αντίστοιχο όπου τα βάζουν να κάνουν τα μαθήματα τις επόμενης μέρας και το παιδί έρχεται διαβασμένο .

Λεωφορείο για παράδοση στο σπίτι δεν είχαμε επιλέξει αλλά ήταν 100 το μήνα για παραλαβή παράδοση ή 50 μόνο για παράδοση το μεσημέρι. Φέτος , δεν δώσαμε για φύλαξη αλλα μόνο τα 50 για να τον παραδίδουν στην γιαγιά μιας και ήταν διαθέσιμη.

το 150 ειναι λογικο για αυτους. πες οτι τα παιδια (πχ η κορη σου που δινεις 300 ευρω) μενουν εκει ενα 8ωρο, αρα εσυ που θα τον αφηνεις 4ωρο πληρωνεις τα μισα συν του οτι το πηγαινοφερνουν. κι εγω κατω απο 100 δε θα το υπολογιζα με τιποτα... αλλο βεβαια αν εχεις κι αλλο παιδι εκει κλπ κλπ...αντε απο τα 150 να σου κοψουν το 50αρικο. εσυ δηλ κανονισες και σου ειπανε τα χρηματα μετα???

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

• 1 month later...

Μη ξεχνάς Αγαπουλίνη οτι οι περισσότεροι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί ΜΟΝΟ για την μεταφορά του παιδιού παίρνουν 50 ευρώ τον μήνα!Τόσα δίνω και εγώ.....

Η δική μου άποψη MY BABY είναι οτι πρέπει να δώσεις το ποσό που αντιστοιχεί στις ώρες που μένει ο μεγάλος σου, με βάση αυτά που πληρώνεις για την μικρή σου.Τα 150 ευρώ μου φαίνονται μία λογική τιμή...

Διαφημίσεις