Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πολλά αέρια και αναστάτωση...

Recommended Posts

Γειά χαρά....

Εδώ και 3 βδομάδες η μικρή μας δεν θηλάζει αποκλειστικά. Θηλάζει και παίρνει και περίπου 300ml καθημερινά συμπλήρωμα.

Αρχίσαμε με το nutriben το απλό και όλα έδειχναν οκ μέχρι πριν 5 ημέρες όπου άρχισε να έχει αέρια (ειδικά το βράδυ που κατά κανόνα πίνει και το πιο πολύ από τα 300ml , ~90-120). Εχοντας αέρια βέβαια δυσανασχετούσε και δεν κοιμόταν καλά το βράδυ.

Ο γιατρός μας είπε να πάρουμε nutriben πάλι αλλα το AC. το πήραμε και δεν βλέπαμε βελτίωση , μας είπε βέβαια να περιμένουμε 4-5 ημέρες για να προσαρμοστεί στο νέο γάλα.

Το αρχίσαμε το νεό Τετάρτη βράδυ και τώρα κλείνουμε 4 ημέρες. η μικρή είναι μέσα και ξύπνησε με αέρια και δεν μπορεί να κοιμηθεί.

Μας είχε πει ο γιατρός αν έχει πολύ πρόβλημα να της δώσουμε 30-40ml χαμομήλι με νερό , όχι όμως παραπάνω. το χαμομήλι δείχνει να πιάνει.

Τι εμπειρία έχετε από παρομοιες καταστάσεις;

Η μικρή έχει κανονικό βάρος , κανονικά ούρα και τώρα εδώ και μια εβδομάδα κάνα κακά της 1-2 φορές την ημέρα μάξιμουμ.

Ηλίας

3260gr @ 20/4/2011 - female angel named...

Διαφημίσεις

Προσπαθήσαμε αλλά αποφασίσαμε να δίνουμε συμπλήρωμα γιατί η μικρή δεν χόρταινε από την γυναίκα μου μόνο. Και όντως η διαφορά είναι μεγάλη τώρα που χορταίνει.

Να το σταματήσουμε δεν νομίζω ότι γίνεται , να το αλλάξουμε σίγουρα όμως...Ρωτάω εδώ μήως τρέχει κάτι άλλο εκτός από το προφανές..

Ηλίας

Καλησπέρα κι από μένα. Εμείς πίνουμε το nutriben από την ημέρα που γεννήθηκε. Την θήλασα μόνο 2 βδομάδες κι αυτές όχι αποκλειστικά. Σήμερα η μικρή είναι 2,5 μηνών και συνεχίζουμε. Η αλήθεια είναι πως κι εμένα έχει πολλά αέρια. Πάρα πολλά δλδ. Αφού την άφησα στη μάνα μου κανα δυο φορές και με πήρε τηλ για να με ρωτήσει τι συμβαίνει. Απόρησε η γυναίκα. Η διαφορά με μας είναι πως η μικρή καστορίνα μας δεν έχει πρόβλημα στον ύπνο γενικά. Και τα αέρια δεν την ενοχλούν. Άκουσα ότι τα αέρια είναι γιατί έχει κολικούς αλλά η δικιά μου δεν κλαίει. Κλαίει μόνο όταν η κοιλίτσα της είναι πέτρα και τη βλέπω ότι ζορίζεται. Ευτυχώς για κείνη και για μας φυσικά δεν κράτησε πολύ. Καμιά 20αριά μέρες. Δεν νομίζω πάντως να φταίει το γάλα. Εγώ το θεωρώ πολύ καλό!!!

Χτες ας πούμε 11:30 που εκανα το ποστ ξύπνησε, ήπιε όμως λίγο χαμομήλι και μετά σηκώθηκε 5:30 σήμερα το πρωί...

Ηλίας

Διαφημίσεις

τα αερια πολυ συχνα εχουν να κανουν με το μπιμπερο και τη θηλη και οχι με το γαλα.

Εχει το μπιμπερο ή η θηλη του "βαλβιδα" ωστε να φευγει απο'κει ο αερας χωρις να τον καταπινει το μωρο;

Απο'κει και περα δοκιμασε καποιο αλλο γαλα, κατι θα της ταιριαξει. Απ'ο,τι βλεπω ειστε σε ηλικια που συντομα θ'αρχισετε στερεες σιγα-σιγα και το μωρο θα περναει πιο πολυ ωρα καθιστο και θα κινειται πιο πολυ μονο του, συνηθως αυτο βοηθαει τα εντερικα προβληματα περισσοτερο απ' ο,τιδηποτε αλλο..

Εχουμε DrBrown και από ότι βλέπω κάνει πολύ καλή δουλειά, οπότε δεν νομίζω να είναι από μπιμπερό....

Υπάρχει περίπτωση να την ενοχλούν και οι 2 παραλλαγές του γάλακτος; βέβαια είναι η ίδια μάρκα...

Αν συνεχίσει και σήμερα θα ρωτήσουμε τον γιατρό ποιό άλλο να πάρουμε...

Ηλίας

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...