Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ καποιος ειδικος στα αυτοκινητα????

Anastasia1981

Recommended Posts

πηρα το αυτοκινητο σημερα για πολυ μικρη διαδρομη και ειδα τα εξης.

το λαμπακι του αεροσακου αναβει κοκκινο.

αυτο τι σημαινει?οτι σε περιπτωση συγκρουσης δε θα βγει ο αεροσακος η οτι υπαρχει κινδυνος να πεταχτει ο αεροσακος εξω στα καλα καθουμενα?:shock::shock::shock:

επισης και ενα αλλο.

αναβει και ενα κιτρινο λαμπακι στο κοντερ που εχει επανω εναν κεραυνο.ειναι διπλα απο το λαμπακι της μπαταριας.

τι λαμπακι ειναι αυτο τι σημαινει?

μεχρι να παμε τη δευτερα σε συνεργειο θα σκασω

ξερει κανενας να μου πει?ευχαριστω!!

npbIp1.png

jqdhp1.png

Διαφημίσεις

δεν εχω ιδεα για πιο λογο σου αναβουν αυτα τα λαμπακια.αυτο που ξερω ομως ειναι οτι για καποιο λογο αναβουν και οχι επειδη εχουν χαλασει η κατι τετοιο.και μας μας αναβε ενα λαμπακι και δε ξεραμε τι ειναι και μετα απο μερικες μερες παρουσιασε προβλημα το αμαξι.γνωμη μου ειναι οτι καλυτερα να μη το παρεις καθολου μεχρι να το πατε να το δουν εχεις και ενα μωρο εξω και 3 στη κοιλια αποτι βλεπω γυρευεις να γινει τιποτα?ουτε να το σκεφτομαι.μπορει να μην ειναι τιποτα αλλα μη το διακυνδυνεψεις καλυτερα..

qcKmp2.png

εννοειται δεν θα το ξαναπαρω μεχρι να παει συνεργειο τη δευτερα.αν και το αποφευγω απο τοτε μου εμεινα εγκυος.ειχα να το παρω κανενα μηνα σχεδον.

αλλα θα σκασω τι σημαινουν αυτα τα λαμπακια.και ο αντρας μου δε τα ξερει αυτα

npbIp1.png

jqdhp1.png

και σε ανθρωπο που λογικα θα γνωριζε καποια πραγματα να το πας παλι μπορει να μη τα ξερει.θα πρεπει να το βαλει μεσα σε ενα μηχανημα που λεγεται εγκεφαλος νομιζω και για να δει τι ειναι και για να σου τα σβησει.παντως και γω πριν την εγκυμοσυνη και οσο ημουν εγκυος μια χαρα οδηγουσα,οταν γεννησα και μετα με επιασε μια φοβια.ζητημα να το εχω παρει 4-5 φορες ολες και ολες.

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

και εγω απο αναγκη το πηρα.νομιζα οτι ειχα και αλλο κουτι πανες και τελικα δεν ειχα και ειχα μεινει με μια πανα μονο.ο αντρας μου ηταν στη δουλεια και αναγκαστηκα πηρα το αυτοκινητο να παω να αγορασω.

ειχαμε καιρο να το χρησιμοποιησουμε γιατι πριν 3 χρονια πηραμε αλλο και ο αντρας μου παει με το καινουριο.αυτο το κρατησαμε για μενα αν χρειαστω να πεταχτω πουθενα ειναι οπελ αστρα του 98.

αλλα πριν κανενα μηνα που το ειχα παρει δεν αναβε κανενα λαμπακι.:confused:

npbIp1.png

jqdhp1.png