Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βρεφοι που δεν κοιμουνται και τις περισσοτερες ωρες κλαινε!!

Recommended Posts

καλησπερα!!

εχω κοριτσακια διδυμα 2,5 μηνων!! τον τελαιυτεο ενα μηνα τα μωρα μου δεν κοιμουνται αρκετες ωρες τις ημερας!! κοιμουνται περιπου 4 ωρες το βραδυ και την υπολοιπη μερα ειναι ξυπνιες!! ξυπνιες και κλαινε τις περισσοτερες φορες!! δεν ξερω τι να κανω!!

ολη την διαρκεια βρισκονται συνεχως σε μια υπερενταση μονο περνοντας τα ο υπνος για 10 λεπτα και επειτα ξυπνανε και χτυπιουνται σα χταποδια σα να δυσανασχετουν!!

τι μπορει να ειναι?? εκτος απο κολικους μπορει να ειναι κατι αλλο??

εχει συμβει σε καποια κοπελα αυτο??

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Και εμένα η κόρη μου τους πρώτους 2,5 μήνες δε κοιμόταν καθόλου, ίσα απο τις 11 το βράδυ μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, όλη την υπόλοιπη μέρα ξύπνια να κλαίει και να μη ξέρω τη να τη κάνω!!!

Εμένα είχε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και ταλαιπωριόταν με τη χώνεψη, με πολλές γουλιές και το είχα εναποθέσει εκεί το γεγονός οτι είχε πολύ γκρίνια!!

Μετά το πέρας των 2,5 μηνών ηρέμησε και κοιμόταν όλο το βράδυ...

Ελπίζω να ηρεμήσουν σύντομα γιατί πραγματικά σε καταλαβαίνω δεν αντέχεται αυτή η γκρίνια τους, όταν ειδικά δε ξέρουμε και τι θέλουν..

Να σου ζήσουν και υπομονή...

Καλημέρα! Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!

Ελπίζω να έχεις κάποια βοήθεια στο σπίτι! Δε μου έχει τύχει κάτι ανάλογο, αλλά όταν τα μικρά μου γκρινιάζουν ή κλαίνε και γενικά δυσανασχετούν, τα βγάζω βόλτα. Αν έχεις κοντά σου κανένα πάρκο προσπάθησε να τα πηγαίνεις για να παίρνουν λίγο καθαρό αέρα. Επίσης γεμίζουν ερεθίσματα και μετά κοιμούνται καλύτερα για να τα επεξεργαστούν. Εκτός από αυτό θα μπορούσες σε στιγμή μεγάλης κρίσης, όταν δηλαδή κλαίνε γοερά και δε σταματάνε, να τα κάνεις ένα μπανάκι, άσχετα αν είναι η ώρα του ή όχι. Βάλε και μουσικούλα στο δωμάτιό τους και γενικά στο σπίτι. Αυτές είναι οι ιδέες μου, εκτός από τις πολλές αγκαλίτσες και την άπειρη υπομονή που όλα τα μωρά χρειάζονται. :)

eOSyp3.png BwuCp3.png

καλημερα!!

τανια εχω δοκιμασει ολα τα παραπανω που περιγραφεις αλλα δυστυχως δεν πιανει τιποτα!! ουτε καροτσι θελουν ουτε το μπανιο τους ηρεμει, ουτε η μουσικη!! εχω τρελαθει!! μονο το μαρσιπο sling καπως δουλευει και κοιμουνται εκει μεσα. αλλα εγω εχω διδυμα και δυστυχως ειναι αδυνατον να τα εχω και τα δυο ολη μερα πανω μου.

μιννι και εμενα αυτες τις ωρες κοιμουνται μονο, απο τις 11 περιπου εως τις 3 τα ξημερωματα. ο γιατρος ειπε πως αν ειχαν γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση θα εβγαζαν το γαλα!! εμενα στα 8 γευματα που κανουν την ημερα μπορει να τυχει στα 1-2 να βγαλουν καποιες γουλιτσες ισως επειδη δεν εχουν ρευτει καλα!!

δεν αντεχετε αλλο θα τρελαθω διοτι οπως καταλαβαινεις ειναι και 2!!

μιννι αληθεια μετα τους 2,5 μηνες ποσο κοιμοταν το δικο σου?? κολικους ειχε??

Μετά τους 2,5 μήνες που ηρέμησε κοιμόταν απο τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί!!! Τότε κατάφερα και εγώ να ηρεμήσω...

Κολικούς δεν είχε αλλά τι να το κάνεις που είναι σαν να περάσαμε και κολικούς!!! Αφού όλο έκλαιγε.. τι αγκαλιά την είχα, τι βόλτες, τι στο κρεβάτι μου να τη φέρω μπας και ηρεμούσε, τίποτα...

Μήπως τους ενοχλεί το γάλα που τους δίνεις? Έχω ακούσει περιπτώσεις που κάποια μωρά δυσανασχετούσαν με κάποιο συγκεκριμένο γάλα και τους το άλλαζαν οι παιδίατροι!

Διαφημίσεις

Μετά τους 2,5 μήνες που ηρέμησε κοιμόταν απο τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί!!! Τότε κατάφερα και εγώ να ηρεμήσω...

Κολικούς δεν είχε αλλά τι να το κάνεις που είναι σαν να περάσαμε και κολικούς!!! Αφού όλο έκλαιγε.. τι αγκαλιά την είχα, τι βόλτες, τι στο κρεβάτι μου να τη φέρω μπας και ηρεμούσε, τίποτα...

Μήπως τους ενοχλεί το γάλα που τους δίνεις? Έχω ακούσει περιπτώσεις που κάποια μωρά δυσανασχετούσαν με κάποιο συγκεκριμένο γάλα και τους το άλλαζαν οι παιδίατροι!

αχ μακαρι να ηρεμησουν και εμενα στους 2,5!!! τους δινω φριζολακ και φριζολακ κομφορτ για την οισ.παλινδρ. (μισο-μισο)

θα παρω παλι τηλ. τον παιδιατρο μηπως το αλλαξουμε!! ευχαριστω για την αμμεση απαντηση!!

Το ενδεχόμενο να μην έχουν χορτάσει και να πεινάνε ακόμα

το έχεις σκεφτεί ???......

Συζήτησέ το με τον παιδίατρό σου για τις ποσότητες γάλακτος

που πρέπει να τους δίνεις.

τελικα κοριτσια τους αλλαξα γαλα!!! πηραμε το φριζολακ ac για τους κολικους!! η μια απο την πρωτη μερα που το ηπιε εγινε αλλος ανθρωπος!!

στην αλλη ομως αυτο το γαλα δεν εκανε δουλεια και τις δωσαμε τις grip water (δυστυχως δεν τις γλιτωσαμε και θα τις περνουμε για μια βδομαδα)

τις σταγονες και εγινε και αυτη αλλος ανθρωπος ..μονο τρωει και κοιματε!!

soevan μου εχει συμβει και αυτο να πεινανε και αλλο αλλα το καταλαβαινω. ασε που μερικες φορες τις ξαναταιζω και απο τη λυσα τους να πιουν μετα απο λιγο μου πετανε ρουκετες.

soevan μου εχει συμβει και αυτο να πεινανε και αλλο αλλα το καταλαβαινω. ασε που μερικες φορες τις ξαναταιζω και απο τη λυσα τους να πιουν μετα απο λιγο μου πετανε ρουκετες.

Στο λέω γιατί έτσι την είχα πατήσει με την πρώτη μου κόρη.

Την θήλαζα και όταν την έπαιρνε ο ύπνος νόμιζα οτι είχε χορτάσει

(άπειρη πρωτομάνα βλέπεις....)

και μετά ήταν όλο γκρίνια και έλεγα:

"μα τι έχει το παιδί μου

αφού μόλις τώρα τελείωσαμε το θήλασμα!!"

Διαφημίσεις

• 1 month later...

δήμητρα να σου ζήσουν!είμαι ομοιοπαθούσα, έχω δίδυμα αγόρια 15 μηνών. Ο ένας από τους δύο όταν ήρθε από την θερμοκοιτίδα 40 ημερών μέχρι και 3 μιση μηνών κοιμόταν 1 ώρα το 24ωρο (δεν υπερβάλλω) και τις υπόλοιπες 23 τσίριζε. Ο λόγος ένας και μοναδικός : οι κολικοί του. Το ίδιο πιστεύω ότι συμβαινει και στην δικιά σου. εμείς σωθήκαμε με κάτι φυτικές σταγόνες που εξισορροπούν την χλωρίδα του εντέρου, δεν θυμάμαι πώς λέγονται είναι σε κίτρινι κουτί. Η παιδίατρος μου είπε ότι είχε έντονους κολικούς διότι στην θερμοκοιτίδα είχε πάρει αντιβίωση και διαταράχθηκε η χλωρίδα του εντέρου. Πάντως από τους 3 μιση μήνες ηρέμησε και είναι ο μεγαλύτερος υπναράς : 9 το βράδυ με 9 το πρωί ασταμάτητα!!Αν ενδιαφέρεσαι για τις σταγόνες θα ρωτήσω την φαρμακοποιό μου και θα σου πώ.Κουράγιο!!

• 4 months later...

Έχω κι εγώ θέμα με τον ύπνο με το 20 ημερών μωράκι μου. Τις τελευταίες μέρες είναι απίστευτα γκρινιάρης, κοιμάται ελάχιστα και θέλει όλη μέρα να είναι αγκαλιά ή να θηλάζει. Με το που τον αφήνω στο λίκνο του αρχίζει και κλαίει. Τι να κάνω για να τον ηρεμήσω; Τα νεογέννητα δεν κοιμούνται υποτίθεται 16 περίπου ώρες;

Να σημειώσω ότι δεν πρέπει να έχει κολικούς και ότι θηλάζουμε αποκλειστικά.